sana da iyi hafta sonları canım. aynen bende de var sürekli yatmak istiyorum eşimde çalışıyor zaten yapacak bişey yok. bende çok panik oluyorum hareketlerini hissetmeyince. bide biri hareket etti mi bekliyorum ki diğeri de hareket etsin :)sanki aynı anda hareket etmeleri lazım . valla hormonlardan galiba .geçen bebeğin biri çok hareketliydi diğerinde tık yok eşim takma falan diyo ama olmuyor işte.yattık bekledim hareketini baktım yok gidip 1 gofret yedim geri yattım eşimde bana gülüyo .maşallah bi başladı bebiş gece uytmadı ertesi günde aynı sürekli güm güm :) al sana tekme anne der gibi
o gofretler hayat kurtarıcı:)
4gun once benımkıde 24saat hareketsiz kaldı yanı arada pıt var ama ben alışmıştım pıt,pıt,ptı ,pıt
hemen aklıma geldi süt içtim çıkolatamı yedim ızleme pozisyonuma geçtim:),
ilk buraya uye olduğum zamanlarda burdan öğrenmiştim, kontrole gıtmeden yeyin bebişiniz suratını cınsıyetını gostrir vb yazmışlardı
o gunden beri dolapta hep o tür bişiler var:)
şaka maka 6 ay bitti gıtti
günaydın güzel anneler..kızlar perinatoloji uzmanına gitdik çok şükür bebeğimde hiçbir sıkıntı yokmuş haftasına göre beyindeki gyrus sıklığı falan gayet normalmiş.boşuna telaş yapmışız.kilosu 1250 kğ boyuda 38 cm.rahat bir nefes aldım.bu arada 10 gün rapor aldım evdeyim.evde olmak kadar güzel birşey yok:))
bende haberler iyi değil ama sizinle paylaşmazsam rahat edemiyorum( dün kasığım bugün de biraz karnım ağrıyodu. dr. u aradım. idrar tahlili istedi. hastaneye gittim. sigortadan faydalanmak için dr muayene edip idrar tahlili yazıyor dediler. başka bir dr a muayene oldum. bebeğin suyu azalmış dedi. ilerleyen haftalarda gelişme geriliği olucakmış. nst yaptırdı, rahim kasılması yok dedi. riskli gebelik uzmanı takibe alsın seni dedi. cidden korkmaya başladım. 4 lü testimde problem çıkmıştı biliyosunuz.amniyo yaptırmadım ona rağmen suyu azalmış. bebekte problem olursa su azalırmış. içime kurt düştü. Allahım inş sorun yoktur yavrumda.23. hafta çok erken su azalması için. Rabbim yardım etsin dua edin nolur (
slm canim gecmis olsun acil sifalar bol bol su ic canim benim kendine iyi bakkk..
bende haberler iyi değil ama sizinle paylaşmazsam rahat edemiyorum( dün kasığım bugün de biraz karnım ağrıyodu. dr. u aradım. idrar tahlili istedi. hastaneye gittim. sigortadan faydalanmak için dr muayene edip idrar tahlili yazıyor dediler. başka bir dr a muayene oldum. bebeğin suyu azalmış dedi. ilerleyen haftalarda gelişme geriliği olucakmış. nst yaptırdı, rahim kasılması yok dedi. riskli gebelik uzmanı takibe alsın seni dedi. cidden korkmaya başladım. 4 lü testimde problem çıkmıştı biliyosunuz.amniyo yaptırmadım ona rağmen suyu azalmış. bebekte problem olursa su azalırmış. içime kurt düştü. Allahım inş sorun yoktur yavrumda.23. hafta çok erken su azalması için. Rabbim yardım etsin dua edin nolur (
slm canim gecmis olsun acil sifalar bol bol su ic canim benim kendine iyi bakkk....
bende haberler iyi değil ama sizinle paylaşmazsam rahat edemiyorum( dün kasığım bugün de biraz karnım ağrıyodu. dr. u aradım. idrar tahlili istedi. hastaneye gittim. sigortadan faydalanmak için dr muayene edip idrar tahlili yazıyor dediler. başka bir dr a muayene oldum. bebeğin suyu azalmış dedi. ilerleyen haftalarda gelişme geriliği olucakmış. nst yaptırdı, rahim kasılması yok dedi. riskli gebelik uzmanı takibe alsın seni dedi. cidden korkmaya başladım. 4 lü testimde problem çıkmıştı biliyosunuz.amniyo yaptırmadım ona rağmen suyu azalmış. bebekte problem olursa su azalırmış. içime kurt düştü. Allahım inş sorun yoktur yavrumda.23. hafta çok erken su azalması için. Rabbim yardım etsin dua edin nolur ((
bende haberler iyi değil ama sizinle paylaşmazsam rahat edemiyorum( dün kasığım bugün de biraz karnım ağrıyodu. dr. u aradım. idrar tahlili istedi. hastaneye gittim. sigortadan faydalanmak için dr muayene edip idrar tahlili yazıyor dediler. başka bir dr a muayene oldum. bebeğin suyu azalmış dedi. ilerleyen haftalarda gelişme geriliği olucakmış. nst yaptırdı, rahim kasılması yok dedi. riskli gebelik uzmanı takibe alsın seni dedi. cidden korkmaya başladım. 4 lü testimde problem çıkmıştı biliyosunuz.amniyo yaptırmadım ona rağmen suyu azalmış. bebekte problem olursa su azalırmış. içime kurt düştü. Allahım inş sorun yoktur yavrumda.23. hafta çok erken su azalması için. Rabbim yardım etsin dua edin nolur ((
Eki Görüntüle 531957 %100 bitkiselmiş. etrafımda herkes mutlaka bundan kullan dedı hiç alerji yapmıyormuş.migros tansaş ve kipada varmış.2 kg 7 tlmiş.şimdi yıkama işine girişicez ya haber salayım size dedim:)
Yakından da çektim cnm.Kolay bi model.Şişe sığmaz işlerkende zor olur die ben 2 parça olarak işledim ve ortasından diktim.
Eki Görüntüle 532315 Eki Görüntüle 532316
hasta annelere ben de eklendimburun akıntısı hapşırık boğaz ağrısı kas ağrısı... bi de uçuk çıktı üstüne tabi ben yatıyorum ya bebişler daha hareketli maşallah. hepiniz kendinize çok dikkat edin tam hasta olma mevsimi
slm canim gecmis olsun acil sifalar bol bol su ic canim benim kendine iyi bakkk...
sağol cnm benim. canım çok sıkkın. 23+5 olduk ama kilosu 600 gr a yakın dedi dr. zayıf biraz dedi. normaldi daha önce. suyu az olduğu için ilerleyen haftalarda önce 1 sonra 2 hafta olarak gelişme geriliği olucak dedi. akciğerleri gelişmezmiş. bir tane olumlu bir haber vermedi.
slm canim gecmis olsun acil sifalar bol bol su ic canim benim kendine iyi bakkk...
sağol cnm benim. canım çok sıkkın. 23+5 olduk ama kilosu 600 gr a yakın dedi dr. zayıf biraz dedi. normaldi daha önce. suyu az olduğu için ilerleyen haftalarda önce 1 sonra 2 hafta olarak gelişme geriliği olucak dedi. akciğerleri gelişmezmiş. bir tane olumlu bir haber vermedi.
wilmacım tekrar gittin mi? İkinci mesajındakileri yeni mi söyledi....
Aynı doktorsa hemen başkasına git canım... Su içmenin de çözüm olacağına inanıyorum... Canım Allah şifalar versin
wilmacım tekrar gittin mi? İkinci mesajındakileri yeni mi söyledi....
Aynı doktorsa hemen başkasına git canım... Su içmenin de çözüm olacağına inanıyorum... Canım Allah şifalar versin
yok cnm. 10 gün sonra gidicem dr. a tekrar. dünkü dr un söyledikleri bunlar. inş düzelir. bugün stresten midem bulanıyor. kötü haber alınca hemen etkileniyorum. Allah yardımcımız olsun valla.
yok cnm. 10 gün sonra gidicem dr. a tekrar. dünkü dr un söyledikleri bunlar. inş düzelir. bugün stresten midem bulanıyor. kötü haber alınca hemen etkileniyorum. Allah yardımcımız olsun valla.
Kolay değil canım... ama su azalmasının çok nedeni oluyor, böyle dan dan diye söyleyen doktorlar da bi garip... Doğruluğu kesin bile olmadan..
Kolay değil canım... ama su azalmasının çok nedeni oluyor, böyle dan dan diye söyleyen doktorlar da bi garip... Doğruluğu kesin bile olmadan..
bence korkmayın herşey allahtan korkmak bebeklerimize daha çok zarar veriyor benimde suyum azmış ama kritik seviyede değilmiş ama azalmayacağı annlamına gelmez sadece dikkat et kendine
yok cnm Allahtan eşim annesini tanıyor kendide bunalmış oda napsın artık bazen saçmalıklarını söylemiyorum bile kaynanamın,beyni zaten yeterince meşgul bankadaki işlerle..bide anasının saçmalıklarıyla uğraşmasın diyorum.ama bazende çıldırtıyo kadın beni kendi eliyle oğluna çemkirtiyo sonra..hakikaten boyle insanları anlamak cok zor ama ya sabır kardesim eşin seni anlıyorsa sorun yok demektiir. ona uymasın da aman!
cnm göbek kaçmasını bende çok yaşardım evlenmeden önce,zayıf olan insanlarda hele çok olur ağır bişey kaldırınca falan.doktorlar bunu kabuletmez.göbek fıtığı der kimide.göbeğine dikkat ettiysen kalp gibi atar.işte o kaçınca göbek deliğinin tam altında değilde sağında solunda atar mide bulantısı kusma terleme yapar..hadi iyi bitrimişiniz işleri .......bizimde bebek odası yaptrcamız yer badana yapılcak şuan bebek odası yapmıcaz seneye yazın ama ben nedense badanası olsun istyrum yaa...
göbek kaçmaı ne ki kızhiç duymadım nasıl oluyo o iş
senin kaynanatörde ama oğul düşkünüymüş yahu :))
hasta annelere ben de eklendimburun akıntısı hapşırık boğaz ağrısı kas ağrısı... bi de uçuk çıktı üstüne tabi ben yatıyorum ya bebişler daha hareketli maşallah. hepiniz kendinize çok dikkat edin tam hasta olma mevsimi
cnm iyi düşünelim iyi olsun inşallah sen bol bol su iç şimdiden bakalım 10 gün sonra değişen bişey olucakmı..
yok cnm Allahtan eşim annesini tanıyor kendide bunalmış oda napsın artık bazen saçmalıklarını söylemiyorum bile kaynanamın,beyni zaten yeterince megul bankadaki işlerle..bide anasının saçmalıklarıyla uğraşmasın diyorum.ama bazende çıldırtıyo kadın beni kendi eliyle oğluna çemkirtiyo sonra..hakikaten boyle insanları anlamak cok zor ama ya sabır kardesim eşin seni anlıyorsa sorun yok demektiir. ona uymasın da aman!
cnm göbek kaçmasını bende çok yaşardım evlenmeden önce,zayıf olan insanlarda hele çok olur ağır bişey kaldırınca falan.doktorlar bunu kabuletmez.göbek fıtığı der kimide.göbeğine dikkat ettiysen kalp gibi atar.işte o kaçınca göbek deliğinin tam altında değilde sağında solunda atar mide bulantısı kusma terleme yapar..hadi iyi bitrimişiniz işleri .......bizimde bebek odası yaptrcamız yer badana yapılcak şuan bebek odası yapmıcaz seneye yazın ama ben nedense badanası olsun istyrum yaa...
göbek kaçmaı ne ki kızhiç duymadım nasıl oluyo o iş
senin kaynanatörde ama oğul düşkünüymüş yahu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?