2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

yok canım aynıydı desenleri renkleri farklıydı sadece ama kundak battaniye olanlardan beğendim onuda perşembe günü açacam dedi yeni getirmiş adam istediğim rengi pakatlerdeydi açamadı yani perşembede onu alacam dünde penye battaniye almıştım bir tane gündelik kullanmaya 2 tanede hastane çıkışında var dahada gerek olmaz sanırım demi toplam 5 tane oluyor

bu da ben ve oğlum :))))))))))

Çoook şeker bi göbüş olmuş buuu :)

ısırırım :) Sizi çok sıktım biliyorum hissetmiyorum hissetmiyorum diye ama o gün gelecek , gelecek ben biliyorum

Yaaaaa fena mı olduuuu :)))

bir de her gün 3 ceviz cok muu:26::26::26:

Yok bee nesi çok :) 3-4 tane ye afiyet bal şeker olsun :)

iyi fikir canım aferin sana..evet ceviz önemli omega3 açısından..bence 3 ceviz ideal ne çok az ne çok..

güle güle kullan canım iyi günlerde..bence 5 tane battaniye yeterli..

bende öyleyim uykudan bile uyaniyorum cikiyorum 5 dk sonra yine hamileligimden buyana gecmei normal cünki bebk asagiya bastiriyor zaten benim heppp asagida duruyor hic yukarii cikmadi..allah yardimcimiz olsun valla git git wc ye biktim bazen üseniyorum cikmaya sikincada olmuyor dayancaz artikk..

cnm haklsıın benim doktorumda çocuk mideye baskı yaptığı için mide kapakçıkları açılıyor ve mide asiti yapıyoruş işte o nane yutmuş gibi insanı ama insan saçlandığını istiyor ve ona inanmak istiyor.naparsın anayız biz ana hehehe

senide oğlunuda yeriz biz.kız aherdo tişörtünden bende de var.lcw sağolsun .o olmasa giyinemicez ama onun sayesindede tüm hamişler siyam ikizi gibi doşalıyor

cnm haklsıın benim doktorumda çocuk mideye baskı yaptığı için mide kapakçıkları açılıyor ve mide asiti yapıyoruş işte o nane yutmuş gibi insanı ama insan saçlandığını istiyor ve ona inanmak istiyor.naparsın anayız biz ana hehehe

senide oğlunuda yeriz biz.kız aherdo tişörtünden bende de var.lcw sağolsun .o olmasa giyinemicez ama onun sayesindede tüm hamişler siyam ikizi gibi doşalıyoruz

iyi fikir canım aferin sana..evet ceviz önemli omega3 açısından..bence 3 ceviz ideal ne çok az ne çok..

di mi bence de

sen eşten mi yasaklısın bebeğim :))

ben kimsede görmedim henüz pişti olmadım hehehehee :)))))))) ama seviyorum ben lcw yeri de cok güzel bu buluzun severek giyiyyorum.. yakası da bebe yaka cok hoş duruyor

cok degil canim afiyet olsun bal seker olsun bebisine..

saol canım yarasın bebeğime ya o kadar severek yiyiorum ki şu an, seviniyorum yiyebiliyorum ona faydası olan bişeyi diye deli miyim neyimm

kızlar öpüyorum herkesi
benim mesaim bitti.. evime kaçayım artık di mi ama ..
iyi akşamlar

Anammmmmmmm ne yoruldum ya. Makas tutan ellerim acıyor valla. Kaptırmışım kendimi bebek şekerlerine, oturduğum yerde maşallah. abartmış mıyım ne 100 tane kalıp çıkardım Akşam eşim silokon alıcak onları birleştiricem.

Bizim bebek mevlüdü çok kalabalık olur, ben de bir sürü yaptım. Ama yoruldum valla, forumu da özledim. Azıcık bakayım geçmişe, bakayım neler olmuş bugün. Herkes iyidir inşallahhh......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…