kızlar bebek kıyafetleri yıkamak için erken değilmi ya :26:
ya 2012 eylül annelerine bakıyodum arada yine takılduım az önce anam bunlar bebişten çok şikayetçi hiç durmuyomuş ya kuzucuklar
allahhh harbi zor günler bizi bekliyo desenize allahım bebişimiz huysuz olmasın...
Gunaydinn herkese umarim guzel bi gun gecirirsiniz benden umut yok moralim cok bozuk
oo tontirik hanım teşvik etmşler ama hemen kaçmışlar.....ne iş yaptın bugün bakem zaten gelmediğinden topiğe belliydi bi haltlar yaptığın :)) dün hatrlattın bana bende bugün evde kışlıklarla uğraştım.iyi oldu yani .....
ay benim kuzucuğumun cicileri geldi teyzeleriii çok güseller amaa oğluşumun totişimi giyicekmiş bunlarıııoy yoyy oy sabahlar olmasın
Eki Görüntüle 531949 Eki Görüntüle 531950
Hayy Maşallah sana tontirik yaaBen hiçbişiy yapmadım güya üzerimde hep bi yorgunluk var sanki.Sende kaç gündür durmadan iş yapıosun dikkat et kendine çokda yorma canım.
İyi akşamlar kızlar naber nasılsınız
Bu kızıma muhtemelen yaptıgım son yelektir...
Bundan sonra artık artan ipliklerle atkı bere düşünüyorum yapablirsem inş...
Bakın bakalım nasıl olmuş...
Eki Görüntüle 531996
ayşecikkk nasılsınn.hastaymışsın cnm cok gecmiş olsun daha iyimisin?
bu arada seni gördüm cokk güven veren bi tipin var.hem adaşım hem burçtaşım olarak zaten cok yakın görüyordum seni ,resminide görünce daha bi kanım kaynadı sana:)
Gunaydinn herkese umarim guzel bi gun gecirirsiniz benden umut yok moralim cok bozuk
kaynanatör ve kocası bi kac haftadır yazlıktalardı ,dügün var diye dün kaynanatör gelmiş yalnız.
2 gündür kocamı esir aldı sinir oldum.hanımefendiyi dün kına gecesine götürdü getirdi,sabah kahvaltıya gitti anasına ,akşamda dügüne gitcekler beraberr
kınadan dönüşte eşim annemde kalayımmı yalnız kalmasın dedi ,bende izin vermedim gıcıklık olsun diye
kaynanatör kudurmuştur kesin
annemde diyorki kızım yemek yapda gönder ,bende zıkkımın pekini yesin dedim ama yinede bişiler yaptım öglen yollıcam eşimden.Allah bilsinn
iyi akşamlar arkadaşlar ,özledim sizleri yaw
bugün yine iş yaptım cok yoruldum belim cok agrıyor
sabah kalktıgımda kazık gibiydi hertarafım.
hasta olan arkadaşlara cokk gecmiş olsun Allah şifa versin inş.
yeni ciciler alanlara hayırlı olsun güle güle saglıklı kullansın bebişleriniz inş.hepside cokk güzellll
bugün oğluşumun yatağına bakmaya gideceğiz teyzeleri beğendiğim bir yatak var büyüyenlerden onu almayı düşünüyoruz inş
hasta olan arkadaşlara cokk gecmiş olsun Allah şifa versin inş.
yeni ciciler alanlara hayırlı olsun güle güle saglıklı kullansın bebişleriniz inş.hepside cokk güzellll
bugün oğluşumun yatağına bakmaya gideceğiz teyzeleri beğendiğim bir yatak var büyüyenlerden onu almayı düşünüyoruz inş
kaynanatör ve kocası bi kac haftadır yazlıktalardı ,dügün var diye dün kaynanatör gelmiş yalnız.
2 gündür kocamı esir aldı sinir oldum.hanımefendiyi dün kına gecesine götürdü getirdi,sabah kahvaltıya gitti anasına ,akşamda dügüne gitcekler beraberr
kınadan dönüşte eşim annemde kalayımmı yalnız kalmasın dedi ,bende izin vermedim gıcıklık olsun diye
Kaynanatör kudurmuştur kesin
Annemde diyorki kızım yemek yapda gönder ,bende zıkkımın pekini yesin dedim ama yinede bişiler yaptım öglen yollıcam eşimden.allah bilsinn
tırstım .....allahım yavrunu sana bağışlasın en uygun zamanında al emi kucağınaBenim erken olma ihtimali var da canım, tedbir amaçlı erken yıkıyorum her şeyi. Nevresimini falan bile serdim.
Pek şık ellerine sağlık. :)
allah yardımcımız olsun....ee heves başka anacım valla bende istyrumda yıkıyım ütüliyim ne zevkli şeyler ama bekliyorum ya zaten tam hazır değil herşeyi ...rüyan hayr olsun gönlüne göre olsun tatlım...ne bileyim ya erken gelirlerse bebişler:)hayatımda ılk defa çamasır yıkama bıde ütü yapma aşkıyla yanıyorumayy oğluşumu gördüm rüyamda yemyeşil kocaman gözleri vardı yuvarlak yüzlüydü.erkek olacagını görmüstüm ruyamda bakalım bu da cıkacakmı.
salonla ugraştım cnm ya.vitirin içini indirdim onları yıka sil yerleştir filan baya oyaladı beni.
sende kışlıkları cıkarmışsın sayemde ,darısı salondaki vitrinin başına ozaman
annemde diyorki kızım yemek yapda gönder ,bende zıkkımın pekini yesin dedim ama yinede bişiler yaptım öglen yollıcam eşimden.Allah bilsinn
İyi akşamlar kızlar naber nasılsınız
Bu kızıma muhtemelen yaptıgım son yelektir...
Bundan sonra artık artan ipliklerle atkı bere düşünüyorum yapablirsem inş...
Bakın bakalım nasıl olmuş...
Eki Görüntüle 531996
Allahım şu mevlüt şekerlerine bakın yauwww :)) ay bititim bittim resmen
Eki Görüntüle 532111
Eki Görüntüle 532113
kızlarr günaydınnnn
yyaaa uyumak istiyorum ama sabahın köründe açıyorum gözlerimi( zaten gece 3 kez tualete kalktım off offf (
biz acıktık oğluşla önce karnımızı doyurcaz sonra ev işleri pazar ve yemek bizi bekler :))
ellerine sağlık canım :)
gunaydın canım yaa sorma biz de akşam eve gıdınc yemek yıyıp yattık eşimle gece 12 di uyandım
3 e kadar yatakta laptop ile takıldım ehehesabah da ıse geldım ama nası acıkmısım yemegımızı yedık kızcemle biz
bugun benıdme pazarım var ama hiç işim yok yaptım hepsini uzatcam ayakalrı dınlencem :)
[font=ımpact]günaydın..............[/font]
günaydın canım..benimde işim çok Allah yardımcımız olsun..Herkese günaydın,
Hayırlı, huzurlu, sakin, mutlu, sağlıklı bir gün olsun inşallah herkese...
Ben işteyim yine
Bir ara kaçar bebek kıyafetlerine bakar gelirim
Yarında bir sürü işim var
Genel temizlik
Ütü
Çamaşırlar
Dolap düzenleme...
Hangisine yeteceğim bilmiyorum.
Çıldiriciğim
İş yapmak ne güzel ama yaBirde yorulmak olmasa
Hayırdır neyin var?
Hayırlı olsunGüle güle kullanın inşallah...
Çıldiriciğim[/eşimle cok kötü aramız 2 gundur kavga halındeyiz. evde 2 yabancı...kesinlikle de o cıkardı kavgayı ve suclu hala da ozur dilemiyo. en gıcıgıma giden de bu..insan en azından hmile oldugumu düşünür.
sabah saat 6 dedi kalktım valla namazımı kıldım ama rabbimin zoruna gitmesin eğilemiyorum artık okadar göbüşlemişim. banyomu yaptım koçişe kahvaltı hazırladım sultan sofrası. şimdi kahvaltımız ettik artık eşimin dolabına el tıcam onu toparlıyayım bi daha elim değmez çünkü. hazır erzurumdayken ortalığı iyice toparlıyayımda iyi olsun. koçişe gösterdim benim mevlüt şekerlerini bayıldı şipariş ver hemen çok güzelmiş dedi. şu erkek bebekli olandan alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?