2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canim cok uzuldum ya ben hic boyle olabilecegini tahmin etmemistim. iyiki ihmal etmemissin zaten konu bebekse onu ihmale hic gelmiyor
ins hersey yoluna girer aciklik oldugu icinmi enfeksiyon olmussun. daha once rahim agzini olcturdunmu? ingilizceside cervix miydi neydi
ben gecen muayenede olcturmustum zorla dr a. seni cok iyi anliyorum bizdede dil sorun ingilizce iyi bilmedikleri icin korece
konusmaya calisiyorum ama tibbi terimler olunca cok zor oluyor sozluklere bakmaktan gozlerim sasi olucak.
ins bir aksilik olmaz 3 gun sonra normale donersin canim. Bu bebislerde korkutmasin bizi

Son düzenleme:
gunaydin hanimlar
kiz yolladim krese. bu aralar inadi ustunde sabah kalkip wc ye bile nazla gidiyor tutuyor cisini
simdi de evi biraz toplayayim bir iki bulasigim var yikiyip dinlenicem.
gerci yemekte yok bugune poff yine karasimsek yapicam:) yemek yapmak istemedigim gunlerde kurtarici oluyor:)

bu gunlerde burnum cok kaniyor sanirim kan haciyle alakali bir durum

canım çok geçmiş olsun inş herşey düzelir de sen de zamanında doğum yaparsın dualarımız seninle...

cnm üzme kendini inşallah herşey güzel olucak cnm.güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın güzel anneler...

ben dün bebeğimin kıyafetlerini tamamladım.4 tane zıbın takımı,1 hastane çıkışı,3 tulum,5 tanede altkı üstlü takım,5 tane çıtçıtlı badi,2 tane tek alt,5 çorap,2 tane ayakkabı gibi patik aldım.sadece battaniyesini ve bikaçtane önlük alıcam.bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay.zaten bunların hiçbiri 2-3 aydan sonra olmıyacak,hemen küçülüyor.3 aydan sonra tekrar çıkıp alırım neye ihtiyacı varsa.hem gelen hediyelerede bi bakarım ona göre.bebeği ablasına bırakır çıkarım artık.çatlayın nede olsa 14 yaşında ablası var.istediğim yere giderim bırakıp bikaç saat:)))haa bide 10.5 yaşında ablası var.onuda yazayımda bana kızmasın:))zaten kız olursa hep ben bakıcam diyodu,şimdide sana hiç bırakmam,bitek emzirceksiz diyo:))yaşadım bide bebek eşyaları için çanta alıcam.ama klasik bebek çantalarını sevmiyorum.değişik bişey olsun.sonrada kullanırım diyorum.ama çantayı alırken hafif olmasına dikkat edin,ben oğlumda o hatayı yaptım,çantanın boş hali ağırdı zaten.bide içine bisürü yedek eşya alınıyo biyere giderken iyice ağırlaşıyo....

canim ben de ayni sikayetlerle geldim hastaneye cuma günü üc hafta olacak. geldigimde sancilarim vardi ayni sertlesmeler siklasti fln nedeni de iltihapmis sendeki gibi. sakin korkma, serumla antibiyotik verdiler bir hafta boyu onun yani sira sancilari onleyici bir serum 24 saat takili hala cikarmadilar. vurulan o igne de olasi bir erken dogum icin tetbir, cigerlerinin gelismesini hizlandirici bir igne. buarada acilma bende de var yapabilecegin tek sey yatmak wc disinda kalkma sakin. biraz zor ama gececek hepsi. tabi bir de moral. tamam mi canim icini ferah tut ve korkma

kız yatsana kızı kreşe gönderdikten sonra.ben olsam yatardım valla.çalışmaya başlamadan önce 9.30-10 dan önce kalkmıyodum:))kızı niye sabah gönderiyon.yazık çocuğa yaa.yarım günse öyleden sonra göndersen keşke..
bu arada karaşimşek ne kız.yada benmi cahil kalmışım...

Son düzenleme:

canım cok gecmıs olsun böle bi haber verıceksın die korkuyorum ben de ya cunku o gunde yazdıgım gibi b u haftalarda

kahverengı bile olsa leke pek beklenen bişey değil...Rabbim yardımcın olsun 29. haftadasın nerdeyse 30 hafta sayılır

2-3 hafta daha dayansa ınsallah bebgın sağ salim doğar canım canını cok sıkma Allahtan cok kucuk değil

hem önlemi alınır akciğer iğnesı flnda vurulur önlemı alınır yanı sen rahat ol Allah yardımcın olsun

maşallah size canım koccaman olmussunuz :)

daha nice nice seneelre :)

günaydın ohhhh bisürü şey almıssınnn :) güle güle kullanın ınsallahh

ayy erkek kardesım doğdugunda ben de o yaslardaydım annem nasıl büyüdüğünü bile hatırlamıyorum der hala :)

Günaydın kızlar nasılsınız

bebeğim bu gece pek bi sakindi tam nıye tekmelemıo ya dedıgım anda tekmelıodu ama

şaka yaptı bana azcık of bi de ben bu uyumalara doyamıyorum uyku uyku uyku baska bişi

istemiyorum havada serin yorgana sarılıp yat ohhh

Canım Allah ım yar ve yardımcın olsun.İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun ve erken doğumun engellenir.En azından 1 ay daha uzatabilseler inşallah iyi olur...

Ne kadar hassas bir dönem yaaa akıntı enfeksiyon off.. Ama en azından önlemi alınıyor canım benim ilaçlarla falan tedavi olacaksın inşallah dualarımız seninle ve yavrunla beraber..

Günaydın şekerim eğer yorgunsan bebişinde uyumuştur ohh ohh bu arada neerde uykuuuu iş güç herşey bize bakıyor off

Canım çok geçmiş olsun..Allah ım yardımcın olsun..inş hiç bi sorun olmadan vaktinde gelir bebeğin..etrafımızda o kadar çok duyuyorum ki bu gibi şikayetler, ama sen mrk etme rabbim korur bekler sizi..dualarım seninle. Sen moralini yüksek tutmaya çalış..bebeğin de etkilenmesin.

günaydın canım.. biz iyiyiz sen nasılsın
oh ne güzel vala boş bulduğun vakti değerlendir uyu bol bol :)
benim de dün eşim elini karnıma koydu ve hissetti hareketlerini çok mutlu olduk :)

Günaydın şekerim eğer yorgunsan bebişinde uyumuştur ohh ohh bu arada neerde uykuuuu iş güç herşey bize bakıyor off

ay evet yemekteydık 12 de geldık eve yorgundum baya :) yemekteyken devamlı tekmeledi ama

ah evde olsam iş güç beklesin uyurdum iş yerındeyım öğlene kadar esnıyorum her gün :)

günaydın canım.. biz iyiyiz sen nasılsın
oh ne güzel vala boş bulduğun vakti değerlendir uyu bol bol :)
benim de dün eşim elini karnıma koydu ve hissetti hareketlerini çok mutlu olduk :)

hamdoslun canım iyiyiz :)

iş yerıdne ancak esnemekle yetınıyorum evde ama affetmıyorum hıc uyyorum hemen

ne güzeel biizm kız çok nazlı teyzesi canı ısterse tepıjlıo babasını canı ıstemezse kılını kıpırdatmıo zilli

merhaba kızlar;
bir önceki gece aşırı derecede istifra ettim.dün işe gidemedim.evde dinlendim.öğleden sonra doktora gittim.besin zehirlenmesi olmuşum.ama istifra ettiğim için bebişe bişey olmamış. neyse doktor bebişe baktı.25 haftalı dedi.17 ocak beklenen doğum terihi 780gr.31 cm olmuş minnoş kızım :)

Canım çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda atlatırsın.
Bende korkuyorum kendimde böyle bir şey olmasından :26:
Rahim ağzı uzunluğun hakkında bir şey dediler mi canım?

Günaydın canım.
İşten ayrılınca geç kalkacağım bende. Sonra da öğlen uykusuna yatacağım
Aynen bende doyamıyorum. Progestanında çok büyük etkisi var tabi.

Herkese günaydın kızlar.
Güzel, sakin, huzurlu, sağlıklı bir gün diliyorum hepimize...

hehe ayyy yerim ben onu yaa daha gelmeden sevgileri düştü yüreğimize :)
çalışırken zor canım hele sabah uyanması çok güç oluyo benim için yatak çekiyo resmen :)

günaydın anneler sizi hep takip ediyorum ama uzun zamandır yazmıyordum. Zor günler geçirdim ve sizleri de üzmek istemedim. Bi kısmı gecip gitti bi kısmını zamana bıraktım. Coğunuz almıs bebişlerinizin karyolalarını ben bu konuda cok kararsız kaldım cilekten almak istiyorum ama cok pahalı. Napsam bilemedim.Park yatak mı beşik mi karyolamı daha ona bile karar vermiş değilim. Alanlardan ve karar verenlerden rica etsem nerden aldıklarını ve fiyatlarını yazabilirler mi? Bi de kullanılan boyanın sağlıklılığı konusunda bilgileri varsa paylaşabilirler mi?Özellikle fesleğenim senin karyolanı cok beğendim. Güle güle kullansın bebeişin inşallah.

Aysecim oğluşum olucak listeye ekleyebilir misin?

canımm çok geçmiş olsun :O aman dikkat edin kendinize, ne tetiklemiş peki?
maşallah kızına nazar değmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…