Ay ne güzel canım ya ben karı çok severim buralarada yagsa ne hoş olursende kendine çok dikkat et canım aman diyim üşütme sıkı sıkı giyin çok öptüm seni
Ayyy canım ya ne güzel. Ben de çok seviyorum karı. inşallah bir an önce tr de yağar
CANIM doktora git mutlaka. ben çok çektim gebeliğimin en başından beri bu akıntılardan. pregestan kullanıyordum senın gibi. gebelikte böyle akıntılar tehlikeli derdi benım doktorum. ihmal etme sen, bizi de habardar et durumundan cnımmm
bugün oğluşuma bübchenin şampuanını pişik önleyici kremini, vücut yağını aldım teyzeleriii,cennet kokulumun cicicleri bitiyor yavaş yavaş,,yarın da küvetini alıcaz babasıyla,anneanneside hırka örüyomuş kuzuma4 gündür tenha buraları çenesi düşük anneler fellik fellik geziyor anlaşılan.. bayram gezmelerini bitirdik dün şükür,bugünde gezdik tozduk kocişle..bizden haberler bukadar güzel anne adayları,kuzumun arkadaşları kociş işe başlasada şeker diyetime devam etsem benim kocayla diet miyet yapılmaz,aburcubura çok düşkün benide yoldan çıkarıyo
Ya kızlar bişey sorcam burda bahsetmişsiniz karında sertleşme diye bi arkadaşımız demiş poposunu dayıyo sanıyoduk diye aynen benimde öle oluyo bende diyorum hep ya poposu ya topuğunu dayıyo diye ve bu dayanama gibi hissettiğimde o bölgese uyuşma gibi bişey oluyo bu kasılmamı oluyo anlamadım ben doktora gitsemmi acaba bana akıl verin nolur(
Kizlar iyi aksamlar. 2-3 gundur bebegimin haraketleri azaldi gibi geliyorbir de sanki karnimin sag tarafi ara ara sertlesiyor. Ben kafasi yada poposu olabilir diye dusunuyorum benzer durumda olan var mi? Carsamba dr randevumuz cok endiselendim dr arasam mi?
canim benim güle güle saglikla kullansin insallahh.slm kızlar
bayramıda bitirdik
2gün kardeşimle takıldık eşim memlekete gitmişti o geldi.ctesi de annem erkek kardeşim babm geldi 6kişi olduk
biz eşimle 2kişi yaşadığımızdan bizim için baya kalbalık bir ev oldu..dun hayvanat bahçesine gıttık bugun de avm gezik onları yolcu ettim çoruma eşimle nevresımlerı attık makınaya evı supurduk geldım foruma:)
annem oğlumun çeyızlerını getırmiş 2buyuk hurç:)
yatak yastı hastane çıkışları oyuncaklar kıyafetler sticerler
bebğin odası paketlerle dolu
foto çekmeye vaktım olmadı ama haftaya bebk odasıda gelsin hepsini çekerim
bugun avm den banyo için ördeklı termometre aldık:)
babyhopedan da siparişi verdık amcam babyhope satıyor o dukkanına mal alırken ısteyeck araba koltuğu,bebk arabası ve park beşik
bebişimin buyumesi kaldı tek,o hazırım deyınce tamma bız tam kadro hazırız:)Eki Görüntüle 540716 Eki Görüntüle 540715 Eki Görüntüle 540714 Eki Görüntüle 540713
slm canim ne güzel güle güle saglikla giysin kullansin hepsini insallhh..Merhaba güzel annişler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli iyisinizdir inşAllah... Geçmişe çok bakamadım ama şöyle bir gözgezdiriverdim..
Rabbim cc hasta olan tüm arkadaşlarımıza ve yavrucuklarına şifalar, sağlık ve sıhhat versin..
Bayramlar hep sessiz geçiyor diyordum ya bu bayram baya yoğn geçti benim için.. Bayramın ilk günü amcalar ve aileleri bizdeydi.. Gece 23' e kadar oturdular..
2. günü görümcem geldi, çoluk çocuk cüümbüş cemaat gece geç saate kadar beraberdik.. Dün de halam, eniştem ve kuzenler süpriz yaptı.. Yoğun ve yorucu bir bayram oldu ama benim için çok güzel geçti.. Bayramlar kalabalıkla güzel oluyor ya.. Biz halamla arkadaş gibiydik.. Aramızda 10 yaş var.. Ama herşeyimizi oturur paylaşırız.. Onu görmek çok iyi geldi bana.. Ve kızıma birsürü cici almış.. Nasıl heyecanlı anlatamam.. Anakucağı ve kanguru almış.. Patik,yelek,lif örmüş. Tulumlar, kot pantolonlar, bodyler, pijama takımları, ayakkabılar, ağız mendilleri almış.. Hepsi birbirinden güzel. İyi ki daha fazla birşey almamışım kızıma.. Birsüürüü cicisi oldu.. Daha annemin aldıklarını görmedik bile.. O da birsürü şeyler almış.. Dün babamızla büütün cicilerimizi çıkardık baktık.. Allah'ım cc kuzucuğumu/kuzucuklarımızı o kıyafetlerin içinde de görmeği nasip etsin inşAllah..
MaşAllah barekAllah diyeyim kızım bu aralar çok hareketli.. Dışardan bakanda görebiliyor tepikleri.. Dün halamla otururken halamda gördü minikimin tepiklerini.. Babamız küçük tepikleri hissedebiliyord diğerlerini görememişti ama dün kızım babasına şov yaptı.. Dans edip durdu.. Karnım dalgalanıp durdu.. Rabbim cc böylesine güzel bir mucizesi, güzelliği bizlere yaşattığı için sonsuzzzz şükürler olsun..
Amanın çenem düştüü resmen.. Kendinize ve kuzucuklarınıza çok çok iyi bakın.. Sağlıcakla kalın canlar...
cnm bebişime ilk aldığım şey saç fırçası ve tırnak makası manikür seti olmuştuBende Haftaya Şampuanını, Yağını ve Küvetini Alacağım..
Manikür Setini Unutmayın..
slm canim benim güle güle kullan bende benim oglanlara kullaniyom hala bübchenin herseyini ilk önce hep penatten aliyordum ama bübchen baya hosuma giidyor yüz kremini kendime bile kullaniyorum süper yumusak yapiyor insallahhh herseyini gönlünüze göre alirsiniz canim benim..
İyi akşamlar kızlar! Herkesler gezmelerde olunca, buralar tenhalaştı di mi?
Neyse salı günü dökülür herkes
Biz bugün aile saadeti yaptık. Tatillerde en sevdiğim şeyse uzun uzadıya yapılan kahvaltılar.
Eşimle kızartma yaptık, yumurta falan yaptık, normalde de yenen şeyler ama üşeniyoruz malum sabahları. Çok keyifli oldu.
Umarım doktora gidip kilom ölçülünce de keyfim kaçmaz:18::18:
Bu ayı da bitirdik kızlar yaf! Gelsin kasım-aralık. 2aya başlarız doğumlarla pıtır pıtır dökülmeye. Çok heyecanlıyım.
Bugün bi an coştum ve bebişimin kıyafetlerini yıkadım. Hem bi eksikleri görürüm dedim. İyi oldu. Bebişimin kıyafetlerini çamaşırlığa asarken çok hoşuma gitti, içim bi tuhaf oldu. Doğunca her 3 günde bir yıkıcaz heralde o minik kıyafetleri.oyyy kuzum
Hepinize iyi haftalar diliyorum kızlar.
Bu arada dodehimini! güle güle kulansın canım bebişini cicilerini. güzel günlerde, gülücükleriyle birlikte inşallah...
kızlar 16 haftalık hamileyim son bi kaç gündür kahverengi çamurumsu bazende koyu kıvamlı akıntılar geliyor. sadece tuvalate gittiğimde geliyor çamaşırımda yok. progestan kullanıyorum ve dinleniyorum. aranızda bu durumu yaşayıp atlatanlar varmı ne olur yardım edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin.
güle güle saglikla kullansin canim benim bebisin aldiklarini hersey gönlünce olsun insallahhh..Selam şekerlerbebeğin hareketleri azalmıyor aslında büyüdükleri için farklı hareket ediyorlar yada biz fazla hareket ediyorsak onlar az hareket ediyor korkmamak lazım yalnız şu kahverengi akıntısı olan arkadaşım acilen doktora görünmelisin bence... Bu arada ben de bebişimin bir sürü cicisini tamamladım cuma günü arabasını da aldık chıcco travel enjoy du sanırım hem araba, hem puset ,bebeport, bide çantasıyla beraber 870 tl ye aldık odası da gelince bi güzel yerleştiricem herşeyini o zaman fotolarını da yüklerim öptüm sizi
bebek harereketleri az olduğundan hastaneye gittim dün, nstye bağladılar 1 saat. bugün yine bağlayacaklar. karnım 5 cm küçük çıktı mezura ölçüsünde, pazartesi ultrasona girmemi söylediler. inşallah ölçünün küçük olması yapı meselesidir bebeğimin gelişimi falan durmamıştır
cnm bebişime ilk aldığım şey saç fırçası ve tırnak makası manikür seti olmuşturabbim hepimize kullanmayı nasip etsin aldıkalrımızı ,sağ salim doğsun kuzucuklarımız
mis gibi kokuyolaar :128: şampuanını ,vücut yağını, talk pudrasını,pişik önleyici kremini ve pişik olursa diyede pişik kremini aldım.. kıyamam totişine ben onun umarım bizde memnun kalırız teyzesi
cnm bebişime ilk aldığım şey saç fırçası ve tırnak makası manikür seti olmuşturabbim hepimize kullanmayı nasip etsin aldıkalrımızı ,sağ salim doğsun kuzucuklarımız
mis gibi kokuyolaar :128: şampuanını ,vücut yağını, talk pudrasını,pişik önleyici kremini ve pişik olursa diyede pişik kremini aldım.. kıyamam totişine ben onun umarım bizde memnun kalırız teyzesi
Selam şekerlerbebeğin hareketleri azalmıyor aslında büyüdükleri için farklı hareket ediyorlar yada biz fazla hareket ediyorsak onlar az hareket ediyor korkmamak lazım yalnız şu kahverengi akıntısı olan arkadaşım acilen doktora görünmelisin bence... Bu arada ben de bebişimin bir sürü cicisini tamamladım cuma günü arabasını da aldık chıcco travel enjoy du sanırım hem araba, hem puset ,bebeport, bide çantasıyla beraber 870 tl ye aldık odası da gelince bi güzel yerleştiricem herşeyini o zaman fotolarını da yüklerim öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?