bu da ben ve oğlum :))))))))))
feslegenim, göstersene beşiğinizi. merak ettik bak!
ayy kuzum memnunum valla ben uçan tekme kroşe herşeyi yapabilir :))
ayy çok sevindim cnm şekerininde iyi çıkmasına güle güle kullansın battaniyesinide :)) çok çok uyguna almışsın farklı ise 2 tane alsaydın keşke
Çok alemsin canım ya! Sen koç burcu musun
Canım dualarımız seninle. Allah sağlık versin canım.
Çekirdek! Çok alemsin sen de kız! Bayılıyorum sana!
Bi de senin şu minnoşu hissetsen forumca tepincez ha
maşşalllahhh sizeeee :))
anammm maşşallahhh çok şeker bi kızın varrr yerim onu bennn :))
ayy kuzum çok tatlısınızzz maşşallahhh :)))
çekirdekkkk bu arada herkez birbirini bekliyomuş göbüş göstermek için heeeee :))))
bir de her gün 3 ceviz cok muu:26::26::26:
oğlum ve ben tatlı yorumlarınıza teşekkür ederiz
birşey sorucam size kızlar.. ben cevizden tiksinmiştim ilk trimesterde..
sonradan da kuru incir icinde yemeye başlamıştım ama cok kilo alınca sebeplerden biri bu olabilir dedi dr, yeme inciri ya da az ye dedi.
bıraktım ben de toptan..
ceviz yiyemiyorum diye de vicdan azabı duyuyordum resmen..:26:
ama gecende bişey keşfettim..cevizi soyup ıslatıyorum 1-2 saat suda bırakıyorum.
sonra da kabuklarını soyup yiyiorum afiyetle..
soymayınca cok acı oluyor cünkü tadı :))
yiyemeyen varsa böyle yapabilir..
ayrıca kabuğunu soymamda bir sakınca yoktur di mi??
hani derler ya herşeyin kabugunda vitamini diye
ceviz icin gecerli değildir heralde di mi
güle güle kullan canım iyi günlerde..bence 5 tane battaniye yeterli..yok canım aynıydı desenleri renkleri farklıydı sadece ama kundak battaniye olanlardan beğendim onuda perşembe günü açacam dedi yeni getirmiş adam istediğim rengi pakatlerdeydi açamadı yani perşembede onu alacam dünde penye battaniye almıştım bir tane gündelik kullanmaya 2 tanede hastane çıkışında var dahada gerek olmaz sanırım demi toplam 5 tane oluyor
bence cokk degil afiyet olsun..yarasin bebisine canim benim..bir de her gün 3 ceviz cok muu:26::26::26:
bence cokk degil afiyet olsun..yarasin bebisine canim benim...bir de her gün 3 ceviz cok muu:26::26::26:
Eki Görüntüle 527479 kızlar bu dolabımız Eki Görüntüle 527484 bu yatağımız Eki Görüntüle 527485 şifonyerimiz Eki Görüntüle 527488 buda oyuncak kutumuz
Eki Görüntüle 527495 Eki Görüntüle 527494 Eki Görüntüle 527496 Eki Görüntüle 527498
İşte Buğra'mın odası :)
cnm haklsıın benim doktorumda çocuk mideye baskı yaptığı için mide kapakçıkları açılıyor ve mide asiti yapıyoruş işte o nane yutmuş gibi insanıcanım istediğin gibi inan ama gercekten alakası yok
bebek zarın içinde zar kesenın ıcınde kese rahmın ıcınde rahım karın boşluğunda
ki mide yanması olayı ıc midenın kısmında olan bişey yani diyelımkı bebegın kafası direk
mideye temas etse gene yanma olmaz ki öle bi durumda zaten mumkun değil
benim bildiğim en az 4 katman var :) bebeğin saçlarının mıdeyı yakması ıcın çim adam
dimdik sipsivri saçlarının olup mideyoı delmesı gerekır :)
mide yanıyo cunku bebek baskı yapiyo bu ayrıca saçlanma çok erken hafatlarda başlıo :)
ah canım benımde bazı sabahalr bulntım oluyo
bir de bulantım oldugu zmanalar tıksındıgım şeyelrın kokusunu duyunca cok bulantım oluo
bir de her gün 3 ceviz cok muu:26::26::26:
cnm haklsıın benim doktorumda çocuk mideye baskı yaptığı için mide kapakçıkları açılıyor ve mide asiti yapıyoruş işte o nane yutmuş gibi insanıcanım istediğin gibi inan ama gercekten alakası yok
bebek zarın içinde zar kesenın ıcınde kese rahmın ıcınde rahım karın boşluğunda
ki mide yanması olayı ıc midenın kısmında olan bişey yani diyelımkı bebegın kafası direk
mideye temas etse gene yanma olmaz ki öle bi durumda zaten mumkun değil
benim bildiğim en az 4 katman var :) bebeğin saçlarının mıdeyı yakması ıcın çim adam
dimdik sipsivri saçlarının olup mideyoı delmesı gerekır :)
mide yanıyo cunku bebek baskı yapiyo bu ayrıca saçlanma çok erken hafatlarda başlıo :)
ah canım benımde bazı sabahalr bulntım oluyo
bir de bulantım oldugu zmanalar tıksındıgım şeyelrın kokusunu duyunca cok bulantım oluo
Çoook şeker bi göbüş olmuş buuu :)
saol canım benimm. ben de seninkini merak ediyorum ama akşam cek mutlaka tamam mı :))))))))))9
ısırırım :) Sizi çok sıktım biliyorum hissetmiyorum hissetmiyorum diye ama o gün gelecek , gelecek ben biliyorum
ya olur mu sıkmak falan :)) ben de senin gibiydim 18.-19.haftalarda senin gibiydim.. ama hissettim sonra. bu arada o anlattığın şekilde ben de hissediyorum.
ben daha cok popomda hissediyorum tekmelerini :)))))))))) cok enteresan ama yaprak_tı galiba o da böyle hissediyodu, yalnız değilim diye sevinmiştim..
sen de yalnız değilsin canım benim.. yakında hissedeceksin biliyorum :))))))))
Yok bee nesi çok :) 3-4 tane ye afiyet bal şeker olsun :)
iyi fikir canım aferin sana..evet ceviz önemli omega3 açısından..bence 3 ceviz ideal ne çok az ne çok..
cnm haklsıın benim doktorumda çocuk mideye baskı yaptığı için mide kapakçıkları açılıyor ve mide asiti yapıyoruş işte o nane yutmuş gibi insanıama insan saçlandığını istiyor ve ona inanmak istiyor.naparsın anayız biz ana hehehe
senide oğlunuda yeriz biz.kız aherdo tişörtünden bende de var.lcw sağolsun .o olmasa giyinemicez ama onun sayesindede tüm hamişler siyam ikizi gibi doşalıyor
cok degil canim afiyet olsun bal seker olsun bebisine..
di mi bence de
sen eşten mi yasaklısın bebeğim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?