2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tşkler iyiyim cnm.sen heryıl gelmiyormusun türkiyeye?
bu yıl gelmedin galiba dimi

gelmedim canim benim valla cook özledim senede bir kere gelmek bile yetiyor bir sene boyunca bekliyon bu senede gelemeyince cokkk üzüldüm ama olmadi nasip degilmis insalalhh seneye canim..

evet canim insanin illa alistigi tatlar iste türk market uzak ounca herzaman gidemiyorsun iste gittikmide ne alcagimizi sasiriyoruz valla yeyince gözüm acildisagolasin canim benim yaradi valla dün cokk kacirdim..dinleniyorum bugün benim günüm canim sagolasin..evet bendede korku var carsamba doktor hastaneye yat diycek diye korkuyorum insallahh hersey yolunda gider hepimiz iicn canim benim..takma kafana.

cnm çok güzeller güle güle kullan cicilerini çanta çok güzel görünüyor bende klasik bebek çantalarından hiç hoşlanmıyorum böle elde taşınan ufak valiz gibi olan deri çantalara bakıcam...
slm canim güle güle kullan cok güzellerr.allahim hepimize aldiklarimizi iyi günlerde kullanmayi nasip etsin hepimize insallalhhh..

kızlar son 2 haftadır cinselik tamamen bitti bende, denediğimizde çok acı çekiyorum, ondan mıdır bilmem istek de yok. sizin normal gidiyor mu? acı için tavsiyesi olan var mı?
bizim durumumuz icler acisi esim uzak duruyor bendede hic istek yok zaten gobustende rahat yatamiyorum o is nasil olucak. esimde bu aralar idrar yolu enf oldu. durumlar vahim yani kardes gibi yasiyoruz.
zaten bugun 32. haftaya basladik nasil olucak
.......................................
gule gule kullan canim cantani. bende kizimda pembe bi adidas canta almistim ama cok gozu yoktu
pek kullanisli gelmedi ama bunun gozu cok. simdide hastane vericek diye almadim:)
ilkten kizimin cantasiyla giderim sonra cantami alirim diyorum:)
portbebeyi kullandim cok tavsiye ederim. kizimda kis bebsiydi , sonra birine verdim lazim olmaz diye:)
burdada portbebe yok diye kundak aldim. yani ben illaki cocugun sarilmasi taraftariyim. kis bebisi cunku:)
stor kullnamadim fikrim yok canim

seni anliyorum ayni dertten muzdaripiz :) ama sen benden daa sanslisin. Turk market cok yaygin orda
bizim burda yabanci marketler var bir kurufasulye alma gafletinde bulundum bir kez 6 saat pismedi
biz kuru bakliyatlari tr den posta yoluyla yolatiyoruz.
bulabilirsek yunan peyniri aliyoruz. zor burda gida olayi valla.
sarkuteri urunleride hayal tabi. trden gelirken ne gelitebildiysek yada belki bir tanidik gelirken rica edicezde getiricek oyle
gurbet zor gercekten

kizlar yine gece 12 yi yaptim. oglusta disko isletiyor herhalde icerde cigerimi olmadi mesanemi delicek bu gidisle
bu cocuk gununu beklmeyecek ben oyle dusunuyorum. aksamda esimle konusuyoruz oda ocagin 3 nu isteyelim diyor
dur dedim belki normal dogum yapicam. sen yapamazsin diyor cokmu gucsuz gorunuyorum karsidan bakinca acaba?
halbuki ben gozumu kararttim adet sancisi kadar cekicem hemen pirtlaticam diyorum kendi kendime :))
yolu baya azalttik onumuzdeki ay sonu yavas yvas baslicak ins dogumlar hatta belki onumudeki ay ortasi :)) saglikla insallah

güle güle kullanın inşallah nekadara aldın cnm?
cnm normalde 100 tl falan bu çanta dışarda Large bedeni çünkü.ama daybuyday sitesinde indirime girmiş 79 tlydi kargoyla beraber 85e geldi...

cnm daybuyday sitesinden aldım..modelin adı nette '' Nike sami club'' diye geçiyor başka renkleride mevcut başka sitelerde kızı olucaklar için pembesi var..çok güzel duruyor arkadasımın kızı var onda var..tavsiye ederim..buarada bu çanta 3 beden.benimki Large beden olanı.öbürküler küçük gelebilir...
http://www.daybuyday.com/urun-275215/Nike-Spor-Kumaş-Bayan-Çantası-(L)
hala var tatlım tükenmemiş daha

cnm çok geçmiş olsun .dikkat et kendine

Son düzenleme:

aramızda 7 saat var maşallah.orda gece 12:00 türkiyede akşamüstü 5:00
cnm gurbetlik zor olmazmı kıyamam sana ,,insan ailesini 2 gün görmeyince özlüyor zor tabi..annemde başka şehire gelin gitmiş bi insan senede 2 kere anca gidebilirdik malum çocukalrın okul derdi olunca..annecim hep ağlardı bilirim ki sen senede 1 gidiyorum diyosun zor tatlım işin Allah sanada ailenede sabır versin..hep ordamı kalıcaksınız cnm,eşinin işi nedeniyle ordasınız anladığım kadarıyla..

Son düzenleme:
canim evde rahatsizligimda gerilmelerin sanci oldugunu bilmiyordum, apar topar bulundugumuz yerdeki hastaneye gittik, orasi da düne kadar orada tuttu.

azicik daha dayanicaksin cnm,sıkıldın ama baska caren yok.

kurban olurum allah razi olsun cnm

çok tatlı olmuş maşallah güle güle kullansın oğluşun tatlım ama ip perdenin arkasında güneşlik ya da store gibi bişi göremedim? onları da gelince yükle merak ediyoruz :)

Daha bitmedi bitince koyucam tatlim:)

Dün aksamdan beri acayip derecede vajinamda baski ve agri var sancilar igneler sokuyorlar sanki ara ara gelip gidiyor...
Yatakta saga sola dönünce bile orama sanci giriyor yarin dr randevum var söylemeye korkuyorum ne cvp alirim acaba diye.
Birden ayaga kakinca otururken aniden giriyor igeneler sanki ne yapicam ya 1 2 gün iyi olunca haftalarca kötü oluyorum isyan etmiyorumda artik dogsunda kurtulim ya valla

canim valla senin ki bendende kötüymüs allah tüm gurbettekilerin yardimcisi olsun canim benim isimiz zor..

selam kızlar geçmişi okumadan yazmaya başlayayım dedim.birazdan okuycam ama çooook yazılmış neyse.dün oğluşumuzun odasını boşalttık bugünde babası boyadı.evim dandini.oğlanın odasından çıkan eşyaları nereye kooyacağımı şaşırdım.dün misafrimde var pöffffffffffff yani yorgunluktan bittik hafta sonu

canım yazmıştım bende yürüken oluyo,alttan o dediğin acılar
doktora dedim acaba yurumek bana ıyı gelmıyor mu kı dıye, oda bebğin duruşundan kaynaklanıyor dedi,ultrasondada batı ayakta duruyo remen dimdik,tabi ayaklarını oynattıkça aşğı baskı yapıyor,bunlar boyle olacak korkma dedi,ama sende yarın git bakalım ne diyecek...endişelenme...

slm canim benim masallahhhh sübhanallahh kuzuna kisttin kaybolmasina cokkk sevindimmm.gecmis olsun cokk sükür sorun yokmus...canim benim insalalhhh..
saol canım iyi dileklerin için,ayrıntılıda görülmştü ılkiönemsiz dediler ama yıne de bı kaybolsa dıye bekledik durduk...
kızlar kendime pjama araştırıyorum tavsiyesi olan varmı
pijama dunyası guzel,ben magazasından aldım 50liraya pijama 50liraya gecelık
gayet kalıyelı

merhaba ..
dün dr gittim dr değişmişti ,benm dr ethicadan ayrılmıştı ,neyse bende başka bi dr gittim kilosu çok çok iyiymiş ,dr iri bi bebek olucak dedi ,inş ...
sezerryan yada doğum şekli hakkında konuşmadık

neyse,dün bebeşin beşiğide geldi ,dolabı beşiği bembeyaz oam küçük gibi gelmişti ama ,ortada boş alanım bile kaldı ,haftaya uyku s.yatağın için

falan alıcam ...

dr beslenme şeklimi öğrenince şok oldu :)nasıl yani hiç mi yeşillik yemiyorsun ,sbze nasıl yemiyorsun deyip..
neyse 20 gün sonra tekrar çağırdı bebeşin doğum tarihi 6 ocaktan 3 ocağa alındı ..
bu gidişle aralığın ortasında doğurucam galiba

Sizlere bir sorum olacak ama,az önce vajinamda kaşıntı hissettim ve dr umun daha önceden verdiği mantar için olan kremi sürmek istedim.Ayna karşısında tabiki.Ama kremi sürerken sanki vajinamdan dışarı doğru bir et parçası gördüm.Sizce bu normal mi?Korkulacak bir şey yoktur de mi?Erken doğumdan çok korkuyorum ::::::

erken doğum olsa sancı bişi olur korkama oyle herşeye,kaşıntı akşam oluyo bende de sadece, havasız kalmaktan dedi doktor travazoldan surebılırsın dedi...
kılo alıyoruz belkı ondan oyle görünmüştür sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…