- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
Kizlar iyi aksamlar. 2-3 gundur bebegimin haraketleri azaldi gibi geliyorbir de sanki karnimin sag tarafi ara ara sertlesiyor. Ben kafasi yada poposu olabilir diye dusunuyorum benzer durumda olan var mi? Carsamba dr randevumuz cok endiselendim dr arasam mi?
Canım ben de 2 gündür aynı duygulardayım. Hele bugün çok az hareket etti. Sabah beni uyandıran bebek gitti, yerine bütün gün öylece duran bi çocuk geldi.Kizlar iyi aksamlar. 2-3 gundur bebegimin haraketleri azaldi gibi geliyorbir de sanki karnimin sag tarafi ara ara sertlesiyor. Ben kafasi yada poposu olabilir diye dusunuyorum benzer durumda olan var mi? Carsamba dr randevumuz cok endiselendim dr arasam mi?
selam kızlarrrr nasılsınızzzzzz
cok gecmis olsun canim yuksek tansiyon annemdede vardi. stresten ve uzuntuden genelde firliyordu kendini cok yormaman lazim.
Bendede feci hareket kistlanmasi var. yani gobegimde cok buyuk degil ama bu batma olayi beni oturtmuyor,ayakta tutmuyor
esim sagolsun supurup sldi bugun bende yemegi zor yaptim valla.
yarinda kurs var nasil gidicem bilmiyorum kopmakta istemiyorum. nefes almadada guzluk cekmeye basladi
biraz yuruyeyim acilirim dedim karnim patlicak gibi oldu eve geldik hemen bi dus aldi simdide uzanicam:)
Ya kızlar bişey sorcam burda bahsetmişsiniz karında sertleşme diye bi arkadaşımız demiş poposunu dayıyo sanıyoduk diye aynen benimde öle oluyo bende diyorum hep ya poposu ya topuğunu dayıyo diye ve bu dayanama gibi hissettiğimde o bölgese uyuşma gibi bişey oluyo bu kasılmamı oluyo anlamadım ben doktora gitsemmi acaba bana akıl verin nolur(
bugün oğluşuma bübchenin şampuanını pişik önleyici kremini, vücut yağını aldım teyzeleriii,cennet kokulumun cicicleri bitiyor yavaş yavaş,,yarın da küvetini alıcaz babasıyla,anneanneside hırka örüyomuş kuzuma4 gündür tenha buraları çenesi düşük anneler fellik fellik geziyor anlaşılan.. bayram gezmelerini bitirdik dün şükür,bugünde gezdik tozduk kocişle..bizden haberler bukadar güzel anne adayları,kuzumun arkadaşları kociş işe başlasada şeker diyetime devam etsem benim kocayla diet miyet yapılmaz,aburcubura çok düşkün benide yoldan çıkarıyo
Ay canım kar mı yağmış? Sen neredeydin peki? Ne güzel valla ben karı çok severim. Görünce bayıldım...
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Gebelikte yüksek tansiyon önemli. Sen takibini iyi yap. Benim de çok yükselmişti bir kere, çok fena oluyor biliyourm:44:
Teşekkürederim canım çok saol aslında dikkat ediyorum ama sinîrsel oluyo birazda oda elimde olmuyo azcık bişeye üzülsem yükseliyo inş bundan sonra yükselmez çünkü dediğin gibi çok fena oluyo sersemletiyo insanı
Doktorunu Ara Tabii ki Söyle Ama Benimki de Gece Öyle..
Ben Hareket Ettiğimde Dokunduğu Yeri Kilitliyor..
Dün Gece Nefes Alamadım Neredeyse..
Hm anladım canım ay ne biliyim burda olyunca üzümbulgusunun yazdığına benzer şeyler yaşayınca telaş yaptım bian ben yinede bi doktorumu arayım içim tam ferah olsun yoksa randevuma 2 hafta var daha kafama takarım :)))
slm güzel hamislerrim zuzulari herkezin keyfi iiydir insalahhhh..kizlar dünden buyana kar yagiyor kis geldi 11 aya girmeden vayyyy halimizecokkk soguk yaaa.benim cocuklar kar tulumlari kar botlari eldivenleri giydiler disarda kar oynuyorlar onlara bakinca ben ev in icinde donuyorum dün demislerdi biz yarin karla oynucaz ben yatiyordum esimde yatiyordu o kalkti birseyler yedirdi sonrada bunlari giydirdi gönderdi disari nasilda güzel oynuyorlar hasta olmazlar insalhhh.bende bir bakayim dedim gerci kimse yok ama olsun bizim burda KIS geldi darisi isteyenlerin basina insallahhh..kendinize iiyi bakin arkadaslar tabiki zuzularinizada hayirli pazarlar.
kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
slm kızlar
bayramıda bitirdik
2gün kardeşimle takıldık eşim memlekete gitmişti o geldi.ctesi de annem erkek kardeşim babm geldi 6kişi olduk
biz eşimle 2kişi yaşadığımızdan bizim için baya kalbalık bir ev oldu..dun hayvanat bahçesine gıttık bugun de avm gezik onları yolcu ettim çoruma eşimle nevresımlerı attık makınaya evı supurduk geldım foruma:)
annem oğlumun çeyızlerını getırmiş 2buyuk hurç:)
yatak yastı hastane çıkışları oyuncaklar kıyafetler sticerler
bebğin odası paketlerle dolu
foto çekmeye vaktım olmadı ama haftaya bebk odasıda gelsin hepsini çekerim
bugun avm den banyo için ördeklı termometre aldık:)
babyhopedan da siparişi verdık amcam babyhope satıyor o dukkanına mal alırken ısteyeck araba koltuğu,bebk arabası ve park beşik
bebişimin buyumesi kaldı tek,o hazırım deyınce tamma bız tam kadro hazırız:)Eki Görüntüle 540716 Eki Görüntüle 540715 Eki Görüntüle 540714 Eki Görüntüle 540713
Ya kızlar bişey sorcam burda bahsetmişsiniz karında sertleşme diye bi arkadaşımız demiş poposunu dayıyo sanıyoduk diye aynen benimde öle oluyo bende diyorum hep ya poposu ya topuğunu dayıyo diye ve bu dayanama gibi hissettiğimde o bölgese uyuşma gibi bişey oluyo bu kasılmamı oluyo anlamadım ben doktora gitsemmi acaba bana akıl verin nolur(
Tabi Ara İçin Rahat Olsun..
Ama Genel Anlamda Rahat Ol, Oku Araştır..
Yoksa Tecrübesiz Olduğumuz İçin Çok Telaş Yapıyoruz Hele de İlk Bebekse..
Mesela Benim ki de Yemek Yedim Oynamıyordu..
Sana Yorum Yazdım Şu An da Oynuyor Teyzesi..
canım uyuşma ben de olmuyor ama bende hep öyle oluyor sertleşme hatta canım bile acıyor. ama ya bebiş yer değiştiriyor ya da dayıyor bir yerlerini diye düşünüyorum
bence çok önemli birşey değildir, ama için rahat etsin doktorunu ara istersen sen..
slm güzel hamislerrim zuzulari herkezin keyfi iiydir insalahhhh..kizlar dünden buyana kar yagiyor kis geldi 11 aya girmeden vayyyy halimizecokkk soguk yaaa.benim cocuklar kar tulumlari kar botlari eldivenleri giydiler disarda kar oynuyorlar onlara bakinca ben ev in icinde donuyorum dün demislerdi biz yarin karla oynucaz ben yatiyordum esimde yatiyordu o kalkti birseyler yedirdi sonrada bunlari giydirdi gönderdi disari nasilda güzel oynuyorlar hasta olmazlar insalhhh.bende bir bakayim dedim gerci kimse yok ama olsun bizim burda KIS geldi darisi isteyenlerin basina insallahhh..kendinize iiyi bakin arkadaslar tabiki zuzularinizada hayirli pazarlar.
iyi pismisse olmaz heralde canim. cigmiydi?
ben cok tedirgin oluyorum oyle yiyeceklerden
ama sunuda demeden gecemycem kizima hamileyken bir ara yine Koreye gelmistm esimin is arkadasi bizi yemege goturmustu
japon lokantasiydi ben susi yemistim unuttum zarari oldugunu ama birsey olmadi:)bir arkadasida normalde biberiye cayi zararli gebelikte
oda bilmiyormus zararini fincan fincan icmis:) dogumuda erken degil cok gec olmus.41. hafta bitmis sancida yokmus dr biz alalim bunu
yoksa gelmeye niyeti yok demis:) Allah korusun minisleri
içini ferah tut olmasın diye..bikereden bişey olacağını sanmam.canın çekmiş yemesen olmazdı zaten.afiyet olsun yarasın bebişinekumruyu nerede yedin izmirdemi yoksa ben istanbuldayım ama bir izmirli olarak gitsem izmire şimdi yerim valla kumruyu....
cnm bişey olmaz birkerelikten.ben ne dana jambonlar ne sucuklar yedim bir bilsen..canın isteyipte yiyememek daha kötü.Annelerimiz bizim kadar dikkat ettilermi acabaAllaha emanet olsun minnoşun.olmamıştır bişey tatlım kumruda hem sosisleride pişiriyolar ızgaranın üstünde olmamıştır bişey içini ferah tut cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?