maşallh maşallah size göbiş yok sayılır ben üç katıyım :))
maşallah subhnallah canım :) :) :)
doğum valizini hazırlayan varmı yoksa erkenmi henüz:))
Teşekküredeiz canım evet göbüşüm baya kibar çogu kişi anlamıyo bile iri kemikliyim biraz ondan sanırim bide iç karnım geniş heralde çok çıkmadı göbüş
olabilir genetik özelliklerde etkiliyormuş maşallah binlerce kere çok tatlı duruyor ama
Eki Görüntüle 527942 kızlar ilk göbüs benden gelsin işte kızım ve bennn
canım yanlış hatırlamıyorsam baloncuk gibi şeyler hissediyorum diye yamıştın benimde öyle başladı hatta bir defa oldu sonraki 4-5 gün sonra olmuştu sonra o baloncuklar tekmelere dönüştü sabır biraz daha 20 gün sonra sabahın 6 sında topiğin açılışını sen yaparsın tekmelerden uyuyamadım erkenden kalktım diye :)
:)
şuan işteyim ama foto makinam yanımda az sonra çekilicem ve koycam kuzum ee hani seninkiii ???
aaa şuna bakkk azla yetinmeyen çoğu bulmazmış cnm :))
??
:) tmm işte bende de aynı böyle baloncuk patlıo gibi oluo anlatabilmişim demekki, chekirdekk cim bu olay bende bebeğim hareket ettiğinde oluo alt tarafta baloncuk patlıo gibi oluo yani sendede o anda bebek hareket ediyordur sen hissetmesende
kurban oluruuummm, çook tatlııııı :)
Ağzın ball yesin inşallahhhhhh :)
Bekliyoruuuzzzz ama ben zaten göbüşlüyüm tombiklikten dolayı, çok karnım çıkmadı ki :) ama akşam çekip koyabilirim :)
Üstte bişey hissetmiyorum ama, alttaki baloncuk patlamaları ayakları mı ki ?
sabah beri yazacam sana hep unutuyorum ya o baloncuklardan sonra bende hafif hafif hissetmeye başladım bir hafta filan sonrasıydı sanırım sanki tırnak ile hafif batarya öyle birşeyler hissettim
1-2 hafta daha bekle bakalım chekirdekk :)
doğuma yakın hissederim sanırım :)
hoşgelşdın canım ılk sayfada lıstemız var bilgilerını yaz ekleyeyeım :9
sen kasındın bebekgöbüş topiğine ekledım :)
tatlım biraz tercihe kalmış bişi bu.bizim gelinde sezeryan oldu gecelik giydi rahattı.bende ona istinaden söledim sana.hangiisyle rahat edersen onu kullan.Daha önce amliyat olan kuzenim gecelik giymiş hiç rahat edemedim dedi. Pijamaya geçtim hemen dedi. :S Ben de ondan öyle aldım. :44:
inan aklımda bikacgündür ,göbüşümü cekeyim diye.akşam kocişe cektiririmYaaaa kızlar neden göbek şov yapmıyoruzzzz, göbüşlerimiz bi büyüse bi büyüse diyodunuz, şimdi paylaşmıyosunuzzzz ,alıştınız galiba koca göbekli olmaya hihih :)
herkes foto çekip koysun bakayımmmm çabuuk
:))) daha iyi ya hissetcen doğuma gidecen fazla acıtmıycak canını rahat geçiriyorsun işte kuzun seni düşünüyor canım :)
benimki hiç düşünmüyor öyle can yakıyor ki
tatlım biraz tercihe kalmış bişi bu.bizim gelinde sezeryan oldu gecelik giydi rahattı.bende ona istinaden söledim sana.hangiisyle rahat edersen onu kullan.
ben pijamayla rahattım mesela.geceligi dogumdan sonra giydim bi kac saat sonra cıkardım.
inan aklımda bikacgündür ,göbüşümü cekeyim diye.akşam kocişe cektiririm
masallah sabahtan beri okuyorum, bebislerine bize cekerse yandik=D
sinir oldum buarada doktora serum ignesinin yerini degistirdi tam da sag kolumda eklem yerime takti. resmen hareket ettiremiyorum acayip agriyo. sol elime kaldi hersey yazmak bile=s
kızlarrr bişi sorcamm sizee benim tekme olayları baya baya içimde dönme olayına döndü yani döndüğünü şekil değiştirdiğini hissediyorum yani hareker ediyo ama güçlü tekme atmıyo artık sizdede ölemii yada önceden sadece tekme hissedebildiğimden onu takip ediyorum şimdi hepsi karışık diyemi böle hissediyorum
aaaa tekmeleyince canı acıyo mu insanın ?
bekliyoruuuzzz, hem de hatıra olur hamilelikten :)
Hala hastanede misin tatlım, ne durumdasın ?
Üstte bişey hissetmiyorum ama, alttaki baloncuk patlamaları ayakları mı ki ?
sakın ağlama ama bebeğinin hareketleri o canım benim.Yaaaaa ağlarım ama şimdiii.. ama bu hareketi günde 1 kere falan, bazen 2 günde 1 kere duyuyorumm , bi gluk gluk yapıyo içerde bişey, o kadar.
bebeğin hareketi olsa daha sık olması gerekmez mi ?
cnm önce serviks uzunluğu önemli erken doğum varmı yokmu diye.sonra çocuğun kafası dönmesi lazım aşağıya normal dpğum için bunu şimdilik bende bilmiyorum inan.doktor onu söylüyor.dönmezse sezeryan oluyor mecburi.ve çocuk 4 kg üstü ise son ay normal doğum yapmıyorlar artık.zaten bi arkadasım geçen sene denedi çıkmadı çocukarkadaşlar dogumun sezeryanmı normal dogummu olacagını doktor neye göre söylüyor.vajinal muayenemi yapıyor.yoksa diğer türlde belli oluyormu.yada erken dogum riskinin olup olmadıgı neye göre belli oluyor
aynen cnm ardarda doğurucaz.eve gelince vaki,t bulur bulmaz koyucam ben minnoşumun resmini burayaAslıcım yaArd arda doğurcaz kısmetse.
Biz bugün 25 haftalık olduk teyzesi
Kızlar güle güle kullanın inşallah. Rabbim huzur sağlık versin. Çok güzelmiş
Dün oldu bana da Aslı. Dedim ayağı elime gelicek şimdiKorktum kız. Vajinaya vuruyordu.
Ben Kasımda hazırlayacağım inşallah...
Ne demek elini tamamen vajinaya sokuyor? Şaka mı yapıyorsun? :26: + Karıştırıyorlar? Aklımı yitiririm heralde.
Günaydın Ayşecim
Benimde bebişim neredeyse karnımın orası acayip sertleşiyor. Diyorum bak şimdi burada... Sonra değişiyor tabi :)
Kızlar size beşiğimizi gösterelim mi????
dualarımız seninle cnm herşey güzel çıakr inş.kızlar yarın nasipse perinatoloji uzmanına gidiyoruz.umarım iii sonuçlarla döneriz.o bayan doktorun dediği gibi beyin kıvrımlarında bi sıkıntı yoktur.geçen cumadan beri zaman geçmiyor.dua edin bana yarın için....
Eki Görüntüle 527857
İşte beşiğimiz.
Annesi ona cibinlikte alacak
Karar verdik ama almadık kızlar bunu alacağız inşallah.
Yatak+beşik 300 TL
3 yaşına kadar yatabiliyormuş bunda...
3 ten sonra zaten oda yapacağım inşallah...
cnm bende doğuma girerken hastanenin verdiğini giymeyi düşünüyorum çünkü bi arkadasım giydi çıkar çıkmaz doğumdan bide o geceliği çıkarmaya uğraştıalr kan olmuştu kirlenmişti heryeri..ikidebir gelip kontrol ediyolar zaten kanama durdumu biraz,azaldımı diye.oyüğzden azcık kendime gelince 2 saat sonra falan giyerim diorum bende.ama bende 2 tane alıcam .doğum yapan anneler ilk baş üşür sonra terlermiş,özellikle sezeryan olanlar terlermiş.oyüzden 2 tane şart diorum gecelik alıcam normal olursa eğermerhabalar ;
hastane için çantalardan bahsedimiş maşallah ne diyeyim :)3 tk pijamadan bahsedilmiş ,benim bildiğim hastanede zaten doğumdan sonra mavi bi şey veriyorlar ,yanları açık hatta ,o gün amelliyattan çıkınca üzerinizde o oluyor ,benim gittiğim hastanede arkadaşım doğum yaptı ,zaten sonta gibi bi şey takılı oluyorrr,anne kadar çiş yapıyor ona bakıyorlar yani herşey normal seyrinde mi diye ...
o gün isterseniz tekrar, aynısından veriyorlar siz değiştiriyorsunuz ,ertesi günüde hastaneden taburcu oluyorsunuz,kendi eviniztten den getirdiğiniz hastane çıkkışını giyiyorsunuz ,(gelenler falan filan oluyor)zaten ameliyatllısınız ha normal ha sezeryan neticede dikişleriniz oluyor ,hastanede pijama tk ben şahsen rahat edemem...,ancak ertesi günü giyebilirm onu ,ogünde hastaneden çıkış inş ...
tabi hazırlayanlar banada fikir veriyorlar ama ben 3 tk benim için çok fazla ...
yanıma gecelikten hariç (henuz almadım ,ince olmamalı çünkü ,karar veremedim )ekstradan bir tanede pijama tk olur ,
kız çok yaşa zemzemi ıunutmuştumben hemen kendi valizde olacakları yazayım
2 pijama
1 gecelik
1 sabahlık
1 hastaneden cıkarken giyecegim kıyafet
terlik
havlu
gelen misafir olursa diye gülsuyu birde çikolata alacam yanına
iç çamaşırı
ped
çorap,patik,yelek
fotograf makinası-kamera
makyaj malzemesi,dogum sonrası insan cok solgun oluyor resim cekilirken en azından bi allık bi ruj sürülse ii olur.
parfüm ve kolaltı stcik te alın yanınıza.dogumda cok terleme oluyor.insan leş gibi hissediyor kendini
benim odamda banyo vardı ben sacımı ,koltuk altı ,bacak filan yıkamıştım.sonrada güzelce stick sürüp cok hafif kokan parfüm sıktım..( duş alanlar bile oluyor ben cesaret edemedim)
sac yıkarım derseniz şampuan ,tarak.....toka ,lohusa tacı
diş fırcası ,macunu
ben kendi nevresimimide götürmüştüm kızımdayken.
silikon memeucu
havlu peçete ,ıslak mendil
zemzem
hurma
aklımda olanları yazdım.unuttukalrım vardır mutlaka.
bebek için olanlarıda yazarım gün içinde
:)) bende de şöyle bişe oluyor sanki böyle oramda baloncuk patlıo gibi oluo o an çok garip ,walla anlatamicam bendeama oluo öyle bişeyler
kızlarrr bişi sorcamm sizee benim tekme olayları baya baya içimde dönme olayına döndü yani döndüğünü şekil değiştirdiğini hissediyorum yani hareker ediyo ama güçlü tekme atmıyo artık sizdede ölemii yada önceden sadece tekme hissedebildiğimden onu takip ediyorum şimdi hepsi karışık diyemi böle hissediyorum
Bu arada kızlar bir şey sorucam. Bebişinizin kıyafetlerini neyle yıkadınız. Ben dalinin granülsüz sabunu var onla yıkadım. Granüllüleri önermediler. Siz neler yaptınız? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?