2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Valla canım sen de bendensin kötü hissetme kendini. Hazırlanır gözüyle bakıyorum ben. Kasım gibi girişcem o işlere sanırım. :44:

oh maşallah canım..hamarat kadının hali bir başka oluyor be canım:))))

Canım bebeğin boyunu sormuşsun ama artık ölçmek zor olduğu için söylemedi doktor gerçi tahmini olarak söylerim dedi ama unuttu sonra.

Bu arada herkese merhabalar kızlaarrr bugün arkadaşım bendeydi gelemedim foruma o da bizden SATlarımızın arasında 3 gün var karşılıklı tepişti oğullarımız

oh maşallah cnm.kız benim bile 60 kişi olur diorum çok fazla olucak insan kalabalığı derken 100 kişi maşallah ev çökmesin hehehe...ah o gün gelsede minnoşlarımızı giydirip süsleyip okuyup üfletsek

iyi günlerde kullanın güle güle yatsın güzel prenses:))))))))
çok güzelmiş iyi günlerde yatsın yakışıklı :))))))))))
amin canım amin inşallah::))))

benim kızımında bundan vardı aynıısı halen duruyo şimdi ogluma üzerine mavi bir tül yaptırıcam inş .o şekilde kullanıcam:)))))

bu da ben ve oğlum :))))))))))

buda benim şimdiki görüntüm
23+6
oğluşum benimmmmmmmmmmmmmmmmm

ahanda buda benim göbişim kendim çektim sizin için

Eki Görüntüle 528068

Eki Görüntüle 528012 vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM

Eki Görüntüle 527942 kızlar ilk göbüs benden gelsin işte kızım ve bennn

kızlar hepinize ve göbişlerinize maşallah Rabbim kucaklarınıza almayı da nasip etsin...

Canım teşekkür ederim.. Biz de çok pahalı şeyler alamazdık. Bütçemize göre araştırıp karıştırınca böyle birşey çıktı ortaya. Allah tüm güzel isteklerinizi kabul etsin..

sağol teyzesiiiiiiiiiii

buda kızımın bugünkü hali

Eki Görüntüle 528236
maşallah ooyyy yerim o çikolata yiyeni aman allahım yaa:)))
bu da ben ve oğlum :))))))))))
maşalllah maşallah kıskandım şimdi ben yoktum hemen koyacam ogluşumun resmini
buda benim şimdiki görüntüm
23+6
oğluşum benimmmmmmmmmmmmmmmmm
oohhhh ohhh maşallh ne güzel göbişler yaaa
Eki Görüntüle 528212

üstte çıkmamış canımmmmmmmmmmm
aman allhım ya çok şeker uyuyo
Eki Görüntüle 528217 Eki Görüntüle 528218

buda benim bugünkü halimmmmmmmmmmmm
23+6
oğluşiummmmmmmmmmm
ohoh maşallah maşallah size
ahanda buda benim göbişim kendim çektim sizin için

Eki Görüntüle 528068
maşallah hemen fotomu koyacam yabende
Eki Görüntüle 528012 vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM
maşallah maşallah çok tatlısınız
Eki Görüntüle 527942 kızlar ilk göbüs benden gelsin işte kızım ve bennn
çok güzel göbişin var canım maşallah size

hayırlı ugurlu topikler olsun
rabbim bugünleri gösterdi o günleride göstersin inşallh

işte buda bizzzzzzz
oglum merhaba de teyzelerine '''merhaba ben mehmet '''''

Son düzenleme:

Evet durduramıyorum kendimi birkaç eksik var onları da tamamlarım yakında :) İnşallah zaman hızla geçse oğlum gelseee :))

iyi akşamlar kızlar 3 haftamız geçti ve yarın randevumuz var yarın itibariyle 29. haftamıza giriyoruz oğluşum önden gittiği için 30. haftamız olmuş oluyor inş güzel haberler ile dönerim ayrıca yarın 10 ekim evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza giriyoruz herkese hayırlı geceler

ooo hayırlı ugurlu bebişli yıllar olsun nice senelere

slm kızlar,nasılsınız??????????????????karnım ağrıyor benim yaaaaaa.rahim büyümesimi başka bir şey mi çözemedim.17 ekimde randevum varrr.bakalım hayırlısı artıık.buarada odalara bayıldım.kasımda düşünüyorum kurmayı aklımda bir şeyler var.bakalım.kurunca oğluşumuzun odasını koyarım buraya teyzeleri...buarada şafak sayma olayı süper olmuşşşşşş.gerçi şu alt tarafta yazıyoooo ama ben bazen dikkat bile etmiyorum ona.....

insallahh yarin hersey yolunda gecer canim..güzel haberler insallahh.evlilik yildönümünuz kutlu olsun nice senelere ailenle canim benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…