2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay günaydın diyesim geldi ama saat olmuş 4

pc bozuktu sabahtan, telden girdim okudum yazdıklarınızı ama yazamadım ancak okuyabiliyorum da telden yazmak zor oluyor

umarım herkes iyidir, bir sorun yoktur.. şafak operasyonu başlamış gördüm hemen yapıştırdım kalan günümü geri kalır mıyım hiç

beni soracak olursanız canlar iyiyim, şu mide yanmalarım devam ediyor.. her seferinde de gavisconu içmek istemiyorum, dayanamayınca icerim diyorum..

hastaneye cantalarından bahsedilmiş hatta valizlerden benim daha tam değil almam gerekenler var.. üstelik bebeğimin cicilerinin hic birini yıkamadım henüz..

kendime de gecelik pijama vs. hiç birşey almadım daha.. hep oğluma calıştım kendimi ihmal ettim sanırsam :26:

mide yanman mı var ayy bende bir tek bende sanıyordum arada vuruyor ateşi avuçlamış yemiş gibi yanıyorum henüz doktora söylemedim bunu ilaçmı veriyorlarmış
eskiler der ya yanma olursa midede saçları oluşuyor diye bende hep ona yordum

Aslının oğluşunu buldum

Ne güzel gülüyor bu bebek - YouTube

Ay yerimmmm

Hep bizi güldürür ya, bebişi de kesin çok mutlu bi bebiş olucak
ay ben bunu biliyorum cnm.eşim çok izlerdi biara bunu.ay inşallah benim minnoşumda böyle kıkırdar

cnm çalışıyomusun bilmiyorum ama devamlı oturur pozisyonda çalışan hamiş arkadaslarım sık tuvalete çıkıyorlar.ama idrar yoluylada alakalı olabilir cnm bi doktoruna danış istersen

Son düzenleme:
merhabalar kızlar ... oğlu olacaklar isim buldunuzmu
kaan olacak inşallah allahın izniyle
canım benimde 141 çıktı şeker.şeker yok ama dikkat etmen gerekiyr dedi.idrarda az biraz iltihap var bol su ile halledebilirz dedi.ama feci şekildede kansızmışım
kötü çıksın önemli değilllllll ben göbüş görmek istiyorummm :)
aksma bende eklerim görürüsn canım göbeği :)
Eki Görüntüle 527942 kızlar ilk göbüs benden gelsin işte kızım ve bennn
çook tatlıııı
benim oğlan sağ tarafımı çok seviyor.oraya bir yapışıyor canım çok yanıoyr.ve sert olmaya baslaıd artık hareketleri
bana devletteki doktor sakın devlette yaptırma dedi.

bende öyle kendime daha birsey almadım.bebeğinde kıyafet kısmı kısmen hazır ama bez gibi biberon gibi ihtyiaçlarımız var

benim kızımda aşırı mide yanmalarım olurdu özellikle 6 aydan sonra
ve kızım çok saçlı doğdu
hatta 6. ayımda ultrason görüntüsü var doktor saçları tamamen oluşmuş demişti
ve gebermiştim nette alakası yok diyor ama ben inanıyorum
şimdide yanmalarım başladı oğlumda saçlı olacak heralde
inşallahhhh saçlı olurrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız benimki geçen aydan beri yanıyor acayip bişey naneli şeker yutmuş gibi oluyo insan.benim oğlan rapunzel olmasın hehehe

kocakarı lafları genelde tecrübe olduğundan doğru çıkıyor istisnalarıda var tabiki :))

ozaman benimkide başladı saçlanmaya :))

kızının saçları siyahmıydı sarışınmıydı

buda benim şimdiki görüntüm
23+6
oğluşum benimmmmmmmmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $Görünt038.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $Görünt046.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 41
kocakarı lafları genelde tecrübe olduğundan doğru çıkıyor istisnalarıda var tabiki :))

ozaman benimkide başladı saçlanmaya :))

kızının saçları siyahmıydı sarışınmıydı

simsiyahtıııııııııııııı
ama gittikçe sararıyorrrrrrrrrr

bak böylediiiiiiii canımcımmmmmmmmmmm

Ay tatlım benim yaa kıyamamm.. nasıl vakit geçiriyorsun ?
Odada tek misin ?
Daha sık yazsana bize.

Ne makinasına bağladılar seni ? Yanında kim kalıyor ?
sabah 7 de kahvaltiyla basliyor gunum hemsireler doktorlar, annemler esim ziyaretciler derken geciyor gunum. tabi surekli de burda takipteyim, sanki sürekli sizleymisim gibi hissediyorum iyi geliyor bana. basimdaki makina verilen ilacin dozajini ayarliyor. bugun antibiotige basladik yine rahim agzinda iltihap cikmis. iste benimki biraz karisik, ama bebisim iyi ya önemli olan o. odada tekim yalniz kaliyorum

kardeşim çok geçmiş olsun..bir an önce hayrlısıyla evine çıkarsın inş..kardeşimde doğuma kadar 2 ay yatmıştı az çok bilirim hastane psikolojisini inş.fazla kalmazsın
ins canim ins

Eki Görüntüle 528012 vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM
masallahhh
ahanda buda benim göbişim kendim çektim sizin için

Eki Görüntüle 528068
nasil birsey Ya Rabbim canin icinde can, masallah=)

yaklaşık yarım saattir midem acaip bulanıyor çıkarttım çıkarağım.daha okuln bitmesine 1 saat var

bulantinin 6. aylarda tekrarlanabilecegimini okumustum=( ins kisa sürede gecer. gecmis olsun

simsiyahtıııııııııııııı
ama gittikçe sararıyorrrrrrrrrr

bak böylediiiiiiii canımcımmmmmmmmmmm

genelde anne karnında erken yanmalar olursa siyah saçlı bebk oluyor sanırım sarılarda daha geç başlıyor gibi ondan sordum benimkide kara kız olacak demek :))

Eki Görüntüle 528212

üstte çıkmamış canımmmmmmmmmmm

oyyyy annem balsın sen maşallah sübanallah maşallahhh çok bal bu allahım kaderinide güzel eylesin inşallah

canım istediğin gibi inan ama gercekten alakası yok
bebek zarın içinde zar kesenın ıcınde kese rahmın ıcınde rahım karın boşluğunda

ki mide yanması olayı ıc midenın kısmında olan bişey yani diyelımkı bebegın kafası direk
mideye temas etse gene yanma olmaz ki öle bi durumda zaten mumkun değil

benim bildiğim en az 4 katman var :) bebeğin saçlarının mıdeyı yakması ıcın çim adam
dimdik sipsivri saçlarının olup mideyoı delmesı gerekır :)
mide yanıyo cunku bebek baskı yapiyo bu ayrıca saçlanma çok erken hafatlarda başlıo :)

yaklaşık yarım saattir midem acaip bulanıyor çıkarttım çıkarağım.daha okuln bitmesine 1 saat var

ah canım benımde bazı sabahalr bulntım oluyo

bir de bulantım oldugu zmanalar tıksındıgım şeyelrın kokusunu duyunca cok bulantım oluo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…