tugbacım pijama sana acaba büyük olurda işine yaramazmı diye düşünüyordum ama bu resmi gördükten sonra rahatladımEki Görüntüle 528012 vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM
aynen ölee valla bendede ölee ozaman herşey normall :))bende biraz evham yapmaya başlamıştım eskisi gibi tepikler hissetmiyorum diye. aynı şekilde cnm bende de yer değiştirdiğini kaydığını hissediyorum sıklıkla, bazen bir bakıyorum birden karnımın bi tarafı şişmiş kalıo öle biraz eskiden tepik atar geri inerdi şimdi öle değil
ayy kuzum yaaaa yerim onu bennntubişim hemde ne hareketlendi valla yerinde durmuyo benimkide hele 2 gündür evdeyim yatıyorum göbeğimin inip kalktıgını görüyorum mükemmel bişey buuuu
maşallah cnm çok tatlısınız
canımm çok tatlısınız maşallah nazar değmesin size..
kızlar sizde çok sıkışıyormusunuz ben felaket durumdayım çişimi yapıyorum geliyorum daha oturmamla beraber tekrar sıkışıyorum acaba idrar yollarımla alakalı bir sıkıntımı oldu biraz sancımda oluyor, geçen hafta yaptırdım ama idrar tahlili bir problem yoktu sizce normalmi bu kadar olması :18:
çok saol cnmmm :))Oy oy maş canım oğluşuna çok tatlı maşallah maşallah
evet ayşe yaa ben küçük diyodum ama büyümüş valla :))oyyy maşallahh canım siz de koccaman olmussunuz :)
yaa ne güzel :) benımde yuzume bakan kansız sanır hatta dr a bısebepten gıttımmı kan sayımı yaptırır
yuzun cok soluk kansızlık mı var dıe ama hep kan degerleırm yuksek cıakr gebelık harıc :) yıne de soluk yüzüm napcan
ben de yıkanmayı dusunuyorum canım o kadar sancı cekcem kasılcak vucudum şöle saçalrım harıc vücudumu yıakrım ohh
rahatalrım valla hem daha ıyı dınelnırım öle :)
cnm bendede oluyo o yeni test yaptırdım bişi yok bebek oraya baskı yapıyo galiba :))kızlar sizde çok sıkışıyormusunuz ben felaket durumdayım çişimi yapıyorum geliyorum daha oturmamla beraber tekrar sıkışıyorum acaba idrar yollarımla alakalı bir sıkıntımı oldu biraz sancımda oluyor, geçen hafta yaptırdım ama idrar tahlili bir problem yoktu sizce normalmi bu kadar olması :18:
çok çok saol cnm benimtugbacım pijama sana acaba büyük olurda işine yaramazmı diye düşünüyordum ama bu resmi gördükten sonra rahatladım
cokk şeekrsinizzzz maşallah sizeeee
yaa sorma canım ben de yaa sık sık vc deim :)
gece bile uykudan uyandırıo :)
Eki Görüntüle 528012 vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM
Eki Görüntüle 528012 vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM
Teşekkürederiz teyzesi senin göbüşünüde merakediyoruz ama
Tamam çok yakında :) ama bende böyle göbüşler yok ki :)
gece olayı çok fena zaten çok bölünüyor uykum bu yüzden. normaldir dimi bi idrar tahlili filan yaptırsakmı yinede acaba
tatlım enfeksiyon ve idrar yolu enfeksiyonu erken doğum sebebi. benim de 1 haftadır geçmeyen bir sancım var, yarın sabaha randevu aldım gidiyorum doktora. antibiyotik kullandığım halde geçmedi.
Ya idrar yollarımda enfeksiyon arttı, ya yumurtalıklarım iltihaplandı ya da rahim ağzında yara gibi bişey var.
sanki ıkınsam bişey çıkarıcam ve rahatlıcam gibi bir his. zonkluyo aşağı kısmım, yanma var ayrıca.ama idrar yolunda değil, rahimle vajina arasındaki yolda.
o yüzden 5 dk yaptır istersen test.
kızlar sizde çok sıkışıyormusunuz ben felaket durumdayım çişimi yapıyorum geliyorum daha oturmamla beraber tekrar sıkışıyorum acaba idrar yollarımla alakalı bir sıkıntımı oldu biraz sancımda oluyor, geçen hafta yaptırdım ama idrar tahlili bir problem yoktu sizce normalmi bu kadar olması :18:
gece olayı çok fena zaten çok bölünüyor uykum bu yüzden. normaldir dimi bi idrar tahlili filan yaptırsakmı yinede acaba
tatlım enfeksiyon ve idrar yolu enfeksiyonu erken doğum sebebi. benim de 1 haftadır geçmeyen bir sancım var, yarın sabaha randevu aldım gidiyorum doktora. antibiyotik kullandığım halde geçmedi.
Ya idrar yollarımda enfeksiyon arttı, ya yumurtalıklarım iltihaplandı ya da rahim ağzında yara gibi bişey var.
sanki ıkınsam bişey çıkarıcam ve rahatlıcam gibi bir his. zonkluyo aşağı kısmım, yanma var ayrıca.ama idrar yolunda değil, rahimle vajina arasındaki yolda.
bende çok gidiyorum ama çok su içiyorum.bide burda bu aralar havalar sogudu biraz.hafif üşütmeylede alakalı olabilir canm.idrar yollarında sıkıntı oldugunu düşünüyorsan eğer akıntın fazlalaşır koyulaşır.bol bol su iç canım.
Ay maşallah canım göbüşüne çook şeker
ay yerim o göbüşüüüü
saol tatlım benim seninkinide bekliyom akşam ekle heeeee :))Tamam çok yakında :) ama bende böyle göbüşler yok ki :)
çok saol cnm benimmmTubaemrah göbüşünü yesinler
ayyy çok şeker göbüşünnn maşşallahhhhh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?