2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar işyerinde çok sinirliyim.resmen öfke patlaması yaşıyorum.bugün odamı deiştirdim rahatladım.şimdi işte yok pek.kafamı dinliyorum desem yeri var.

Eki Görüntüle 527942 kızlar ilk göbüs benden gelsin işte kızım ve bennn

kurban oluruuummm, çook tatlııııı :)

Ağzın ball yesin inşallahhhhhh :)

şuan işteyim ama foto makinam yanımda az sonra çekilicem ve koycam kuzum ee hani seninkiii ???

aaa şuna bakkk azla yetinmeyen çoğu bulmazmış cnm :))

??

Bekliyoruuuzzzz ama ben zaten göbüşlüyüm tombiklikten dolayı, çok karnım çıkmadı ki :) ama akşam çekip koyabilirim :)

Üstte bişey hissetmiyorum ama, alttaki baloncuk patlamaları ayakları mı ki ?

sabah beri yazacam sana hep unutuyorum ya o baloncuklardan sonra bende hafif hafif hissetmeye başladım bir hafta filan sonrasıydı sanırım sanki tırnak ile hafif batarya öyle birşeyler hissettim

sabah beri yazacam sana hep unutuyorum ya o baloncuklardan sonra bende hafif hafif hissetmeye başladım bir hafta filan sonrasıydı sanırım sanki tırnak ile hafif batarya öyle birşeyler hissettim

1-2 hafta daha bekle bakalım chekirdekk :)
doğuma yakın hissederim sanırım :)

Daha önce amliyat olan kuzenim gecelik giymiş hiç rahat edemedim dedi. Pijamaya geçtim hemen dedi. :S Ben de ondan öyle aldım. :44:
tatlım biraz tercihe kalmış bişi bu.bizim gelinde sezeryan oldu gecelik giydi rahattı.bende ona istinaden söledim sana.hangiisyle rahat edersen onu kullan.
ben pijamayla rahattım mesela.geceligi dogumdan sonra giydim bi kac saat sonra cıkardım.

inan aklımda bikacgündür ,göbüşümü cekeyim diye.akşam kocişe cektiririm

masallah sabahtan beri okuyorum, bebislerimiz bize cekerse yandik=D
sinir oldum buarada doktora serum ignesinin yerini degistirdi tam da sag kolumda eklem yerine takti. resmen hareket ettiremiyorum acayip agriyo. sol elime kaldi hersey yazmak bile=s

Son düzenleme:
:))) daha iyi ya hissetcen doğuma gidecen fazla acıtmıycak canını rahat geçiriyorsun işte kuzun seni düşünüyor canım :)

benimki hiç düşünmüyor öyle can yakıyor ki

aaaa tekmeleyince canı acıyo mu insanın ?

bekliyoruuuzzz, hem de hatıra olur hamilelikten :)

masallah sabahtan beri okuyorum, bebislerine bize cekerse yandik=D
sinir oldum buarada doktora serum ignesinin yerini degistirdi tam da sag kolumda eklem yerime takti. resmen hareket ettiremiyorum acayip agriyo. sol elime kaldi hersey yazmak bile=s

Hala hastanede misin tatlım, ne durumdasın ?

bende biraz evham yapmaya başlamıştım eskisi gibi tepikler hissetmiyorum diye. aynı şekilde cnm bende de yer değiştirdiğini kaydığını hissediyorum sıklıkla, bazen bir bakıyorum birden karnımın bi tarafı şişmiş kalıo öle biraz eskiden tepik atar geri inerdi şimdi öle değil

Üstte bişey hissetmiyorum ama, alttaki baloncuk patlamaları ayakları mı ki ?

olabilir canım bende yaşıyorum ama inan bilmiyorumki ayaklarımı acaba o nie öle balon patlıomuş gibi oluo.
sen artık hiç telaş yapma bence bak çoğumuz yaşıyoruz bunu ve bu şekilde de hissediyoruz bebek hareketlerini, sen şimdilik sadece böyle hissediyorsun yakında tekmelerde gelicektir.

Yaaaaa ağlarım ama şimdiii.. ama bu hareketi günde 1 kere falan, bazen 2 günde 1 kere duyuyorumm , bi gluk gluk yapıyo içerde bişey, o kadar.

bebeğin hareketi olsa daha sık olması gerekmez mi ?
sakın ağlama ama bebeğinin hareketleri o canım benim.zaten bende o olayı günde 2-3 kez yaşıyorum fazla değil ama bir garip oluyor,çıkacak gibi oluyor velet ordan :)
arkadaşlar dogumun sezeryanmı normal dogummu olacagını doktor neye göre söylüyor.vajinal muayenemi yapıyor.yoksa diğer türlde belli oluyormu.yada erken dogum riskinin olup olmadıgı neye göre belli oluyor
cnm önce serviks uzunluğu önemli erken doğum varmı yokmu diye.sonra çocuğun kafası dönmesi lazım aşağıya normal dpğum için bunu şimdilik bende bilmiyorum inan.doktor onu söylüyor.dönmezse sezeryan oluyor mecburi.ve çocuk 4 kg üstü ise son ay normal doğum yapmıyorlar artık.zaten bi arkadasım geçen sene denedi çıkmadı çocuk acı çekmeye gerek yok öle bi durumda

aynen cnm ardarda doğurucaz.eve gelince vaki,t bulur bulmaz koyucam ben minnoşumun resmini buraya

dualarımız seninle cnm herşey güzel çıakr inş.

cnm iyi günlerde kullansın sıpan
cnm bende doğuma girerken hastanenin verdiğini giymeyi düşünüyorum çünkü bi arkadasım giydi çıkar çıkmaz doğumdan bide o geceliği çıkarmaya uğraştıalr kan olmuştu kirlenmişti heryeri..ikidebir gelip kontrol ediyolar zaten kanama durdumu biraz,azaldımı diye.oyüğzden azcık kendime gelince 2 saat sonra falan giyerim diorum bende.ama bende 2 tane alıcam .doğum yapan anneler ilk baş üşür sonra terlermiş,özellikle sezeryan olanlar terlermiş.oyüzden 2 tane şart diorum gecelik alıcam normal olursa eğer

kız çok yaşa zemzemi ıunutmuştum

:)) bende de şöyle bişe oluyor sanki böyle oramda baloncuk patlıo gibi oluo o an çok garip ,walla anlatamicam bende ama oluo öyle bişeyler

aynının tıpkısı cnm.demekki hepimiz yaşıyoruz korkulacak bişey yokmuş meğerseeeem

tubişim hemde ne hareketlendi valla yerinde durmuyo benimkide hele 2 gündür evdeyim yatıyorum göbeğimin inip kalktıgını görüyorum mükemmel bişey buuuu

Bu arada kızlar bir şey sorucam. Bebişinizin kıyafetlerini neyle yıkadınız. Ben dalinin granülsüz sabunu var onla yıkadım. Granüllüleri önermediler. Siz neler yaptınız? :44:

kızımın kıyafetlerini dogdugunda hacı şakir toz sabunla yıkardım
bu bebişte dalin sıvı deterjan aldım.sıvı deterjanlar durulama yaparken daha avantajlıdır.yani kıyafetler daha ii durulanır ,toz ve sabunda atık kalabiliyor.
en güzeli neyle yıkarsan yıka ama en az 2 kez durulama yapmak gerekiyor.yumuşatıcıda kullanılmıcak.

ben artık kendi camaşırlarımız içinde sıvı jellerden alıyorum.haftasonu migrosta3,5kg persil sıvı jeller 24 liradan 17 liraya düşmüş stok yaptım :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…