- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
tatlım yanlış hatırlamıyosam seninde şekerin yüksek çıkmamışmıydı.eğer öyleyse şeker yükseldiğinde baş ağrısı yapabiliyo..belki tatlı bişeyler yediysen yükselmiştir o an
Ay canım kar mı yağmış? Sen neredeydin peki? Ne güzel valla ben karı çok severim. Görünce bayıldım...
canim karninla gelisimin alakasi yokbebek harereketleri az olduğundan hastaneye gittim dün, nstye bağladılar 1 saat. bugün yine bağlayacaklar. karnım 5 cm küçük çıktı mezura ölçüsünde, pazartesi ultrasona girmemi söylediler. inşallah ölçünün küçük olması yapı meselesidir bebeğimin gelişimi falan durmamıştır
slm kızlar
bayramıda bitirdik
2gün kardeşimle takıldık eşim memlekete gitmişti o geldi.ctesi de annem erkek kardeşim babm geldi 6kişi olduk
biz eşimle 2kişi yaşadığımızdan bizim için baya kalbalık bir ev oldu..dun hayvanat bahçesine gıttık bugun de avm gezik onları yolcu ettim çoruma eşimle nevresımlerı attık makınaya evı supurduk geldım foruma:)
annem oğlumun çeyızlerını getırmiş 2buyuk hurç:)
yatak yastı hastane çıkışları oyuncaklar kıyafetler sticerler
bebğin odası paketlerle dolu
foto çekmeye vaktım olmadı ama haftaya bebk odasıda gelsin hepsini çekerim
bugun avm den banyo için ördeklı termometre aldık:)
babyhopedan da siparişi verdık amcam babyhope satıyor o dukkanına mal alırken ısteyeck araba koltuğu,bebk arabası ve park beşik
bebişimin buyumesi kaldı tek,o hazırım deyınce tamma bız tam kadro hazırız:)Eki Görüntüle 540716 Eki Görüntüle 540715 Eki Görüntüle 540714 Eki Görüntüle 540713
canim karninla gelisimin alakasi yok
ic karnin genistir ben hastanede bir kiz gordum hamileydi kac aylik dedim son ay dedisok oldum karni 4-5 aylik gibydi
nasil yani dedim. benim kizimdada karnim ufakti dr bana ilk defa bu kadar kucuk karinli goruyorum dedi insanlar beni muayeeye geldim sandi:) ben doguma gitmistim ama o hastane gordugum kadinin bendende ufakti dusun artik::)
ultrasona girince icin rahat eder
canım içini ferah tut inş bir sorun yoktur güzel haberlerini bekliyoruz
sağol cnm çok güzel yazmışsın. ben hareket etsin diye değil skıntıdan çıktım dışarı. halbuki su az diye dr ayakta kalma dinlen dedi.şekerim bence pko dan fazla olabilir.pko insülin direnci yapıyor biliyosundur belki.kendi kendime önlem almaya başladım. beyaz ekmeği bıraktım. tam buğday ekmeği yiyorum. pirnç , makarna, patates azalttım. zaten iştahsızdım gerçi zayıflamasam iyi valla. tatlı zaten yoktu hayatımda.başka öneriler varsa şekeri dengede tutmak için açığım.
kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
Kizlar iyi aksamlar. 2-3 gundur bebegimin haraketleri azaldi gibi geliyorbir de sanki karnimin sag tarafi ara ara sertlesiyor. Ben kafasi yada poposu olabilir diye dusunuyorum benzer durumda olan var mi? Carsamba dr randevumuz cok endiselendim dr arasam mi?
Kizlar iyi aksamlar. 2-3 gundur bebegimin haraketleri azaldi gibi geliyorbir de sanki karnimin sag tarafi ara ara sertlesiyor. Ben kafasi yada poposu olabilir diye dusunuyorum benzer durumda olan var mi? Carsamba dr randevumuz cok endiselendim dr arasam mi?
gecmis olsun canim. ben de hamileligimin baslarinda yasadim hatta bende baya fazlaydi bu yüzden iki hafta hastanede yatmistim. farkli nedenleri olabiliyor akintinin, benim rahimde hâmatom vardi. önemsiz birsey de olabilir ama yapman gereken sakin olup bi doktora görünmen. ayakta fazla kalma beni hastanedeyken wc disinda hic kaldirmadilar.tekrar gecmis olsunkızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
slm kızlar
bayramıda bitirdik
2gün kardeşimle takıldık eşim memlekete gitmişti o geldi.ctesi de annem erkek kardeşim babm geldi 6kişi olduk
biz eşimle 2kişi yaşadığımızdan bizim için baya kalbalık bir ev oldu..dun hayvanat bahçesine gıttık bugun de avm gezik onları yolcu ettim çoruma eşimle nevresımlerı attık makınaya evı supurduk geldım foruma:)
annem oğlumun çeyızlerını getırmiş 2buyuk hurç:)
yatak yastı hastane çıkışları oyuncaklar kıyafetler sticerler
bebğin odası paketlerle dolu
foto çekmeye vaktım olmadı ama haftaya bebk odasıda gelsin hepsini çekerim
bugun avm den banyo için ördeklı termometre aldık:)
babyhopedan da siparişi verdık amcam babyhope satıyor o dukkanına mal alırken ısteyeck araba koltuğu,bebk arabası ve park beşik
bebişimin buyumesi kaldı tek,o hazırım deyınce tamma bız tam kadro hazırız:)Eki Görüntüle 540716 Eki Görüntüle 540715 Eki Görüntüle 540714 Eki Görüntüle 540713
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?