2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Canım sakın vınn alma. Hiç iyi birşey değil. Biz 1 gb almıştık sözleşmeli fiyatı da uygun diye. Yeter diye düşündük. Ama inan yetmiyor, her ay ek kota alıyoruz bir de

4GB olanlarında fiyatları uçmuş durumda. Ki eşim çok pc ye girmez. Ben de kadınlar kulubüne giriyorum sürekli. Sayfaları yenilediğim için, kotam sadece kadınlar kulubüne çalışıyor diyebilirim.

Dsmartı istersen bir araştır, Uydu, internet ve tv paketleri var çok uygunmuş. herkes çok mennun. Eşim dijitürkte belgesel izliyor sürekli. O yüzden d smart alamıyoruz biz. böyle her ay kota alıyorum. Normalde 21 tl olan şey, ek kota aldığım için 35 tl ye geliyor..

Canim benim bebegimin 22. haftadan beri basi asagida kafasi dogum kanalina girmeye baslamis zaten benim ic rahmim acik..
Ondan korkuyorum yoksa amenna sancilar agrilar cekilecek gebelikte...
Sanki cürümüs özel bölgem makatimada sanci veriyor ben bebek düsrmüstüm ondada sanci makatima vuruyordu...
Evet bakalim nedicek hazirlikliyim herseye zaten..

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz biz kizimla iiz cok sukur gerci aksamlari biraz sancim oluyo bide karnim asagi indi gibi dokora gitmeme iki hafta var kizimi ozledim hemde cok sizlerde iyisiniz umarim internet paketim bittigi icin giremiyorum hepiniz kendinize cok ii bakin mandalinacim hediyen en kisa zamanda elinde olcak opuyorum sizleri:)))

geçmiş olsun cnm

cnm bende 2 aydır kotamı aşıyorum 29 liralık faturam 50 lira geldi 2 ay boyunca.halbuki ne video izlerim nede müzik filan indiririm
girdigim sadece burası ve face.

d-smart kullanıyoruz şuan.internet kapmanyalarına baktım dedigin gibi gayet makul fiyatları.tşkler cnm

Ah cNIM işte bu kadınlar kulubü çok fena kota bitiriyor :)))) Ama burası olmadığı zaman eksikliğini hissediyorum açıkçası. Çünkü birbirimizin derdinden anlıyoruz, moral oluyruz, birlikte gülüyoruz. Bakalım doğum yapınca girebilecek miyiz :)))

örtünün altından cıktıgımız oluyor ama oda karanlık oluyorr

anlaşılan sende bayaa fantazi var :))

cnm dün ölcü almaya geldiler.imalat yapılcak 16 kasımda takılcakmış.

kısss kavuşcaz diye 2 yıl bekledik daha da 28 aylık evliyiz olsun o kdr olayımız

hmmmm tam da soğuklarda kolay gelsin canım

Son düzenleme:
evet canım ajda ankaraya konser için geldi:)
baya uzaktan izledim,sonradan bı yakınından geçtım o kadar...

yakınından nasıl geçtin kıss :))

ayşecan sen çok sıkmı hasta olanlardansın ya geçmiş olsunn

uygun bi site gerçekten kırmızı olanı beğendim eşimi de ikna edemiyrumki netten alışveriş konusunda

hadi ya 22. haftadan beri başı aşağıda he ...ne zaman bidahaki kontrlün.....bebeğin sağ salim gelsin de erken gelsin be canım temmenimiz bu değil ama daha beterinden korusun allahım

cnm milsa haklı..bizdede sınırlıydı ilk evlendiğimizde fatura 75 tl falan gelince 2 ay eşim gitti sınırsız yaptı,52 tl ama filmde izliyoruz herşeye giriryoruz..çocuk olunca bukadar girebilirmiyim nete tabi orası malum şimdi yemekten temizlikten vakit bulunca buraya kaçıyorum ama ozman çocukla ilgilenmek zorunda kalıcam..eğer öyle olursa tekrar sınırlıya geçeriz diye konuştuk eşimle ama sınırlı mınırlı hikaye adamı kazıklıyorlar resmen yine..en iyisi sınırsız olan yani..vın sakın alma çok yavaş çok sıkıntılı arkadaşlarım var kullanan memnun değiller cnm

sana katılıyorum sınırlı die geçiriyolar resmen genlede beklediğin fatura gelmiyo kotayı aştığın için e oda yetmiyoki anam hiç bişe yapılmıyo valla en iyisi sınırsız kafan rahat en azından

slm canim benim bebeginin iyi olmasina cokk sevindim masallahh sübhanallahh aldiklarinizi güle güle kullanin bebisin saglikla yatsin insallahh hersey gönlünce olur insalllah canim benim..

uyku tutmadı ya,birazdan gidip yatıcam ,haftalık doğumda uyku bozukluğu olabilir diyorda saat 01:30 .(

benim kız neredeyse boğazıma dayandı doğum kanalına girmiş ,ee bizimkinin bacakları yukarı doğru olması lazım ,iyide hep video ve resimlerde bacaklar kıvrık benimki esniyor mu ne yapıyor anlamadım ,tam şuanda iki göğsümün arasında ,birde göbek büyüdükçe sütyenn teli göbeğin üsünde iz yapıyor ..sanki şuanda 3 tane göğsüm var :))))))))))))kımıl kımıl ,hay allahımmm
aşağı doğru değilde yukarı doğru çıkıyor sanki ,şimdi giidp yatakta birazcık yoklıyayım ,nerde ne yapıyor diye ...

benimde öyle valla oynayip duruyor kuzum senin kuzuda pek oynakbenimd acayip karnim sert midem yaniyor allahtan süt iyi geliyor 2 yudum soguk süt hemen kesiyor sana iyi geceler canim yatta kuzunla iki oynasin öpt seni..

canim benimde o dürtmeler var sorma bebk asagida ondan oluyor insan korkuyor birsey olacak diye ben bazen uyuyamiyorum sanki icimden birsey batlicak suyum gelcek falan diye korkudan uyuyamiyorum asagiya batmalar insanin caninida yakiyor igne batiyor gibi sanki allahim hepimizi yardimcizi olsun..az kaldi allahin izniyle canim beni sabir..

Ayyyyy canım ya bence çok güzel birşey bu. Allah hareketlerini arttırsın, biz eşimle hala her hareketinde heyecanlanıyoruz sanki ilk tekmesi gibi. Maşallah diyelim, maşallah

kızlar bebeğin döndüğünü nasıl anlıyorsunuz...yani doğum için başının dönmesi lazım ya bu aylarda..geçen hafta doktorum bişey demedi dönmemiş sanırım benimki daha yoksa derdi atlamazdı doktorum..ya ben çok normal doğum istiyorum ama bu velet sezeryanla olcak içime doğuyo çokta hareketli.göbeğimi delecek çıkacak aradada aşağıyı tepikliyo sanki çıkar beni der gibi gözümden uyku akıyo ben yatmaya gidiyorum.öpüyorum hepinizi:111:

hadi ya 22. haftadan beri başı aşağıda he ...ne zaman bidahaki kontrlün.....bebeğin sağ salim gelsin de erken gelsin be canım temmenimiz bu değil ama daha beterinden korusun allahım

Amin canim cümlemizi.. bugün gidicem..

Aynen geceleri cok kasiliyorum dedigin gibi suyum gelicek balon patlicak gibi hisstediyorum :18: cok geriliyor cünkü karnim acitiyor canimi..
Ben zaten sana imreniyorum 2 cocukla nasil geciriyorsun gebeligini seninde zorlu geciyor cünkü..
Ama dogsun totsuna totosuna saplaklar aticam yaramaz oglum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…