2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Annammmmmmmmmm ben burdaki göbişleri görünce 25 haftalık olduğumdan şüpheleniyom yafff. Ama bu kilo var ya bu kilo saklıyor herşeyi. Şu andaki kilomdan daha fazlasıyla da gördüğü için insanlar beni hiç farketmiyorlar bile :)))) Hahahaahh durup durup birden fırlatırm ışım göbeğiii öne son ayda. Bir de erkek bebek sivri olur derler anam nerdeeeeeeeeee

cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şimdiden,bebişinin güzel haberlerinide bekliyoruz

ya çok sinir oldum
havalar soğuyor, mont kaşe vb lazım ama yokk yokk yok...
hıydım bı tane,fil oldum resmen
hamılelre gore hiçbirşey yok
hamıle olmak dize kadar tunık gıymek mi demek
yada çuval mı gıyıp gezcez
sadece karnım buyudu diye ben gzuel bişi alamayacak mıyım
ağlamaklı oldum sinirden
neye el atsam gobeksizlere gore
eşim diyo şişmanlar ne yapsın
2ay dişini sık
ya şişman tum bedence şişman 44bedenalıyo gıyyo
benım yarım 38 yarım 44beden(
okula gıycek hiç birşeyım yok
sinirden ...püfffffffffff
yazdıkça kendı kendıme daha sinirlenıyorum
emeklı oluyum hamıle kıyafetlerı tasarlayıp yapcam....

Teşekkürler canımm
işte buda bizzzzzzz
oglum merhaba de teyzelerine '''merhaba ben mehmet '''''Eki Görüntüle 528407
Maş canım göbüşğn çok şeker :))

Canım mont konusunda önerebileceğim tek şey galiba şal olabilir büyük şallar var ya kalın battaniye gibi. Omuzlarından aşağıya bayağı bir örtüyor onlar. Eski montunu giyip göbüşü açık bırakırsın onunlada kapatırsın iki kat gibi. Ohhh sıcacık üşümezsiniz ikinizde :)))))))

Umarım anlatabilmişimdir neden bahsettiğimi

merhaba hayaı izliyorum fox da bu sezon hiç bi dizi sarmamıştı
bi açtım doğumsiz izlemeyin ama ,gergin bi sahneee:)

cnm ben panço tarzı bişey giymeyi akıl ettim son çare.sorma geçen bende bakındım ama mont giyemiyceme karar verdim sonunda .geçen bi mağazada gördüm güzelde duruyodu mankenin üzerinde.örmeleri beğenmiyorum giymem..sanırıkm onu alıcam

merhaba canlar iyiki bir gün girmedim nete o nasıl bi ilerlemektir öylee. maşallah göbüşler çıkmış iyice meydana. bu arada arkadaşlardan biri kıyafet bulamadığından şikayetçiydi. valla bende bir kaç parça bişi aldım çevirdim çevirdim giyiyorum. bööö geldi valla .

merhabaa :) maşallah canımm
teşekkürederiz canım:)
sorma bende de en büyük dert :18:
kışın ne giyecegimden çok ayakkabı sorun şimdiden 41 giyiyorum kışın nasıl bi ayakkabı alıcam bilmem:18:
eşimin ayakkabısını giysem oda 41 giyyo ayagıma görede ayakkabı yok ne olcak bilmem
mont deyilde bende panço var onu kullanıcam artık

Teşekkürler canımm

Maş canım göbüşğn çok şeker :))
teşekkür edrim canım

herkese hayrlı geceler allaha emanet olun..
melonee msj kutun dolmuş canım msj atamıorum :) haber edim dedim

oh maşallah canım..hamarat kadının hali bir başka oluyor be canım:))))

Ah tatlım. Asıl hamarat insanlar bence bu topikte hamile hamile çalışıp, ya da çalışmayıp evde çoluk çocuk büyütüp, bir de evinin her işini kendi yapanlar. Benimkisi sadece anaokulu öğretmenliğinden gelen pratiklik Ben bütün gün evde dinlenmece, bebeğim aşağıda olduğu için evdeyim hep, temizliği eşim, yemekleri de kayınvaldem yapıyor. Nerde hamaratlıkkk:44:

Ay Allahım aminnn inşallah yarabbim o günlerimizi göstersin. Bizimki de en fazla 60 tane olur. Ama şimdi bilirsin, bir alan yok ona da götürebilir miyim falan der, bir tane daha ister. Kimseyi kırmak istiyorum fazla fazla yaptım

Canım valla okudukça o kadar çok hissettim ki yaşadıklarını. Sinir oluyorum cidden. Hamileyiz diye çirkin şeyler giymek zorundayız sanki. Bir de herkeslerde aynı tişörtler. Hiç hoşlanmıyorum. Kara kara düşünüyorum ben de mont olayını ne yapıcam diye..:44:

çok iyi aklına gelmiş canım. Pançoları severim ben de üstelik. Sen nerde gördün? Sonbahar için iyi olur, ama kış için yine de mont gibi birşey lazım sanki ya... Bulanlar paylaşşın bence monta cidden ihtiyacımız olucak. Bu göbüşler mevcut monların içine asla girmez kışın

cnm marka bi mağaza değil gördüğüm yer..bide kipada gördüm yün gibiydi ikiside yani triko değildi,ince yün gibiydi öle bişiydi işte ikisinede bakıcam bu hafta..tabikide tek başına yaya olarak gidiceksen hele biyere giyilmez.araba varsa zaten kışın kapalı mekanlara gidiyoruz avm gibi yerlere ondan dedim idare eder beni,valla mont alsam bidahaki seneye olmaz bana biliyorum çünkü ben kararlıyım doğumdan sonra mevlüte kadar aldığım kiloların enaz yarısını vericem kalan yarısıda yazın başına kadar veririm heralde valla kilolardan psikolojikman çöktüm ama hala deli gibi yiyiyorum 7 kg almışım bi 7 daha alsam yeter yaaa almam inşallah daha fazla o uyuz arkadaşlarıma inat veremezsin dediler çünkü,bitane kankam var doğuştan hamurlu kendi gibi sanıyo beni deli etti geçen üzüldüm azcık veremezsin dedi.üstüne bide abim kız halaya çekermiş halam gibi kilolu kalma başımıza diyip soğuk bi espiri yapınca kafaya koydum.vericem 6 ayda gidecek bu kilolar,giyecem topuklularımıda tıngır tıngır bebek arabasıyla full makyaj ,saçlarımı savura savura gezicembu ruh halime o sözler ağır geldi ,kendimi kanıtlamam lazım buarada boyum 1.70 benim ,şuan 69 kiloyum duyanda bunalrı 100 kiloyu geçtim sanır

Son düzenleme:
Benim doğumumun sezaryen olacağı kesinleşti. Gecelik almadım pijama aldım o yüzden.
nasıl kesinleşti tatlım ya sezeryan olacağı

senide oğlunuda yeriz biz.kız aherdo tişörtünden bende de var.lcw sağolsun .o olmasa giyinemicez ama onun sayesindede tüm hamişler siyam ikizi gibi doşalıyoruz
ayyy vallah, doğru lcw sağolsun bende pişti oldum biriyle hehhehe ama nick ini hatırlamyrum valla

valla canım karın ağrısının aslında bi çok nedeni var ya olumsuz....17 ekimde benimde randevum var hade bakalımm ......sorma alt tarafa bende h,ç dikkat etmiyorum unutuyorum

dert etme hepsi gider kiloların milletin lakırtısına takılma. benim eşimde bana sırasıyla şişko, dobişko,koca göbek dombili diyor ama ah ettim vericem doğumdan sonra 6 ayda bu işi çözerim ben. boyum 164 ve kilom şu anda 75. doğum sonrası 6 ayda 55 kilo olmayı planlıyorum. 20 kio vericem buda aşağı yukarı ayda 3,5 kilo yaparki zaten sağlıklı olanda bu verilmeyecek gibi değil yani. saçlarımaı boyatamadım onları değiştirmeyi palnlıyorum anlayacağın bu dobişkonun intikam zamanı yakındır :))

ins nasip olur da emzirebiliriz o zaman enerji daha fazla harcaniyor daha cabuk veririz kilolari. suan icin en son taktigim sey kilo

heheheh gidişimiz pek hayırlı değil ama dönüşümüz muhteşem olacak dombililer çıtır çerez olunca utanmadan bide nazarları değer: gelince bide eve kocaya okutup üflet sonra kendini güzellikte başa bela yahu

Dün 13:00 da dr'ma gittim leke geldiğini biraz korktugumu çok endişe edilcek birşey yok belki ama ben kayıtsız kalmayıp aramak gelmek istediğimi karnımın sık sık sertleştiğini normalde 10 dakkadan fazla yürüyemediğimi söyledim...
Peki gel bakalım alttan kontrol edim seni dedi rahmı ölçtü bicti cubukla test icin bişey aldı akıntıdan sanırım hemen gelicem dedi gitti..
Geldiğinde hemen eşimı aramamız gerektiğini beni beraber çalıştıkları hastaneye sevk edeceklerini söyledi özel kliniğe gidiyorum ben..
Eşim işte teli kapalıydı ulaşamadım çok korktum o an zaten dilim az kendi garip hissettim..
Hemen bir ablayı aradım tanıdık sagolsun hemen geldi beni hastaneye getirdi o anda eşimde neyaptın diye sormak için teli açmış bende sürekli arıyordum ulaştım sonunda beni hastaneye sevk ettiklerini söyledim gelmek istedi gelme dedim burdakiler ne dicek bakalım ona göre haber veririm dedim..
Beni yine alttan ultrasona aldılar baktılar ettiler bebeği kalp ritim ve rahim dinleme cihazında dinlediler..
Rahim 4 santim açılmış ayıma göre fazlasıyla fazlaymış ve enfeksiyon kapmışım en az 3 gün hastanede yatış verdiler..
Hemen eşimi aradım 1 saati kalmıştı zaten geldi şok oldu adam..
Erken doğumu engelleye çalışıyorlar icirmedikleri ilaç kalmadı bir iğne yedim ki öyle iğne görmedim ömrümde bu hastanede küvez yok eğer durduramazlarsa doğumu beni başka bir hastaneye sevk edecekler...
Aman kızlar nette her yazılana her denilene kulak asmayın kahvede olsa koyu sarıda olsa hemen dr gidin..
Hiç uykum yok bu saate asla kalmazdım ilaçlar uyutmuyor :) öptüm sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…