2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Aslicim bebegin döndügünü ben hemen anladim ki kücüktü bile 22 haftadaydi sen hayli hayli anlarsin...
Bebek basi yukarda olunca mide kismina siskinlik veriyor ayaklari asagida olunca orasi yukari tarafa nazaran bos kaliyor hissi veriyor..
Karin aslinda daha büyük duruyor yukarisi sis olunca bebek dönünce karnin sana kücülmüs gibi gelecek az biraz... basinin baskisini hissedeceksin ayak tepicigi gibi olmuyor
Asagisi daha dolu yukarisi bos kalacak hafif.. ben anladigim ki ilk bebegim sordum dr evet dönmüs dedi daha cok döner o dedi ama bizim ki öyle kaldi sagolsun

günaydın kızlar
uzun bir tatil arasından sonra yeniden aranızdayım
87 günümüz kalmış da haberim yok :O
iyice heycan bastı vala :)

nasılsınız, ne var ne yok bakalım ???
özledim hepinizi :))

Esimi ise yolladim dahada uykum tutmadi bir bakim dedim topige anneler neler kaynatmislar
Allahtan cok sey kacirmamisim yoksa yetisemiyorum oku oku sayfalar bitmek bilmiyor
Nasilsiniz Anneler hepimiz hemen hemen ayni günlerdeyiz ben cok agirlastim hareketsizlestim ama kendimi cok güzel hissediyorum bu aralar aynalardan alamiyorum kendimi
Ilk zamanlarda cok cirkinlesmistim yani kendi kendimin gözüne öyle geliyordum

Bugün oglumla terminimiz var bakalim ne durumda 32. hafta bitiyor rahme bakmasini isticem cünkü süpheleniyorum kendimde degisiklik farkedince yanilmam vücudumu iyi dinleyen biriyim..
Hayirli haberlerle geliriz insAllah dua edin teyzeleri

Gittim ben Hayirli günleeer

günaydın arkadaşlar nasılsınız. gece uyuyamadım sabah erkenden pörtledim eşimi işe gönderim geri uykuya geçiyorum. sabahta baldırıma giren krampın tarifi mümkün değil. 36. haftada doğum şekline karar verilecek ya bakalım 6 haftam var erzurumda sonra artık antep yolları göründü bana annem daha erken gel diye ısrarcı ama eşimde hiç duymamış gi,bi yapıyor ya bu ikisi arasında kalmaktan bi hal oldum. çanta hazırlığı için ayın 15. ini bekliyoruz. bende zaten çantamı hazırlar gitmeden önce temizliğimi yaptırır öyle geçerim antebe. zaten kayınbabamda dönüyor evde çok rahat edemem artık.

günaydın cnm napıcaz bu krampları bilmem.benim bütün kaslarım ağrıyor kasılma geçtikten sonrada gün boyu.günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt üstüne bide magnezyum içiyorum banamısın demiyor..az kaldı doğumlara ama daha çilemiz bitmiycek malesef bugünlerimizi arıycaz bence

Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları...
Meğer sitede sıkıntı varmış ben de benim pc sapıttı heralde diyordum..
Allah tan cc düzelmiş.

Çok huzursuz bir gece geçirdim. Eşimi yolladıktan sonra da uyuyamadım, gerçi gece de uyudum denemez ama.
Doğuracağım sandım ya. Kasıklarım çok ağırdı birde kızım hiç rahat durmadı. Şimdi daha iyim çok şükür.
Bir arkadaşım doğum yapmıştı dün eşimle bebişi görmeye gittik. Ah ya çok tatlı kuzucuk.. Eşimin eline tutuşturdular hemen
Alış şimdiden diyorlar. Başta çok korktu eşim hemen bana verdi. sonra alışınca kucağından bırakmadı.. Minik yavru bir de eşime hediye verdi..
Bir kustu eşimin üstüne ki ne kusma Koptuk gülmekten.. Ya doğduktan sonra bambaşka oluyor herşey.. Annesiyle aşk yaşıyorlar resmen..
Kuzucuk herkeslere gülücük dağıtıyor.. MaşAllah barekAllah.. Okuduk üfledik hep nazar değmesin diye..

Arkadaşla uzun uzun konuştuk doğumla ilgili. Normal doğum yaptı acıcık zorlu geçmiş ama kızımı gördüğüm anda her ağrım geçti diyor. Ne acılar ne de uykusuz geceler hiçbirşey koymuyor insana dedi..

Rabbim cc hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun inşAllah..

huhuuu hayırı sabahlar
çekilişlerin süprizini neden açıkladınız ayooll

bu arada ben 32. haftadayım, önceden 30 lu rakamlar ne kadar uzak geliyordu şimdi ise bir bir bitiyor
Allah hepimizi hayırlı şekilde kurtarsın iş

günaydın kızlar..babamızı işe geçirdik.kahvaltı yapıcaz oğluşumla.. sonra bıcı bıcı yapıcaz,anneannemizle çarşıya çıkıcaz..ciciler alıcaz ama bu sefer banaa pijama alıyım diyo nenemiz doğumdan sonra evde giymem için.kendi bilir bize hava hoş alsın tağğbi canım giyeriz yani buarada bacaklarım kolllarım çok ağrıyor çok acıyor yahu.dayak yemiş gibiyim..öpüyorum sizleri kocamaaaan

o krampı ben bir kaç gün yaşadım da berbat tarifi imkansız bişey ya sürekli olmadı Allah dan geçti benimki

sarehatun benim kızımda dediğin gibi yan pozisyonda duruyor.. Doktor daha vakit var dönebilir dedi. Dönmezse de sadece normal doğum yapamazsın sezeryan olur dedi. Ama daha döner inşAllah.. Yani endişelenme bir sıkıntı yok canım. Burda yazmıştı arkadaşlar son haftalarda bile dönebiliyormuş bebişler..

esramtirak canımm çok geçmiş olsun.. Dualarımız seninle inşAllah bebişin sağlıkla ve zamanında gelir..

asliirfan
doktora gittiğinde doktorun söyler sana dönüp dönmediğini canım . O söylemese de sen sor doktora bebeğim dönmüşmü diye.
Ben geçen hafta gittim ben sormadan bebeğin henüz dönmemiş dedi..

benim forum hayatım teee kızıma hamileyken başladıı.başka sitede yazışıyordum.
hamileyken başka cocukta olmadıgı için rahat rahat yazıyordum cokta keyifli oluyordu şuanki gibi
dogumdan hemen sonra annem yanımda kaldıgı için yine rahattım.
annem gidince eşekten düşmüş karpuza döndüm tabi :) bi kac gün bocaladım ama sonradan cok güzel düzenimi kurdum

bebek ilk dogdugunda zaten cok fazla uyur.size sadece onu emzirmek ve altını dgeiştirmek kalıyor.
ben geceden evimi toplardım ,sabah erken uynıp kızımı emzirirdim sonrasında işlerimi hallederdim ,yemegimi yapardım 3 saatimi almazdı iş olayım
sonrada akşama kadar kızımla ilgilenir kendim dinlenirdim ,forumada girerdim
yani bi düzen tuttuurursanız ,ve işlerinizi biriktirmezseniz cok rahat edersiniz her konuda
ben şuan halaa bu düzende devam ediyorum.akşam evimi toplayıp yattım

sabahta 7 de uyandım wc ,banyo balkonlarımı yıkadım
kahvaltımı hazırladım kızımn uyanmasını bekliyorum.kahvaltıdan sonra evi süpürüp silcem yemegimi yapcam.öglene kadar biter sonrasında rahatım :)

amin canımmm ınsalllaahhhh :)

slm canim üsüttüm demisin bogazlarim agriyor demissin gecmis olsun ikkat et kendine canim benim..

canım cok şükür gecti dinlenınce iyileştim )

yakınından nasıl geçtin kıss :))

ayşecan sen çok sıkmı hasta olanlardansın ya geçmiş olsunn

yok canım çok sık hasta olmam aslında daha senenın ılk soğuk algılnığı :)

ama kronik astım var ailede soğukalgınlıgı ilerlemedn iyileşmye bakıorum cnım sonra içindn çıkamam

gecenlerde çarpıntı dolayısıyla gelememıstım ıse sen onu hatırlıyorsun sanır

kısss kavuşcaz diye 2 yıl bekledik daha da 28 aylık evliyiz olsun o kdr olayımız
hımmm tam da soğuklarda kolay gelsin canım
eneeee daha yeni evli sayılırsınız.
siz şuan ögrenme ,deneme yanılma aşamasındasınız

biz o dönemleri coktannn gectikkk, doktora yapıyorum şuan

günaydın annişler ve kuzuları

bizde bu hafta sonu cmt kocişe tatil olunca alışverişe gittik bide kışlık gecelik aldık ama babanne işi :26: doğum normal olursa rahat baksınlar diye pijama ve emzirme lerde bide bebişin cicileri tamam hastane çantamız hazır ama diğer herşey beklemde daha böyle giderse koltukta yatacak oğluşum
tontirikçim haberturk ün masal anlatanlarını sen söylemiştin demi sağolasın ilk oyuncağımız (2oluyo öbürü kumbaraydı) yemyeşil pembe kanatlı bi dinazor kardeşime netten gösterdik bayıldı çok sever o dinazorları ilk oyuncağını ben alcaktım diyo teyzesi ama anca 5 6 ayında gelebilecek ay kupon biriktirirken uyduruk olur diyodum ama çok güzelmiş sade masalı bi çocuk anlatmış başını dinlemeye bile dayanamadık ama görüntü çok güzel buda sana

pazarda kışlık yazlık ayarladık malum izmirde havalar daha güzel yazlıklar az yer kaplayınca dolabın 1gözünü bebişe ayırırız şifonyer alırız diyoduk e beşiğinde çekmeceleri olacak ama kışlıklar çok yer kaplayınca oğluşumun kıyafetlerine yer kalmıyo babişe diyoruz biz dolap istiyoruz diye bakalım dedi kısmet artık

bugünde dünya iş var nevresim ve yastıklar dolaba yerleşecek temizlik günü temizlik yapılacak ama havada soğuk canım damla iş yapmak istemiyo of acayip tembel ötesi oldum ben

ay erken doğum riski olan bebişler dursun durdukları yerde 2gün dursalar hayır onlara bizim daha haftamızda erken sıkı tutun oğluşum bulduğun yere diyorum hep

sen halaaa telli sütyenmi takıyon yaww.
benden tavsiye kesinliklee takma şuan ve emzirme döneminde tellileri ,özellikle emzirme döneminde süt kanalların tıkanır, ondan sonrada ayvayı yersin
seni sıkmıcak, içi pamuklu penye sütyenler tercih etmelisin.

güçlü tekmeleri nerende hissediyorsan bebegin ayakları oradadır
ellerinin oldugu yer genelde daha zayıf hareket hissedersin.
bide bebegin başı yukardayken benim mide yanmam cok oluyordu.bayadır mide yanmalarım gecti.bebekte dönmüş zaten.alakası varmıdır bilemiyorum.

günaydın kızlar
uzun bir tatil arasından sonra yeniden aranızdayım
87 günümüz kalmış da haberim yok :O
iyice heycan bastı vala :)

nasılsınız, ne var ne yok bakalım ???
özledim hepinizi :))

hoşgeldin cnm.nasıl gecti tatilin

Son düzenleme:
herkese günaydın
herkes herşeyini almış anlaşılan ben ise bi iğne almadım daha

ya size bir soru inci ile uyumlu 2.bir isim arıyorum
kızıma inci naz koymayı düşünüyorum ama nazdan cayar gibi oldum
hep çok nazlı olur diyorlar
yanına da uyan bir isim bulamıyorum
iki isim koymayı istiyorum
fikir verebilecek olan var mı ?

kız senin bide ikitane aman alınır herşey bide hediye gelir çoğunu kullanamazsın dicem ama sen bide iki tane alcaksın hele aradaki ayrımı anlayana kadar oyuncakların bile çift olacak sonra kız erkek ayrımı anlayıp oyuncaklarıda ona dönüyor ay abimin kızına toka takıyoduk oğluş banada diyodu bide kız güzeliydi şimdi oğlan o istemez öyle şeyler
incinin yanına direk naz diyecektim çünkü hep onu duydum bide inci melek duydum ama tek inci koy bari güzel bi isim bulamazsan benim eşimde ilk kız denilince inci istemişti sonrada elif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…