2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar sizde çok sıkışıyormusunuz ben felaket durumdayım çişimi yapıyorum geliyorum daha oturmamla beraber tekrar sıkışıyorum acaba idrar yollarımla alakalı bir sıkıntımı oldu biraz sancımda oluyor, geçen hafta yaptırdım ama idrar tahlili bir problem yoktu sizce normalmi bu kadar olması :18:

aynen ölee valla bendede ölee ozaman herşey normall :))
tubişim hemde ne hareketlendi valla yerinde durmuyo benimkide hele 2 gündür evdeyim yatıyorum göbeğimin inip kalktıgını görüyorum mükemmel bişey buuuu
ayy kuzum yaaaa yerim onu bennn
maşallah cnm çok tatlısınız

canımm çok tatlısınız maşallah nazar değmesin size..

çok saolun kızlarrrr :))

yaa sorma canım ben de yaa sık sık vc deim :)

gece bile uykudan uyandırıo :)

Oy oy maş canım oğluşuna çok tatlı maşallah maşallah
çok saol cnmmm :))
evet ayşe yaa ben küçük diyodum ama büyümüş valla :))
cnm bendede oluyo o yeni test yaptırdım bişi yok bebek oraya baskı yapıyo galiba :))
tugbacım pijama sana acaba büyük olurda işine yaramazmı diye düşünüyordum ama bu resmi gördükten sonra rahatladım
cokk şeekrsinizzzz maşallah sizeeee
çok çok saol cnm benim
heheheh ben sana yazmamaışmıydım altı süper oldu ama üst bayaa büyük şimdilik ama hastanede idare eder beni :))

Eki Görüntüle 528012 vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM

ay yerim o göbüşüüüü

Son düzenleme:

bende çok gidiyorum ama çok su içiyorum.bide burda bu aralar havalar sogudu biraz.hafif üşütmeylede alakalı olabilir canm.idrar yollarında sıkıntı oldugunu düşünüyorsan eğer akıntın fazlalaşır koyulaşır.bol bol su iç canım.

gece olayı çok fena zaten çok bölünüyor uykum bu yüzden. normaldir dimi bi idrar tahlili filan yaptırsakmı yinede acaba

canım cok ıdrara cıkmamız normal bişey oldugunu sanmıyorum ama benım doktorum

ayda bir idrar tahlılını tekrarlatıyo istersen yaptır sağlık ocagında ücretsiz yapiolar :)

evet cnm biliyorum onun içinde herşeyi evham yapıyorum kendime, geçen hafta yaptırınca tahlil bişe olsa çıkardı diye düşündüm bide doktorum ultrasonda filanda baktı sancım var diince geçen haftada olmuştu oda herşey normal problem yok diince rahatlamıştım biraz ama şimdi yine sancı var ve çok fazla idrara çıkıyorum işte, içim rahat etsin ben yinede yarın gidim yaptırim dediğin gibi

akıntım filan yok şükür dediğin gibi üşüttüm belkide bakalım yarın bi idrar testi yaptırim yinede saol canım

ben de çok sık idrara çıkıyorum ama afedersiniz çok az az geliyor
azcık da gelse sıkışıyorum tuvalete gitmeden olmuyor
bir sorun oldugunu sanmıyorum, karnımız baskı yapıyor sonuçta eskisinden daha sık gitmemiz normal bence

tabi ağrı falan varsa bence de doktora gidilmeli

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…