2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Ben de artık döndüğünü falan hissediyorum. Elimi koyduğumda o yavaş kayma hareketini hissediyorum. :)

En iyisi ikisinden de yedek bulundurmak sanırım. :)

Bu granüllü granülsüz farkı ne ki acaba?

anneler biz henüz alışverişe başlamadık ama yavaştan bişeylere bakıyoruz. bu yatak olayı kafama takılıyo. sizler ne düşünüyosunuz bi sormak istedim. hem de tecrübeli olanların fikirlerinden yararlanmak isterim.
Park yataklar kullanışlı oluyor mu? kraft ve chicconun bikaç modeli vardı baktık. ama bana çok yer kaplayacakmış gibi geliyo. yatak odam da çok geniş değil. başka ne tür beşik/yatak alınabilir ?
eger ki park yatak alınacaksa yatak odamın yeniden dizaynı gerekiyo. Ne yapayım bilemedim :S

Hala hastanede misin tatlım, ne durumdasın ?

evt canim uzun bir zaman kalacagim sanirim. rahimagzi incelmesi ve sanci nedeniyle yatmistim ya, doktorlar daha da incelmemesi icin makinaya bagladilar. daha da incelmemesi icin yatiyorumiste. en azindan 32. hafta falan olana kadar. alistim ama hastane ortamina=) alan bilgim baya gelisti sanirim dogumdan sonra burda calismaya baslicam=)

Ay tatlım benim yaa kıyamamm.. nasıl vakit geçiriyorsun ?
Odada tek misin ?
Daha sık yazsana bize.

Ne makinasına bağladılar seni ? Yanında kim kalıyor ?

ben devlette doğurmayı düşünüyodum ama baksanızya herkes çok kötü diyo ne yapcağımı şaşırdım korkmaya başladım doktorum çok ii ama normal olursa doğuma o girmicek zaman yaklaştıkça endişelenmeye başladım başka devlette doğum yapacak varmı belki biraz cesaretim yerine gelir :2:

Bu granüllü granülsüz farkı ne ki acaba?

cnm granül minik tanecik demek.

granülsüz sabun tüm banyo sabunu gibi düşün.eskiden bu beyaz sabuunlarla yıkarlarmış biliyorsun.

granüllüsüde tanecikli olana deniliyor yani toz sabun demek benim bildigim kadarıyla.

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun canim. zor olur surekli hastane ortami. Ins sorunsuz atlatirsin bu donemleri.

ben likit deterjan kullaniyorum hem kendim icin hem kizim icin. birde yumusatici gozune beyazlara elma sirkesi koyuyorum biraz
bebeginkinide sanirim boyle yikarim. cunku cok yuksek isi bebek camasrilarini mahvedebilir.

Ben pierre cardin in park yatağını aldım yatak odası için. O diğerleri kadar geniş değil. Bir bak istersen.

Anladım canım sağol.

kardeşim çok geçmiş olsun..bir an önce hayrlısıyla evine çıkarsın inş..kardeşimde doğuma kadar 2 ay yatmıştı az çok bilirim hastane psikolojisini inş.fazla kalmazsın

vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM

Son düzenleme:
[/B][/QUOTE]

O bezlerden zaten hastane koyuyor genelde canım, şimdi kanamamızın ne kadar olabileceğini bilmediğimiz için hasta bezi alsak belki az kanamamız olacak koca bez zor olabilir. Ablamın da kanaması fazla olmuştu o da bebek beziyle idare ediyordu. Yine de en büyüklerinden kadın pedi alınabilir gerekirse bebek bezi ya da hasta bezi alınabilir. Zaten her hastanenin hemen karşısında ya da yanında falan eczane oluyor :))))

Canım dularımız seninle ve tüm sorunlu hamilelik geçiren arkadaşlarla. İnşallah hayırlı haberlerle geleceksin içini ferah tut.

CAnım hayırlı olsun. Çok uyguna almışsınız ben de oda yapamayaccağım için düz bir model almayı düşünüyorum. Allah sağlıkla yatırmayı nasip etsin inşallah bebişini.

BEnim ihtiyacım olmayan tek şey allık olacaktır. Zaten yanaklarda Allah vergisi var kendinden. Okul hayatım boyunca çok çektim maalesef makyaj yapmışın geç kenara diye :)))) Peçetelerle yüzümü soyduktan sonra anca anlıyorlardu hocalar sağolsun :)))) Ama tavsiye ederim ben de göz kalemimi ve nemlendirici stick imi, kesinlikle almayı düşünüyorum.

Havlu fikri güzel ben de banyo yaparım diye düşünüyorum, boşa koymuyorlar o banyoları odaları hahaha. Ben zaten maalesef çok terleyen bir insan olduğum için rahat edemem. Zaten normalde bile hastane odaları çok sıcak oluyor. Klimanın ayarını da düşürtmezler bebek üşür diye ( Tam boy yıkanamasam bile saçımı koltuk altlarımı falan yıkarım ya da silinirim bir güzel o bile rahatlatır insanı.

Serum u el üstüne ya da bileğe de takabiliyorlar ama yine de tabi sen hangi modeli beğenirsen onu alırsın :))

kızlar ben hastane valizi için böyle bir liste hazırlamıştım bu arada, bu listeye göre yapıcam hazırlığı. Gereksiz bişe varmı bilmiyorum ama varsada artık gittiği gibi geri gelir napim

[TABLE="width: 821"]
[TR]
[TD]Anne İçin;[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 2 adet önden açılan gecelik, 1 adet pijama takım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 1 adet sabahlık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 3-4 adet emzirme sütyeni veya atleti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Meme uçları için krem, göğüs kalkanı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Göğüs ucu çıkartıcı (meme başı olmayan hanımlar için)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 1 paket hijyenik kadın pedi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 1-2 adet atlet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Kağıt peçete ve havlu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Emziren anne çayı (Humana Still Tea)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebek için;[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 2 tane tulum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 2 tane çorap[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 2 tane ağız mendili[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 2 tane pijama altı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 2 tane şapka ve eldiven[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Yelek ve hırka[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Battaniye[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 3–4 tane bebek bezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Havlu, ıslak mendil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» 2 tane önlük[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Bebe şampuanı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Saç Fırçası[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Kirli çamaşır torbası[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]» Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

merhaba arkadaşlar

nasılsınız.işallah herkes iyiidr bebekleriniz iyidir.yavaş yavaş hazırlıklara başlanmış.ben henüz başlamadım hala bakıyorum.sanki erkenmiş gibi geliyor .korktuğumdan galiba.

bir taraftanda araştırıyorum neler ne marka almalıyım diye.çok fazl bişede almak istemiyorum ama alışverişe gittiğimde eşimi frenlemek zor olacak o benden daha meraklı herşeyi almak isityor.

bu ay park yatağını alıcaz.bide hasta çantası içinde olması gerekenleri.

Eki Görüntüle 528012 vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM

oyyy maşallahh canım siz de koccaman olmussunuz :)

yaa ne güzel :) benımde yuzume bakan kansız sanır hatta dr a bısebepten gıttımmı kan sayımı yaptırır
yuzun cok soluk kansızlık mı var dıe ama hep kan degerleırm yuksek cıakr gebelık harıc :) yıne de soluk yüzüm napcan

ben de yıkanmayı dusunuyorum canım o kadar sancı cekcem kasılcak vucudum şöle saçalrım harıc vücudumu yıakrım ohh
rahatalrım valla hem daha ıyı dınelnırım öle :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…