2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

evet canım yaptık valla ehehe

sağol canım gectı gitti çok şükür Rabbım bir daha yastamasın...

teşekkür ederim canım :) eşim de q dan girmişti evet ya f i biliyorum lisede daktilografi dersimiz vardı

f klavye idi tabii ki orda öyle yazmayı öğrenmiştik Türkçe kelimelere daha uygun f bilmem ki şu dakikadan sonra

klavye değiştirmek doğru olur mu ki ? ne dersin q yu boş verip çalışmaları f den mi yapsam acaba yaa

cidden daha hızlı yazarım belkı öyle lisedeyken daktiloda da gayet hızlıydım :S

sağol canım teşekkür ederim ne dersin napim f e geçeyim mi ? inşallahh Allah hakkımızda hayırlısını nasib etsin..

arkadaşlar ben kumru yedim çok acıkmıştım çok güzel koktu yedim bi yarım ya şimdide bişi olurmu acaba die die dövünüyrum nie yediysem sosis den bişi olurmuki

canım bişey olmaz yaa zehir olsa öldürmez :) afiyet olsun :)

canım inş. ciddi bişey yoktur ya güzel haberlerle gel inş...

ben sana bol bol göndereyim canim burda baya oldu 10 cm gecti balkondan kar yedim biraz önce acayip canim cekti yedim esimde gülüyorsende canim sagolsin giyinmemek eldemi acayip soguk yaaa..kendine bebise iiy bak canim öpt seni..

Ayy gönder canım gönder ay ne güzel bu sene kış avrupaya erken geldi diyolar türkiyeyede gelsin maş baya yağmış canım sanda afiyet olsun bende severim kar yemeği

Bu arada 81 güne düşen arkadaşlar bebişlerimizin kalan günlerini il Plaka kodlarıyka söyleyelim heyecan doruk yapsın

Son düzenleme:
olHerkeze Merhaba ;
bugun dr a gidicektim ;aradım ama operatör çıkmadı telefona ,bugun eşimde evde :)Sabah 7 de kalktık ,alışkanlık ohhh
şimdi karşımda yatıyor yavruş ,bende annesini çekiştireyim
kayınvalidem ile 29 hafta öncekriz yaşamıştık,aman neüzülmüştüm ne üzülmüştüm kahrolmuştum ,sonra hamileyim herhalde ondan dedim,(kız kardeşi için beni azarlamıştı,kadın 2.ye boşanmış-tam bi problem,geliniyle,abilerinin gelinleri ile vsvsvs)
neyse ben çok üzülmüş kahrolmuşşşştum ama oda ne:))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kayınvalidem ;bayramın ilk günü (benim geldiğimi görmedi)kayınpederi ile kavga ediyor ama ne lafla....kayınpederi ağlamaklı bi sesle bi bayram huzur ver ya diyor
neyse ben evinde oturuyorum,2 saat sonra kayınpederi ile kayınvalidesinin elini öpmeye gidicez(içimden diyorum ki ,aynı binada oturuyorlar,normaldir ,ben bile kv ile tartıştım ,normaldir diyorum ..
yukarı çıktık !!! aman allahım ,ilk önce çok alaksız bi konudan dolayı eltisine laf soktu ,bunlar 55 yaşlarında insanlar ,bayramda ,benim kayınvalide çoşmuşşşşş,anacığım dedim yusuf yusuf ,bakalım bana ne zaman sıra gelicek diye koyun gibi sıramı bekliyorum ...
eltiside buna bi şey dedi (kadında lokum gibi )
sonra benim kayınvalide eltisi ,görümcesi ,diğer görümcesi ,diğer eltisi ile ve en son kaynanası ile kavga etti ,konular farklı farklı yanlız dikkatinizi çekerim
kabga konusu o kaar komikkki incir çekirdeğini doldurmazzz..
neyse içim rahatladı ,o tartışma esnasın da görümcesi 2 bayram rahat etmiştik yine başladı dedi,(yani sen varsın diye ,biraz rahat durmuştu ama yine döndü eski haline demeye getirdi )

ve bombaaaaa,kayınvalidem bana kurban eti vermedi :)))))))))))))))hehehe
bayramın 2 günü ne üzüldüm ne üzüldüm ,sanki memlekette kasap yok
nedeni ise :) bebek olucakya ,ona ayırmış ama kardeşine,kardeşinin oğluna getirmiş ,bi bize yok ,benim annenler et vericeklermiş yaa...
şiştim yavrular şiştimmmmmmmm...
anam ne kaynanaya düşmüşüm ,tırstığım için yanlız kalmak istemiyorum kadınla ,şaştım kaldım ,kavgalarını görünce ,ben hiç alışkın değilim
mahalle karıları gibi önüne kim geldiyse,vaayyyyyy beee..
tahmin ettiğim potansiyelin çok üstünde
son not :Mevlüt yapmıcam galiba hırr yesin etini ,kahvaltıda bile et yer inşşşşş

Günaydın kızlar

bayrak tatili bayram tatili derken o da geçti bitti :)

güzeldi hamdolsun dinlendik gezdik tozduk ama evde yatmak bana hıc ıyı gelmıyomuş

onu farkettim yatmaktan sırtım ağrıdı yaa :) hoş yatmayınca da ağrıyo kararında şapmak lazım demek ki :)

bebişimde iyi hamdoslun babasıyla oynaşıp durdular :) sizler de iyisinizdir inşallahhh....

Günaydın güzel anneler yavaş yavaş foruma gelmeye başlamışsınız umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir:) bem bugün kociş gittikten sonra uyumadım evi topladım çamaşır serdim yeni çamaşır koydum makinaya kahvaltı yaptım şimdi evi süpürcem sonrda ütü yapcam dün kızımın eksiklerini tamamladık bebefonu buharmakînesini ateşölçerini biberonunu emziğini küvetini aldık banada gögüs pedi gögüs koruyucu aldık bi tek çantam ve pijamam kaldı onlarıda hafta içi halledicem inş çok heycanlandıö rabbim saglıkla kullanmayı nasip etsin

Bu arada 81 güne düşen arkadaşlar bebişlerimizin kalan günlerini il Plaka kodlarıyka söyleyelim heyecan doruk yapsın

evbeett ben 81 e düştüm artıkın düzceden başlıycaz

günaydın canım ayy özleştik valla kızz

kocişle ikimiz de evde olup pc yi paylaşamayınca en iyisi film dizi izleyelim dedik

ortak aktivite diye topiğe de gelemedim :)

Amin canım :)

Evet canım haftalar geçtikçe zorlaşıyor hareketler.Benimde göbeğimde yan taraflarda 1-2 gün önce pembe pembe çatlaklar oluştu ve ağrıyor göbeğim.Belimin ağrısı zaten geçmiyor.Sanırım ikiz olunca daha fazla baskı daha fazla ağrı oluyor.Bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda inşallah bunlarda gelip geçecek.Allah ım hepimizi kolay kurtarsın inşallah...

Canım ya Bayram normaldir.valla nen hizmet etmekten yemek pişirmelerden doydum herhalde.bu memlekette kurban büyükbaş kızlar ve ben hiç dana eti yiyemem bir Antep'li olarak o bakımdan ağzına bir tike et girmedi Bayram kilomu korudum hi hi hi

Okurken katildim gülmekten :)))) pek aksiyonlu bende öyle kavga edemem mahalle kadinlari gibi...

Et vermemesi ayip olmus insan komsununa vermeyince rahat etmiyor bu nasil bisey...

Neden mevlüd yapmiyosun canim ?

Sende mi anteplisin canım,ne güzel...

kızlar bu arada yalancı kasılmalardan konuşmuşsunuz da ya şimdi bende de o tip

karnımda sertleşmeler oluyor fakat bebeğim dayanıyo ya yani bebeğin dayandığını hissediyorum elimi

koyunca da hoop kayıp öbür tarafa geçiyo ve sertleşme fln kalmıyo he ama bazen karnımın alt tarafında

özellikle sertleşme oluyo hafifi bi ağrı taşlaşmış gibi ve bebek değil yani bebek olsa elimi koyunca tepki veriyo çünkü

doktorum geçen gittiğimde sormuştu pek yok demiştim bu sefer gittiğimde söylerim inş....

yarın da ikinci doz tetanoz aşım var iğnelerim de bitti onları yazdırıcam inşallahhhh

23 kasımda da doktoruma gidicem ve raporumu alıcam inş. :)

Bayrami bitirip geldiniz hepiniz bakiyorum :)

InsAllah herkesin mutlu huzurlu gezmeli tozmali gecmistir :)

Kilo alanlar olmus sanirim eee yerseniz etleri tatlilari öyle olur :)))

Yarim saat sonra seker icin dr terminim var bakalim bugünde kalayliyacakmi beni :)

hayırlı günler

bu sabah bacağıma giren berbat bir krampla uyandım resmen çığlık attım ya hayatımda hiç böyle biişey olmamıştı, sanırım doğum sancım gelince de öyle olcam

kizlar karnim kucuk cikti demistim, 2-3 haftadir kilom da 71-71.5 sabit duruyor. kilo almamak normal mi?

izin planları yapılmaya başlanmış, hadi hayırlısı olsun

bu arada yalancı doğum sancıları nasıl oluyor kızlar
benim henüz oram buram ağrımıyo çok şükür
ama kızım bazen karnımı öyle bir geriyor ki derimden fırlayıp çıkmak istercesine itttiriyo
inş. hayırlısıyla doğumda da öyle çabucak ittiriverir kendüsünü

kizlar karnim kucuk cikti demistim, 2-3 haftadir kilom da 71-71.5 sabit duruyor. kilo almamak normal mi?

benim de kilom sabit 3 haftadır
ama bebiş kilo alıyor
doktora sordugumda her hafta kilo alacaksın diye bişey yok demişti
zaten son ay istesen de istemesen de mutlaka alıyormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…