2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

canım sen düşük bile yapmış olabilirsin, parça parça pıhtı geliyo diyosun, Allah korusun eğer öyleyse ve içerde parça kalırsa, hamile kalman zorlaşabilir tekrar, Rahme de zarar verir hem,
kayıtlı olduğun aile sağlığı merkezinde ücretsiz kan tahlili yapıyolar canım, ben orda yaptırmıştım tahlilimi, bence geç kalmadan git hemen yaptır tahlilini

Canlarım benim,iyiki varsınız.
Hepinize tekeer teker teşekkür ederim öperim sizi.inşallah atladığım kimse yoktur.

Bir kaç gün daha istirahat var ,bu hafta şeker yüklemem de yapılamadı.Çok ilaçta alamıyorum midemde yoğun helikobakter vardı hamilelikten evvel ilaç deliyor resmen.
Herşeyin hayırlısı gerek,evladın,arkadaşın,eşin...
Sağlığında öyle.
Evet ben herşeyden evvel sağlık olsun derim ki öylede bunda da hiç düşünmeden aradım karısıda benim arkadaşım."birşey var mı "diye sorduğumda "yok iyiyiz"dediler.Fizik kurallarına aykırı olarak 8 kişi ve 4 çocukla sığdıkları arabanın kaza sonu dışına çıkıp "ahaha kız bu neyy bundan mı çıktık,iyiki abimin arabayı almadık"
Bu benim malımı kıymetlendirdi.
Görgü vardır herşeyin bir usulü vardır.
Ha bu arada arkadaşımız masraf karşılama konusunda"Et'im ne budum ne"diyor.zaten hayırda gelmez,beni işten çıkarın diyor :)
Bebecim,Kasko %100 kusurlu diye bize %25 yardım yapıyormuş.
Bende 12 yıldır araba kullanıyorum ve benim oğlum bile anayoldaki aracın tali yoldakine göre herzaman geçiş üstünlüğünü biliyor.
Hız konusunda da hırs olmuş...
Daha fazla detaya girmeyeyim...
Olan oldu sadece mutlu olduğum o araçta eşim yoktu.Allah onu başımızdan eksik etmesin...

voltajım ptırcığım:54::54::54::54::54::54::54::54:
sen ve ailen iyi ol emi hep, sen bitanesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Öyle demiyorum çünkü 2 tane çocuğu var.Çocuklarından çıkar falan vicdan azabından duramam.
Sadece Rabbim insaf nasip etsin ne diyeyim ki.
Ama et but konusunda bende diyorum ayağını haline göre uzat.arabanın haberini herkes görmüş falan ,yengemin ağzı çok bozuktur sevmem öyle yapıyı ama ilk defa yerinde bir laf etti.güldürdü hatta.
Misafirleri misafirlikten evlere dağıtıyormuş deyince"elin bir yeriyle gerdeğe girilmez"dedi zor anladım ama oturdu güldürdü:)

Bende sizi çok özledim canım benim.
Evet bizde hep onu diyoruz,kim bilir neler olacaktı?
malum olmuş gibi o gün arayıp misafirler bırak derlerse bizim arabamız yok de demiştim dememiş:)
Tabi gittikleri yeri bile demediler Rabbim gösterdi her şeyi.
Nasip ya başka birşey değil...

yengen de baya iyi oturtmuş maşallah, eti buduna göre hareket etseymiş madem adam da:47:
sana malum olmaz mı olur tabi:46:
senin herif bundan sonra önünde düğmeleri ilikleyerek gezsin bence, ben bilmem voltajım bilir desin:52::52:

kızlarrrrr
En son 15 ekimde regli oldum tekrar 15 kasım da regli olmam gerekiyordu ama olmadınm. zaten benim reglim hiç düzenli olmadı. birde balayında çok geciktirici kulandım eylül ayında sanıyorumki o düzensizleştirdi. hamile kalmak istemiyorum geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. 1 hafta önce idrar testi yaptım negatif çıktı. bu gün de kan testi yaptırdım değerlerim 0.583 çıktı. hala adet olmadım. görünene göre gebelik yok. en son 10 gün önce ilişkiye girdim. sonuç doğrudur hamile değilimdir di mi? lütfen yorum bekliyorum

kızlar ben bu gece doğurmuştum kızımı rüyamda:52::52::52::52:
7 aylıkken baygın şekilde hastaneye götürmüşler ve doğurmuşum ama ben 3 ay kendime gelememişim, hastanede kalmışım.:18::18:
rüyamda gözümü açtığımda doktor dikişlerime bakıyodu, normal doğum yapmışım, dikişlerin çok güzel atılmış diyodu,
kendi doktorum yoğun diye başka bi doktor doğurtmuş beni,
sonra kızımı getiriyo ablam emzirmem için,
sol göğsümden süt gelmiyo sağ göğsüm ama nasıl süt dolu, foşur foşur emiyo kızım taşıyodu:32::32::32::32::32::32:
beyaz tenli kumral saçları var ama baya büyümüş 3 ayda, sanki 10-11 aylık gibi:53::53::53:
yürüyo konuşuyo benimle, hastanede ayşemi herkes tanıyo, çok güleç yüzlüydü kızım:49::49::49:

az önce anlattım anneme rüyamı amaaaaaannn şurda ne kaldı 7. ayına, düğünü atlatalım da ertesi gün ayşemize alışverişe başlayalım dedi, erken merken gelir bakarsın diyo:52::52::52::52::52:

kız sen o musun; resimdeki sen misin yani
çok tatlı çıkmışsınız
Evet benim o :52:kar gorunce biraz çıldırdım o kadar:52: ,sağol canim o senin tatlıligin seni facete aradim bulamadim
Vee benim de kargom geldi daha dogrusu ben gittim almaya ,:) kargoda karisiklik olmus hanipeks ortaligi ayaga kaldirmis :) bir de bana rol yapiyor sana gonderen arkadas mesaj atmis 3 gundur kargodaymis karisiklik yapmislar diye bende yarin evde olmayacagim icin kargoyu aradim esimle yolumuzun uzeriymis gittik almaya islemler yapilirken hemen gondericiye baktim ve ismi gorunce esime direkkk zilliii ya dedim :) cunku whatsapptan surekli sıkistiriyordum onu bana kim.gondercek diye, ama hiiic renk vermedi :) bende ona kargoyu alinca fotolari paylasmiycam seni meraktan catlaticam diye blof yapiyordum patladi bi yerimde :) arabaya biner binmez aradim cok gulustuk yine :)
Hemen arabada actim hediyelerimi kucagim doldu esimle bayildik cok duygulandim actikca.hanipeks bende senii cook seviyorum arkadasim :).
Hediyelerin fotolarini eve gidince cekilis topigine yukliycem opuyorum hepiniziii
sizi gidi sizi demek watsapplar telefonlar hani biz :(
Hediyelerini güle güle kullan foto paylaş merak ettim ben
Allah razı olsun arkadaşım ama 2 iğne yaptı dr,ben yine hissettim ya:( yine doldurdu bıraktı,aynı hastanede başka bi dr a yönlendirdi pazartesi,yani yine gidicem,yine o stresi yaşıcam,ve büyük ihtimalle yine hissedicem:( şu an ağrım yok, eşime diorum ya bu dolgu beni idare etmezmi,doğum sorasına bıraksak,"ağrır aşkım ağrır" diyo ya:(
öğrenciler olsa ohooo, derim bide ne kadar abartıyosun diye:(

sen ve bebişin güle güle kullanın inşallah..

bildiğimiz izmir demi burası:)
ünvdeyken yurtta vardı izmirli bi arkadaş,bursadaydık,kar yağsın ben hiç görmedim demişti,ilk karda vazgeçtim ben kardan yağmasın demeye başladı:))
çok tatlısınız canım,Allah bozmasın,ömür boyu böyle gülün inşallah..

Evet bildiğimiz izmir bozdağ ama 2000 metre yukseklikteydik valla bende unide usaktaydim kar yağdı cok mutlu olmuştum enerjik bir insanım hoplayıp ziplamayi sevdiğimden kar eğlence oluyo bana

kızlarrrrr
En son 15 ekimde regli oldum tekrar 15 kasım da regli olmam gerekiyordu ama olmadınm. zaten benim reglim hiç düzenli olmadı. birde balayında çok geciktirici kulandım eylül ayında sanıyorumki o düzensizleştirdi. hamile kalmak istemiyorum geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. 1 hafta önce idrar testi yaptım negatif çıktı. bu gün de kan testi yaptırdım değerlerim 0.583 çıktı. hala adet olmadım. görünene göre gebelik yok. en son 10 gün önce ilişkiye girdim. sonuç doğrudur hamile değilimdir di mi? lütfen yorum bekliyorum
değerlerin 1 le 5 arasında 5 e ne kadar yakınsa o kadar pozitif değer oluyo, hamile değilsin canım sen, kullandığın ilaçlardan olmuştur düzensizlik

hem güzel hem uygunmuş; çok akıllıca bir aışveriş olmuş. oto koltuğu varmı peki? hepsi burada.com da bu araba için travel sistem demişler de.

evet travel sistemli ama oto koltugunu almadım ben arabamz olmadıgı için gerek duymadım fiyatıda uygun geldi iiki almşım :)

kızlarrrrr

değilsin canım rahatla..

canım zaten çok duygusalım. hamilelik beni daha kötü yaptı. karşı komşum geçen gün instant maya istedi poğaça yapıcam dedi. o gün yatana kadar bekledim biliyor musun? babası işten gelirken çikolata alıp gelicek diye bekleyen çocuklar gibi bekledim. burası canının her istediğini bulabileceğin bir yer değil. sabah kendim yaptım. 1 tane yedim kalanın hepsini temizlikçi ablanın çocuklarına gönderdim. dün yine birkaç kişi karşı komşuma toplanmışlar.mutfakta olduğum için giderken seslerini duydum. diğer asker eşine diyor ki kalanlardan alsaydın ya. o da diyor ki sen şuna ver.şu dediğide ben oluyorum. merdiven konuşmalarını duyuyorum. şu veya bu diye konuşuyorlar. saygı diye bişey yok. aradan 15 dk geçti kapım çaldı. baktım tatlı koymuş getirmiş. kapıda saçmalayıp durdu. yüzüme bakmadan konuşuyor. iyice sinir oldum. eşim gelmeseydi tatlıları çöpe atıcaktım.

oğlum kıpır kıpır teyzesi. ne zaman uyuyor hiç farketmiyorum. annesi üzülünce onunda kıpırtıları kesiliyor hemen.

ayyyy canım benim kıyamam sana ben yaaa,
ayıp etmiş komşun hem maya istemiş hem de hamile kadına bi parça getirmemiş olacak iş değil, insaf yani:20::20::20::20:

güle güle kullan canım çok güzel hepside, büyük tekerlekli düşünüyorum bende bebek arabasını, çok rahat sürülüyo

ayyyy pembişe bayıldım, nerde var bunlar katinam, çok güzelmiş

ÇİÇEK YAYINLARI Günce - Bebeğimiz
kızlar bu defterden alan var mı? nereye baktıysam ayrıntılı resim bulamadım. ben oğlum için bi defter tutmak istiyorum. şöyle içi düz beyaz sayfalı kapağı süslü bişey arıyorum hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren duygularımı yazabileceğim, ultrason resimlerini yapıştırabileceğim bişey... oturduğum yerde malesef böyle bi defter bulamadım. netten bakıyorum bende, böyle bişey buldum ama içi nasıl bilmiyorum.

ÇİÇEK YAYINLARI Günce - Bebeğimiz
kızlar bu defterden alan var mı? nereye baktıysam ayrıntılı resim bulamadım. ben oğlum için bi defter tutmak istiyorum. şöyle içi düz beyaz sayfalı kapağı süslü bişey arıyorum hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren duygularımı yazabileceğim, ultrason resimlerini yapıştırabileceğim bişey... oturduğum yerde malesef böyle bi defter bulamadım. netten bakıyorum bende, böyle bişey buldum ama içi nasıl bilmiyorum.
ben hepsi buradadan aldım,boşluklar war onlar dolduruluyo,hepsi de doğumdan sonra yazılacak şeyler,sorada ay ay bölümler hazırlanmış,ilgini çekerse iç sayfalarını çeker eklerim
daha önce yeğenime aldım kırtasiyeden o da benziyodu benimkine,ama mesela onda,annemle babam şöle tanışmış,benim cinsiyetimi şöle tahmin ettiler gibi alanlarda vardı
bide ablamlar bi dergi aldığında yanında bebek günlüğü vermişler,renkli sayfalar,başında hamilelikle ilgili bilgiler bar,sora boş sayfalar,ona yazmaya başladım ben günlük

ben hepsi buradadan aldım,boşluklar war onlar dolduruluyo,hepsi de doğumdan sonra yazılacak şeyler,sorada ay ay bölümler hazırlanmış,ilgini çekerse iç sayfalarını çeker eklerim
daha önce yeğenime aldım kırtasiyeden o da benziyodu benimkine,ama mesela onda,annemle babam şöle tanışmış,benim cinsiyetimi şöle tahmin ettiler gibi alanlarda vardı
bide ablamlar bi dergi aldığında yanında bebek günlüğü vermişler,renkli sayfalar,başında hamilelikle ilgili bilgiler bar,sora boş sayfalar,ona yazmaya başladım ben günlük

tam olarak 3. de anlattığın gibi bişey istiyorum ben. doğumdan sonra değilde hamileliğin ilk zamanlarında yazmaya başlamak istiyorum.

Evet benim o :52:kar gorunce biraz çıldırdım o kadar:52: ,sağol canim o senin tatlıligin seni facete aradim bulamadim

sizi gidi sizi demek watsapplar telefonlar hani biz :(
Hediyelerini güle güle kullan foto paylaş merak ettim ben

Evet bildiğimiz izmir bozdağ ama 2000 metre yukseklikteydik valla bende unide usaktaydim kar yağdı cok mutlu olmuştum enerjik bir insanım hoplayıp ziplamayi sevdiğimden kar eğlence oluyo bana

ilginctir ben de seni bulamadım

gerçi tuncss buldum ama arkaaş olarak ekleyi bulamadım bu kez de

sanırım teknoloji özürlüyüm

mezoş teyzemizden kargomuz geldi, inanılmaz mutlu olduk , gözlerimiz doldu, çünkü çok ama çok güzel:)el emeği göz nuru yeleğimiz, badem şekerimiz bile var, ve şu anda yiyoruz:)çekiliş sayfamıza koyuyoruuuumm:)

çok teşekkür ederiz mezoş teyzemiiiiizzz:21:

Allah razı olsun arkadaşım ama 2 iğne yaptı dr,ben yine hissettim ya:( yine doldurdu bıraktı,aynı hastanede başka bi dr a yönlendirdi pazartesi,yani yine gidicem,yine o stresi yaşıcam,ve büyük ihtimalle yine hissedicem:( şu an ağrım yok, eşime diorum ya bu dolgu beni idare etmezmi,doğum sorasına bıraksak,"ağrır aşkım ağrır" diyo ya:(
öğrenciler olsa ohooo, derim bide ne kadar abartıyosun diye:(

..

diş ağrısı da başka şeye benzemez ki arkadaş
allah sabır versin,
şiha versin tez zamanda inşallah

kızlar ben bugün erken yatıyorum;

yaşasın haftasonu;

gezcem tozcam uyuyacağım

herşey güzel olacak

Eklentiler

• $kız çocuk elbise28.webp
    $kız çocuk elbise28.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $hırka57.webp
    $hırka57.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $erkek çocuk hırka150.webp
    $erkek çocuk hırka150.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $kız çocuk elbise25.webp
    $kız çocuk elbise25.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $kız çocuk elbise17e.webp
    $kız çocuk elbise17e.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $kız çocuk elbise17b.webp
    $kız çocuk elbise17b.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $erkek çocuk hırka136.webp
    $erkek çocuk hırka136.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $erkek çocuk hırka137.webp
    $erkek çocuk hırka137.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $erkek çocuk hırka122.webp
    $erkek çocuk hırka122.webp
    3 KB · Görüntüleme: 37
merhabalar kızlar.. bugün detaylıya girdim çok şükür bir sorun çıkmadı ama şeker yüklemesinde şekerim 177 çıktı. annemde şeker olduğu için korkmaya başladım..başına gelen arkadaşlar var mı? yardımcı olsun

ilginctir ben de seni bulamadım

gerçi tuncss buldum ama arkaaş olarak ekleyi bulamadım bu kez de

sanırım teknoloji özürlüyüm

bana mesaj at faceden.. bende seni aradım bulamadımdı :)))
benim arkadaş ekle seçeneğim aktif değil. sen bana mesaj at ben sana davet gönderirim :16:

Back
X