- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
kızlar bebeğin döndüğünü nasıl anlıyorsunuz...yani doğum için başının dönmesi lazım ya bu aylarda..geçen hafta doktorum bişey demedi dönmemiş sanırım benimki daha yoksa derdi atlamazdı doktorum..ya ben çok normal doğum istiyorum ama bu velet sezeryanla olcak içime doğuyoçokta hareketli.göbeğimi delecek çıkacak aradada aşağıyı tepikliyo sanki çıkar beni der gibi gözümden uyku akıyo ben yatmaya gidiyorum.öpüyorum hepinizi:111:
günaydın arkadaşlar nasılsınız. gece uyuyamadım sabah erkenden pörtledim eşimi işe gönderim geri uykuya geçiyorum. sabahta baldırıma giren krampın tarifi mümkün değil. 36. haftada doğum şekline karar verilecek ya bakalım 6 haftam var erzurumda sonra artık antep yolları göründü bana annem daha erken gel diye ısrarcı ama eşimde hiç duymamış gi,bi yapıyor ya bu ikisi arasında kalmaktan bi hal oldum. çanta hazırlığı için ayın 15. ini bekliyoruz. bende zaten çantamı hazırlar gitmeden önce temizliğimi yaptırır öyle geçerim antebe. zaten kayınbabamda dönüyor evde çok rahat edemem artık.
günaydın cnm napıcaz bu krampları bilmem.benim bütün kaslarım ağrıyor kasılma geçtikten sonrada gün boyu.günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt üstüne bide magnezyum içiyorum banamısın demiyor..az kaldı doğumlaraama daha çilemiz bitmiycek malesef bugünlerimizi arıycaz bence
Ah cNIM işte bu kadınlar kulubü çok fena kota bitiriyor :)))) Ama burası olmadığı zaman eksikliğini hissediyorum açıkçası. Çünkü birbirimizin derdinden anlıyoruz, moral oluyruz, birlikte gülüyoruz. Bakalım doğum yapınca girebilecek miyiz :)))
cnm milsa haklı..bizdede sınırlıydı ilk evlendiğimizde fatura 75 tl falan gelince 2 ay eşim gitti sınırsız yaptı,52 tl ama filmde izliyoruz herşeye giriryoruz..çocuk olunca bukadar girebilirmiyim nete tabi orası malumşimdi yemekten temizlikten vakit bulunca buraya kaçıyorum ama ozman çocukla ilgilenmek zorunda kalıcam..eğer öyle olursa tekrar sınırlıya geçeriz diye konuştuk eşimle ama sınırlı mınırlı hikaye adamı kazıklıyorlar resmen yine..en iyisi sınırsız olan yani..vın sakın alma çok yavaş çok sıkıntılı arkadaşlarım var kullanan memnun değiller cnm
Nerede yapacaksın doğumunu? Ne güzel dimi artık doğum konuşmaya başladık.
Benim 4 GB TRKCLL Vınn 12 ay ayda 48 tl.... Yetiyor bana ama fiyatı az sayılmaz...
Boş ver canım bence oüzülsün.. Annelik duygusunu tatmadan bu dünyadan göçüp gidecek... Anneliği hiçbirşeye tercih edemem dünyada..
Geçmiş olsun canım... İnsanı 30 lu rakamlar heyecanlandırıyor... Hayırlısıyla 37 yi görebiliriz inşallah...
slm canim üsüttüm demisin bogazlarim agriyor demissin gecmis olsun ikkat et kendine canim benim..
yakınından nasıl geçtin kıss :))
ayşecan sen çok sıkmı hasta olanlardansın ya geçmiş olsunn
eneeee daha yeni evli sayılırsınız.kısss kavuşcaz diye 2 yıl bekledik daha da 28 aylık evliyiz olsun o kdr olayımız
hımmm tam da soğuklarda kolay gelsin canım
tam şuanda iki göğsümün arasında ,birde göbek büyüdükçe sütyenn teli göbeğin üsünde iz yapıyor ..sanki şuanda 3 tane göğsüm var :))))))))))))kımıl kımıl ,hay allahımmm
aşağı doğru değilde yukarı doğru çıkıyor sanki ,şimdi giidp yatakta birazcık yoklıyayım ,nerde ne yapıyor diye ...
kızlar bebeğin döndüğünü nasıl anlıyorsunuz...yani doğum için başının dönmesi lazım ya bu aylarda..geçen hafta doktorum bişey demedi dönmemiş sanırım benimki daha yoksa derdi atlamazdı doktorum..ya ben çok normal doğum istiyorum ama bu velet sezeryanla olcak içime doğuyoçokta hareketli.göbeğimi delecek çıkacak aradada aşağıyı tepikliyo sanki çıkar beni der gibi gözümden uyku akıyo ben yatmaya gidiyorum.öpüyorum hepinizi:111:
günaydın kızlar
uzun bir tatil arasından sonra yeniden aranızdayım
87 günümüz kalmış da haberim yok :O
iyice heycan bastı vala :)
nasılsınız, ne var ne yok bakalım ???
özledim hepinizi :))
herkese günaydın
herkes herşeyini almış anlaşılan ben ise bi iğne almadım daha
ya size bir soru inci ile uyumlu 2.bir isim arıyorum
kızıma inci naz koymayı düşünüyorum ama nazdan cayar gibi oldum
hep çok nazlı olur diyorlar
yanına da uyan bir isim bulamıyorum
iki isim koymayı istiyorum
fikir verebilecek olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?