2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Ay ne güzel canım ya ben karı çok severim buralarada yagsa ne hoş olur sende kendine çok dikkat et canım aman diyim üşütme sıkı sıkı giyin çok öptüm seni

ben sana bol bol göndereyim canim burda baya oldu 10 cm gecti balkondan kar yedim biraz önce acayip canim cekti yedim esimde gülüyorsende canim sagolsin giyinmemek eldemi acayip soguk yaaa..kendine bebise iiy bak canim öpt seni..

insalllah yagar caim insan sevince cokkk seviniyor benim sipalarda cokkk sevindi karla oynadilar durdular..ben soguk havayi sevmiyorum yaa dayanamiyorum birde buraya bir yagdimi hemen kalkmiyor bayern eyaleti soguk oluyor kisi cetin geciyor zaten yazda olmadi yaaa yaginca baya cokkk sasirdim..kendine iiy baka canim..

slm canim benim güle güle kullan bende benim oglanlara kullaniyom hala bübchenin herseyini ilk önce hep penatten aliyordum ama bübchen baya hosuma giidyor yüz kremini kendime bile kullaniyorum süper yumusak yapiyor insallahhh herseyini gönlünüze göre alirsiniz canim benim..

canim benimde oluyor sertlesme ama uyusma yok sen yinede uyusmayi zor canim ihmal etme kendine iyi bak canim benim.

slm canim benim sertlesmeler benimde oluyor benim sanki asagim cikacak gibi oluyor zaten alta yaa bend eacayip korkuyorum daha cokk acilma olacak diye ama hareketleri iiy sen yinede bir say canim eger azalma coksa ara bence doktorunu ama bazen cokta uyuyabiliyormus bebkten bebege deyisebiliyormus..sen yinede icin rahat degilse zor canim dikkat et kendine..

canim benim güle güle saglikla kullansin insallahh.

slm canim ne güzel güle güle saglikla giysin kullansin hepsini insallhh..

Bende Haftaya Şampuanını, Yağını ve Küvetini Alacağım..
Manikür Setini Unutmayın..
cnm bebişime ilk aldığım şey saç fırçası ve tırnak makası manikür seti olmuştu rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin aldıkalrımızı ,sağ salim doğsun kuzucuklarımız

mis gibi kokuyolaar :128: şampuanını ,vücut yağını, talk pudrasını,pişik önleyici kremini ve pişik olursa diyede pişik kremini aldım .. kıyamam totişine ben onun umarım bizde memnun kalırız teyzesi

ne güzel canim benim allah hic bozmasinbizde yaptik bugün havada soguk yedik ictik cocuklar flan baya keyif yaptikdaha yeni kalktim kocisin yanindan oda diyor ki girmedin yaa bugun fazla catlamissindir diyor kafaya aliyor beni..evet artik az kaldi heyecan dorukta artik hayirli dogum haberleri aliriz insallhh teker teke...aahhh ya canim benim kücücük oluyor kiyafetler insanin ici gidiyor minicik iyi yapmissin canim benim ohhh mis gibi olmuslardir minicik.. bizde özlemisiz baya ailecek bebek gelcek diye gün sayiyoruz heyecanlaniyoruz yokk söyle yapar yok sunu yapar hayal ediyoruz esimle hayali bile güzel yaaaaaaaaaaa..yerim ben onu..ohhh her gün yikaniyor bazen canim bebek cok batirinca yetmiyor yetismiyor birde kis zor oluyor kurutma makinalari olmasa yandik..sanada iyi haftalar canim benim..

............................................................................................

slm canim gecmis olsun bence ihmal etme hemen doktora gitmelisin kendine dikkat et canim benimde olmustu sen yinede her ihtimale karsi görün doktora canim gecmis olsun..

güle güle saglikla kullansin canim benim bebisin aldiklarini hersey gönlünce olsun insallahhh..

slm canim benim aklina kötü seyler getirme gönlünü ferah tut..birsey yoktur allahin izniyle insallhh..bazen bebkler rem moduna uyku moduna gecebiliyorlarmis endiselenme..karninla alakasi yoktur canim gelisimin cünki bazi karin küück oluyor ama ic karin genis oluyor hersey yolundadir insallahh..

evet mis gibiler birde dogal bio yaziyor üstünde ben cokk memnunum canim nerdeyse ilk oglum 8 yasinda digeri 6 yasina gircek hala kullaniyorum ilk basta penatten kullandim bende kiyamiyorum yaa gecen arkadas diyor hala beebek sampuanimi kullaniyorsun ama kiyamiyorum yaa..insallahh sende memnun kalirsin canim benim.

bende bübchen aldım şmpuan, pişik önleyci, vücüt yağını, sabunu cartu curtu çantasıyla beraber aldım ben aslında sebamed düşünüyodum bakım ürünleri olarak ama çantayı aldığım için içinde verdiler hepsini....sebamedin pişik önleyici kremini almıştım bide kuzuma ben bunları almadan 2 gün önce falan ..2 tane pişik önleyici oldu

gece gece derdim neyde acaba şu saat olmuş uyuyamıyorum bennn
kızımda kalktı ohhh ogluşda içerden tekme atıyo noluyo bu çocuklara ya
UYUMAK İSTİYORUM BENNNN

hayırlı olsun...canım bebek arabasını nereden aldınız??870 o model için çok iyi geldi bana.özelliklerinide yazarmısın?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Özleştik yahu nasılsınız?
Bayramda geçti. İyiydi çok şükür.
Sizde yavrularda iyidir inşallah...
Geçmişi de pek okuyamadım olumsuz bir durum yoktur inşallah.
Günümüzde hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu geçer inşallah...
Sevgilerle

Günaydın kızlar hasret biter artık foruma birbir geliyoruz.umarım herkes keyifli bir Bayram geçirmiştir .benim ili gündür sol kasığımda batma var.bugün doktor kontrolüm var bakalım öğleyi nasıl 1ay oldu doktora gideli en son 700 grandi tavşan büyümüş mü serpilmiş mi öğrenicez artık.ben en son bebişime sebamedin ürünlerini aldım bakalım ikna edebilirsem koçişi bügünde çanta hazırlıklarına giricem. Kızlar artık ben yıl nefes alıyorum 80 kiloya ulaştı ve toplamda 12 kilo almış oldum.göbeğimde değil ana yan simitlerinde çatlaklar oldu engelleyemedim sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…