melone afiyet olsun cnm iyi yapmışsınn
slm canim nasilsin valla cokk iiy geldi insan türkiyede yediklerini özlüyor canim türkiyede hersey oldugu iicn yazdim öyle tek tek öpt canim seni..
tşkler iyiyim cnm.sen heryıl gelmiyormusun türkiyeye?
bu yıl gelmedin galiba dimi
evet canim insanin illa alistigi tatlar iste türk market uzak ounca herzaman gidemiyorsun iste gittikmide ne alcagimizi sasiriyoruz valla yeyince gözüm acildiGüle güle kullan güzelmiş şekerim
ohhhhh ne güzel insanın alıştığı tatlar başka oluyo tabii afiyet olsun kuzucuuummiyice dinlen bakalım.. ben de fazla takmamaya çalışıyorum ama nebiliim insan herşeyin normal bi şekilde ilerlemesini istiyor böle şeyler çıkınca hastaneye bi daha gitmek istemiyorum
masallah canim bebegine. amin insallah bede 2 hafta sonra gidicem
cok sabirsizlaniyorum
asker gibi teskere bekliyoruz resmen :))
slm canim güle güle kullan cok güzellerr.allahim hepimize aldiklarimizi iyi günlerde kullanmayi nasip etsin hepimize insallalhhh..cnm çok güzeller güle güle kullan cicileriniçanta çok güzel görünüyor bende klasik bebek çantalarından hiç hoşlanmıyorum böle elde taşınan ufak valiz gibi olan deri çantalara bakıcam...
bizim durumumuz icler acisi esim uzak duruyor bendede hic istek yok zatenkızlar son 2 haftadır cinselik tamamen bitti bende, denediğimizde çok acı çekiyorum, ondan mıdır bilmem istek de yok. sizin normal gidiyor mu? acı için tavsiyesi olan var mı?
gule gule kullan canim cantani. bende kizimda pembe bi adidas canta almistim ama cok gozu yoktu.......................................
portbebeyi kullandim cok tavsiye ederim. kizimda kis bebsiydi , sonra birine verdim lazim olmaz diye:)bende size birşey danışmak istiyorum
malum benim perde kararsızlığım
storlar çok güzel baya da uyguna geliyor
ama acaba içerisini yeterince karartmaz mı çok mu aydınlık olur? ayrıca tül de gerekir mi sizce?
ben oğlumun odasında karartma stor kullanıyorum gayet güzel
kıza da düşündüm ama karartma da pembe seçeneği yok internette
birde port bebe konusunda ne düşünüyorsunuz
aşıya falan götürür getirirken kullanışlı olur mu sizce?
araba koltugu var ama sanki kışın port bebe daha korumalı olacak
evet canim insanin illa alistigi tatlar iste türk market uzak ounca herzaman gidemiyorsun iste gittikmide ne alcagimizi sasiriyoruz valla yeyince gözüm acildisagolasin canim benim yaradi valla dün cokk kacirdim.. dinleniyorum bugün benim günüm canim sagolasin..evet bendede korku var carsamba doktor hastaneye yat diycek diye korkuyorum insallahh hersey yolunda gider hepimiz iicn canim benim..takma kafana.
cnm normalde 100 tl falan bu çanta dışarda Large bedeni çünkü.ama daybuyday sitesinde indirime girmiş 79 tlydi kargoyla beraber 85e geldi...güle güle kullanın inşallah nekadara aldın cnm?
cnm daybuyday sitesinden aldım..modelin adı nette '' Nike sami club'' diye geçiyor başka renkleride mevcut başka sitelerde kızı olucaklar için pembesi var..çok güzel duruyor arkadasımın kızı var onda var..tavsiye ederim..buarada bu çanta 3 beden.benimki Large beden olanı.öbürküler küçük gelebilir...ben de şubata kadar olmaz diye düşündüğümden bu kadar erken bitirmek istemiyordum. 4 ay hiç ilişkisiz çok uzun bir süre. :26: gebeliğim de düşük risk olduğu için 40. haftaya kadar devam ederiz diyordum30 da bitti.
kuruluktan kaynaklanmıyor, ama sanki yara varmış gibi, dikenli tel giriyor sanki
bu çantayı çok beğendim link atabilir misin acaba ya da model adı falan bakalım burda var mı :26:
cnm çok geçmiş olsun .dikkat et kendineMerhaba kızlar
cuma sabahı zır gıtmıstım ıse ateısm vardo boğazım agrıodu ama cumartesı gıdemedım yattım kaldım
çok sukur kendıme de geldım dınlenınce bugun cok daha ıyıyım :) işlerımı fln yaptım
bu arada 30. haftamıza girdikçok şükür rabbım hepimiz için sağlıkla tamamlamayı nasıb etsın çok az kaldı
bizim durumumuz icler acisi esim uzak duruyor bendede hic istek yok zatengobustende rahat yatamiyorum o is nasil olucak. esimde bu aralar idrar yolu enf oldu. durumlar vahim yani kardes gibi yasiyoruz.
zaten bugun 32. haftaya basladik nasil olucak
gule gule kullan canim cantani. bende kizimda pembe bi adidas canta almistim ama cok gozu yoktu
pek kullanisli gelmedi ama bunun gozu cok. simdide hastane vericek diye almadim:)
ilkten kizimin cantasiyla giderim sonra cantami alirim diyorum:)
portbebeyi kullandim cok tavsiye ederim. kizimda kis bebsiydi , sonra birine verdim lazim olmaz diye:)
burdada portbebe yok diye kundak aldim. yani ben illaki cocugun sarilmasi taraftariyim. kis bebisi cunku:)
stor kullnamadim fikrim yok canim
seni anliyorum ayni dertten muzdaripiz :) ama sen benden daa sanslisin. Turk market cok yaygin orda
bizim burda yabanci marketler var bir kurufasulye alma gafletinde bulundum bir kez 6 saat pismedi
biz kuru bakliyatlari tr den posta yoluyla yolatiyoruz.
bulabilirsek yunan peyniri aliyoruz. zor burda gida olayi valla.
sarkuteri urunleride hayal tabi. trden gelirken ne gelitebildiysek yada belki bir tanidik gelirken rica edicezde getiricek oyle
gurbet zor gercekten
kizlar yine gece 12 yi yaptim. oglusta disko isletiyor herhalde icerdecigerimi olmadi mesanemi delicek bu gidisle
bu cocuk gununu beklmeyecek ben oyle dusunuyorum. aksamda esimle konusuyoruz oda ocagin 3 nu isteyelim diyor
dur dedim belki normal dogum yapicam. sen yapamazsin diyor cokmu gucsuz gorunuyorum karsidan bakinca acaba?
halbuki ben gozumu kararttimadet sancisi kadar cekicem hemen pirtlaticam diyorum kendi kendime :))
yolu baya azalttik onumuzdeki ay sonu yavas yvas baslicak ins dogumlar hatta belki onumudeki ay ortasi :)) saglikla insallah
canim evde rahatsizligimda gerilmelerin sanci oldugunu bilmiyordum, apar topar bulundugumuz yerdeki hastaneye gittik, orasi da düne kadar orada tuttu.
Merhaba arkadaşlar.. Geçmişi tamamen okuyamadım ya. Bugün akraba günü bende birazdan gelir misafirler ama sizleri merak ettim hemen bakayım dedim. Sonra geriye kalanları da okurum inşAllah..
Allah' ım cc sana şükürler olsun.. Nasıl güzel bir haber verdin sen öylee canım yaa.. Allah'ım cc sevinçten ağlattın beni. Dün hep aklımdaydın biliyor musun. Bebek mevlütü vardı dün. Mevlüt boyunca kızımda tepikleriyle eşlik etti bana.. Ve o tepikledikçe sen geldin aklıma.. Ne olur bu güzelliği hissetsin chekirdekk diyip durdum. Ve aynı gün sen miniğinin tepiklerini hissetmişsin.. Çok ama çok sevindim canım ya.. Rabbim cc sağlıkla, sıhhatle yavrularımıza kavuştursun inşAllah.. Bugün çok mutlu ettin beni...
zeynebim canım benim.. Ne olur heryerde yazan yazıları okuma.. Birgün senin için oturup yaşanış pozitif hikayeleri bulup yollayacağım sana.. Canım benim bak sende yazmışsın moral çok önemli.. Kuzucuğunu düşün bitanem.. İçimizi falan şişirmiyorsun sakın ama sakın öyle düşünme.. Biz madden yanında değiliz ama manen yüreklerimiz dualarımız herdaim seninle.. Sen güçlü bir annesin ve bugünleri Rabbimin cc izniyle atlatacaksın.. Zor bir imtihandan geçiyorsun evet ama üstesinden geleceksin canım benim...
çok tatlı olmuş maşallah güle güle kullansın oğluşuntatlım ama ip perdenin arkasında güneşlik ya da store gibi bişi göremedim? onları da gelince yükle merak ediyoruz :)
bizim durumumuz icler acisi esim uzak duruyor bendede hic istek yok zatengobustende rahat yatamiyorum o is nasil olucak. esimde bu aralar idrar yolu enf oldu. durumlar vahim yani kardes gibi yasiyoruz.
zaten bugun 32. haftaya basladik nasil olucak
gule gule kullan canim cantani. bende kizimda pembe bi adidas canta almistim ama cok gozu yoktu
pek kullanisli gelmedi ama bunun gozu cok. simdide hastane vericek diye almadim:)
ilkten kizimin cantasiyla giderim sonra cantami alirim diyorum:)
portbebeyi kullandim cok tavsiye ederim. kizimda kis bebsiydi , sonra birine verdim lazim olmaz diye:)
burdada portbebe yok diye kundak aldim. yani ben illaki cocugun sarilmasi taraftariyim. kis bebisi cunku:)
stor kullnamadim fikrim yok canim
seni anliyorum ayni dertten muzdaripiz :) ama sen benden daa sanslisin. Turk market cok yaygin orda
bizim burda yabanci marketler var bir kurufasulye alma gafletinde bulundum bir kez 6 saat pismedi
biz kuru bakliyatlari tr den posta yoluyla yolatiyoruz.
bulabilirsek yunan peyniri aliyoruz. zor burda gida olayi valla.
sarkuteri urunleride hayal tabi. trden gelirken ne gelitebildiysek yada belki bir tanidik gelirken rica edicezde getiricek oyle
gurbet zor gercekten
kizlar yine gece 12 yi yaptim. oglusta disko isletiyor herhalde icerdecigerimi olmadi mesanemi delicek bu gidisle
bu cocuk gununu beklmeyecek ben oyle dusunuyorum. aksamda esimle konusuyoruz oda ocagin 3 nu isteyelim diyor
dur dedim belki normal dogum yapicam. sen yapamazsin diyor cokmu gucsuz gorunuyorum karsidan bakinca acaba?
halbuki ben gozumu kararttimadet sancisi kadar cekicem hemen pirtlaticam diyorum kendi kendime :))
yolu baya azalttik onumuzdeki ay sonu yavas yvas baslicak ins dogumlar hatta belki onumudeki ay ortasi :)) saglikla insallah
canım yazmıştım bende yürüken oluyo,alttan o dediğin acılarDün aksamdan beri acayip derecede vajinamda baski ve agri var sancilar igneler sokuyorlar sanki ara ara gelip gidiyor...
Yatakta saga sola dönünce bile orama sanci giriyor yarin dr randevum var söylemeye korkuyorum ne cvp alirim acaba diye.
Birden ayaga kakinca otururken aniden giriyor igeneler sanki ne yapicam ya 1 2 gün iyi olunca haftalarca kötü oluyorum isyan etmiyorumda artik dogsunda kurtulim ya valla
saol canım iyi dileklerin için,ayrıntılıda görülmştü ılkiönemsiz dediler ama yıne de bı kaybolsa dıye bekledik durduk...slm canim benim masallahhhh sübhanallahh kuzuna kisttin kaybolmasina cokkk sevindimmm.gecmis olsun cokk sükür sorun yokmus...canim benim insalalhhh..
pijama dunyası guzel,ben magazasından aldım 50liraya pijama 50liraya gecelıkkızlar kendime pjama araştırıyorum tavsiyesi olan varmı
Nerede yapacaksın doğumunu? Ne güzel dimi artık doğum konuşmaya başladık.
etlik lokman hekımde:) ay ne guzel dimi,30kasımda gel raporunu yazalım çalışacaksan çalışır yazarız dedi,bı heyecanlandım kı bu kadar yaklaştımmı dedim:)
Boş ver canım bence oüzülsün.. Annelik duygusunu tatmadan bu dünyadan göçüp gidecek... Anneliği hiçbirşeye tercih edemem dünyada..
yokya tabıkı anneliği ve evliliği ajdanın vucuduna tercih edrim, ama cidden inanamıyor ınsan babnem yaşındakı kadın nasıl o fizikte olur,tabı estetik var ama yıne de...
...
Sizlere bir sorum olacak ama,az önce vajinamda kaşıntı hissettim ve dr umun daha önceden verdiği mantar için olan kremi sürmek istedim.Ayna karşısında tabiki.Ama kremi sürerken sanki vajinamdan dışarı doğru bir et parçası gördüm.Sizce bu normal mi?Korkulacak bir şey yoktur de mi?Erken doğumdan çok korkuyorum ::::::
erken doğum olsa sancı bişi olur korkama oyle herşeye,kaşıntı akşam oluyo bende de sadece, havasız kalmaktan dedi doktor travazoldan surebılırsın dedi...
kılo alıyoruz belkı ondan oyle görünmüştür sana
ayşecim bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı dr. ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dualarını eksık etme rabbım bebeğime can versin daha önceki bebeğimde geç döllenmişti cok korkuyorum dr. ne kan aldı ne bırsey yapı direk dediği laf haftaya kalbı atmazsa alırım bana bır akıl ver bacım ne yapayım acaba benım gıbı olan varmı ne olur bır tek ben mı böyleyımınan ağlamaktan gözlerim şişti kan çanağı gıbı oldu hiç halım dermanım yok
SAT : bugün 9+1 günlüğüz
Canım bir kaç gündür giremiyordum kadınlar kulubüne. Görünce hemen yazmak istedim. Aynı olay benim başıma geldi. Üstelik benimki geç döllenme falan da değildi. Kaç doktor gezdim. Bazıları hemen kürtaj diyor alalım. Bazıları boş gebelik diyor. En son gittiğim doktor bekleyelim dedi ve ben 9. haftanın sonuna doğru bebeğimin kalp atışlarını gördüm. Doktorlar genelde 4 ve 6. haftaları baz alıyorlar. Bazıları çok acımasız, hemen alalım diyor. Eğer o ilk doktora güvenseydim bebeğim şu an karnımda olmayacaktı.
Kan tahlili yaptır. Gebelik testi.Çünkü şu an değerlerinin 2 katı yükseliyor olması gerek her gün. Eğer böyleyse bebeğin var demektir. Ben yaptırmıştım ve değerlerim yüksekti. Doktorlara da güvenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?