2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tatlım yanlış hatırlamıyosam seninde şekerin yüksek çıkmamışmıydı.eğer öyleyse şeker yükseldiğinde baş ağrısı yapabiliyo..belki tatlı bişeyler yediysen yükselmiştir o an

Evet canim ama dün cok düsüktü sekerim ölcüyorum ben sürekli...

Normal de tansiyonum 11 e 7 olunca iyiyim vücudum fazlasina aliskin degil büyük 12 olsa bile enseme bir agri giriyo anlatamam..

Dün tansiyonum 9 a 6 di genelde düsüyo bazen cok daha düsüyo bir yüksek bir düsük cikti dün kac kez dengesizlestim iyice..

Sekerde dengesiz zaten ne olcak böyle bilmiyorum...

Ay canım kar mı yağmış? Sen neredeydin peki? Ne güzel valla ben karı çok severim. Görünce bayıldım...

Isvicredeyim canim :) bende cok seviyorum kari...

Sabah görünce cocuk gibi sevindim valla :)

canim karninla gelisimin alakasi yok
ic karnin genistir ben hastanede bir kiz gordum hamileydi kac aylik dedim son ay dedi sok oldum karni 4-5 aylik gibydi
nasil yani dedim. benim kizimdada karnim ufakti dr bana ilk defa bu kadar kucuk karinli goruyorum dedi insanlar beni muayeeye geldim sandi:) ben doguma gitmistim ama o hastane gordugum kadinin bendende ufakti dusun artik::)
ultrasona girince icin rahat eder

slm kızlar
bayramıda bitirdik
2gün kardeşimle takıldık eşim memlekete gitmişti o geldi.ctesi de annem erkek kardeşim babm geldi 6kişi olduk
biz eşimle 2kişi yaşadığımızdan bizim için baya kalbalık bir ev oldu..dun hayvanat bahçesine gıttık bugun de avm gezik onları yolcu ettim çoruma eşimle nevresımlerı attık makınaya evı supurduk geldım foruma:)
annem oğlumun çeyızlerını getırmiş 2buyuk hurç:)
yatak yastı hastane çıkışları oyuncaklar kıyafetler sticerler
bebğin odası paketlerle dolu
foto çekmeye vaktım olmadı ama haftaya bebk odasıda gelsin hepsini çekerim
bugun avm den banyo için ördeklı termometre aldık:)
babyhopedan da siparişi verdık amcam babyhope satıyor o dukkanına mal alırken ısteyeck araba koltuğu,bebk arabası ve park beşik
bebişimin buyumesi kaldı tek,o hazırım deyınce tamma bız tam kadro hazırız:)

Canım Allah iyi günlerde, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Güle güle kullan aldığın şeyleri..

İyi akşamlar kızlar! Herkesler gezmelerde olunca, buralar tenhalaştı di mi?
Neyse salı günü dökülür herkes
Biz bugün aile saadeti yaptık. Tatillerde en sevdiğim şeyse uzun uzadıya yapılan kahvaltılar.
Eşimle kızartma yaptık, yumurta falan yaptık, normalde de yenen şeyler ama üşeniyoruz malum sabahları. Çok keyifli oldu.
Umarım doktora gidip kilom ölçülünce de keyfim kaçmaz:18::18:
Bu ayı da bitirdik kızlar yaf! Gelsin kasım-aralık. 2aya başlarız doğumlarla pıtır pıtır dökülmeye. Çok heyecanlıyım.
Bugün bi an coştum ve bebişimin kıyafetlerini yıkadım. Hem bi eksikleri görürüm dedim. İyi oldu. Bebişimin kıyafetlerini çamaşırlığa asarken çok hoşuma gitti, içim bi tuhaf oldu. Doğunca her 3 günde bir yıkıcaz heralde o minik kıyafetleri.oyyy kuzum
Hepinize iyi haftalar diliyorum kızlar.

Bu arada dodehimini! güle güle kulansın canım bebişini cicilerini. güzel günlerde, gülücükleriyle birlikte inşallah...

karın değil aslında ölçülen rahimi ölçüyorlar elleriyle yoklayıp. yine de 2cm falan oynama normalmiş çok kesin değil ama 5cm düşündürüyor. Annem de öyle benim de küçüktü ebe bana günlerin yanlış derdi diyor, ama sonunda normalmiş herşey.

canım içini ferah tut inş bir sorun yoktur güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah canım teşekkür ederim.

kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.

pkodan olabilir canım öyleyse doğumdan sonra da dikkat etmelisin değerlerine. şimdi aklıma gelenler az ve sık yemek beyaz şeker ve undan uzak durmak. ve tabiki stresten uzak durmak..

hamilelikte her türlü renk değişikliği alarmdır diye biliyorum canım doktoruna danışmalısın bence.

Kizlar iyi aksamlar. 2-3 gundur bebegimin haraketleri azaldi gibi geliyor bir de sanki karnimin sag tarafi ara ara sertlesiyor. Ben kafasi yada poposu olabilir diye dusunuyorum benzer durumda olan var mi? Carsamba dr randevumuz cok endiselendim dr arasam mi?

kendi kendiine hesapla canım 2 saat içinde 10 kere oynuyorssa korkma ama daha azsa ara doktoru

Bu Aralar Çok Uyurmuş Öyle Duydum..
Büyüdü Artık Annesi..

Ama Yine de Doktoruna Sor Tabi..
Bakma Bizlerde Çok Tecrübeli Değiliz..

hareketleri azalmamıştır ama senın hareketin artmışsa hissetmemişsindir
2gundur annemler vardı sürekli yemek hazırla, çarşıya çık, dolaş eve dön yıne yemek v... hiç oturamadım benımkınden de ses gelmıyordu... yorulunca akşam uzansamda o da yoruluyor sanırım hiç hissedemıyordum
bugun baktı anensının telaşı bitti hemen başladı dolanmaya:)
sen biraz dinlen, sakin birşeyler izle, biraz da tatlı ye bak bakalım hareketlenme olacak mı

benim bebeğimde inanılmaz harketli.ama o dediğin sağ taraftaki şişme bende de oluoyr hemde çok fazla.doktorum sordum ben.yalancı doğum kasılmaları dedi.o nedenle magnezyum veriyorum dedi.

Selam şekerler bebeğin hareketleri azalmıyor aslında büyüdükleri için farklı hareket ediyorlar yada biz fazla hareket ediyorsak onlar az hareket ediyor korkmamak lazım yalnız şu kahverengi akıntısı olan arkadaşım acilen doktora görünmelisin bence... Bu arada ben de bebişimin bir sürü cicisini tamamladım cuma günü arabasını da aldık chıcco travel enjoy du sanırım hem araba, hem puset ,bebeport, bide çantasıyla beraber 870 tl ye aldık odası da gelince bi güzel yerleştiricem herşeyini o zaman fotolarını da yüklerim öptüm sizi

gecmis olsun canim. ben de hamileligimin baslarinda yasadim hatta bende baya fazlaydi bu yüzden iki hafta hastanede yatmistim. farkli nedenleri olabiliyor akintinin, benim rahimde hâmatom vardi. önemsiz birsey de olabilir ama yapman gereken sakin olup bi doktora görünmen. ayakta fazla kalma beni hastanedeyken wc disinda hic kaldirmadilar.tekrar gecmis olsun

Hepsi cok sekerler canim güle güle kullanin insAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…