BÜTÜN BUNLARI BAYRAMIN 1. GÜNMÜ YAPTINIZ HELAL OSSUN YV :)) dün gecede bizde çok yorgunduk ya işe gitmediği halde eşim 11 gibi yattık bormalde 2 den aşağı yatmryuzdün gez gez hemde çok erken kalktık dün sabah gözlerimiz kapanıverdi akşam ikimiz,nde namaz bile kılamadım...
herkeze i bayramlar öncelikle ..
benim bayramım akılllara zarar geçti ;hafta içi ballandıraaa ballndıra anlatırım ''bir derdim var'' kaynana topiğinde hehehe:)
birde ayşeye çok geçmiş olsun ,ayşe okurken bile içim bi tuhaf oldu ,allah bi daha yaşatmasın ....
not :bugun c.tesi pazarı bakırköy nevresim tk cotton box 25 tl ydi ,yakın olanalr ,yolu düşenler bakabilir ,birde
nakışlılar vardı 65 tl ama süperlerdi...
herkeze i akşamlar
Ayşecim, kpssden 70 i geçmene sevindim canım..evet q klavyeden de sınava girebiliyorsun..ama f ile girenler her zaman daha şanslı çünkü f klavye türkçe kelimelere en uygun klavye..tabiiki qdanda kazanan çok var, benim bi sürü arkadaşım var mesela..bende katibim, fikir babında yardımcı olabileceğim ne varsa sorabilirsin, elimden geleni yaparım..f klavye çalışmak istersende fikirler sunabilirim sana, klavyem hızlıdır bende birinci olarak kazandım sınavıumarım ileride meslektaş olabiliriz canımm..
arkadaşlar ben kumru yedim çok acıkmıştım çok güzel koktu yedim bi yarım ya şimdide bişi olurmu acaba die die dövünüyrum nie yediysem sosis den bişi olurmuki
bebek harereketleri az olduğundan hastaneye gittim dün, nstye bağladılar 1 saat. bugün yine bağlayacaklar. karnım 5 cm küçük çıktı mezura ölçüsünde, pazartesi ultrasona girmemi söylediler. inşallah ölçünün küçük olması yapı meselesidir bebeğimin gelişimi falan durmamıştır
ben sana bol bol göndereyim canim burda baya oldu 10 cm gecti balkondan kar yedim biraz önce acayip canim cekti yedim esimde gülüyorsende canim sagolsin giyinmemek eldemi acayip soguk yaaa..kendine bebise iiy bak canim öpt seni..
Bu arada 81 güne düşen arkadaşlar bebişlerimizin kalan günlerini il Plaka kodlarıyka söyleyelim heyecan doruk yapsın
Günaydın kızlar
Özleştik yahu nasılsınız?
Bayramda geçti. İyiydi çok şükür.
Sizde yavrularda iyidir inşallah...
Geçmişi de pek okuyamadım olumsuz bir durum yoktur inşallah.
Günümüzde hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu geçer inşallah...
Sevgilerle
Günaydın kızlar hasret biter artık foruma birbir geliyoruz.umarım herkes keyifli bir Bayram geçirmiştir .benim ili gündür sol kasığımda batma var.bugün doktor kontrolüm var bakalım öğleyi nasıl 1ay oldu doktora gideli en son 700 grandi tavşan büyümüş mü serpilmiş mi öğrenicez artık.ben en son bebişime sebamedin ürünlerini aldım bakalım ikna edebilirsem koçişi bügünde çanta hazırlıklarına giricem. Kızlar artık ben yıl nefes alıyorum 80 kiloya ulaştı ve toplamda 12 kilo almış oldum.göbeğimde değil ana yan simitlerinde çatlaklar oldu engelleyemedim sizde durumlar nasıl
olHerkeze Merhaba ;
bugun dr a gidicektim ;aradım ama operatör çıkmadı telefona ,bugun eşimde evde :)Sabah 7 de kalktık ,alışkanlık ohhh
şimdi karşımda yatıyor yavruş ,bende annesini çekiştireyim
kayınvalidem ile 29 hafta öncekriz yaşamıştık,aman neüzülmüştüm ne üzülmüştüm kahrolmuştum ,sonra hamileyim herhalde ondan dedim,(kız kardeşi için beni azarlamıştı,kadın 2.ye boşanmış-tam bi problem,geliniyle,abilerinin gelinleri ile vsvsvs)
neyse ben çok üzülmüş kahrolmuşşşştum ama oda ne:))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kayınvalidem ;bayramın ilk günü (benim geldiğimi görmedi)kayınpederi ile kavga ediyor ama ne lafla....kayınpederi ağlamaklı bi sesle bi bayram huzur ver ya diyor
neyse ben evinde oturuyorum,2 saat sonra kayınpederi ile kayınvalidesinin elini öpmeye gidicez(içimden diyorum ki ,aynı binada oturuyorlar,normaldir ,ben bile kv ile tartıştım ,normaldir diyorum ..
yukarı çıktık !!! aman allahım ,ilk önce çok alaksız bi konudan dolayı eltisine laf soktu ,bunlar 55 yaşlarında insanlar ,bayramda ,benim kayınvalide çoşmuşşşşş,anacığım dedim yusuf yusuf ,bakalım bana ne zaman sıra gelicek diye koyun gibi sıramı bekliyorum ...
eltiside buna bi şey dedi (kadında lokum gibi )
sonra benim kayınvalide eltisi ,görümcesi ,diğer görümcesi ,diğer eltisi ile ve en son kaynanası ile kavga etti ,konular farklı farklı yanlız dikkatinizi çekerim
kabga konusu o kaar komikkki incir çekirdeğini doldurmazzz..
neyse içim rahatladı ,o tartışma esnasın da görümcesi 2 bayram rahat etmiştik yine başladı dedi,(yani sen varsın diye ,biraz rahat durmuştu ama yine döndü eski haline demeye getirdi )
ve bombaaaaa,kayınvalidem bana kurban eti vermedi :)))))))))))))))hehehe
bayramın 2 günü ne üzüldüm ne üzüldüm ,sanki memlekette kasap yok
nedeni ise :) bebek olucakya ,ona ayırmış ama kardeşine,kardeşinin oğluna getirmiş ,bi bize yok ,benim annenler et vericeklermiş yaa...
şiştim yavrular şiştimmmmmmmm...
anam ne kaynanaya düşmüşüm ,tırstığım için yanlız kalmak istemiyorum kadınla ,şaştım kaldım ,kavgalarını görünce ,ben hiç alışkın değilim
mahalle karıları gibi önüne kim geldiyse,vaayyyyyy beee..
tahmin ettiğim potansiyelin çok üstünde
son not :Mevlüt yapmıcam galiba hırr yesin etini ,kahvaltıda bile et yer inşşşşş
Canım ya Bayram normaldir.valla nen hizmet etmekten yemek pişirmelerden doydum herhalde.bu memlekette kurban büyükbaş kızlar ve ben hiç dana eti yiyemem bir Antep'li olarak o bakımdan ağzına bir tike et girmedi Bayram kilomu korudum hi hi hi[/
Bu arada 81 güne düşen arkadaşlar bebişlerimizin kalan günlerini il Plaka kodlarıyka söyleyelim heyecan doruk yapsın
kizlar karnim kucuk cikti demistim, 2-3 haftadir kilom da 71-71.5 sabit duruyor. kilo almamak normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?