2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
REPUTAPLE _ Canim okuyunca cok üzüldüm arkadasina Allah kimseye evlat acisi yasatmasin...
Cok üzücü ya nasil onca zaman bekletmisler nasil bir ihmalkarlik anlam veremedim Allah sabir versin arkadasina..
Senin adina sevindim canim bebisin gayet iyiymis Rabbim sag saglim kicagina almayi nasip etsin ;)

AY_SHE _ Okurken burda benim sinirlerim zipladi ne bu hava civa senin kaynananda :) otursun evinde coluguyla cocuguyla...
Inan yasanmaz beraber bak benim kaynanam geliyor 1 bucuk 2 ay kaliyor kalmiyor bütün psikolejim allak bullak oluyor Allahtan esim anlayisli...
Simdi dua ediyorum dogumda gelmesin yardimindan cok zarari olur söylicemde esime gerekli bir dille ltek kalalim dicem ( lohusaligimda ugrasamam kimseyle ugrasamam )

CHEKIRDEKK _ Canim sen nerelerdeydin ya takma bu kadar kafani her dr gittiginde bebeginin gelisimi senin durumun iyiyse varsin oynamasin...
Duymussunda bebegin kalp atislarini cok sevindim :) cok güzel bir duygu dimi ?

MELONEE _ Canim benim okudum yazdiklarini cok cekmissin :( ve hala bu kadar pozitif ve hayat dolu kalman ne güzel...
Esinin desteginin olmasida ayrica güzel... Imtihaninmis buda senin anlattigin durumlar varya evde temizlik ve hijyen acisindan aynisini yasiyorum iste ve bu beni delirtiyor..
Düzenim tertipim bozulunca ruh halimi sana anlatamam esimede soguk davranmaya basliyorum... Elimde olmadan..
1_2 ay bile yetiyo artiyo bana ev ev üstüne 1 kiside olsa olmuyo canim maalesef..

ESRAMTIRAK _ Seni merak ediyorum canim hastanedemisin hala cikmadin mi haberdar et bizi durumun nasil bebis nasil ?

MEHMETDERYA _ Hayirli ugurlu olsun canim bebislerinizin odasi :) hayirlisiyla dogsunlar ve yatsinlar icinde :) güle güle kullanin insAllah...

NOVEMBER82 _ Cok büyük gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin babacigina... Dua edicem sizin icin...

YESIM28 _ Sende cok takiyosun sanirim normal dogumu rüyalarinda görüyosun :) bende görmüstüm gecen normal dogurmustum agrisiz sancisiz topac gibi bir oglan :))
Ay bir mutluydum bir mutluydum kalktigimda :) sonra bir kendime geldim göbüsümle göz göze geldik :))) sen öcedensezeryandin dimi canim ? ama dogutturabiliyorlar yine normal nasil yapacaksin sen ? Bir arkadas var burda ilk bebegi sezeryanmis 2. bebegini belden asagisini uyusturarak normal dogum yaptirmislar..

nasılsınız kızlar ,bebişler nasıl :emir_bebek::49::16:
benim oggluş 2 gündür az hareket ediyo sıkıldımı naptı artık daracık alanda:1:
dr randevumuzu aldık yarın gidicez inş.bakalım ne alemde kilo aldımı çok merak ediyorumbirde özledimki nasıl:43::16::16:
bu bir kaaç gündür çok sık sık wc gidiyorum neden acaba :26:
herkezin bebişlerin ii haberlerini okudum dün çok şükür MAAŞALLAH hepinize:nazar::nazar::nazar:
bizimde 87 günümüze inmiş çok şükür rabbime az kaldıı:nazar::nazar::18:

Benimkide cani cekince oynuyo cani cekmeyince hic hareket yok :) iyidir korkma..

Güzel haberlerle gelirsin insAllah canim bekliyorum...

Sorma canim ya gece kac kere kalkiyorum biliyomusun dün gece agladim bile :)))

Esim diyo ki ne oluyo ne oldu bisey mi oldu bebek mi geliyo :)))

Dünde zaten esime biseyler hazirladim aksam kac haftalardir yapmiyorum mutlu olsun diye hep hazir yiyoruz...

Karnim bir sertlesti bir sertlesti nefes alamadim iyice asagi indi kücüldü karnim sirtim agridi belden göbegime dogru bir sanci aglaya aglaya uyumustum bide cis derdiyle uyandim kac gez...

2 haftaya kalmaz dogururum ben :( offf

Sağolasın canım. İnşAllah iyi çıkar sonuçlar.
Bende anlamadım ki neden bu kadar geç yaptığını.. Daha önce sadece kandan bakıldı şekere. 1 ay önce gittiğimde yapacak sanmıştım ama bir ay sonra yapacağız şeker yüklemeni dedi.. Bu kadar geç yapması sorun olur mu acaba?

canım hiç bilgim yok
ama doktorun bir ay geçe bıraktıysa bir bildiği vardır o zaman sorun etmene gerek yok
hayırlısı olsun hakkında canımcımmmmmmmm

slm canim hosgeldin aramiza canim benc troidini ölctür arkadasda demis bak bende cok sinirliyim bende cikti ayrica saclar cok dökülür tirnaklar cabuk kirilir cildini pul pul eder ayrica düdükse troid kilo aldirir yüksek calisiyorsa verdirir canim sinirlendigin zaman herseyi birak otur ve düüsn ben ne yapiyorum neden simdi böyle oluyor de kendi kendine soru sor ve cevab ver sakin olmaya calis o anda hic birsey yapma sadece sakinlesmeye calis insallah düzelirsin canim kafaya takma herseyi geci zor oluyor bazen ama öyle dene bakalim canim kendine iiyi bak..

Çok teşekkürler ilginiz için,triodimi ölçtürdüm bi sorum yok,sanırım yapıdan kaynaklanan bişey,ama karar verdim artıl üzmücem bi daha eşimi ve beğimi;)

kızlarr günaydınnnn :))
ben yavaş yavaş doğumu düşünmeye başladım yani doğumdan kesinlikle korkmuyorum ama doğum sonrası 1 hafta beni korkutuyo hastane işleri , kanama , bebek sağlıklımı , emicekmi emmicekmi falan sizdede varmı ????

günaydın tatlım nasılsın? efecik nasıl? kız maşallah doğumdan korkmuon da sonrasını mı düşünür oldun? ben doğumdan tırsıyorum yaaa sonrasında anneme nazlanırım geçer diyorum ama doğum kabuslarıma girmeye başladı yafff :84::84::84::84::84:

CHEKIRDEKK _ Canim sen nerelerdeydin ya takma bu kadar kafani her dr gittiginde bebeginin gelisimi senin durumun iyiyse varsin oynamasin...
Duymussunda bebegin kalp atislarini cok sevindim :) cok güzel bir duygu dimi ?

.

Yavrunun seninle olduğunu bilmek, onun kalbinin her bir çarpıntısı ömre bedel..

Onun için canımı feda ederim gözümü bile kırpmadan..

Yeter ki o iyi olsun..

O benim bebeğim.. Ben yaptım :)

Kesinlikle el üstünde tutulmalısınız canım.. Hem iş hem hamilelik kolay değil.. Kahraman anneler...

ay canım o kadar şımartma bizi kız..ben gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum hiçbir sıkıntım yok çok şükür..ne ağrım var ne sızım çok şükür..zaten olsa 32.haftada rapor alır evde otururum..bi işte ev işlerini yetiştiremiyorum, onada alıştım hamilelikte alakası yok..

Çok şükür sonuçlarım iyiymiş.Kansızlık için kızdı dr um.İlaçlarını kullan birde pekmez iç dedi :)Dr dan çarşıya gittik.Ordan akşama doğru annemlere.Ordan arkadaşlara çaya gittik.Daha yeni geldik eve....

VEEEEEEEEE bebişlerimin odasını aldık çok şükür...Belis'ten.Normal birer beşik almayı düşündük ilk önce ve 3 kapaklı dolap.Nerden baksak bize 1500 tl ye mal olacaktı içinin yatağı ve uyku setleri felan hariç.Belis in büyüyebilen yatağından 2 adet aldık ve 3 kapaklı gardrobunu.İçinin yatağı,uyku seti,cibinliği felan 2500 tl ye geldi ve 10 taksit.Biraz tuzlu oldu belki ama ileriye dönük düşündük yatakları.Normal bir beşik alsak 3-5 yıl sonra büyük yatak almak zorunda kalacaktık.Hayırlısı olsun bakalım.Allah ım ödeme kolaylığı versin inşallah,sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Amin...

hadi gözün aydın..güle güle kullanın canım..

hanımlar güzel haberlerle geldim çok şükür bebeğim eski formuna geri döndü zaten 1 hafta geç geliyordu hamilelik haftasından şimdide öyle 1 haftada 2 haftalık büyümüş anlayacağınız çok sevinçliyim ama yinede haftaya yine gideceğim doktoruma hergün şekerimi ölçerek iyi değerlerin afferin dedi bana :)) tansiyonun çıkarsa suyun azalırsa bebeği erken alırım haberin olsun dedi bide ... ama geçen yazdığım korkularımdan hepsi silindi çok şükür tabi takibe devam :) ilginize alakanıza teker teker hepinize çok teşekkkür ederim sizi yanımda hissettim resmen ve eve geldiğim anda pcyi açtım size yazıyorum önce yiğenlerimi sonra sizi öpüyorum :))
bak dedik sana boşuna evham yapıyorsun diye..inş sorun olmazda zamanında doğurursun..

Merhaba kızlar
bugün okudum sizi hep ama yazamadım canım çok sıkkındı halada öyle ağla ağla çatladım bütün gün:(
Bugün hastaneye gittik babamı hastaneye yatıracaktık yarın ameliyat olacaktı,doktoru yarın yokmuş perşembe olucak ameliyatı.
Doktor kafamızı çok karıştırdı Adana'nın en iyi kalp cerrahı adam ama çok riskli bir ameliyat benden başka kimsede seni ameliyat etmeye cesaret edemez diyor resmen ancak bu şekilde kalmanda çok riskli mecbur olucaksın ameliyat diyor ve kesin iyi olucak ameliyat olunca da demiyor:( Yarın yatıış yapıyoruz babam kararlı olmak istiyor riske rağmen lütfennn herşey yolunda gitsin:14:nasıl geçicek bu 2-3 gün bilmiyorum sakin olim olumsuz düşünmeyim diyorum başaramıyorum da inşallahh iyi haberlerle gelirim dua edinn nolur..

canım Allah acil şifalar versin..dualarımız seninle..boş yere üzme kendini..doktorun dedikleripğşi,.ne ne bakıyorsun..ona bakarsan sezeryan olmak bile risk..ameliyat sonuçta..bol bol dua et üzme bebişini..

bak canım ben 14 yaşında babamı 21 yaşındada annemi kaybettim 2 si içinde hastahanelerde koşturdum koridorlarda yattım ama acaba mı demedim o senin canın sonuna kadar yanında olcaksın ondan şüphem yok zatende bebek içinde kendin içinde dik dur durmak zorundasın

Allah sana peygamber sabrı versin canım..Annenin ve babanın mekanı cennet olsun..

slm canim ilk önce basin sagolsun cokkk zor bende abilerimi kaybettim ölüm cok zor inan senin adina cokk üzüldüm kolay degil canim allah sabir versin canim benim..bebisinde iiy olmasina cokkkk sevindim hadi göözün aydin canim benim..

başın sağolsun canım..

kızlarr günaydınnnn :))
ben yavaş yavaş doğumu düşünmeye başladım yani doğumdan kesinlikle korkmuyorum ama doğum sonrası 1 hafta beni korkutuyo hastane işleri , kanama , bebek sağlıklımı , emicekmi emmicekmi falan sizdede varmı ????
ay bende aynı senin gibi doğumdan sonrasını düşünüyorum..inş hemen düzen kurarım diyorum..annemde gelecek Almanyadan benimle kalacak..hepsini düşünür oldum valla..çok sevindim bunları düşünen tek ben değilmişim..

Reputable !

Dün buldum o at koşturması kalp atışlarını , 1 kez ben, 1 kez de eşim denedi. ikisinde de sabırla aradık ve yakaladık. 6-7 saniyeydi ama rahatlattı en azından.

Nasıl teşekkür etsem azdır. Ben o pow pow seslerini kalp atışı sanıyomuşum.
:17:

Şimdi her endişe ettiğimde bulurum ve rahatlarım umarım.

Çok sağol tatlım.
:38:

ay canım ya kalp atışlarını buldun şükürler olsun..birde tekme yesende hepimiz rahatlasak..benim kız istedimi resmen oryantal gibi yılan dansı yapıyor..resmen karnın oynuyor..galiba kızımız köcek olacak diyorum eşime..Allah sanada nasip etsin..

ohhh bunada şükür artık tepik olmasada kalp atışı duyuyosun bu süper :)))

ahh cnm yaa zor geçmiş valla doğumun Allahım bu sefer kolay doğum nasip etsin inşallah... bende hep normal istiyorum en sağlıklı olanın o oldugunu düşünüyorum hem benim hem bebek için ve güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum sonunda oğluşumun kucağımda olucağı onu emziriceğimi falan ve doğumdan sonraki 1 haftanın hemen geçmesini istiyorum :))

ahh cnm yaaa bende senin gibiyim alan dar galiba bazen şiddetli itiyo kendini oynamıyo bazende durmadan oynuyo galiba keyiflerine göre davranıyolar ama alan azaldıkça harekerleride kısıtlanıyo :))
ahh yaaa kabus wc kapısında yatıcam nerdeyse :((
sinirleri bozuluyo insanın sorma her dk wc her dk wc
yatak odamdan çok wc kapısındayım:9:
aman beyefendi pek rahatına düşkün aman ii olsunlar da :emir_bebek:
sorma bir de kabuslar var :18:
Benimkide cani cekince oynuyo cani cekmeyince hic hareket yok :) iyidir korkma..

Güzel haberlerle gelirsin insAllah canim bekliyorum...

Sorma canim ya gece kac kere kalkiyorum biliyomusun dün gece agladim bile :)))

Esim diyo ki ne oluyo ne oldu bisey mi oldu bebek mi geliyo :)))

Dünde zaten esime biseyler hazirladim aksam kac haftalardir yapmiyorum mutlu olsun diye hep hazir yiyoruz...

Karnim bir sertlesti bir sertlesti nefes alamadim iyice asagi indi kücüldü karnim sirtim agridi belden göbegime dogru bir sanci aglaya aglaya uyumustum bide cis derdiyle uyandim kac gez...

2 haftaya kalmaz dogururum ben :( offf
amin canım çok saol
evt ya aynen ''ne oldu diyo'' eşiim'' yok bişey wcyi göresim geldi diyorum''':9::9:
aman rabbimvakti saati gelince hayırlısı ile kurtulalım inş.

kızlar saat 2de randevumuz var ama biziiim:3: minnoş oğlumu görcem..:16:şeker sonuçlarımıda göstericem..bakalım ne diycek doktorcum :49:

Son düzenleme:
nerelerdesin sen küpeli hamsiler nasıl
buralardayım mandiş :1:
hamsiler çok ii çok şükür
dün doktordaydım
kızım 865 oğlum 873 gramdı
şimdilik iyi gidiyor
ben de erken doğum rsiki geçirdim ondan beridir heyet raporlu olarak evde yatıştayım
doğuma kadar istirahatteyim işte
anlat hemen kendini bi özet geç bana :1:
oğlan mı kız mı
en son ne zaman gittin kaç kilo olmuşlar dökül :1:
hoşgeldin canım
hoşbulduk:16:
ay bu topik çok kalabalık yaaww yetişemiyorum kim nerede kiminle :1:
arada selam vermeye ancak yetişiliyor :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
buralardayım mandiş :1:
hamsiler çok ii çok şükür
dün doktordaydım
kızım 865 oğlum 873 gramdı
şimdilik iyi gidiyor
ben de erken doğum rsiki geçirdim ondan beridir heyet raporlu olarak evde yatıştayım
doğuma kadar istirahatteyim işte
anlat hemen kendini bi özet geç bana :1:
oğlan mı kız mı
en son ne zaman gittin kaç kilo olmuşlar dökül :1:

hoşbulduk:16:
ay bu topik çok kalabalık yaaww yetişemiyorum kim nerede kiminle :1:
arada selam vermeye ancak yetişiliyor :1:

geçmiş olsun küpeli dikkat et kendinede hamsilerede evini taşıdınmı yorma kendini

yer teyzesi o hamsileri gramlarını heryeri oyy

heyet raporlu yani uzun dönem izinlisin ohhh mis gibi yat evinde benim doktorda tık yok rapor konusunda :)

kızım olacak nasipse pazartesi günü tosun olmuştu 1368 gramdı ağırlaştım baya bacaktan dolayı zor gidip geliyorum işe 19 kasımda günüm geliyor raporluyum

kızlaar TONTİRİĞİN telefonu bende vardı en sonunda dayanamayıp aradım ,iyiymiş şükür.benimde tahmin edip yazdığım gibi bilgisayarında problem varmış,eşi format attırmaya götürmüş sanırım.ondan girememiş :9: telaşa verdik buraları,bebişide kendide iyiymiş haberiniz olsun

Son düzenleme:
slm annişler belki unuttunuz beni ama ben vakit buldukça okuyorum gündemi takip ediyorum ama ev hanımı olmama rağmen fırsat bulamıyorum her gün yazmaya
hepiniz iyisinizdir inşallah ben ve kızım iyiyiz
tek sorunum bacak ağrısı afedersiniz apış aram kopuyo sanki yürürken et kırmış gibi çok acıyo
bakalım doktor ne dicek cumartesi gitçez kızçeyi görmeye

geçmiş olsun küpeli dikkat et kendinede hamsilerede evini taşıdınmı yorma kendini

yer teyzesi o hamsileri gramlarını heryeri oyy

heyet raporlu yani uzun dönem izinlisin ohhh mis gibi yat evinde benim doktorda tık yok rapor konusunda :)

kızım olacak nasipse pazartesi günü tosun olmuştu 1368 gramdı ağırlaştım baya bacaktan dolayı zor gidip geliyorum işe 19 kasımda günüm geliyor raporluyum

sağolasın mandiş
hamsiler çok hareketliler
ben şuanda sizin 8 aylık haliniz gibiyim iki bebek taşıdığım için
o yüzden zorlanıyorum ben de 5 dakika yürüsem hemen yoruluyorum
ben yaklaşık 6 haftadır heyet raporluyum
bir ay sonra raporum bitiyor sonra da doğum iznim başlayacak inş.
evimi taşıyalı çok oldu ama bi süre annemde kaldım
yaklaşık 1 aydır kendi evimdeyim
annem kardeşim yokluyorlar evler yakın
bazen ben anneme gidiyorum
doktora zaten annemle yada kardeşimle gidiyorum
bayramda annemdeydim mesela
derken vakit geçirmeye çalışıyorum işte
rapor iide risk olunca tedirgin oluyor insan
yatmak da zor sıkılıyor insan
maş. ne güzel gözünaydın kızın olacakmış
isim düşündünmü
kaç kilo aldın bakayım merak ettim:1:
hayırlısıyla doğuralım hepimiz inş.

kızlaar TONTİRİĞİN telefonu bende vardı en sonunda dayanamayıp aradım ,iyiymiş şükür.benimde tahmin edip yazdığım gibi bilgisayarında problem varmış,eşi format attırmaya götürmüş sanırım.ondan girememiş :9: telaşa verdik buraları,bebişide kendide iyiymiş haberiniz olsun

Oh ya cok sükür iyi yaptin...

Kendininde bebisinde iyi olmasina sevindim.. :)

canım sen kasımmın 23 de raporu alcam demişsin ama ben yanlış mı hesapladım 16 kasım olarak hesapladım da yanı 32+0 ken alınıyo diye biliyodum ya bi de ben raporu aldığım halde 1-2 hafta daha çalışıp sonra rapor bittiğinde 1-2 hafta geç geleyim diyorum nasıl olu sence bana bi akıl versene

canım 16 kasımda 31+0 oluyoruz 32 haftanın içine daha yenı gırmıs oluyoruz bak sana takvımden gösteryım

istersen doktoruna da sor bu arada benım satım 13 nisan :) sata göre doğum tarıhı 18 ocak

bugun 28+5 günlük hamıleyım 29. haftanın ıcındeyım bak buradan da hesaplayabılırsın

http://www.gebelik.org/dosyalar/hesapla.html

222456_466727980045412_1178649257_n.jpg

63117_466728010045409_1311938777_n.jpg

223692_466728033378740_2055792524_n.jpg

314234_466728063378737_1468495958_n.jpg

Reputable !

Dün buldum o at koşturması kalp atışlarını , 1 kez ben, 1 kez de eşim denedi. ikisinde de sabırla aradık ve yakaladık. 6-7 saniyeydi ama rahatlattı en azından.

Nasıl teşekkür etsem azdır. Ben o pow pow seslerini kalp atışı sanıyomuşum.
:17:

Şimdi her endişe ettiğimde bulurum ve rahatlarım umarım.

Çok sağol tatlım.
:38:

Ayy cok sevındımm :) bak yer değiştirmiş demekki canım hareket edio ama sen hısedemıosn :) maşallahh

sağol canım benim...canım beyaz ekmek yemiyorum hamurişi ve tatlı asla yemiyorum.sadece sabah kahvaltısında çavdar veya tam tahıllı kullanıyorum.yağsız süt yağsız yoğur ve peynir tüketiyorum.yürüyüşe çıkıyorum.hem programı diyetisyen verdi.protein ağırlıklı bir program.asla yemek ve kuru yemişten meyveden kısmadım.zaten normaldede öyle çok diyet yapmama gerek kalmaz geç saattte yemeği ve tatlıyı hayatımdan çıkarmam yeterlidir.kilo vermem için.1 kilo vermişim.diyetisyeninle tekrar konuş dedi...:)
aynı durumdayım tuğba bende doğum sonrasından biraz korkuyorum..

anladımc anım cok kısmıs ama diyetısyen yaa normalde yenı dıyete baslayan ınsana kısmıyoalr bu kdr :)

AY_SHE _ Okurken burda benim sinirlerim zipladi ne bu hava civa senin kaynananda :) otursun evinde coluguyla cocuguyla...
Inan yasanmaz beraber bak benim kaynanam geliyor 1 bucuk 2 ay kaliyor kalmiyor bütün psikolejim allak bullak oluyor Allahtan esim anlayisli...
Simdi dua ediyorum dogumda gelmesin yardimindan cok zarari olur söylicemde esime gerekli bir dille ltek kalalim dicem ( lohusaligimda ugrasamam kimseyle ugrasamam )
.

yok canım olmaz öle iş ya snamıyorum yani dedim ya blöf dün aradı kayınvalidem konustuk

hıc lafını bile etmedi emin olsa söylerdi ya da cesaret edemedı bilemıyorum yok öyle valla yedirmezler :)

Son düzenleme:
Back
X