2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Slm canım..nbr??ben önümüzdeki hafta doktora gideceğim şeker yüklemesi için..aç karnına mı gitmem gerekiyor..birde ek ücret ödüyormusun??

Canım seni anlıyorum ama o oda kocanın değil bebişinin inadına düzenle bence kocanı da pek umurssama bu aralar ne yaşadığınızı tam olarak bilmiyorum ama eşler için de zor bi dönem bence sen yine de bebişinle ilgili şeylere odaklan huzuru yeniden yakalarsın öptüm seni

eşimle cok kötü aramız 2 gundur kavga halındeyiz. evde 2 yabancı...kesinlikle de o cıkardı kavgayı ve suclu hala da ozur dilemiyo. en gıcıgıma giden de bu..insan en azından hmile oldugumu düşünür.

Bana mı söylüyorsun. Ben neler çektim hamileliğimin başında...
Bazen es geçmek insanın ruhunu ferahlatıyor.
Üzülmemeye çalış.
Bir şeylerle ilgilen.
Sakinleş biraz

Hiç deme demet abla valla dün akşam bende bi gireyim dedim sonra çıkamadım tabi Çok üzüldüm etkilendim de açıkçası..Allah tüm anneleri ve bebekleri korusun inş...

yaprak birak kizini kizinin kizina yetecek kadar yelegi var artik:) masallah canim renk renk giydirirsin
benim kaynanayada zorla 10 tane yaptirmistim kis bebegi diye ama yanimda getirmedim. annemle bir iki tane yollatirim artik

:):) Çok güldüm valla...Bende öyle renk renk giydireyim diyorum he bide çabuk kirlenebiliyo yegenimden biliyorum oda ocak 5 de doğmuştu ve yelekler çok işe yarıodu.Bide kış oldugundan kuruması biraz zaman alabiliyor die fazla yapmak istedim yedeği çok olsun die..

:) Canım ben battaniyede yapmıştım paylaşmıştım onuda.Tığ işi olanları açıkçası ben pek begenmedim hem dediğin gibi sert düşer die hemde çok delikli oluyorlar:) Tam sıcak olmaz die düşündüm benim yaptıgım model çok zor deil basit ama gösterişli oldu sanırsam..İstersen eklerim yine...

Slm canım..nbr??ben önümüzdeki hafta doktora gideceğim şeker yüklemesi için..aç karnına mı gitmem gerekiyor..birde ek ücret ödüyormusun??

Slm cnm iidir senden naber...

Aç karnına gidiyorsun canım.Hatta su bile içtin mi die sordular.Bende aç susuz gittim sayılır sadece sabah kalktıgımda kefirimi içmiştim bi bardak.Demet Hn a da söledim su içmedim ama kefir içtim die.Bişiy olmaz o kadar ama sen laboratuvarda söleme bunu dedi..Evt ek ücret ödüyorsun Muayene + 10 TL şeker yükleme için.Ha bide glikoz alıyorsun eczaneden cnm...

arkadaslar cevaplariniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum ,sizin cevaplari okiyana kadar kani verdim son bi saati bekliyorum :)) doktor idrar kulturu ve testi de istemis bakalim sonuclar nasi cikacak,hepinize iyi bir haftasonu diliyorum :))
ALLAH kolaylık versin canım..
nekadar zor demi 2 lisiydi ,4 lüsüydü ,renkli usg, şeker, kan herşey bebişler için

o huzura o kadar ihtiyacım varki cok fenayım yani.. sende haklısın ama suan hiççç ama hiç hevesim yok...

Bana mı söylüyorsun. Ben neler çektim hamileliğimin başında...
Bazen es geçmek insanın ruhunu ferahlatıyor.
Üzülmemeye çalış.
Bir şeylerle ilgilen.
Sakinleş biraz

kendimi bilgisayara verdim... laf nerelere gitti birbirimize demediğimiz kalmadı.... ya bi özür dileyecek bu kadar inatcı olması ve saglıgımı düşünmemesi ..off neyse işte sizi de sıkmayım ama oyle işte kafamı dagtmaya calısıyorum.

iii benden çok şükür..sorumu cevapladığın için çok teşekkür ederim..demet hanım bana şeker yüklemesi yaparız bir daha ki sefere demedi ama ben hazırlıklı olayım dedim..o saatte kadar nasıl aç dururum bilmiyorum..Allah yardımcım olsun bakalım..

görmüşümdür battanıyeyyi ama hatırlayamadım şu an
sen musaıt olunca tekrar yukler misin tontirik
ben aslında beyaz ıp alıyım 1er karış buyuklüğünde kare kare öreyim dedim yanı 1karış kare arasına 2haroşa 1karış kare 2sıra haroşa
kareli gıbı oreyım mesela 1m2 battanıyenın içinde 5x5 kare olsun
sonra o karelerın içine bişiler işlesem beceremem,hazır bişiler alıp ortalarına diksem?
ördek vb artık nasıl bır şey bulursam
yada boncuk kurdele vb

Hayirli Günler, iyi haftasonkari...
umarim herks iyidir. bu pgün acayip bir halsizlik var üzerimde biraksalar 24 saat uyuyacagim. acayip de hasasslastim bebegimin hareketi hissemedeyince br an bir panik yaptim. ne oluyorsa bana hormonlar costu sanirim=S

........................................................................................................................

sana da iyi hafta sonları canım. aynen bende de var sürekli yatmak istiyorum eşimde çalışıyor zaten yapacak bişey yok. bende çok panik oluyorum hareketlerini hissetmeyince. bide biri hareket etti mi bekliyorum ki diğeri de hareket etsin :)sanki aynı anda hareket etmeleri lazım . valla hormonlardan galiba .geçen bebeğin biri çok hareketliydi diğerinde tık yok eşim takma falan diyo ama olmuyor işte.yattık bekledim hareketini baktım yok gidip 1 gofret yedim geri yattım eşimde bana gülüyo .maşallah bi başladı bebiş gece uytmadı ertesi günde aynı sürekli güm güm :) al sana tekme anne der gibi

anamm yaa keşke benimde işim olmasada yatsam süpper olur valla anca odaları topladım çamaşırlar falan az dinleniyorum sonra evi süpür sil toz al ( hiç sevmiyom ev temizliğini yaaa

ayyyy kaynanatör heee süppermiş heee :))

cnm evet bununla beraber 2 oldu ama öbürkü peluş,bu kapitone penye gibimsi bişey yani ben bunu bebeka rabasının içi ne aldım,minnoşumun sırtı acır macır naparım sonra ben

galiba ben alıcam bunlardan bayıldım bayuıldım çünkü

canım yaa siteye girdik bittik annemle o lohusa takımını hemen yapıyorum sana dedi.
harikalar dimi.bende bitiyorum kadının yaptıklarına..bende sipariş vericem belki,eğerki çok kişi çağırmassam..7 tl falan galiba tanesi çünkü

hohahookaynanatör haaa,bundan sonra uyuz kaynananmın adı kaynanatör terminatör gibi canıma okuduğu için bu lakap çok hoş durucak kaynanamın üstünde

cnm oturduğun yerden kıl istersen bundan sonra.annecimde ameliyat oldu 3 ay önce rahmi alındı hala içlerim acıyo der,oturduğu yerden kılıyo..sonuçta sende can taşıyosun zor oluyo eğilip kalkması

cnm Meleğin eli.com yapıyo bunları..facebookta grubuda var meleğineli adında...

bugün antredeki parkelerimde döşendi..bitti heleşükür...ama busefer anlamadım.çünkü odaların kapılarını kapattım ,zaten usta apartmanın içinde kesti tahtaları..eşimede ben anneme gidiyorum dedim.ustanın ayağının altında dolaşmak istemedim..2 saat sonra eşim gel bitti dedi oooh süpürmüşte bana silmesi kalmış bi.bende siliverdim..herneyse dedem annemde,teyzemlerle sırayla bakıyolar dedeme.sıra annemdeydi adamcık kurban bayramına yakın gidicek.kayınpederiminde bahçesi var böyle müstakil ev etrafı bahçe ekip biçiyo adamın kaynanamdan uzaklaşıp deşarz olduğu yer yanii dedem gitmeden oraya gitmek istedi.bende annemden aradım kaynanamı dedim böle böle ,ay nedese beğenirsiniz
''bende parkeler döşenirken irfan göbeğinimi kaçırdı dedim kendi kendime'' dedi yaaa!!!!! yuhh yaa ne alaka parkeleri irfan döşedi sanki.amacı alttan alttan oğluma iş yaptırma demek işte.türkçesi bu.. kocamın küçükken göbeği kaçarmış sokakta oynarken hala orda takılı kalmış.ee oğlu evlendi bi iş yapıcak ben bi iş yaptırıcam diye aklı gidiyo..30 yaşında adama yaptığı muameleye bak.kocam duyunca delirdi yine..hayatımda bukadar saçma bir kadınla karşılaşmadım..karşılaşmamda heralde.. tüylerim dikiliyo onu görünce yemin ederim..

Son düzenleme:

hakikaten boyle insanları anlamak cok zor ama ya sabır kardesim eşin seni anlıyorsa sorun yok demektiir. ona uymasın da aman!

hadi iyi bitrimişiniz işleri .......bizimde bebek odası yaptrcamız yer badana yapılcak şuan bebek odası yapmıcaz seneye yazın ama ben nedense badanası olsun istyrum yaa...
göbek kaçmaı ne ki kız hiç duymadım nasıl oluyo o iş
senin kaynanatörde ama oğul düşkünüymüş yahu :))

odayı hazırlayana kadar tekrar bira kirlenir bence taze taze yaptırırsın sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…