Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de oda yapmayacağım çok düşündüm ama sonunda böyle daha uygun olacagı kanısındayım
mobilya beşiklere baktım altında dört çekmeceli uygun beşikler var büyük küçük ebatlarda mevcut istege görede yapıyorlar 15 günde falan teslim ediyorlarmış
şu an çocuk odası yapsam bile en az bir iki yıl oda kullanılmıyor
o zamana kadarda allah kerim
şimdilik beşik ile idare edeceğiz :)
alemsiniz yaaa
bir gece bende uykudan krampla uyandım.. ki daha 25. haftadaydım, ama inliyorum resmen.. benim saftirik koca doğuruyorum sandı, ne yapıcaz şimdi 112 mi arayım doktoru mu arayalım diyo.. öyle görünce kramp filan unuttum bastım kahkahayı..
kız çok sinir oluyorum böle tiplere, eltisi ayrı dert, görümcesi ayrı dert
bu görümcelerin ne derdi warsa kardeşlerini kıskanıyolar ya
bende yokda ablamınkinden biliyorum
2 görümce war, bi tanesi öle değil, ama diğeri of, kandil günü günaha girmiym:)
(genelde görümceler yani, forumuzdaki görümceleri tenzih ederim)
bende 2-3 gecedir, ince bi yastık koymaya başladım dizlerimin arasına, gece düşmüş heralde yastık, uyandım uzattım kolumu yatağın içinde yastık arıyorum
anladımki sora kocişin poposuymuş, mıncıkladım baya, o da zıplayıp sırtüstü döndü uykuya devam, haberi yok
ertesi gün anlattım hiç hatırlamıyom bile![]()
Chosy onu ben istiyorum bana yolla
4 olsun ama kalabalikiz biz.
yok kızmadım canım.bizimki sen napıyon demez ki? iyiyim sağol tamam bitti.
Benimde oda yapmam için daha büyük eve çıkmam lazım canım.
Eşyalarım mağazadan alındığı gibi duruyor odanın içinde o yüzden kıyamıyorum etrafa dağıtmaya.
Bizde şimdilik beşikle idare edicez gibi duruyor.Hakkımızda hayırlısı.
Ayy çok güldüm kızz
Valla bizim kocişler bir alem.
Sizinde bizden farkınz yokmuş![]()
Allah'ım ağzımızın tadlarını bozmasın inşallah.. çok şükür kocamdan yana şanslı olduğumu düşünüyorum![]()
oy oyy oy minik kuzuuu! allah nazardan saklasın; bu ultrason çekimleri beni bir garip hissettiriyor; allahın hikmetine bak. büyümüş de kocaman olmuş, iyice ortaya çıkmış yavrun. kocaman maşallah diyelim de nazar değmesin.
ay maşallah canım ya.uslu bir bebek olacak sanki.
maşallah canım kuzucuğuna![]()
maşallah kuzuya.. burnunu ısırasım geldi :)![]()
maşallah tü tü tü.. tatarlık warmı sizde:)..
Oy oy maşallah allahım nazarlardan sanlasın.Allahım sen çok büyüksün.
Ben ilk kez benim oğluş dahil sizinkilerin görüyorum renklilerinizi o yüzden çok farklı geliyor.
Kiz tuncss hatta 40 I'ni orda çıkar
Arayamiyomus Bahanelere bak yalancı yağlı keçi
Bende chisy gibi yapıyorum hemen aradıysa vinn wc,
Kulak kapıda hatta birgun konuşuyor adı ne olacak demiş
Benimkide burdan yekine yekine düşünüyoruz voltaj rana olsun mü falan dedi bakalım dedim dedi
Mutfaktan jettt girdim tlf kapattı sana fikrini sormadım ne demeye adni söylüyorsun diye basını yedim.
Bide sanki sordum ya bu olacak dedim ne fikri alacağım
2 cocuğum adında da söyleme hakkım olmadı buna asla karisamayacak
Bak gene heyheylendim bu adam tam rendelik.
iyi dönüyon yatakta, benim için çok zor bi işlem o:) o yüzden rahat geldi yastık bana kız, belimi rahatlatıyo sankibende görümce olacağım ilerde elbet.. ama daha şimdiden kardeşimin kız arkadaşlarına yapmadığım kompliman kalmıyo.. deli divane oluyoruz.. amaaan o konuşsun dursun.. eşim de hep der, benle bir sıkıntın yoksa ne dert edinip durursun anamı bacımı diye.. doğru..
ben yastığı 1 aydır koyuyorum ama uykuya dalınca yok oluyor.. çok dönüyorum sağdan sola.. soldan sağa.. yarım saatte sanki uyuşuyorum.. pozisyon değiştirip duruyorum.. bi halta yaramıyo yani yastık![]()
Benimkide burdan yekine yekine düşünüyoruz voltaj rana olsun mü falan dedi bakalım dedim dedi
Mutfaktan jettt girdim tlf kapattı sana fikrini sormadım ne demeye adni söylüyorsun diye basını yedim.
Canım et parçası şekilleiyor mucize bir şey ... Düşündükçe farklı hissettiriyor insanı
Teyzelerimizzz,hayırlı kandillerr, İnşallah dualarımız kabul olsun ,
Benim kuzum ,Rabbim hepimize kolaylıkla doğum nasip etsin sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah ...
Eki Görüntüle 614147 Eki Görüntüle 614146
Kız görümcem aramıyor diye arada takılırım kocişime.
Ama seninkini duyunca vazgeçtim.Ismarlama bebek siparişimi veriyorlar.
Sende deseydin bende bebişimin doğum gününün özel olmasını istiyorum inşallah denk gelmez diye.
Kaynanaşunda bırak aramasın sormasın aman kafan rahat eder.
Bende kaç kere söyledim annemde çıkarıcam kırkımı diye.Ağzını açıp bir şey diyemedi.
En son geldiği gün ben uzanıcam diye içeri geçince kocişime sormuş.
Tabi kocişim hayatta yüz vermez,annesinde olucaz demiş.
Birde bana diyorki kaynanam oğlum nasıl gidip gelicek işe.
Bende dedim ki ben burdan nasıl gidip geliyorsam öyle gidip gelicek.
Kocişimle ayrı kalcağımı düşünüyorsa çok yanılıyor.
iyi dönüyon yatakta, benim için çok zor bi işlem o:) o yüzden rahat geldi yastık bana kız, belimi rahatlatıyo sanki
bende senin gibi, telefonda gelsene diyo mesela, wcden çıkınca napıyomuş annen, gelcekmiymiş
şunu dedin ya o ne dedi filan, belli dinlediğim:))
ama benim koca çok saf öle cinlik bilmiyo Allahtan
en iyisi biraz uyuyayım ben. zaten midem bulanıyor.
eşim öğlen işe giderken kapıda uğurluyordum tam öperken neredeyse adamın suratına kusacaktım.
ağzım dolu lavaboya koştum. eşim kendi konuşsun dertsiz hasta der bari.
kızlar benim de başım isim olayı yüzünden kaynana ile dertte.
oğlum doğduğunda 6 ay çocuğu "atlas'ım" diye sevdi, ben her seferinde "onun adı derin; atlas değil" diye düzelttim ama o ısrarla "bana ne, derin koymasaydınız ben atlas istiyodum" dedi!!!!!!!
şimdi de takmış kafaya kızımın ismini; selin adını beğenmemiş; iksir koyun diyor!!!! İKSİR yahuuuuu! ayşe fatma dese şaşırmayacağım da İKSİR ne allah aşkına birisi bana izah etsin! böyle isimmi olur? amaç sadece bana gıcıklık yapmak o kadar belliki; yoksa böyle saçma bir isim söylemezdi.
ne yapayım ne edeyim bilemedim. tamam oldu iksir koyucaz desek ne yapacak acaba??????????
kızlar benim de başım isim olayı yüzünden kaynana ile dertte.
oğlum doğduğunda 6 ay çocuğu "atlas'ım" diye sevdi, ben her seferinde "onun adı derin; atlas değil" diye düzelttim ama o ısrarla "bana ne, derin koymasaydınız ben atlas istiyodum" dedi!!!!!!!
şimdi de takmış kafaya kızımın ismini; selin adını beğenmemiş; iksir koyun diyor!!!! İKSİR yahuuuuu! ayşe fatma dese şaşırmayacağım da İKSİR ne allah aşkına birisi bana izah etsin! böyle isimmi olur? amaç sadece bana gıcıklık yapmak o kadar belliki; yoksa böyle saçma bir isim söylemezdi.
ne yapayım ne edeyim bilemedim. tamam oldu iksir koyucaz desek ne yapacak acaba??????????