canım yazmıştım bende yürüken oluyo,alttan o dediğin acılar
doktora dedim acaba yurumek bana ıyı gelmıyor mu kı dıye, oda bebğin duruşundan kaynaklanıyor dedi,ultrasondada batı ayakta duruyo remen dimdik,tabi ayaklarını oynattıkça aşğı baskı yapıyor,bunlar boyle olacak korkma dedi,ama sende yarın git bakalım ne diyecek...endişelenme...
Dün aksamdan beri acayip derecede vajinamda baski ve agri var sancilar igneler sokuyorlar sanki ara ara gelip gidiyor...
Yatakta saga sola dönünce bile orama sanci giriyor yarin dr randevum var söylemeye korkuyorum ne cvp alirim acaba diye.
Birden ayaga kakinca otururken aniden giriyor igeneler sanki ne yapicam ya 1 2 gün iyi olunca haftalarca kötü oluyorum isyan etmiyorumda artik dogsunda kurtulim ya valla
Canım sakın vınn alma. Hiç iyi birşey değil. Biz 1 gb almıştık sözleşmeli fiyatı da uygun diye. Yeter diye düşündük. Ama inan yetmiyor, her ay ek kota alıyoruz bir de
4GB olanlarında fiyatları uçmuş durumda. Ki eşim çok pc ye girmez. Ben de kadınlar kulubüne giriyorum sürekli. Sayfaları yenilediğim için, kotam sadece kadınlar kulubüne çalışıyor diyebilirim.
Dsmartı istersen bir araştır, Uydu, internet ve tv paketleri var çok uygunmuş. herkes çok mennun. Eşim dijitürkte belgesel izliyor sürekli. O yüzden d smart alamıyoruz biz. böyle her ay kota alıyorum. Normalde 21 tl olan şey, ek kota aldığım için 35 tl ye geliyor..
geçmiş olsun cnm
cnm bende 2 aydır kotamı aşıyorum 29 liralık faturam 50 lira geldi 2 ay boyunca.halbuki ne video izlerim nede müzik filan indiririm
girdigim sadece burası ve face.
d-smart kullanıyoruz şuan.internet kapmanyalarına baktım dedigin gibi gayet makul fiyatları.tşkler cnm
örtünün altından cıktıgımız oluyor ama oda karanlık oluyorr
anlaşılan sende bayaa fantazi var :))
cnm dün ölcü almaya geldiler.imalat yapılcak 16 kasımda takılcakmış.
evet canım ajda ankaraya konser için geldi:)
baya uzaktan izledim,sonradan bı yakınından geçtım o kadar...
Merhaba kızlar
cuma sabahı zır gıtmıstım ıse ateısm vardo boğazım agrıodu ama cumartesı gıdemedım yattım kaldım
çok sukur kendıme de geldım dınlenınce bugun cok daha ıyıyım :) işlerımı fln yaptım
bu arada 30. haftamıza girdikçok şükür rabbım hepimiz için sağlıkla tamamlamayı nasıb etsın çok az kaldı
Pijama Dnyas
ben bu siteden iki tane takım aldım
haluk bayram olan çok güzel kullanışlı
bir tane de disneyin aldım ama o beden olarak çok büyük, begenmedim açıkçası
burda fiyatlar uygun baya
dışarda ateş pahası
ben doğum için bakıyorum da 250 tl falan diyorlar
Canım bir kaç gündür giremiyordum kadınlar kulubüne. Görünce hemen yazmak istedim. Aynı olay benim başıma geldi. Üstelik benimki geç döllenme falan da değildi. Kaç doktor gezdim. Bazıları hemen kürtaj diyor alalım. Bazıları boş gebelik diyor. En son gittiğim doktor bekleyelim dedi ve ben 9. haftanın sonuna doğru bebeğimin kalp atışlarını gördüm. Doktorlar genelde 4 ve 6. haftaları baz alıyorlar. Bazıları çok acımasız, hemen alalım diyor. Eğer o ilk doktora güvenseydim bebeğim şu an karnımda olmayacaktı.
Kan tahlili yaptır. Gebelik testi.Çünkü şu an değerlerinin 2 katı yükseliyor olması gerek her gün. Eğer böyleyse bebeğin var demektir. Ben yaptırmıştım ve değerlerim yüksekti. Doktorlara da güvenmedim.
kadınlar kulubü kaç gündür fıtık etti valla nese çözüldü sanırım yani umarımevet ya senin hikayeni unutmadım allahııım görüyomusun o gün kürtaj olsaydın beklemeyip şimdi yavruna kavuşamıcaktın ne kötü ya o gün yazdığında o doktrlara ne küfür ler ettim he ne üzlmüştüm böle doktrlar olduğuna gerçekten
Canim benim bebegimin 22. haftadan beri basi asagida kafasi dogum kanalina girmeye baslamis zaten benim ic rahmim acik..
Ondan korkuyorum yoksa amenna sancilar agrilar cekilecek gebelikte...
Sanki cürümüs özel bölgem makatimada sanci veriyor ben bebek düsrmüstüm ondada sanci makatima vuruyordu...
Evet bakalim nedicek hazirlikliyim herseye zaten..
Canım sakın vınn alma. Hiç iyi birşey değil. Biz 1 gb almıştık sözleşmeli fiyatı da uygun diye. Yeter diye düşündük. Ama inan yetmiyor, her ay ek kota alıyoruz bir de
4GB olanlarında fiyatları uçmuş durumda. Ki eşim çok pc ye girmez. Ben de kadınlar kulubüne giriyorum sürekli. Sayfaları yenilediğim için, kotam sadece kadınlar kulubüne çalışıyor diyebilirim.
Dsmartı istersen bir araştır, Uydu, internet ve tv paketleri var çok uygunmuş. herkes çok mennun. Eşim dijitürkte belgesel izliyor sürekli. O yüzden d smart alamıyoruz biz. böyle her ay kota alıyorum. Normalde 21 tl olan şey, ek kota aldığım için 35 tl ye geliyor..
cnm milsa haklı..bizdede sınırlıydı ilk evlendiğimizde fatura 75 tl falan gelince 2 ay eşim gitti sınırsız yaptı,52 tl ama filmde izliyoruz herşeye giriryoruz..çocuk olunca bukadar girebilirmiyim nete tabi orası malumşimdi yemekten temizlikten vakit bulunca buraya kaçıyorum ama ozman çocukla ilgilenmek zorunda kalıcam..eğer öyle olursa tekrar sınırlıya geçeriz diye konuştuk eşimle ama sınırlı mınırlı hikaye adamı kazıklıyorlar resmen yine..en iyisi sınırsız olan yani..vın sakın alma çok yavaş çok sıkıntılı arkadaşlarım var kullanan memnun değiller cnm
kadınlar kulubü kaç gündür fıtık etti valla nese çözüldü sanırım yani umarımevet ya senin hikayeni unutmadım allahııım görüyomusun o gün kürtaj olsaydın beklemeyip şimdi yavruna kavuşamıcaktın ne kötü ya o gün yazdığında o doktrlara ne küfür ler ettim he ne üzlmüştüm böle doktrlar olduğuna gerçekten
Hemen değiştirdim zaten canım o doktoru.Gercekten kadın doğumcuların bazıları çok acımasız. Allah doktorun bile iyisini nasip etsin...
merhaba ..
dün dr gittim dr değişmişti ,benm dr ethicadan ayrılmıştı ,neyse bende başka bi dr gittim kilosu çok çok iyiymiş ,dr iri bi bebek olucak dedi ,inş ...
sezerryan yada doğum şekli hakkında konuşmadık
neyse,dün bebeşin beşiğide geldi ,dolabı beşiği bembeyaz oam küçük gibi gelmişti ama ,ortada boş alanım bile kaldı ,haftaya uyku s.yatağın için
falan alıcam ...
dr beslenme şeklimi öğrenince şok oldu :)nasıl yani hiç mi yeşillik yemiyorsun ,sbze nasıl yemiyorsun deyip..
neyse 20 gün sonra tekrar çağırdı bebeşin doğum tarihi 6 ocaktan 3 ocağa alındı ..
bu gidişle aralığın ortasında doğurucam galiba
uyku tutmadı ya,birazdan gidip yatıcam ,haftalık doğumda uyku bozukluğu olabilir diyorda saat 01:30 .(
benim kız neredeyse boğazıma dayandıdoğum kanalına girmiş ,ee bizimkinin bacakları yukarı doğru olması lazım ,iyide hep video ve resimlerde bacaklar kıvrık benimki esniyor mu ne yapıyor anlamadım ,tam şuanda iki göğsümün arasında ,birde göbek büyüdükçe sütyenn teli göbeğin üsünde iz yapıyor ..sanki şuanda 3 tane göğsüm var :))))))))))))kımıl kımıl ,hay allahımmm
aşağı doğru değilde yukarı doğru çıkıyor sanki ,şimdi giidp yatakta birazcık yoklıyayım ,nerde ne yapıyor diye ...
Dün aksamdan beri acayip derecede vajinamda baski ve agri var sancilar igneler sokuyorlar sanki ara ara gelip gidiyor...
Yatakta saga sola dönünce bile orama sanci giriyor yarin dr randevum var söylemeye korkuyorum ne cvp alirim acaba diye.
Birden ayaga kakinca otururken aniden giriyor igeneler sanki ne yapicam ya 1 2 gün iyi olunca haftalarca kötü oluyorum isyan etmiyorumda artik dogsunda kurtulim ya valla
uyku tutmadı ya,birazdan gidip yatıcam ,haftalık doğumda uyku bozukluğu olabilir diyorda saat 01:30 .(
benim kız neredeyse boğazıma dayandıdoğum kanalına girmiş ,ee bizimkinin bacakları yukarı doğru olması lazım ,iyide hep video ve resimlerde bacaklar kıvrık benimki esniyor mu ne yapıyor anlamadım ,tam şuanda iki göğsümün arasında ,birde göbek büyüdükçe sütyenn teli göbeğin üsünde iz yapıyor ..sanki şuanda 3 tane göğsüm var :))))))))))))kımıl kımıl ,hay allahımmm
aşağı doğru değilde yukarı doğru çıkıyor sanki ,şimdi giidp yatakta birazcık yoklıyayım ,nerde ne yapıyor diye ...
hadi ya 22. haftadan beri başı aşağıda he ...ne zaman bidahaki kontrlün.....bebeğin sağ salim gelsin de erken gelsin be canım temmenimiz bu değil ama daha beterinden korusun allahım
canim benimde o dürtmeler var sorma bebk asagida ondan oluyor insan korkuyor birsey olacak diye ben bazen uyuyamiyorum sanki icimden birsey batlicak suyum gelcek falan diye korkudan uyuyamiyorum asagiya batmalar insanin caninida yakiyor igne batiyor gibi sanki allahim hepimizi yardimcizi olsun..az kaldi allahin izniyle canim beni sabir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?