Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım
canım sen düşük bile yapmış olabilirsin, parça parça pıhtı geliyo diyosun, Allah korusun eğer öyleyse ve içerde parça kalırsa, hamile kalman zorlaşabilir tekrar, Rahme de zarar verir hem,
kayıtlı olduğun aile sağlığı merkezinde ücretsiz kan tahlili yapıyolar canım, ben orda yaptırmıştım tahlilimi, bence geç kalmadan git hemen yaptır tahlilini
Canlarım benim,iyiki varsınız.
Hepinize tekeer teker teşekkür ederim öperim sizi.inşallah atladığım kimse yoktur.
Bir kaç gün daha istirahat var ,bu hafta şeker yüklemem de yapılamadı.Çok ilaçta alamıyorum midemde yoğun helikobakter vardı hamilelikten evvel ilaç deliyor resmen.
Herşeyin hayırlısı gerek,evladın,arkadaşın,eşin...
Sağlığında öyle.
Evet ben herşeyden evvel sağlık olsun derim ki öylede bunda da hiç düşünmeden aradım karısıda benim arkadaşım."birşey var mı "diye sorduğumda "yok iyiyiz"dediler.Fizik kurallarına aykırı olarak 8 kişi ve 4 çocukla sığdıkları arabanın kaza sonu dışına çıkıp "ahaha kız bu neyy bundan mı çıktık,iyiki abimin arabayı almadık"
Bu benim malımı kıymetlendirdi.
Görgü vardır herşeyin bir usulü vardır.
Ha bu arada arkadaşımız masraf karşılama konusunda"Et'im ne budum ne"diyor.zaten hayırda gelmez,beni işten çıkarın diyor :)
Bebecim,Kasko %100 kusurlu diye bize %25 yardım yapıyormuş.
Bende 12 yıldır araba kullanıyorum ve benim oğlum bile anayoldaki aracın tali yoldakine göre herzaman geçiş üstünlüğünü biliyor.
Hız konusunda da hırs olmuş...
Daha fazla detaya girmeyeyim...
Olan oldu sadece mutlu olduğum o araçta eşim yoktu.Allah onu başımızdan eksik etmesin...
voltajım ptırcığım

sen ve ailen iyi ol emi hep, sen bitanesin

Öyle demiyorum çünkü 2 tane çocuğu var.Çocuklarından çıkar falan vicdan azabından duramam.
Sadece Rabbim insaf nasip etsin ne diyeyim ki.
Ama et but konusunda bende diyorum ayağını haline göre uzat.arabanın haberini herkes görmüş falan ,yengemin ağzı çok bozuktur sevmem öyle yapıyı ama ilk defa yerinde bir laf etti.güldürdü hatta.
Misafirleri misafirlikten evlere dağıtıyormuş deyince"elin bir yeriyle gerdeğe girilmez"dedi zor anladım ama oturdu güldürdü:)
Bende sizi çok özledim canım benim.
Evet bizde hep onu diyoruz,kim bilir neler olacaktı?
malum olmuş gibi o gün arayıp misafirler bırak derlerse bizim arabamız yok de demiştim dememiş:)
Tabi gittikleri yeri bile demediler Rabbim gösterdi her şeyi.
Nasip ya başka birşey değil...
yengen de baya iyi oturtmuş maşallah, eti buduna göre hareket etseymiş madem adam da

sana malum olmaz mı olur tabi

senin herif bundan sonra önünde düğmeleri ilikleyerek gezsin bence, ben bilmem voltajım bilir desin