2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım büyük gecmiş olsun çok üzücü şeyler yaşamışsın ve buna bağlı olarak tansiyonun yükselmesi daha da kötü olmuş, ama kendini daha fazla üzme artık yavruların için bunu yapmak zorundasın Allah başka keder yaratmasın..bu arada seni çok özledikk bizleri kendinden mahrum etme topingimizin güzel huylı ve tecrübeli annesi seni çok seviyoruzz unutma:)

kızlar yarın istanbulda okullar tatil edildi..
8 aylık hamile bi bayan yolda kaymıs basını çarpmıs hastaneye kaldırmıslar..
Allahım hepimizi korusun..
bizlerede tatil olsa biride çıksa dese katinamm sen hamilesin gelme..
nerde öyle yiğit patron :1:

senin yazından sora hemen kocaeliye baktım, pöff, nerdeeeee, zaten geçen yıl mı,ondan önceki yıl mı ne yine istanbulda tatil olmuştu, bizde hiç bişe yoktu,yine aynı:(

slm canlarım ancak kendime gelebildim sabah erken kalkmıştım haliyle yoruldum evde dinlendim karnımızı doyurduk hediyelerimizin fotosunu ekledik

ersnil teyzemize buradanda teşekkür ederim çok beğendim herşeyi tatlım.

geldik bugünkü doktor maceramıza

detaylı ultrasonumuz tekrarlanacaktı midesinin boyutu normalden büyüktü yine aynı boyutlarda çıktı diğer herşey normal birtek mide boyutları normal eğil kontrol altında olacak midesi kuzumun 3 hafta sonra tekrar ölçülecek. sonra ebe teyzemize gittik bilgilerimizi tazeleyim die onun bebeğindede midesi büyük falan çıkıomuş korkma normal birşekilde dünyaya geldi dedi sadece reflüyle doğuyormuş bebek yediklerine dikkat etmesi gerekiyormuş... 61 kg olmuşuz ayyyy çokkk kilo aldım yawww..... bizden havadisler bu kadar umarım herkes iyidir geçmişe bakacak halim yok bugün stres yaptım herhalde acyip bir yorgunluk var

geçen bayramda 8-9 yaşlarında bir çocukla tanışmıştım, bayram ziyaretleri sırasında, o da reflülü doğmuş, gayet sağlıklıydı, büyümü zamanında zorluk çekmişler, şimdi kendisi de alışmış.. hatta yememesi gereken şeyleri bazen kaçamak yapıp yiyyomuş, ama ilaçları varmış sanırım düzenli kullandığı, bi sorun olmuyomuş, hatta eskiye oranla daha iyiymiş reflüsü. Allah beterinden saklasın, inşallah 3 hafta sora normale dönmüş olur canım..

Arkadaslar, rica etsem, benim yerime birisi Mergen'e ozel mesaj atabilir mi? Listeye eklemek istiyorum bilgilerimi ama ozel mesaj gondermem icin 100 tane forum mesaji yazmam gerekiyormus. Simdiden cok tesekkur ederim.

Uye adi: MsFlowerGirl
Yas: 27
SAT:04.07.2012
Beklenen Dogum Tarihi: 10.04.2013
Kacinci bebek: Ilk
Bebegin Ismi: Daha belli degil
Hamile kalinan kilo-simdiki kilo: 63kg - 66.4 kg
Sehir: Yurtdisi

ben gönderiyorum canım..
gönderdim:)
bu arada ne kadar az kilo almışsın:))

Son düzenleme:
Arkadaslar, rica etsem, benim yerime birisi Mergen'e ozel mesaj atabilir mi? Listeye eklemek istiyorum bilgilerimi ama ozel mesaj gondermem icin 100 tane forum mesaji yazmam gerekiyormus. Simdiden cok tesekkur ederim.

Uye adi: MsFlowerGirl
Yas: 27
SAT:04.07.2012
Beklenen Dogum Tarihi: 10.04.2013
Kacinci bebek: Ilk
Bebegin Ismi: Daha belli degil
Hamile kalinan kilo-simdiki kilo: 63kg - 66.4 kg
Sehir: Yurtdisi

tatlım hoşgeldin..ama mergenin yernde olsam seni listeye eklemem...nedenmi çünkü çok az kilo almışsın maşallah:)

evde yapayalnizim.. icimde bir can ama o da uyuyor sanirim :)))
ne kadar sıkıcı bir aksam boyle...

nerde yasiyosun canim? ben de amerikadayim dolasiyla 7 saat fark var:101: tanisirsin yavas yavas:)

gercekten ne kadar az kilo almissin masallah :53:

Ben de Amerika'dayim canim. Ne guzel seninle saatlerimiz uyuyormus. Ismim Ela bu arada.

Boyum o kadar uzun degil benim, 163 cm'yim o yuzden kilom biraz fazlaydi hamileligimin basinda. Bir suru hormon tedavisi gordum, sonra da veremedim. 10 kg ile bitirmek istiyorum ama son aylarda alirim gibime geliyor.

Ben de Amerika'dayim canim. Ne guzel seninle saatlerimiz uyuyormus. Ismim Ela bu arada.

Boyum o kadar uzun degil benim, 163 cm'yim o yuzden kilom biraz fazlaydi hamileligimin basinda. Bir suru hormon tedavisi gordum, sonra da veremedim. 10 kg ile bitirmek istiyorum ama son aylarda alirim gibime geliyor.

bak buna sevindim iste :46: Ohio'dayim ben siz nerdesiniz? esimin isi dolayisiyla burdayiz, evlendikten sonra geldim birbucuk yil oldu...

Benim de Esra tahmin edebilecegin uzere:1: memnn oldum canim

bizim bebis de erkek ama isim bulamadik henuz, 20. haftaya kadar sabir tasi gibi bekledik ogrenmek icin :))

insallah istedigin kiloda tamamlarsin, ben en son 6 almistim daha bakmaya korkuyorum:5:

:) Yaptigim hic ozel birsey yok aslinda. Herseyden az az yiyorum. ama genelde canim hep sebze ve meyve istiyor. etten sogudum resmen.

süpersin maşallah:)) valla bende dikkat ettiğimi sanıyordum ama 1o kilo aldım ve alıcamda sanırım:(ama doktorun söylediklerinin de pek dışına çıkmıyorum acaba sütü gece içiyorum omu yapyor kiloları..

bak buna sevindim iste :46: Ohio'dayim ben siz nerdesiniz? esimin isi dolayisiyla burdayiz, evlendikten sonra geldim birbucuk yil oldu...

Benim de Esra tahmin edebilecegin uzere:1: memnn oldum canim

bizim bebis de erkek ama isim bulamadik henuz, 20. haftaya kadar sabir tasi gibi bekledik ogrenmek icin :))

insallah istedigin kiloda tamamlarsin, ben en son 6 almistim daha bakmaya korkuyorum:5:

Canim biz Texas'tayiz. Doktora ogrencisiyiz esim de ben de. Bizim geleli 6 yil oldu, ben universiteyi de burda okudum. Biz de bir suru isim arasinda kararsiziz, artik zamana biraktik. Ne de olsa var daha biraz zamanimiz.

Biz 17 haftada ogrendik cinsiyetimizi. aslinda 13 haftada bile bakabiliriz demisti doktorum ama kizim yerinde durmadi, hep zipladi durdu :)

Hamilelige iyi bir kiloda basladiysan kilo sorun olmuyor genelde. Benim ideal kilom 55-56, fazlam vardi ilk bastan da. Neyse kilo onemli degil zaten, saglikla dogsunlar, kilolar da verilir insallah.

süpersin maşallah:)) valla bende dikkat ettiğimi sanıyordum ama 1o kilo aldım ve alıcamda sanırım:(ama doktorun söylediklerinin de pek dışına çıkmıyorum acaba sütü gece içiyorum omu yapyor kiloları..

tek basina sut o kadar kilo yapmaz bence canim, hamilelikte vucut yag depolarmis, son zamanlarda kitlik olursa anne iyi beslenemezse bebek icin gebelik.org da okumustum, Allah boyle bi sistem kurmus bizim icin, ondan ayni seyleri yesekde kilo aliyoruz bence :))

Yapina da bagli aslinda. Vucudun su topluyor da olabilir. Ayiptir soylemesi, ama kabizlik sorunun varsa o da etken olabilir. Benim tanidigim 19 kilo almisti hamileliginde, ama o cok zayifti baslarken zaten. Bebek dogduktan 6 ay sonra eski kilosundaydi. Sutun bir etkisi oldugunu zannetmiyorum, o kadar kalorili birsey degil cunku.

Canim biz Texas'tayiz. Doktora ogrencisiyiz esim de ben de. Bizim geleli 6 yil oldu, ben universiteyi de burda okudum. Biz de bir suru isim arasinda kararsiziz, artik zamana biraktik. Ne de olsa var daha biraz zamanimiz.

Biz 17 haftada ogrendik cinsiyetimizi. aslinda 13 haftada bile bakabiliriz demisti doktorum ama kizim yerinde durmadi, hep zipladi durdu :)

Hamilelige iyi bir kiloda basladiysan kilo sorun olmuyor genelde. Benim ideal kilom 55-56, fazlam vardi ilk bastan da. Neyse kilo onemli degil zaten, saglikla dogsunlar, kilolar da verilir insallah.

sicaklardasiniz :) biz de south coralina tarafina tasinmak istiyoruz yaz sonu insallah bi aksilik cikmazsa... benim esimde master icin gelmis 6 sene once bitirince is bulup kalmis burada... ben vize durumlarindan dolayi calisamiyorum zaten cok da istemedim hele de hamile kaldiktan sonra :)

oo seni iyi almislar ultrasona ya 17 de :) ben de 58 le basladim ama dedigin gibi saglikli olsunlarda veririz insallah bi sekilde...

sicaklardasiniz :) biz de south coralina tarafina tasinmak istiyoruz yaz sonu insallah bi aksilik cikmazsa... benim esimde master icin gelmis 6 sene once bitirince is bulup kalmis burada... ben vize durumlarindan dolayi calisamiyorum zaten cok da istemedim hele de hamile kaldiktan sonra :)

oo seni iyi almislar ultrasona ya 17 de :) ben de 58 le basladim ama dedigin gibi saglikli olsunlarda veririz insallah bi sekilde...

2009 yazin gitmistim Ohio'ya, Columbus sehrine. Hosuma gitmisti oralari da. Ama Texas'i da severim, alistik zaten buralara. Yerlestik de sayilir artik, hamile kaldigimizi ogrenince ev aldik. Doktora bitinceye kadar burdayiz neden bosu bosuna kira odeyelim diye. South Carolina da guzel bir yer olmasi lazim. Insallah hakkinizda hayirlisi olur.

2009 yazin gitmistim Ohio'ya, Columbus sehrine. Hosuma gitmisti oralari da. Ama Texas'i da severim, alistik zaten buralara. Yerlestik de sayilir artik, hamile kaldigimizi ogrenince ev aldik. Doktora bitinceye kadar burdayiz neden bosu bosuna kira odeyelim diye. South Carolina da guzel bir yer olmasi lazim. Insallah hakkinizda hayirlisi olur.

iyi yapmisiniz sizinde hakkinizda hayirlisi olsun...

baharlari guzel ama kisi uzun ve soguk geciyor, o yuzden pek sevemedim burayi, esim de sevmez sogugu pek, coralina hep bahar havasinda diyip duruyor :) firsat gecti elimize bakalim olur insallah, en az 5-6 sene daha donmeyi dusunmuyoruz cunku...

iyi yapmisiniz sizinde hakkinizda hayirlisi olsun...

baharlari guzel ama kisi uzun ve soguk geciyor, o yuzden pek sevemedim burayi, esim de sevmez sogugu pek, coralina hep bahar havasinda diyip duruyor :) firsat gecti elimize bakalim olur insallah, en az 5-6 sene daha donmeyi dusunmuyoruz cunku...

California da oyle, ozellikle San Diego hep bahar havasi var :) Ben her iklimi severim ama Texas'ta abartili soguklar cok olmuyor. Olsa da uzun surmuyor ama yine de vardir kisimiz :)

Back
X