ay günaydın diyesim geldi ama saat olmuş 4
pc bozuktu sabahtan, telden girdim okudum yazdıklarınızı ama yazamadım ancak okuyabiliyorum da telden yazmak zor oluyor
umarım herkes iyidir, bir sorun yoktur.. şafak operasyonu başlamış gördüm hemen yapıştırdım kalan günümügeri kalır mıyım hiç
beni soracak olursanız canlar iyiyim, şu mide yanmalarım devam ediyor.. her seferinde de gavisconu içmek istemiyorum, dayanamayınca icerim diyorum..
hastaneye cantalarından bahsedilmiş hatta valizlerdenbenim daha tam değil almam gerekenler var.. üstelik bebeğimin cicilerinin hic birini yıkamadım henüz..
kendime de gecelik pijama vs. hiç birşey almadım daha.. hep oğluma calıştım kendimi ihmal ettim sanırsam :26:
Anammmmmmmm ne yoruldum ya. Makas tutan ellerim acıyor valla. Kaptırmışım kendimi bebek şekerlerine, oturduğum yerde maşallah. abartmış mıyım ne 100 tane kalıp çıkardımAkşam eşim silokon alıcak onları birleştiricem.
Bizim bebek mevlüdü çok kalabalık olur, ben de bir sürü yaptım. Ama yoruldum valla, forumu da özledim. Azıcık bakayım geçmişe, bakayım neler olmuş bugün. Herkes iyidir inşallahhh......
Anammmmmmmm ne yoruldum ya. Makas tutan ellerim acıyor valla. Kaptırmışım kendimi bebek şekerlerine, oturduğum yerde maşallah. abartmış mıyım ne 100 tane kalıp çıkardımAkşam eşim silokon alıcak onları birleştiricem.
Bizim bebek mevlüdü çok kalabalık olur, ben de bir sürü yaptım. Ama yoruldum valla, forumu da özledim. Azıcık bakayım geçmişe, bakayım neler olmuş bugün. Herkes iyidir inşallahhh......
iyi günlerde kullanın güle güle yatsın güzel prenses:))))))))Eki Görüntüle 527479 kızlar bu dolabımız Eki Görüntüle 527484 bu yatağımız Eki Görüntüle 527485 şifonyerimiz Eki Görüntüle 527488 buda oyuncak kutumuz
çok güzelmiş iyi günlerde yatsın yakışıklı :))))))))))Eki Görüntüle 527495 Eki Görüntüle 527494 Eki Görüntüle 527496 Eki Görüntüle 527498
İşte Buğra'mın odası :)
amin canım amin inşallah::))))slm arkadaslar bendede hepsi var ayni sikayetler bebk büyüyor yerlesiyor alta daha yakin olursa batma daha cok oluyor benim ki hep altarafimda bir yukari cikmadi halada öyle hep tuvalet problemim var bastan beri kasik agrilari ayakta cok durmaktanda oluyor dinlenince geciyor....az kaldi zuzularim insallahh hepsi gecicek allahin izniyle..hersey bebislerimiz icin artik saglikla alirz hepimiz insallahh kucaklarimiza...
Kızlaaarrrr günaydınnnn
Buna benzer bir beşik verdi arkadaşım. Bu fotoyu netten buldum ama evdekine çok yakın. Ama onun bebeği kız ve o yüzden bütün tüller bembeyaz,dantelli falan. Benim oğluşum için buna nasıl bir ekleme çıkarma yapabilirim, mavi kurdelalar mı diksek, en üstteki tülü çıkarıp mavi tül mü koysak ay bilemedim. :26: Fikir verirseniz çok sevinirim
Eki Görüntüle 527800
ikinizin odası da hayırlı olsun bayanlar bebişleriniz güzel güzel uyusun inşallah
canim bugranin odasi hayirli olsun cok güzel saglikla yatmayi nasip etsin allahim insallahh..
bu da ben ve oğlum :))))))))))
buda benim şimdiki görüntüm
23+6
oğluşum benimmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 528012 vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM
Eki Görüntüle 527942 kızlar ilk göbüs benden gelsin işte kızım ve bennn
canim cekiyor :) alma sansimda yok mecbur yapiyorum birde kizim esim cok sever hazir yapabiliyorken yapayim diyorum
aslinda seker tahlikem var biraz az yemege calisiyorum ama yemedende olmuyor :)
gecmis olsun canim. banada dr bol su ic dedi biraz azmis suyu.
cok su arayan biri degilim ama hatirladikca susamadigim halde iciyorum.
Mete Kagan olucak bizimki ama benim aklim Ruzgar da kaldi ne yalan soyleyeyim.
acadablirsin. yaklasiyoruz nasil olsa 3-4 hafta sonra cogumuz 81 e gelmis oluruz:)
canim bu kadar niye caliwiyorki saat gece 4 de geliyorsa kalsin orda .
yani bende goz yumarim ama aliskanliga cevirmedigi surece. arkadaslariyla gidiyor diye ariza cikariyorum normalde :)
bayildim cok guzel Gule gule kullanin:)
cok guzelmis canim. keske bizimde oda yapabilme sansimiz olsaydi nasip artik ilerde insallah.
Gule gule buyusun odasinda Bugra beyimiz
Eki Görüntüle 527479 kızlar bu dolabımız Eki Görüntüle 527484 bu yatağımız Eki Görüntüle 527485 şifonyerimiz Eki Görüntüle 527488 buda oyuncak kutumuz
Eki Görüntüle 527495 Eki Görüntüle 527494 Eki Görüntüle 527496 Eki Görüntüle 527498
İşte Buğra'mın odası :)
ayy çok şekerler cnm Allahım güle güle sağlıklı sıhatli kullanmayı nasip eder inşallahh :))
odamız seninle aynı :)) Allahım sağlıklı sıhatli kullanmayı nasip etsin inşallahh
maşallah ooyyy yerim o çikolata yiyeni aman allahım yaa:)))
maşalllah maşallah kıskandım şimdi ben yoktum hemen koyacam ogluşumun resminibu da ben ve oğlum :))))))))))
oohhhh ohhh maşallh ne güzel göbişler yaaabuda benim şimdiki görüntüm
23+6
oğluşum benimmmmmmmmmmmmmmmmm
aman allhım ya çok şeker uyuyo
ohoh maşallah maşallah sizeEki Görüntüle 528217 Eki Görüntüle 528218
buda benim bugünkü halimmmmmmmmmmmm
23+6
oğluşiummmmmmmmmmm
maşallah
maşallah maşallah çok tatlısınızEki Görüntüle 528012 vee işteeeee bennnnnnn ve oğluşummm bitanemmmm EFEMMM
çok güzel göbişin var canım maşallah sizeEki Görüntüle 527942 kızlar ilk göbüs benden gelsin işte kızım ve bennn
bazı arkadaşlarımız erken dedi
bazısı çok heyecanlandı
kimimiz çoktaan çift hanelilere düşmüş seksene bile yaklaşmıştı
topik kararı pürüzlüde olsa meclisten geçti :)
kızlar 2013 ocak anneleri şafak sayma topiğimiz açılmış bulunuyor
hepinizi bekliyoruzz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...-anneleri-safak-sayiyoooorr.html#post26812262
günaydın canım evet yaa akrobat oldu bebişler
sağol canım :)
evet ya ben de merak ettim ama öğleden sorna gelir sanıyorum :26:
ekledim canımm
bilgilerını yaz ekleyelım canım :)
ekledım canım amiinnn :)
eheueheu
sağol canım
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasib etsin inşallahhhh :) :) :)
oo maşallah hazırlamışsınzı bile yavrunuz da sağ salim gelir mışıl mışıl uyur ıns... canım :)
iyi akşamlar kızlar 3 haftamız geçti ve yarın randevumuz var yarın itibariyle 29. haftamıza giriyoruz oğluşum önden gittiği için 30. haftamız olmuş oluyor inş güzel haberler ile dönerim ayrıca yarın 10 ekim evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza giriyoruz herkese hayırlı geceler
iyi akşamlar kızlar 3 haftamız geçti ve yarın randevumuz var yarın itibariyle 29. haftamıza giriyoruz oğluşum önden gittiği için 30. haftamız olmuş oluyor inş güzel haberler ile dönerim ayrıca yarın 10 ekim evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza giriyoruz herkese hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?