Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizimin atesi 38.9olunca verdim fitili..simdi uyuyor uyansin tekrar olcecegim..ya sizce bu durumda disari cikilsa sorun olurmu..erkek kardesim gece istanbula gidecek 8ay gelmicek onu ugurlamak istiyordum![]()
Fitil illaki düşürecek bence çıkabilirsin.Kızınla çıkacaksın di mi? Dereceyi de yanına al. Zaten düşer birazdan.
Ferro glikokol sülfat kompleksi 170 mg (30 mg iki değerlikli demir içerir) tatlandırıcı:sakarin sodyum
yazıyor hiçbiryerindede paraben falan yazmıyor
İnternette ilaçların prospektüsleri var cnm ordan bakabilirsin
Kizimin atesi 38.9olunca verdim fitili..simdi uyuyor uyansin tekrar olcecegim..ya sizce bu durumda disari cikilsa sorun olurmu..erkek kardesim gece istanbula gidecek 8ay gelmicek onu ugurlamak istiyordum![]()
Mamaya baslicam galiba sutum yetmiyo yada bebegimmi istahsiz birkac yudum aliyo birakiyo emdigi zamanda sutum hem bitiyo goyuslerim yumusacik oluyo ogleyin sebze puresi veriyorum ikindinde meyve puresi aksamda kasik mamasi yinede sutum hemen bitiyo iki yudumda biberona baslasammi kararsizim ne yapsam
ben birleştirilmiş sınıf okutuyorum canım. bildiğim kadarıyla da müstakil okullarda branş öğretmenlerinin dersi dolduğu için ilkokullara girmiyolar. yönetmelikte de memur ders saati dışında süt iznini kullanabilir şeklinde bi ibare var. e biz ders dışında zaten evimizdeyiz. saçmalık yani. senin idareci de çok zekiymiş bu arada.Arkadaşlar ben de sınıf öğretmeniyim ama özelde. Seminer dönemine başladık. Oğlum emmiyor aslında. Sadece okula gelmeyen arkadaşların dersine girmemek ve idarenin vereceği fazladan işleri yapmamak için oğlum emiyor hala dedim :26:
Ders programının ayarlanması için ,süt iznimi söyledim bana öğlen arasında emzirmeniz yetmiyor mu dedi idarecimiz, şaka gibi!
Bir şekilde ayarlanacak tabi benimki ama devlette öyle olduğunu bilmiyordum. Hiç mi branş öğretmeni derse girmiyor ya İngilizce'ye falan ya da müziğe?
Allah yardımcınız olsun.[/B][/SIZE]
geçmiş olsun canımGunaydin...kizimin atesi 38.5 cay iciriorum ustunude hafiflettim..gayet neseli..az daha beklicem 39 olursa vercem fitili
Aşıdan mı canım geçmiş olsun
canım ek gıdayı çok veriyosun bence. sütün bu yüzden de azalmış olmasın sakın.
ben birleştirilmiş sınıf okutuyorum canım. bildiğim kadarıyla da müstakil okullarda branş öğretmenlerinin dersi dolduğu için ilkokullara girmiyolar. yönetmelikte de memur ders saati dışında süt iznini kullanabilir şeklinde bi ibare var. e biz ders dışında zaten evimizdeyiz. saçmalık yani. senin idareci de çok zekiymiş bu arada.
geçmiş olsun canım
İlik banyo yaptirdin mi canim? İnsallah daha fazla yukselmez.Sagol cnm...cok huysuz icim gidiyor
Hayirli olsuuunn :) kimseye soyleme her goren bi hediye alsin:) ben de her sabah bakiyorum ama yokkk yokkkk. Sizdeki belirtiler nelerdi?dişimiz çıkmıııışşşşşş![]()
bu sabah farkettimmm... ilk görende ben oldum.. oğlumun ilk diş hediyesi bendennn...
dişimiz çıkmıııışşşşşş![]()
bu sabah farkettimmm... ilk görende ben oldum.. oğlumun ilk diş hediyesi bendennn...
İlik banyo yaptirdin mi canim? İnsallah daha fazla yukselmez.
Hayirli olsuuunn :) kimseye soyleme her goren bi hediye alsin:) ben de her sabah bakiyorum ama yokkk yokkkk. Sizdeki belirtiler nelerdi?
Merhabalar, bu grubu bir yildir takip ediyorum bir turlu yazamadim. Ben de nisan annesiyim. Ve vajinismusumbu sıkıntı nedeniyle her seyi icime attim ve dertlesmeye ihtiyacim var
dişimiz çıkmıııışşşşşş![]()
bu sabah farkettimmm... ilk görende ben oldum.. oğlumun ilk diş hediyesi bendennn..
Hay maşallah tebrik ederim seni ve oğluşunu darısı başımıza diyelim (ha bu arada sana sabır oğluşuna da dayanma gücü diliyorum Allahtan )
Bence hiç bir sorun olmaz al kangurunu yada bebek arabanı koy bebişini hem uykusu varsa gider gözü gönlü açılır ...kendimizden pay biçelim bak hasta olunca evde durursak daha beter oluruz ama dışarı çıkıp bi dolaşsak 2 insan görsek gözümüz gönlümüz açılır...Benim kız aşı olunca ateşi çıkmıştı kaptığım gibi marketi götürdüm evde ayaklarını sirke ile yıkadım çıkmadan üzerine de ince bişey giydirdim ama hava sıcaktı sen akşam çıkacaksın galiba normal giydir bence hem daha rahat düşüyor ateşleri orda uzun süre kalacaksan ara ara da kontrol et bence.....
Merhabalar, bu grubu bir yildir takip ediyorum bir turlu yazamadim. Ben de nisan annesiyim. Ve vajinismusumbu sıkıntı nedeniyle her seyi icime attim ve dertlesmeye ihtiyacim var