2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ne bileyim ya erken gelirlerse bebişler:)hayatımda ılk defa çamasır yıkama bıde ütü yapma aşkıyla yanıyorumayy oğluşumu gördüm rüyamda yemyeşil kocaman gözleri vardı yuvarlak yüzlüydü.erkek olacagını görmüstüm ruyamda bakalım bu da cıkacakmı.

Gunaydinn herkese umarim guzel bi gun gecirirsiniz benden umut yok moralim cok bozuk

hayırdır inşallahh... benım gıbı makınada gomleğin delınmiş dıye değil sanırım
dun gece hameılelıkte gıymek için geçen hafta taa uzak bı avm de bulup aldığım beyaz gomleğim makınadan delık halde çıktı sınırden 9 da yattım

salonla ugraştım cnm ya.vitirin içini indirdim onları yıka sil yerleştir filan baya oyaladı beni.
sende kışlıkları cıkarmışsın sayemde ,darısı salondaki vitrinin başına ozaman

ay benim kuzucuğumun cicileri geldi teyzeleriii çok güseller amaa oğluşumun totişimi giyicekmiş bunlarııı oy yoyy oy sabahlar olmasın
Eki Görüntüle 531949 Eki Görüntüle 531950

ayy cok şeker aslıı bayıldım ben bunlara.güle güle kullansın yakışıklı

Hayy Maşallah sana tontirik yaa Ben hiçbişiy yapmadım güya üzerimde hep bi yorgunluk var sanki.Sende kaç gündür durmadan iş yapıosun dikkat et kendine çokda yorma canım.

tatlım inan bende zoraki yapıyorum.
bayram geliyor ince temizlik yapılmadan olmuyor.gerci evime misafir filan gelmiyor bayramda ama temzilik yapmama vesile oluyor özel günler:)
bide salı günü kızımın dogum günü parti yapcaz birazda ondan bu temizlik telaşım.

ay pesss diyorum sanaa.bacım otomatige mi bagladın kendini maşallah sana

ayşecikkk nasılsınn.hastaymışsın cnm cok gecmiş olsun daha iyimisin?
bu arada seni gördüm cokk güven veren bi tipin var.hem adaşım hem burçtaşım olarak zaten cok yakın görüyordum seni ,resminide görünce daha bi kanım kaynadı sana:)

kaynanatör ve kocası bi kac haftadır yazlıktalardı ,dügün var diye dün kaynanatör gelmiş yalnız.
2 gündür kocamı esir aldı sinir oldum.hanımefendiyi dün kına gecesine götürdü getirdi,sabah kahvaltıya gitti anasına ,akşamda dügüne gitcekler beraberr
kınadan dönüşte eşim annemde kalayımmı yalnız kalmasın dedi ,bende izin vermedim gıcıklık olsun diye
kaynanatör kudurmuştur kesin
annemde diyorki kızım yemek yapda gönder ,bende zıkkımın pekini yesin dedim ama yinede bişiler yaptım öglen yollıcam eşimden.Allah bilsinn

Son düzenleme:

canım hamdoslun daha ıyyım nabzım normale döndü çarpıntım geçti evde bir gün dinlenmek iyi geldi :)

ay utandım teşekkür ederimm

Gunaydinn herkese umarim guzel bi gun gecirirsiniz benden umut yok moralim cok bozuk

günaydın canım hayırdır inşallah...

eheueheu kaynanatör

bugün oğluşumun yatağına bakmaya gideceğiz teyzeleri beğendiğim bir yatak var büyüyenlerden onu almayı düşünüyoruz inş

İş yapmak ne güzel ama ya Birde yorulmak olmasa

Hayırdır neyin var?

bugün oğluşumun yatağına bakmaya gideceğiz teyzeleri beğendiğim bir yatak var büyüyenlerden onu almayı düşünüyoruz inş

Hayırlı olsun Güle güle kullanın inşallah...

Herkese günaydın,
Hayırlı, huzurlu, sakin, mutlu, sağlıklı bir gün olsun inşallah herkese...
Ben işteyim yine
Bir ara kaçar bebek kıyafetlerine bakar gelirim

Yarında bir sürü işim var

Genel temizlik
Ütü
Çamaşırlar
Dolap düzenleme...
Hangisine yeteceğim bilmiyorum.
Çıldiriciğim

İş yapmak ne güzel ama ya Birde yorulmak olmasa

Hayırdır neyin var?

Hayırlı olsun Güle güle kullanın inşallah...

Herkese günaydın,
Hayırlı, huzurlu, sakin, mutlu, sağlıklı bir gün olsun inşallah herkese...
Ben işteyim yine
Bir ara kaçar bebek kıyafetlerine bakar gelirim

Yarında bir sürü işim var

Genel temizlik
Ütü
Çamaşırlar
Dolap düzenleme...
Hangisine yeteceğim bilmiyorum.
Çıldiriciğim

sen neden gitmiyosun janım kaynanatörcüğün ve kocişinle düğüne??

Benim erken olma ihtimali var da canım, tedbir amaçlı erken yıkıyorum her şeyi. Nevresimini falan bile serdim.
Pek şık ellerine sağlık. :)
tırstım .....allahım yavrunu sana bağışlasın en uygun zamanında al emi kucağına

allah yardımcımız olsun....ee heves başka anacım valla bende istyrumda yıkıyım ütüliyim ne zevkli şeyler ama bekliyorum ya zaten tam hazır değil herşeyi ...rüyan hayr olsun gönlüne göre olsun tatlım...

ahahaha :)) hiç fena bi fikir değl ama araya hafta sonu girdi hiç bi ile sürmem elimni 27:kaynanatör hee bayılıyrum sana yahu

sabah saat 6 dedi kalktım valla namazımı kıldım ama rabbimin zoruna gitmesin eğilemiyorum artık okadar göbüşlemişim. banyomu yaptım koçişe kahvaltı hazırladım sultan sofrası. şimdi kahvaltımız ettik artık eşimin dolabına el tıcam onu toparlıyayım bi daha elim değmez çünkü. hazır erzurumdayken ortalığı iyice toparlıyayımda iyi olsun. koçişe gösterdim benim mevlüt şekerlerini bayıldı şipariş ver hemen çok güzelmiş dedi. şu erkek bebekli olandan alıcaz

arkadaslar cevaplariniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum ,sizin cevaplari okiyana kadar kani verdim son bi saati bekliyorum :)) doktor idrar kulturu ve testi de istemis bakalim sonuclar nasi cikacak,hepinize iyi bir haftasonu diliyorum :))

iyi akşamlar arkadaşlar ,özledim sizleri yaw
bugün yine iş yaptım cok yoruldum belim cok agrıyor
sabah kalktıgımda kazık gibiydi hertarafım.

oh oh kıskanmaya başladım seni haa ona göre..bu ne hız ya..ne güzel doğuma kadar evin altından girip üstünden çıkacaksın..sabah bende kışlıkları çıkardım bazanın altından..eve gidince dolapları silip yerleştireceğim inş..heveslendiriyorsun beni..

kız senin hızına yetişmek mümkün mü???rengi çok güzel..beğendim..

Allahım şu mevlüt şekerlerine bakın yauwww :)) ay bititim bittim resmen

Eki Görüntüle 532111
Eki Görüntüle 532113

bende çok beğendim..nerden bulabiliriz ki acep?

günadınnn canım..ah şu tuvalete kalkmak yok mu..bitirdi beni resmen..eve gideyim benimde bir sürü işim var..

ne mutlu sana benim bir sürü işim var yaaaaaaa..

kaynanatör..çok güldüm Allah iyiliğini versin..nerden geldi aklına..

[font=ımpact]günaydın..............[/font]

günaydınnnn
günaydın canım..benimde işim çok Allah yardımcımız olsun..

eşim bebek odası aldıktan sonra dönenceyi laf ederek tüm hevesimi kırdı au an bi çöp dahi almak istemiyorum o kadar kırıldım ki... odayı da iade edebilirsek etmek istiyorum bunca seyden sonr o odayı düzenleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…