2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

o zaman diger odalarla ayni renk olsun o da ugrasmayalim bi daha tesekkurler

Ya kızlar ağda olayını nasıl hallediyorsunuz,bir çok kişide ağda açılma yaptığı için yasaklamış doktorlar,zaten göbüştende bir şey gözükmüyo;((

aaa o nerden cıktı yok canım öle bişi

gebelıgın ılk zamanalrı dusuk tehlıkesı olanalra yaskalanıo sadece bana yasaklamsıtı doktorum

ama sonra yaptırabılrıısnd eıd sadece bebek tutunanan kadar o taraflarda gerdırme zorlama olmasın die demsıtı

şu an ıcın öle bi durum yok olmaz da zaten rahatlıkla agdanı yaptır ben de agda yaptırıyorum devamlı

mesaj attım canım

canım allah yardımcın olsun devamlı dua edıyorum sana sağlıkla gelsın yavrun

evet canım ajda ankaraya konser için geldi:)
baya uzaktan izledim,sonradan bı yakınından geçtım o kadar...

Merhaba kızlar

cuma sabahı zır gıtmıstım ıse ateısm vardo boğazım agrıodu ama cumartesı gıdemedım yattım kaldım

çok sukur kendıme de geldım dınlenınce bugun cok daha ıyıyım :) işlerımı fln yaptım

bu arada 30. haftamıza girdik çok şükür rabbım hepimiz için sağlıkla tamamlamayı nasıb etsın çok az kaldı

Nerede yapacaksın doğumunu? Ne güzel dimi artık doğum konuşmaya başladık.
Benim 4 GB TRKCLL Vınn 12 ay ayda 48 tl.... Yetiyor bana ama fiyatı az sayılmaz...
Boş ver canım bence oüzülsün.. Annelik duygusunu tatmadan bu dünyadan göçüp gidecek... Anneliği hiçbirşeye tercih edemem dünyada..

Geçmiş olsun canım... İnsanı 30 lu rakamlar heyecanlandırıyor... Hayırlısıyla 37 yi görebiliriz inşallah...

bende size birşey danışmak istiyorum
malum benim perde kararsızlığım
storlar çok güzel baya da uyguna geliyor
ama acaba içerisini yeterince karartmaz mı çok mu aydınlık olur? ayrıca tül de gerekir mi sizce?
ben oğlumun odasında karartma stor kullanıyorum gayet güzel
kıza da düşündüm ama karartma da pembe seçeneği yok internette

birde port bebe konusunda ne düşünüyorsunuz
aşıya falan götürür getirirken kullanışlı olur mu sizce?
araba koltugu var ama sanki kışın port bebe daha korumalı olacak

Son düzenleme:
slm arkadaslar nasilsiniz bende ayni iste dün türk marketine gittik alisveris yaptik dün bizim evde türk günüydü resmen yerken bile diyoruz ayni türkiye gibi türk pidesi ikramlar ciziler halleyler cekirdekler cilekli sodalar daha neler neler ...uzak olunca insan herzamn gidip alamiyor böyle aylik et alisverisine gidincede insan ne alcagini sasiriyor yorulduk esimle etleri kiymalari aldiklarimizi hallettik sonrada güzel bir pide arasi ciger ayni türkiyedeki köfteciden aldigimiz gibi hazirladik yedik..sonrada esimle aldiklarimizla bir güzel keyif yaptik cay keyfi cilekli soda keyfi türk kahvesi canim istedi ictim güzel ve yorucuydu hamilelik yoruyor insani gercekten yoruluyorsun elinde ayaginda insanin can kalmiyor valla...bugunde esimin maci var türksporda oynuyor cocuklarida götürüyor maca bugun benim izin günüm ohhhh keyif yapiyorum kafa dinliyorum dinleniyorum en azindan aksam yemegine kadar esim cocuklara kahvalti yaptirip götürdü aksama kurt gibi acikirlar bol bol dinleneyim onlar gelene kadar bende böyle kizlarhepinizi

canim benim cokk güzel güle güle kullan...

slm canim bebisinin iiy olmasina cokkk sevindim canim masallahh sübhanallahhh kilosuda iyimis masallahhböbregi icin stres yapma canim korkma zaten doktorda demis normal diye kendine cokk iiyi bak canim

slm canim benim takma kafana can sikici ama ne yapcan bundanda vardir bir hayir canim benim seni...amin canim kimseye baska dert vermesin amin..

slm canim benim masallahhhh sübhanallahh kuzuna kisttin kaybolmasina cokkk sevindimmm.gecmis olsun cokk sükür sorun yokmus...canim benim insalalhhh..

slm canim benim allah razi olsun aminn..

Güle güle kullan güzelmiş şekerim
ohhhhh ne güzel insanın alıştığı tatlar başka oluyo tabii afiyet olsun kuzucuuumm iyice dinlen bakalım.. ben de fazla takmamaya çalışıyorum ama nebiliim insan herşeyin normal bi şekilde ilerlemesini istiyor böle şeyler çıkınca hastaneye bi daha gitmek istemiyorum

slm canim durumunu simdi okudum allahh yardimcin olsun canim allahim insalalhh hersey yoluna girer insallahh bebis biraz daha dururda gününde alirsin sagsaglim kucagina canim benim acil sifalar kendine bebisi cokk iyi bak canim..

ben bugün rahat duramadım mutfak halısını yıkattım eşime :) temizdi aslında ama mutfakta yemek piştiginden yaglanıyor haliyle
sabaha kadar süzülsün sabah sererim balkona

yatak odasının ve antrenin küçük yollugunuda yarın akşam yıkattırcam eşime.diger odalarınki temiz gerek yok onlara.
haftaya pencereler takılınca perde ve koltuk örtülerimi yıkarım .yine heryer elden gececek mecburen.ama dogumda miss gibi ve sıcacık olcak evim inş.

slm canim benim bebisin odasi simdiden bile cokk güzel olmus hepsi birbirine uuymlu odasida geldimi dahada güzel olur saglikla yatsin odasinda bebisin insalahh sagsaglim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…