ay günaydın diyesim geldi ama saat olmuş 4
pc bozuktu sabahtan, telden girdim okudum yazdıklarınızı ama yazamadım ancak okuyabiliyorum da telden yazmak zor oluyor
umarım herkes iyidir, bir sorun yoktur.. şafak operasyonu başlamış gördüm hemen yapıştırdım kalan günümügeri kalır mıyım hiç
beni soracak olursanız canlar iyiyim, şu mide yanmalarım devam ediyor.. her seferinde de gavisconu içmek istemiyorum, dayanamayınca icerim diyorum..
hastaneye cantalarından bahsedilmiş hatta valizlerdenbenim daha tam değil almam gerekenler var.. üstelik bebeğimin cicilerinin hic birini yıkamadım henüz..
kendime de gecelik pijama vs. hiç birşey almadım daha.. hep oğluma calıştım kendimi ihmal ettim sanırsam :26:
ay ben bunu biliyorum cnm.eşim çok izlerdi biara bunu.ay inşallah benim minnoşumda böyle kıkırdarAslının oğluşunu buldum
Ne güzel gülüyor bu bebek - YouTube
Ay yerimmmm
Hep bizi güldürür ya, bebişi de kesin çok mutlu bi bebiş olucak
cnm çalışıyomusun bilmiyorum ama devamlı oturur pozisyonda çalışan hamiş arkadaslarım sık tuvalete çıkıyorlar.ama idrar yoluylada alakalı olabilir cnm bi doktoruna danış istersenkızlar sizde çok sıkışıyormusunuz ben felaket durumdayım çişimi yapıyorum geliyorum daha oturmamla beraber tekrar sıkışıyorum acaba idrar yollarımla alakalı bir sıkıntımı oldu biraz sancımda oluyor, geçen hafta yaptırdım ama idrar tahlili bir problem yoktu sizce normalmi bu kadar olması :18:
kaan olacak inşallah allahın izniylemerhabalar kızlar ... oğlu olacaklar isim buldunuzmu
canım benimde 141 çıktı şeker.şeker yok ama dikkat etmen gerekiyr dedi.idrarda az biraz iltihap var bol su ile halledebilirz dedi.ama feci şekildede kansızmışımtahlil sonuçlarımı aldım .doktora daha göstermedim.
şeker en son 140 sınırmış 142 çıktı benim , inşallah 100 lük yapalım demez ya doktor ya
idrar 6-7 epitel, 3-4 lokosit , 1-2 eritrosit tahlili
aile hekimliğinde de kan tahlili yaptırdım : wbc 13 çıktı ( 3 ila 12 arasında olması gerekiyormuş )
kolestrol yüksek çıktı ama hamilelikte olurmuş.
aile hekimi eritrosit ve wbc nin yüksek çıkmasına bağlı olarak, idrarda bişeyler olabilir , böbreklerde problem olabilir . ya dahiliye ye yada ürolojiye de git mutlaka dedi.
benim gibi olan var mı ? şimdi netten baktım karışık gibi , hamilellikte normal bişey mi acaba yoksa ?
aksma bende eklerim görürüsn canım göbeği :)kötü çıksın önemli değilllllll ben göbüş görmek istiyorummm :)
çook tatlııııEki Görüntüle 527942 kızlar ilk göbüs benden gelsin işte kızım ve bennn
benim oğlan sağ tarafımı çok seviyor.oraya bir yapışıyor canım çok yanıoyr.ve sert olmaya baslaıd artık hareketleribende biraz evham yapmaya başlamıştım eskisi gibi tepikler hissetmiyorum diye. aynı şekilde cnm bende de yer değiştirdiğini kaydığını hissediyorum sıklıkla, bazen bir bakıyorum birden karnımın bi tarafı şişmiş kalıo öle biraz eskiden tepik atar geri inerdi şimdi öle değil
bana devletteki doktor sakın devlette yaptırma dedi.ben devlette doğurmayı düşünüyodum ama baksanızya herkes çok kötü diyo ne yapcağımı şaşırdım korkmaya başladım doktorum çok ii ama normal olursa doğuma o girmicek zaman yaklaştıkça endişelenmeye başladım başka devlette doğum yapacak varmı belki biraz cesaretim yerine gelir :2:
ay günaydın diyesim geldi ama saat olmuş 4
pc bozuktu sabahtan, telden girdim okudum yazdıklarınızı ama yazamadım ancak okuyabiliyorum da telden yazmak zor oluyor
umarım herkes iyidir, bir sorun yoktur.. şafak operasyonu başlamış gördüm hemen yapıştırdım kalan günümügeri kalır mıyım hiç
beni soracak olursanız canlar iyiyim, şu mide yanmalarım devam ediyor.. her seferinde de gavisconu içmek istemiyorum, dayanamayınca icerim diyorum..
hastaneye cantalarından bahsedilmiş hatta valizlerdenbenim daha tam değil almam gerekenler var.. üstelik bebeğimin cicilerinin hic birini yıkamadım henüz..
kendime de gecelik pijama vs. hiç birşey almadım daha.. hep oğluma calıştım kendimi ihmal ettim sanırsam :26:
benim kızımda aşırı mide yanmalarım olurdu özellikle 6 aydan sonra
ve kızım çok saçlı doğdu
hatta 6. ayımda ultrason görüntüsü var doktor saçları tamamen oluşmuş demişti
ve gebermiştim nette alakası yok diyor ama ben inanıyorum
şimdide yanmalarım başladı oğlumda saçlı olacak heralde
inşallahhhh saçlı olurrrrrrrrrrrrrrrrrr
ve kızım çok saçlı doğdu
kocakarı lafları genelde tecrübe olduğundan doğru çıkıyor istisnalarıda var tabiki :))
ozaman benimkide başladı saçlanmaya :))
kızının saçları siyahmıydı sarışınmıydı
sabah 7 de kahvaltiyla basliyor gunum hemsireler doktorlar, annemler esim ziyaretciler derken geciyor gunum. tabi surekli de burda takipteyim, sanki sürekli sizleymisim gibi hissediyorum iyi geliyor bana. basimdaki makina verilen ilacin dozajini ayarliyor. bugun antibiotige basladik yine rahim agzinda iltihap cikmis. iste benimki biraz karisik, ama bebisim iyi ya önemli olan o. odada tekim yalniz kaliyorumAy tatlım benim yaa kıyamamm.. nasıl vakit geçiriyorsun ?
Odada tek misin ?
Daha sık yazsana bize.
Ne makinasına bağladılar seni ? Yanında kim kalıyor ?
ins canim inskardeşim çok geçmiş olsun..bir an önce hayrlısıyla evine çıkarsın inş..kardeşimde doğuma kadar 2 ay yatmıştı az çok bilirim hastane psikolojisini inş.fazla kalmazsın
masallahhhEki Görüntüle 528012 vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM
nasil birsey Ya Rabbim canin icinde can, masallah=)
yaklaşık yarım saattir midem acaip bulanıyor çıkarttım çıkarağım.daha okuln bitmesine 1 saat var
simsiyahtıııııııııııııı
ama gittikçe sararıyorrrrrrrrrr
bak böylediiiiiiii canımcımmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 528217 Eki Görüntüle 528218
buda benim bugünkü halimmmmmmmmmmmm
23+6
oğluşiummmmmmmmmmm
ve kızım çok saçlı doğdu
yaklaşık yarım saattir midem acaip bulanıyor çıkarttım çıkarağım.daha okuln bitmesine 1 saat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?