tugrab ismini hiç duymamıştım güzelmiş...
bugün tam da senin söylediğin gibi saçımı kazıdık evin yüzünde banyoda yatakta saç toplamaktan bıkmıştım sinir oldum kazıdım dökülecekse de böyle dökülsün...
aynen anlattığın gibi cnm zaten sen de yakınında yaşamış görmüşsün kış yaklaşıyor herkes hasta, hasta olmayanda taşıyıcı kendimi korumak zorundayım zaten hamileyiz ilaç falan alamayız hasta olsak da o yüzden hepimizin dikkat etmesi lazım aslında...
bak bunu hiç düşünmemiştim güzel bir fikir aslında bu tarz bir isim çok anlamlı olabilir...
inşallah cnm
Hamza ismini ben de çok severim ama soy ismi azat o yüzden çok sert olur diye vazgeçtim
Ali düşünüyorum ama daha güzel bizim için daha anlamlı bir isim bulsam daha iyi olur...
canım sakın üzülme bazı insanların şekeri yüksek oluyor nedensiz yani şeker yemeğe bağlı olmadan onlar için en iyi yöntem ise protein ağırlıklı beslenmek ve bol yürüyüş zaten bu haftalarda doğumu kolaylaştırması için de yürüyüş faydalı günde 1 saat yürüyebilsen şeker sorunun büyük ölçüde çözülür diye düşünüyorum geçmiş olsun güzel anne :))