2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
GÜNAYDIN DİYEMEDEN ÖĞLEN OLDU GEÇMİŞİ OKUYAYAIM DERKEN..ARAYA İŞLER DE GİRİNCE ANCAK YAZABİLİYORUM..O kadar alıntı yaptım hepsi gitmiş..şimdi tekrar geri döneceğim,offff..

Birinin göbişi vardı,birinin bebeişine aldıkları,birinin de babası rahatsızdı..bakalım kaçırmadan yakalayabilirsem tek tek yazıcamm..

akşam kızımın yatağı geldi mobilyacılar ben gelmeden gelmişler beni bekliyorlardı ve yatağımız kuruldu çok güzel oldu ama mağazadaki gibi küçük durmuyor evde odada kocaman bir yatak olmuş oldu alışıncaya kadar kocaman gelecek gözümüze... kızımda yatağının geldiğine pek bir sevindi herhalde tekmeleyip durdu yatağımıza ve dolabımıza stikerlarımızı da yapıştırdık bakalım beğenecek misiniz.

ÇOK GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLANSIN YAVRUN..

:1: allah yine de onlara muhtaç etmesin bizi...kendi doktorumuza yetişebilelim inşallah :1:
kızlar haftasonu kızımızın odasını almaya gidicez...biz bebek odası yerine çocuk odası almayı düşünüyoruz...park beşik alıp,onda2-3 yaşına kadar yatırıp,sonra da odasındaki yatağı kullanmayı istiyoruz...netten beğendiğimiz 2 model var,haftasonu bakmaya gidip ona göre alıcaz inşallah...şimdi fotolarını buraya eklicem,hangisini beğendiğinizi söylerseniz sevinirim...pembeli olanı ben,morlu olanı eşim beğendi...
bende pembe olanı diyorum..

selam kızlar nasılsınız???? geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.
ben yine yorucu bir akşam geçirdim 2 akşamdır oğlum ateşleniyor acillerde geziyoruz.
benim de yine orjinal bi sorunum var maalesef; 2 gece önce bi anda ayaklarımda aşırı bir yanmayla birlikte bi kaşıntı başladı.
ellerime, yüzüme ve vücuduma yayıldı. 2 gündür inanılmaz kaşınıyorum her yerim yara bere oldu. gece uykusu zaten yoktu iyice kaçtı
gecenin 4 ünde soğuk sularla yıkadım ayaklarımı sonra da oturdum tarakla kaşıdım. iyice yara oldu. dün doktoru aradım karaciğere bakılacak dedi. sabah gittim kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuçlar. gebelik kolestazı diye bişey varmış inşallah o değildir. şimdi biraz araştırdım okudum baya riskli bişey inşallah değildir :((

Geçmiş olsun canım,sana da -oğluna da..

Kızlar biz kocişle bir türlü karar veremedik.
Park beşik mi alalım mobilya mı alalım?
Bakdığımız mobilyalar yatak odasına büyük geliyor.
Hemen oda yapalım desen bu seferde yemek odamın tamamını dağıtmam lazım.
Yemek masam konsol vitrin.Su takımları,yemek takımları,tencere setleri hiç kullanmadım hepsi o odada.
Ne yapacağımızı şaşırdık:S

Canım ben oğlanda büyüyen yatak almıştım,takımı açamadan eskittik,açsak da kullanışlı olmayacaktı,çok yer kaplaıyordu,geçen sene oda yaptırdık yeni baştan..hala neden aldığımı anlamış değilim o yatağı,mecburen onun odasında tıkışıp kaldık yıllarca,park yatak olsaydı yatak odasına saolona her yere taşıyabilirdik.o yüzden şimdi park yatak aldık kızıma,daha sonrası için yatağı var zaten,görüntüye değil,kullanışa önem verin öncelikle,neye ihtiyacınız varsa onu belirleyin,ilerde oda yaptırmak çok daha mantıklı...

Dmt canım ikincide ne serum takıldı ne iğne yapıldı
Bir kutu parol kondu yanıma saat bası al dediler :27:4. Gün evimi supurup süt vermeye gittim:52:
İlkimde serum takiliydi icine ağrı kesici yaptılar kalçadan da ağrı kesici verildi hapta verildi,
Ama alev gibi yanıyordu hatta cok sacmaladim ayilirken.başka neremi aldınız bu ney boyle diye:27:
Son dk normalden sezaryene donmuştuk oysa.bunda da çabuk ayaklandim ama.

Benim ilk doğumda sadece hastanede yapılan ağrı kesici vardı..ertesi gün eve geldiğimde doktorun verdiği ağrı kesiciyi kullanmadım,dayanılmayacak bir ağrım olmadı çünkü..İnşallah şimdi de böyle olur..ama arkadaşımın ve senin söylediklerinden sonra rahatladım..hayırlısıyla zamanında ve sağlıklı doğuralım hepimiz inşallah..bu mübarek günde bunu diliyorum..

Ersnil sakın ola eşyanı dağıtma şimdi basit dağıtmak vs,takımın bozma mis gibi kullan.
Yatak odana al bir beşik 2 yasına kadar yatar odayı her daim yapabilirsin.takımını uydurman zor olur tekar.
Benim kızım bu yıla kadar park yatakta yattı oğlumda 1.5 yasında oda yaptık.kiziminda beşiğini gecen yıl oğlumun odasına koydum
Bu yılda bir ranza aldım yavru yataklı bu kızımızda seneye oraya geçiririm.
Sadece yatak odamda ki büyük sifonyeri koridora çıkardım o.

Evet canım kesinlikle dağıtma,daha sonra çok daha güzel oda yaptırısın gönlüne göre..

Zapzup nevresimin çok güzel canım,yatağa serince de görelim fotolarını..

Sedagg Kızının cicileri çok hoş,çantan çokkk şıkk, ben bir de uyku setini çok merak ettim,kelebli ya..bayılırım kelebekli şeylere..bulsaydım öle bişey alırdım bende.onun açılmış halinin fotosunu isterim senden mutlaka..

Gülmierr canım annene çok geçmiş olsun,acil şifalar..

Sernil babanın haberine sevindim canım,inşallah tamamen atlatır da bu güzel haberi de paylaşırsın bizimle..

Dertsiz annene üzüldüm canım,içine kötü şeyler düşürme ama dikkat et sende,öyle diyorsa doktorlar,yorma kendini,sağlığından önemli dğil temizlik..Ayrıca senin yaptığın havluya bayıldım,sen yaptın diye midir nedir,daha şirin bana göre:16:...düşünülebilir mevlüt için..

Zapzup hayatim O'dan da nevresimin de cok güzel piril piril cok beğendim. Ama butona bastığım an kapidayim:27:

Derineser;fıstığım ben kızımı 1 hafta sonra emzirebildim kuvozdeydi.
Ama dogum yaptığımın akşamına orda sütümü sağdılar zaten göğüsler süt çıkmazsa ağrıdan şişiyor .
Onlar biraz abartı mı yoksa yapı meselesi mı bilemem.34 haftalikti kızım miyadini geç gelişim evresindeydi hala.
sağol tatlım teşekkürler aman basma butona sen dur olduğun yerde rüyanda hayra çıksın işallah bu sıralar arka arkaya görüyorsun hayra çıksın diyelim öyle olsun

Yemek odamı hiç kullanmadım diyebilirim.Öylece sıfır duruyor.
Yatak odasında boş olan alana kadar tahmin ettiğimiz kadar büyük değil.
Birde diyoruz yıl sonunda burdan taşınıp daha büyük eve geçersek yatak ziyan olmuş olacak.
Çünkü 1 yaşında oda düşünüyoruz,yatak odasında kalamaz.
O yüzden aklımız iyice karıştı.Internette mobilya yataklar küçük duruyor ama mağazadan bakınca hiçde öyle değil:S
beğendiğin mobilyanın ölçüsüne bak eline metre al odadanda koymayı düşündüğün yeri ölç bakalım sığıp sığmayacağına biz mobilyaları hep öyle aldık en güzeli bu metod

çok güzel senin bu ersnil bence bundan al odana da sığıyorsa çok güzel bu

valla canım biraz pahalı gibi geldi bana ama bütün parçalarını almicaz çünkü odamız küçük...birisinin dolabı 1600 tl,diğerininki 1200 tl civarındaydı diye hatırlıyorum ama diğer parçaların fiyatları aklımda kalmadı maalesef :50: eğer haftasonu alırsak yazarım fiyatını :34:
kızlar hepinize teşekkür ediyorum fikirleriniz için...ben de pembeyi düşünüyodum zaten :16: kararım kesinleşmiş oldu :34:
ya sonra alsan odayı şimdi nasılsa kullanmayacak yazık o kadar masrafa çocuk büyüyecek mobilya eskiyecek kullanmadan yenisini alacaksınız yatak şifonyer en güzeli biz dolap aldık ama ikeadan hem küçük hemde 250 TL diye aldık şifonyer boyutunda dolabımız oldu
sizin beğendiğiniz takımın pembesi güzel yine tercih senin canım

Perilius Canım baktım cicilerinize,hepsi de birbirinden güzel..güle güle kullanın..

sağol canım daha iyileri kuzunun olsun istediğin fotoyu çektim buraya ekleyeyim

$DSCN0626.webp $DSCN0627.webp $DSCN0628.webp

Eki Görüntüle 614065 Eki Görüntüle 614066

pazartesi netten aldığım nevresim takımı geldi kızlar ayy harika çıktı nette gördüğüm gibi hatta çok daha güzel pazartesi aldım bugün 11 de elimdeydi çok çabuk geldi kutusunun dışındaki resmi paylaşayım size modeli görmeniz açısından evde açık olarak çekerim koyarım sonra size de tavsiye ederim site dekoryon.com

kuzum ya bende bu nevresimden istiyorum kaça aldın sorması ayıp baktınmı açıp nasıl ben park yatağa alacağım ama ölçüleri nasıl bide balerina die bi serisi var ikisi arasında kaldım

zapzup nevresimin çok güzel canım,yatağa serince de görelim fotolarını..

sedagg kızının cicileri çok hoş,çantan çokkk şıkk, ben bir de uyku setini çok merak ettim,kelebli ya..bayılırım kelebekli şeylere..bulsaydım öle bişey alırdım bende.onun açılmış halinin fotosunu isterim senden mutlaka..

gülmierr canım annene çok geçmiş olsun,acil şifalar..

sernil babanın haberine sevindim canım,inşallah tamamen atlatır da bu güzel haberi de paylaşırsın bizimle..

dertsiz annene üzüldüm canım,içine kötü şeyler düşürme ama dikkat et sende,öyle diyorsa doktorlar,yorma kendini,sağlığından önemli dğil temizlik..ayrıca senin yaptığın havluya bayıldım,sen yaptın diye midir nedir,daha şirin bana göre:16:...düşünülebilir mevlüt için..

akşama çekerim kuzum senin için

Dertsiz annene üzüldüm canım,içine kötü şeyler düşürme ama dikkat et sende,öyle diyorsa doktorlar,yorma kendini,sağlığından önemli dğil temizlik..Ayrıca senin yaptığın havluya bayıldım,sen yaptın diye midir nedir,daha şirin bana göre:16:...düşünülebilir mevlüt için..
çok sağol canım. dikkat etmeye çalışıyorum bakalım.

Canım nerden bakdınız buna?
Ne kadara bakdınız?Site bilgisi filan var mı?
Bu ancak olur eğer odanın düzenini değiştirmessek.

...::: Alegno Mobilya :::...
canım burdan bakabilirsin modeline
fiyat olarak kendi mağazaları telefonda fiyat vermiyo ama ben burda bana yakın bir yerde buldum 380 tl fiyatı uyku seti de dahil içine
internette daha uygun fiyata var ama içinde uyku setleri yok

selam kızlar, hepinize hayırlı kandiller. allahım hepimize bebeklerimizi zamanına ve sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, kolay doğumlarımız olsun inşallah...

KIZLAR SONUNDA YÜKLEBİLDİM MİNİK CADIMIN EŞYALARINI:d

QUOTE]
güle güle kullansın kızçen cicilerini. totodaki yazılara bayıldım.

evet kızlar çok zor 3 ay gecirdik biz ailecek, Allahıma şükürler olsunki bugün güzel haber aldık canım babamın tahlil sonuçları şükürler olsunki iyi çıkmış,doktorumuz tadavinin başarılı gittiğini ve kanser tümörleride küçülme var dedi tabi tedeviye devam ediceğiz bu kadarını duyabilmek için bile ne dular ne adaklar adamıştık hamd olsun...Allah tüm hastalarımıza şifa versin inş aminnn...Ve ben başından beri hep hamişlerin duasına inanmışımdır bizim buralarda öyle derler özellikle ilk doğumu olacak hamişlerin dularını Allah boş cevirmezmiş,ben burdan hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden.laterne,voltaj,esra,dertsiz,wosği,bebeci,gülimer,umuteğa,perilos sizlerede özellikle teşekkür ediyorum okuduğunuz dualar için hakkınızı helel edin.Rabbim hiç birinizi darda bırakmasın:)

çok geçmiş olsun canım, güzel haberlerine çok sevindim.

selamlar kızlar
kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olur inşallah
benim bugün ilk dersim boştu geç gittim okula, öğlende geldim, öğrenci gelmemiş zaten, 2-3 kişiyide zümrede verdim geldim eve:)

yarın kandil ve daha şimdiden ne yapacağımı düşünüyorum.
kayınvalidemleri nasıl arayacağım.
aslında o kadar çok yorgunum ki...
misafir olunca bugün hiç dinlenemedim.
kafamda bir sürü şey var.
annem yarın doktora gidecek.
iltihaplı romatizma var demiş doktorun biri
bakalım yarın ne diyecekler. onun tedirginliği de var.
bursada kalmasını gerektirecek bir tedavi uygulanmazsa haftasonu annemler gelicek.
inşallah bişey çıkmaz.

dertsiz bizim aramızda bi sorun olmamasına rağmen bana bile zor geliyo seni çok iyi anlıyorum
ama ben böle biriyle konuşacağım zaman mutfakta bi işle uğraşıyorum, kendimi rahatlatıyorum:)
niye bilmiyorum:) bide ona takır tukur ses gidince sallamadığımı anlasın diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum belkide
karışık oldu galiba:)

kuzum ya bende bu nevresimden istiyorum kaça aldın sorması ayıp baktınmı açıp nasıl ben park yatağa alacağım ama ölçüleri nasıl bide balerina die bi serisi var ikisi arasında kaldım

Nevresim : 100x150 cm
Çarşaf : 120x150 cm
Yastık Kılıfı : 35x45 (2 Adet)
%100 Pamuk
ölçüleri bu şekilde canım kumaş kalitesi çok güzel ben bu kadar iyi beklemiyordum gönül rahatlığı ile alabilirsin balerina serisi balerin ayı mı nedir linkini ekle bakayım canım fiyatı 36 tl kargo ücreti de 8 tl ama çok güzel ben tekstil mezunu olarak kaliteli buldum

...::: Alegno Mobilya :::...
canım burdan bakabilirsin modeline
fiyat olarak kendi mağazaları telefonda fiyat vermiyo ama ben burda bana yakın bir yerde buldum 380 tl fiyatı uyku seti de dahil içine
internette daha uygun fiyata var ama içinde uyku setleri yok

Fiyatı pahalı canım ya.
Düşününce bizim baktığımız mobilyalar büyük,kaliteli ve herşey içinde 450 lira.
Bizim baktıklarımızıda rahat 3,4 yaşına kadar kullanır.
En iyisi yatak odasının şeklini değiştirmek olucak sanırım

Dün gece sancılar vardı,bu gece de baş ağrısı çektim sağlamına,kızım da hiç kımıldamadı akşam,rahatsızım diye belki de..off off uykularım mahvoldu..Bu haftayı bir atlatırsam hayırlısıyla..

Teyzelerimizzz,hayırlı kandillerr, İnşallah dualarımız kabul olsun ,

Benim kuzum ,Rabbim hepimize kolaylıkla doğum nasip etsin sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah ...

:nazar:
$annesinin kuzusu2.webp $annesinin kuzusu.webp

selamlar kızlar
kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olur inşallah
benim bugün ilk dersim boştu geç gittim okula, öğlende geldim, öğrenci gelmemiş zaten, 2-3 kişiyide zümrede verdim geldim eve:)

dertsiz bizim aramızda bi sorun olmamasına rağmen bana bile zor geliyo seni çok iyi anlıyorum
ama ben böle biriyle konuşacağım zaman mutfakta bi işle uğraşıyorum, kendimi rahatlatıyorum:)
niye bilmiyorum:) bide ona takır tukur ses gidince sallamadığımı anlasın diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum belkide
karışık oldu galiba:)
doktor anneme ne diyecek, kayınvalidemi nasıl arayacağım stresi beni mahfetti bugün.
stresten afedersin ishal oldum. hiç aramak istemiyorum o kadar doktora gittim. acillik oldum sancıdan kıvrandım.
daha ne olacağım belli değil. sürekli yatıyorum. onlar beni bir kez bile aramadı. eşimle konuşup selam söyle deyip kapatıyorlar.
off bilmiyorum canım yaaa...

Back
X