2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

o gofretler hayat kurtarıcı:)
4gun once benımkıde 24saat hareketsiz kaldı yanı arada pıt var ama ben alışmıştım pıt,pıt,ptı ,pıt
hemen aklıma geldi süt içtim çıkolatamı yedim ızleme pozisyonuma geçtim:),
ilk buraya uye olduğum zamanlarda burdan öğrenmiştim, kontrole gıtmeden yeyin bebişiniz suratını cınsıyetını gostrir vb yazmışlardı
o gunden beri dolapta hep o tür bişiler var:)
şaka maka 6 ay bitti gıtti

obur olup ciktik hepimiz de=) evet 6ay nasil da dolu dolu gecti, neler paylastik: sevinclerimizi, endiselerimizi, sorularimizi herseyi. ins sonunu da hayirla getirmek nasip olur hepimize de

slm canim herseyin yolunda olmasina cokkk sevindim masallahhh sübhanallahh..ohhh evde bol bol dinlen canim

hasta annelere ben de eklendim burun akıntısı hapşırık boğaz ağrısı kas ağrısı... bi de uçuk çıktı üstüne tabi ben yatıyorum ya bebişler daha hareketli maşallah. hepiniz kendinize çok dikkat edin tam hasta olma mevsimi

Hayırlı haftasonları kızlar nasılsınız biz iiz çok şükür bugün ablama gittin yedik içtik oturduk oh ii oldu şimdide eve geldim kabak yemeği yapıcam yarında kocişle ürgupe gitcez inş dolaşalım biraz iki gün sonra çıkamıcam evden bizden bukadar canlar hepinizi öptüm görüşürüz:))

gecmis olsun canim benim bol bol su ic canim korkma allaha emanet insallahhh...

gecmis olsun canim benim bol bol su ic canim korkma allaha emanet insallahhh...

slm kızlar..nbrsiniz..sabahtan beri ayaktayım daha yeni oturdum
çamaşır, temizlik derken vakit ne çabuk geçmiş bilemedim..
ya temizlik yaparken oyle bi stres oluyorum ki artık eski performans olmayınca yetemiyorum herşeye sinirleniyorum..
bi de duygusallık üstümde ki sormayın. :)

hepinize iyi hafta sonları diliyorum.. görüşmek üzere..

slm kizlar herkez kendisine cokk iiy baksin tabiki zuzularinada herkeze iiy hafata sonlari diliyiorum ailesiyle insallahh hasta olan arkadaslarima acil sifalar...örgü ören annemiz masallahhh cok güzel seyler örüyorsun buda col güzel olmus ellerine saglik..herkezi sekeri kontrolleri iyi gecer insallahh bebislere birseyler alan arkadaslarim güle güle kullanmayi nasip etsin kurban oldugum allahim hepimize amin..herkeze güzel günler diliyorum..

Eltim bundan kullanmıştı hatta bende tüller falan için almıştım, kullanıyorum. Kokusu da gayet güzel. Ben de şu boya badana işleri bitsin dolabımızı falan yerleştirelim yıkayıp ütüleyip yerleştiricem inşallah. Hatta şimdi otururken aldıklarımın etiketlerini kessem miki acep :)))

Yakından da çektim cnm.Kolay bi model.Şişe sığmaz işlerkende zor olur die ben 2 parça olarak işledim ve ortasından diktim.
Eki Görüntüle 532315 Eki Görüntüle 532316

Ya ben de bunu mavi oalrak yapsam diyorum beyaz ablam örüyor çünkü. Aralara mavi bişiler koysam diyorum ama bir sorum vaaaar :))) O örgü haraşo aralarındaki yerlerdeki düz ipler nasıl yapılıyor ??? Örgü bittikten sonra iğneyle falan mı geçiriliyor acep????

CAnım sana da diğer tüm hasta arkadaşlara Allah acil şifalar versin.

hakikaten boyle insanları anlamak cok zor ama ya sabır kardesim eşin seni anlıyorsa sorun yok demektiir. ona uymasın da aman!
yok cnm Allahtan eşim annesini tanıyor kendide bunalmış oda napsın artık bazen saçmalıklarını söylemiyorum bile kaynanamın,beyni zaten yeterince meşgul bankadaki işlerle..bide anasının saçmalıklarıyla uğraşmasın diyorum.ama bazende çıldırtıyo kadın beni kendi eliyle oğluna çemkirtiyo sonra..

cnm göbek kaçmasını bende çok yaşardım evlenmeden önce,zayıf olan insanlarda hele çok olur ağır bişey kaldırınca falan.doktorlar bunu kabuletmez.göbek fıtığı der kimide.göbeğine dikkat ettiysen kalp gibi atar.işte o kaçınca göbek deliğinin tam altında değilde sağında solunda atar mide bulantısı kusma terleme yapar..

cnm geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç limonlu..

Son düzenleme:
hakikaten boyle insanları anlamak cok zor ama ya sabır kardesim eşin seni anlıyorsa sorun yok demektiir. ona uymasın da aman!
yok cnm Allahtan eşim annesini tanıyor kendide bunalmış oda napsın artık bazen saçmalıklarını söylemiyorum bile kaynanamın,beyni zaten yeterince megul bankadaki işlerle..bide anasının saçmalıklarıyla uğraşmasın diyorum.ama bazende çıldırtıyo kadın beni kendi eliyle oğluna çemkirtiyo sonra..

cnm göbek kaçmasını bende çok yaşardım evlenmeden önce,zayıf olan insanlarda hele çok olur ağır bişey kaldırınca falan.doktorlar bunu kabuletmez.göbek fıtığı der kimide.göbeğine dikkat ettiysen kalp gibi atar.işte o kaçınca göbek deliğinin tam altında değilde sağında solunda atar mide bulantısı kusma terleme yapar..

cnm geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç limonlu..

cnm iyi düşünelim iyi olsun inşallah sen bol bol su iç şimdiden bakalım 10 gün sonra değişen bişey olucakmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…