Canım seni anlıyorum ama o oda kocanın değil bebişinin inadına düzenle bence kocanı da pek umurssama bu aralar ne yaşadığınızı tam olarak bilmiyorum ama eşler için de zor bi dönem bence sen yine de bebişinle ilgili şeylere odaklan huzuru yeniden yakalarsın öptüm senieşim bebek odası aldıktan sonra dönenceyi laf ederek tüm hevesimi kırdı au an bi çöp dahi almak istemiyorum o kadar kırıldım ki... odayı da iade edebilirsek etmek istiyorum bunca seyden sonr o odayı düzenleyemem
eşimle cok kötü aramız 2 gundur kavga halındeyiz. evde 2 yabancı...kesinlikle de o cıkardı kavgayı ve suclu hala da ozur dilemiyo. en gıcıgıma giden de bu..insan en azından hmile oldugumu düşünür.
eşim bebek odası aldıktan sonra dönenceyi laf ederek tüm hevesimi kırdı au an bi çöp dahi almak istemiyorum o kadar kırıldım ki... odayı da iade edebilirsek etmek istiyorum bunca seyden sonr o odayı düzenleyemem
slm annişler
biz ilk aşıda bişey yaşamamıştık şuan gribim ve aşıdan dolayı kolumda bi kas şişliği oluştu kociş masaj yaptı ama o yumru dağılmıyor sancı yok ama kaşınıyor ve yumrucuk halinde
ay hiç doğum hikayelerini okumamıştım kendim yaşamayınca korkmayayım takarım diye buakşam azcık ekimlere baktım ay rabbim hepimizinkini korusun sağlıkla kucağımıza gelsin yazmışsınız nasıl okudunuz mutlu haberlerde var ama ya sorunlular ay rabbim korusun minişleri herkezin ama doğurmadan okumamak daha iyi gibi zaten gergin olucaz bide güzel hikayelerden çok kötüler takılır aklıma ama yaklaştıkça doğum korkusu sarıyomuş gündüz ve hastanedeyken denk gelir inşallah hepimize
yaprak birak kizini kizinin kizina yetecek kadar yelegi var artik:) masallah canim renk renk giydirirsin
benim kaynanayada zorla 10 tane yaptirmistim kis bebegi diye ama yanimda getirmedim. annemle bir iki tane yollatirim artik
senın fabrıka çalışmaya devam... battanıye ordun mu
annem örecekti bana şu nette var hayvanlı hanı,nuhun gemısı dıyorlar
herkes o tığ işi sert olur örme demiş
örgu battanıyem yok
şöyle sade guzel bı model arıyorum
Slm canım..nbr??ben önümüzdeki hafta doktora gideceğim şeker yüklemesi için..aç karnına mı gitmem gerekiyor..birde ek ücret ödüyormusun??
ALLAH kolaylık versin canım..arkadaslar cevaplariniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum ,sizin cevaplari okiyana kadar kani verdim son bi saati bekliyorum :)) doktor idrar kulturu ve testi de istemis bakalim sonuclar nasi cikacak,hepinize iyi bir haftasonu diliyorum :))
Canım seni anlıyorum ama o oda kocanın değil bebişinin inadına düzenle bence kocanı da pek umurssama bu aralar ne yaşadığınızı tam olarak bilmiyorum ama eşler için de zor bi dönem bence sen yine de bebişinle ilgili şeylere odaklan huzuru yeniden yakalarsın öptüm seni
Bana mı söylüyorsun. Ben neler çektim hamileliğimin başında...
Bazen es geçmek insanın ruhunu ferahlatıyor.
Üzülmemeye çalış.
Bir şeylerle ilgilen.
Sakinleş biraz
Slm cnm iidir senden naber...
Aç karnına gidiyorsun canım.Hatta su bile içtin mi die sordular.Bende aç susuz gittim sayılır sadece sabah kalktıgımda kefirimi içmiştim bi bardak.Demet Hn a da söledim su içmedim ama kefir içtim die.Bişiy olmaz o kadar ama sen laboratuvarda söleme bunu dedi..Evt ek ücret ödüyorsun Muayene + 10 TL şeker yükleme için.Ha bide glikoz alıyorsun eczaneden cnm...
Hayirli Günler, iyi haftasonkari...
umarim herks iyidir. bu pgün acayip bir halsizlik var üzerimde biraksalar 24 saat uyuyacagim. acayip de hasasslastim bebegimin hareketi hissemedeyince br an bir panik yaptim. ne oluyorsa bana hormonlar costu sanirim=S
anamm yaa keşke benimde işim olmasada yatsam süpper olur valla anca odaları topladım çamaşırlar falan az dinleniyorum sonra evi süpür sil toz alellerine sağlık canım :)
güle güle kullanın canım :)
gunaydın canım yaa sorma biz de akşam eve gıdınc yemek yıyıp yattık eşimle gece 12 di uyandım
3 e kadar yatakta laptop ile takıldım ehehesabah da ıse geldım ama nası acıkmısım yemegımızı yedık kızcemle biz
bugun benıdme pazarım var ama hiç işim yok yaptım hepsini uzatcam ayakalrı dınlencem :)
kaynanatör ve kocası bi kac haftadır yazlıktalardı ,dügün var diye dün kaynanatör gelmiş yalnız.
2 gündür kocamı esir aldı sinir oldum.hanımefendiyi dün kına gecesine götürdü getirdi,sabah kahvaltıya gitti anasına ,akşamda dügüne gitcekler beraberr
kınadan dönüşte eşim annemde kalayımmı yalnız kalmasın dedi ,bende izin vermedim gıcıklık olsun diye
kaynanatör kudurmuştur kesin
annemde diyorki kızım yemek yapda gönder ,bende zıkkımın pekini yesin dedim ama yinede bişiler yaptım öglen yollıcam eşimden.Allah bilsinn
cnm evet bununla beraber 2 oldu ama öbürkü peluş,bu kapitone penye gibimsi bişey yani3lt ye cikar suyu ben oyle yaptim birde bardagin icine limon sikip ic. her acidan iyiymis limon.
hem enf olmani engelliyor hem sekerini duzenliyor hemde kanini sulandiriyor.
cok faydasi varmis.
cok sirinler Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin. sen iki tanemi alt acma aldin? sanki bir kere daha basa bir alt acma resmi
koymustun ben mi yanlis hatirliyorum?
ben su alt acmaya taktim ptesi degistirmeye calisicam basarabilirsem. off ya yanlis almisimtaktim kafaya
yaprak birak kizini kizinin kizina yetecek kadar yelegi var artik:) masallah canim renk renk giydirirsin
benim kaynanayada zorla 10 tane yaptirmistim kis bebegi diye ama yanimda getirmedim. annemle bir iki tane yollatirim artik
canim supersin ben bu hafta nasip olursa calismalara baslicam malzemelerim hazir. :)
ins guzel seyler ciar ortaya. :)
galiba ben alıcam bunlardan bayıldım bayuıldım çünkü
harikalar dimi.bende bitiyorum kadının yaptıklarına..bende sipariş vericem belki,eğerki çok kişi çağırmassam..7 tl falan galiba tanesi çünkücanım yaa siteye girdik bittik annemle o lohusa takımını hemen yapıyorum sana dedi.
hohahookaynanatör ve kocası bi kac haftadır yazlıktalardı ,dügün var diye dün kaynanatör gelmiş yalnız.
2 gündür kocamı esir aldı sinir oldum.hanımefendiyi dün kına gecesine götürdü getirdi,sabah kahvaltıya gitti anasına ,akşamda dügüne gitcekler beraberr
kınadan dönüşte eşim annemde kalayımmı yalnız kalmasın dedi ,bende izin vermedim gıcıklık olsun diye
kaynanatör kudurmuştur kesin
annemde diyorki kızım yemek yapda gönder ,bende zıkkımın pekini yesin dedim ama yinede bişiler yaptım öglen yollıcam eşimden.Allah bilsinn
sabah saat 6 dedi kalktım valla namazımı kıldım ama rabbimin zoruna gitmesin eğilemiyorum artık okadar göbüşlemişim. banyomu yaptım koçişe kahvaltı hazırladım sultan sofrası. şimdi kahvaltımız ettik artık eşimin dolabına el tıcam onu toparlıyayım bi daha elim değmez çünkü. hazır erzurumdayken ortalığı iyice toparlıyayımda iyi olsun. koçişe gösterdim benim mevlüt şekerlerini bayıldı şipariş ver hemen çok güzelmiş dedi. şu erkek bebekli olandan alıcaz
oh oh kıskanmaya başladım seni haa ona göre..bu ne hız ya..ne güzel doğuma kadar evin altından girip üstünden çıkacaksın..sabah bende kışlıkları çıkardım bazanın altından..eve gidince dolapları silip yerleştireceğim inş..heveslendiriyorsun beni..
kız senin hızına yetişmek mümkün mü???rengi çok güzel..beğendim..
bende çok beğendim..nerden bulabiliriz ki acep?
günadınnn canım..ah şu tuvalete kalkmak yok mu..bitirdi beni resmen..eve gideyim benimde bir sürü işim var..
ne mutlu sana benim bir sürü işim var yaaaaaaa..
kaynanatör..çok güldüm Allah iyiliğini versin..nerden geldi aklına..
günaydınnnn
günaydın canım..benimde işim çok Allah yardımcımız olsun..
bugün antredeki parkelerimde döşendi..bitti heleşükür...ama busefer anlamadım.çünkü odaların kapılarını kapattım ,zaten usta apartmanın içinde kesti tahtaları..eşimede ben anneme gidiyorum dedim.ustanın ayağının altında dolaşmak istemedim..2 saat sonra eşim gel bitti dedi oooh süpürmüşte bana silmesi kalmış bi.bende siliverdim..herneyse dedem annemde,teyzemlerle sırayla bakıyolar dedeme.sıra annemdeydi adamcık kurban bayramına yakın gidicek.kayınpederiminde bahçesi var böyle müstakil ev etrafı bahçe ekip biçiyo adamın kaynanamdan uzaklaşıp deşarz olduğu yer yaniidedem gitmeden oraya gitmek istedi.bende annemden aradım kaynanamı dedim böle böle ,ay nedese beğenirsiniz
''bende parkeler döşenirken irfan göbeğinimi kaçırdı dedim kendi kendime'' dedi yaaa!!!!! yuhh yaa ne alakaparkeleri irfan döşedi sanki.amacı alttan alttan oğluma iş yaptırma demek işte.türkçesi bu.. kocamın küçükken göbeği kaçarmış sokakta oynarken hala orda takılı kalmış.ee oğlu evlendi bi iş yapıcak ben bi iş yaptırıcam diye aklı gidiyo..30 yaşında adama yaptığı muameleye bak.kocam duyunca delirdi yine..hayatımda bukadar saçma bir kadınla karşılaşmadım..karşılaşmamda heralde.. tüylerim dikiliyo onu görünce yemin ederim..
bugün antredeki parkelerimde döşendi..bitti heleşükür...ama busefer anlamadım.çünkü odaların kapılarını kapattım ,zaten usta apartmanın içinde kesti tahtaları..eşimede ben anneme gidiyorum dedim.ustanın ayağının altında dolaşmak istemedim..2 saat sonra eşim gel bitti dedi oooh süpürmüşte bana silmesi kalmış bi.bende siliverdim..herneyse dedem annemde,teyzemlerle sırayla bakıyolar dedeme.sıra annemdeydi adamcık kurban bayramına yakın gidicek.kayınpederiminde bahçesi var böyle müstakil ev etrafı bahçe ekip biçiyo adamın kaynanamdan uzaklaşıp deşarz olduğu yer yaniidedem gitmeden oraya gitmek istedi.bende annemden aradım kaynanamı dedim böle böle ,ay nedese beğenirsiniz
''bende parkeler döşenirken irfan göbeğinimi kaçırdı dedim kendi kendime'' dedi yaaa!!!!! yuhh yaa ne alakaparkeleri irfan döşedi sanki.amacı alttan alttan oğluma iş yaptırma demek işte.türkçesi bu.. kocamın küçükken göbeği kaçarmış sokakta oynarken hala orda takılı kalmış.ee oğlu evlendi bi iş yapıcak ben bi iş yaptırıcam diye aklı gidiyo..30 yaşında adama yaptığı muameleye bak.kocam duyunca delirdi yine..hayatımda bukadar saçma bir kadınla karşılaşmadım..karşılaşmamda heralde.. tüylerim dikiliyo onu görünce yemin ederim..
hadi iyi bitrimişiniz işleri .......bizimde bebek odası yaptrcamız yer badana yapılcak şuan bebek odası yapmıcaz seneye yazın ama ben nedense badanası olsun istyrum yaa...
göbek kaçmaı ne ki kızhiç duymadım nasıl oluyo o iş
senin kaynanatörde ama oğul düşkünüymüş yahu :))
odayı hazırlayana kadar tekrar bira kirlenir bence taze taze yaptırırsın sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?