Ben de artık döndüğünü falan hissediyorum. Elimi koyduğumda o yavaş kayma hareketini hissediyorum. :)kızlarrr bişi sorcamm sizee benim tekme olayları baya baya içimde dönme olayına döndü yani döndüğünü şekil değiştirdiğini hissediyorum yani hareker ediyo ama güçlü tekme atmıyo artık sizdede ölemii yada önceden sadece tekme hissedebildiğimden onu takip ediyorum şimdi hepsi karışık diyemi böle hissediyorum
En iyisi ikisinden de yedek bulundurmak sanırım. :)tatlım biraz tercihe kalmış bişi bu.bizim gelinde sezeryan oldu gecelik giydi rahattı.bende ona istinaden söledim sana.hangiisyle rahat edersen onu kullan.
ben pijamayla rahattım mesela.geceligi dogumdan sonra giydim bi kac saat sonra cıkardım.
inan aklımda bikacgündür ,göbüşümü cekeyim diye.akşam kocişe cektiririm
Bu granüllü granülsüz farkı ne ki acaba?kızımın kıyafetlerini dogdugunda hacı şakir toz sabunla yıkardım
bu bebişte dalin sıvı deterjan aldım.sıvı deterjanlar durulama yaparken daha avantajlıdır.yani kıyafetler daha ii durulanır ,toz ve sabunda atık kalabiliyor.
en güzeli neyle yıkarsan yıka ama en az 2 kez durulama yapmak gerekiyor.yumuşatıcıda kullanılmıcak.
ben artık kendi camaşırlarımız içinde sıvı jellerden alıyorum.haftasonu migrosta3,5kg persil sıvı jeller 24 liradan 17 liraya düşmüş stok yaptım :87:
Hala hastanede misin tatlım, ne durumdasın ?
evt canim uzun bir zaman kalacagim sanirim. rahimagzi incelmesi ve sanci nedeniyle yatmistim ya, doktorlar daha da incelmemesi icin makinaya bagladilar. daha da incelmemesi icin yatiyorumiste. en azindan 32. hafta falan olana kadar. alistim ama hastane ortamina=) alan bilgim baya gelisti sanirim dogumdan sonra burda calismaya baslicam=)
Bu granüllü granülsüz farkı ne ki acaba?
Allah yardimcin olsun canim. zor olur surekli hastane ortami. Ins sorunsuz atlatirsin bu donemleri.evt canim uzun bir zaman kalacagim sanirim. rahimagzi incelmesi ve sanci nedeniyle yatmistim ya, doktorlar daha da incelmemesi icin makinaya bagladilar. daha da incelmemesi icin yatiyorumiste. en azindan 32. hafta falan olana kadar. alistim ama hastane ortamina=) alan bilgim baya gelisti sanirim dogumdan sonra burda calismaya baslicam=)
Ben pierre cardin in park yatağını aldım yatak odası için. O diğerleri kadar geniş değil. Bir bak istersen.anneler biz henüz alışverişe başlamadık ama yavaştan bişeylere bakıyoruz. bu yatak olayı kafama takılıyo. sizler ne düşünüyosunuz bi sormak istedim. hem de tecrübeli olanların fikirlerinden yararlanmak isterim.
Park yataklar kullanışlı oluyor mu? kraft ve chicconun bikaç modeli vardı baktık. ama bana çok yer kaplayacakmış gibi geliyo. yatak odam da çok geniş değil. başka ne tür beşik/yatak alınabilir ?
eger ki park yatak alınacaksa yatak odamın yeniden dizaynı gerekiyo. Ne yapayım bilemedim :S
Anladım canım sağol.cnm granül minik tanecik demek.
granülsüz sabun tüm banyo sabunu gibi düşün.eskiden bu beyaz sabuunlarla yıkarlarmış biliyorsun.
granüllüsüde tanecikli olana deniliyor yani toz sabun demek benim bildigim kadarıyla.
evt canim uzun bir zaman kalacagim sanirim. rahimagzi incelmesi ve sanci nedeniyle yatmistim ya, doktorlar daha da incelmemesi icin makinaya bagladilar. daha da incelmemesi icin yatiyorumiste. en azindan 32. hafta falan olana kadar. alistim ama hastane ortamina=) alan bilgim baya gelisti sanirim dogumdan sonra burda calismaya baslicam=)
ev yakınsa sıkıntı olmaz sana canım benim de sorun olmaz gerçi illaki eve gidip gelen biri olur, olmazsa bende ilk etapta en acilleri alırım yanıma....
doğru diyosun cnm ama ne bileyim koca valizle hastaneye gitmek hala düşündürücü:)) 2 çanta da yapılabilir,biri arabada bekler bak bu da güzel fikiren acilleri yanıma alırım kalanlar arabada kalır ihtiyaç olursa değiş tokuş:)
BEn de küçük boy tekerleklimi değilde hemen hemen aynı hacimde bir taşıma çantam var. Onu hazırlamayı düşünüyorum. Hem benim evde hastaneme çok çok yakın ( üst caddede hihihih) Bir şey lazım oldukça gidilir alınır evden. Bir de hastanede koyacağınız yer de önmeli tabi eltiminkinde valizi kaldır kondur baya zorlanmıştık. O yüzden daha pratik olsun dedim. Gerçi ben yapmıycam ama ne gerek var insanlara eziyet etmeye dimi hihihihi.
alt bağlama bezi olarak değilde ben bebek alt açma bezi olarak duydum daha rahat olur diye,yatağın tam ortasına serip rahat rahat yatarız,yoksa o bezi takması filan sıkıntı olmazmı canım yaaaa:18:
kızlar yarın nasipse perinatoloji uzmanına gidiyoruz.umarım iii sonuçlarla döneriz.o bayan doktorun dediği gibi beyin kıvrımlarında bi sıkıntı yoktur.geçen cumadan beri zaman geçmiyor.dua edin bana yarın için....
Eki Görüntüle 527857
İşte beşiğimiz.
Annesi ona cibinlikte alacak
Karar verdik ama almadık kızlar bunu alacağız inşallah.
Yatak+beşik 300 TL
3 yaşına kadar yatabiliyormuş bunda...
3 ten sonra zaten oda yapacağım inşallah...
ah bak çikolata evt onu da alcaktım yazmayı untumsuum :) ayrıca makyaj meselesıne katılırom en azından
bi allık sürülebilir hem kendımzıı de daha ıyı hıssederiz :) çıkışta gıycem elbsıeı unutmsuum onu da eklıym
kızlar ben çantaya havlu da koymayı dusunuyroum kardesım dedi doğumdan sorna yıkanmak ısteyebılrısın
rahatsız olursun belkı dedi zaten doğum yapıcam hastane odasında kendıne ait dusu fln var olmadı yıkanırım gece
hem süt gelimini de hzılandırıyomuş ya o sebeple havluda alıcam bir de poşet çay bisküvi fln atsıtırmalık da koyalım
dedi o an canın ıster biri gidip alıp gelene kadar ugrasma cantanda olsun dedi hak verdım :)
sizin de aklınızda bulunsun :) kendınzı ıcın çorap patık neym de alın üşürsunuz yau ben üşürüm de onun ıcın dıom
Kızlar benim hastahaneden aldığım listede kısa kollu gecelik yazıyordu.Kısa kollu olmasının özel bir nedeni var mı diye sordum.Serum bağlanabileceği için dediler.Bir de pijama yerine gecelik almak gerekiyormuş sanırım.Normal doğum olacaksa doğumdan sonra doktor aralıklar ile gelip alttan kontrol ediyormuş:44:
Eki Görüntüle 528012 vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM
kurban oluruuummm, çook tatlııııı :)
Teşekkürederiz teyzesi senin göbüşünüde merakediyoruz ama
[/B]
BEnim ihtiyacım olmayan tek şey allık olacaktır. Zaten yanaklarda Allah vergisi var kendinden. Okul hayatım boyunca çok çektim maalesef makyaj yapmışın geç kenara diye :)))) Peçetelerle yüzümü soyduktan sonra anca anlıyorlardu hocalar sağolsun :)))) Ama tavsiye ederim ben de göz kalemimi ve nemlendirici stick imi, kesinlikle almayı düşünüyorum.
Havlu fikri güzel ben de banyo yaparım diye düşünüyorum, boşa koymuyorlar o banyoları odaları hahaha. Ben zaten maalesef çok terleyen bir insan olduğum için rahat edemem. Zaten normalde bile hastane odaları çok sıcak oluyor. Klimanın ayarını da düşürtmezler bebek üşür diye( Tam boy yıkanamasam bile saçımı koltuk altlarımı falan yıkarım ya da silinirim bir güzel o bile rahatlatır insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?