iyi akşamlar kızlar 3 haftamız geçti ve yarın randevumuz var yarın itibariyle 29. haftamıza giriyoruz oğluşum önden gittiği için 30. haftamız olmuş oluyor inş güzel haberler ile dönerim ayrıca yarın 10 ekim evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza giriyoruz herkese hayırlı geceler
Teşekkürler canımmkaan olacak inşallah allahın izniyle
canım benimde 141 çıktı şeker.şeker yok ama dikkat etmen gerekiyr dedi.idrarda az biraz iltihap var bol su ile halledebilirz dedi.ama feci şekildede kansızmışım
aksma bende eklerim görürüsn canım göbeği :)
çook tatlıııı
benim oğlan sağ tarafımı çok seviyor.oraya bir yapışıyor canım çok yanıoyr.ve sert olmaya baslaıd artık hareketleri
bana devletteki doktor sakın devlette yaptırma dedi.
bende öyle kendime daha birsey almadım.bebeğinde kıyafet kısmı kısmen hazır ama bez gibi biberon gibi ihtyiaçlarımız var
Maş canım göbüşğn çok şeker :))
ya çok sinir oldum
havalar soğuyor, mont kaşe vb lazım ama yokk yokk yok...
hıydım bı tane,fil oldum resmen
hamılelre gore hiçbirşey yok
hamıle olmak dize kadar tunık gıymek mi demek
yada çuval mı gıyıp gezcez
sadece karnım buyudu diye ben gzuel bişi alamayacak mıyım
ağlamaklı oldum sinirden
neye el atsam gobeksizlere gore
eşim diyo şişmanlar ne yapsın
2ay dişini sık
ya şişman tum bedence şişman 44bedenalıyo gıyyo
benım yarım 38 yarım 44beden(
okula gıycek hiç birşeyım yok
sinirden ...püfffffffffff
yazdıkça kendı kendıme daha sinirlenıyorum emeklı oluyum hamıle kıyafetlerı tasarlayıp yapcam....
cnm ben panço tarzı bişey giymeyi akıl ettim son çare.sorma geçen bende bakındım ama mont giyemiyceme karar verdim sonunda .geçen bi mağazada gördüm güzelde duruyodu mankenin üzerinde.örmeleri beğenmiyorum giymem..sanırıkm onu alıcamya çok sinir oldum
ağlamaklı oldum sinirden
2ay dişini sık
yazdıkça kendı kendıme daha sinirlenıyorum
emeklı oluyum hamıle kıyafetlerı tasarlayıp yapcam....
teşekkürederiz canım:)merhabaa :) maşallah canımm
sorma bende de en büyük dert :18:ya çok sinir oldum
ağlamaklı oldum sinirden
2ay dişini sık
teşekkür edrim canımTeşekkürler canımm
Maş canım göbüşğn çok şeker :))
herkese hayrlı geceler allaha emanet olun..
melonee msj kutun dolmuş canım msj atamıorum :) haber edim dedim
oh maşallah canım..hamarat kadının hali bir başka oluyor be canım:))))
oh maşallah cnm.kız benim bile 60 kişi olur diorum çok fazla olucak insan kalabalığı derken 100 kişi maşallahev çökmesin hehehe...ah o gün gelsede minnoşlarımızı giydirip süsleyip okuyup üfletsek
ya çok sinir oldum
ağlamaklı oldum sinirden
2ay dişini sık
cnm ben panço tarzı bişey giymeyi akıl ettim son çare.sorma geçen bende bakındım ama mont giyemiyceme karar verdim sonunda .geçen bi mağazada gördüm güzelde duruyodu mankenin üzerinde.örmeleri beğenmiyorum giymem..sanırıkm onu alıcam
Ah tatlım. Asıl hamarat insanlar bence bu topikte hamile hamile çalışıp, ya da çalışmayıp evde çoluk çocuk büyütüp, bir de evinin her işini kendi yapanlar. Benimkisi sadece anaokulu öğretmenliğinden gelen pratiklikBen bütün gün evde dinlenmece, bebeğim aşağıda olduğu için evdeyim hep, temizliği eşim, yemekleri de kayınvaldem yapıyor. Nerde hamaratlıkkk:44:
Ay Allahım aminnn inşallah yarabbim o günlerimizi göstersin. Bizimki de en fazla 60 tane olur. Ama şimdi bilirsin, bir alan yok ona da götürebilir miyim falan der, bir tane daha ister. Kimseyi kırmak istiyorum fazla fazla yaptım
Canım valla okudukça o kadar çok hissettim ki yaşadıklarını. Sinir oluyorum cidden. Hamileyiz diye çirkin şeyler giymek zorundayız sanki. Bir de herkeslerde aynı tişörtler. Hiç hoşlanmıyorum. Kara kara düşünüyorum ben de mont olayını ne yapıcam diye..:44:
çok iyi aklına gelmiş canım.Pançoları severim ben de üstelik. Sen nerde gördün? Sonbahar için iyi olur, ama kış için yine de mont gibi birşey lazım sanki ya... Bulanlar paylaşşın bence monta cidden ihtiyacımız olucak. Bu göbüşler mevcut monların içine asla girmez kışın
nasıl kesinleşti tatlım ya sezeryan olacağıBenim doğumumun sezaryen olacağı kesinleşti. Gecelik almadım pijama aldım o yüzden.
ayyy vallah, doğru lcw sağolsunsenide oğlunuda yeriz biz.kız aherdo tişörtünden bende de var.lcw sağolsun .o olmasa giyinemicez ama onun sayesindede tüm hamişler siyam ikizi gibi doşalıyoruz
slm kızlar,nasılsınız??????????????????karnım ağrıyor benim yaaaaaa.rahim büyümesimi başka bir şey mi çözemedim.17 ekimde randevum varrr.bakalım hayırlısı artıık.buarada odalara bayıldım.kasımda düşünüyorum kurmayı aklımda bir şeyler var.bakalım.kurunca oğluşumuzun odasını koyarım buraya teyzeleri...buarada şafak sayma olayı süper olmuşşşşşş.gerçi şu alt tarafta yazıyoooo ama ben bazen dikkat bile etmiyorum ona.....
cnm marka bi mağaza değil gördüğüm yer..bide kipada gördüm yün gibiydi ikiside yani triko değildi,ince yün gibiydi öle bişiydi işteikisinede bakıcam bu hafta..tabikide tek başına yaya olarak gidiceksen hele biyere giyilmez.araba varsa zaten kışın kapalı mekanlara gidiyoruz avm gibi yerlere ondan dedim idare eder beni,valla mont alsam bidahaki seneye olmaz bana biliyorum çünkü ben kararlıyım doğumdan sonra mevlüte kadar aldığım kiloların yarısını vericem geri enaz kalan yarısıda yazın başına kadar veririm heralde valla kilolardan psikolojikman çöktüm ama hala deli gibi yiyiyorum 7 kg almışım bi 7 daha alsam yeter yaaa almam inşallah daha fazla o uyuz arkadaşlarıma inat veremezsin dediler çünkü,bitane kankam var doğuştan hamurlu kendi gibi sanıyo beni deli etti geçen üzüldüm azcık veremezsin dedi.üstüne bide abim kız halaya çekermiş halam gibi kilolu kalma başımıza diyip soğuk bi espiri yapınca kafaya koydum.vericem 6 ayda gidecek bu kilolar,giyecem topuklularımıda tıngır tıngır bebek arabasıyla full makyaj ,saçlarımı savura savura gezicem.bu ruh halime o sözler ağır geldi ,kendimi kanıtlamam lazım buarada boyum 1.70 benim ,şuan 69 kiloyum duyanda bunalrı 100 ügeçtim sanır
hehehehdert etme hepsi gider kiloların milletin lakırtısına takılma. benim eşimde bana sırasıyla şişko, dobişko,koca göbek dombili diyor ama ah ettim vericem doğumdan sonra 6 ayda bu işi çözerim ben. boyum 164 ve kilom şu anda 75. doğum sonrası 6 ayda 55 kilo olmayı planlıyorum. 20 kio vericem buda aşağı yukarı ayda 3,5 kilo yaparki zaten sağlıklı olanda bu verilmeyecek gibi değil yani. saçlarımaı boyatamadım onları değiştirmeyi palnlıyorum anlayacağın bu dobişkonun intikam zamanı yakındır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?