güle güle kullan cnm
ay ne iyi kayınpederin varmış.ne güzell
cocugun odası için koyu renkler tercih etme bence.
ya sedefli beyaz yada uçuk pudra rengi güzel oluyor duvar için
duvar pudra rengi ,park yataklarda beyaz ,aksesuarlar lila pembe karışık olursa gayet cici olur
googleye hanedan park yatak yaz.görsellere tıkla. bunlar cok şeker kızlar için.
Ya kızlar ağda olayını nasıl hallediyorsunuz,bir çok kişide ağda açılma yaptığı için yasaklamış doktorlar,zaten göbüştende bir şey gözükmüyo;((
ayşecim bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı dr. ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dualarını eksık etme rabbım bebeğime can versin daha önceki bebeğimde geç döllenmişti cok korkuyorum dr. ne kan aldı ne bırsey yapı direk dediği laf haftaya kalbı atmazsa alırım bana bır akıl ver bacım ne yapayım acaba benım gıbı olan varmı ne olur bır tek ben mı böyleyımınan ağlamaktan gözlerim şişti kan çanağı gıbı oldu hiç halım dermanım yok
SAT : bugün 9+1 günlüğüz
dün kontrolümün iyi gecmediginden bahsetmistim, aksama dogru sancilarim artinca hemen apor topar yansehirdeki bir hastaneye getirdiler. ayni filmlerdeki gibi sedyeyle ambulansa falan asidilar. o kadar cok korktum ki anlatamam. canim annem de belli beni öyle görünce sok oldu hele babam acayip telaslandi. geldim bu hastaneye hemen tekar kontrol ettiler 0,8cm olmus benim rahimagzi kalinligi. bir saat sonra da gelebilir birkac haftada sürebilir dedi doktor cocugun gelmesi. zaten kafa daha yukarda oldugu icin sezeryan olur diye tahmin ediyolar, gereken bilgileri verip imzami da aldilar. simdi cok sükür rahim biraz sakinlesti fazla sancim yok ama artik evimden cok daha uzagim. ailem icin cok zor olacak buraya surekli gelmek=( hele annem hergün geldi yanima 6 hafta boynca simdi bir de bu kadr yolda perisan olacak...bende durumlar böyle. bakalim burda ne kadar dayanacagiz...
Nerede yapacaksın doğumunu? Ne güzel dimi artık doğum konuşmaya başladık.sormadım vala, netten ve senden duyduğum bin civarı en fazla ama bılemıyorum ... pek önemsemıyorum çunku bılıyorumkı özel hasatnelerde burdan uygunu yok, arkadasıma 4bını bulur demiş 3farklı hastane... sen ne zaman gıtcen kontrole, sen sor bari ya da ben 30undakı randevumda unutmayım sorayım
Benim 4 GB TRKCLL Vınn 12 ay ayda 48 tl.... Yetiyor bana ama fiyatı az sayılmaz...eşimde söledi senin yazdıgın gibi ama kimseyle muhatap olmak istemiyorum.bizim apartmanda komşuluk ilişkileri sıfır.
5 yıldır burda oturuyom bi Allahın kulu gelmedi yeni taşınınca ve kızım dogdugunda
bende gitmiyom kimseye.karşılaşırsam slm verip geciyom.
Boş ver canım bence oüzülsün.. Annelik duygusunu tatmadan bu dünyadan göçüp gidecek... Anneliği hiçbirşeye tercih edemem dünyada..Slm kızlar
Forumda sıkıntı var dünden beri giremiyorum,açılmıyor
dün akşam ajdacım gelmiş Ankaraya
Onu görmeye gittik...
Hamile halımle ordan da geri kalmadım:)Aama 3hamıle daha vardı en az 8aylıktı onlar...:)
1saat dinledik uzaktan sonra döndük ayakta çok beklemeyim diye,ama aklım orda kaldı,yakından da gördüm kadın taş gibi vala bu yaşımda kıskanmaktan çatladım...
Eşimde o evlenmemiş çocuk doğurmamış ondandır diyo, yani biz hepimiz hakkımızı kaybettik,evlendik bide çocuk doğurcaz:))pazar diye mi,yoksa sayfayı açamadığınızdan mı kımse yok ,herkese iyi pazarlar
Merhaba kızlar
cuma sabahı zır gıtmıstım ıse ateısm vardo boğazım agrıodu ama cumartesı gıdemedım yattım kaldım
çok sukur kendıme de geldım dınlenınce bugun cok daha ıyıyım :) işlerımı fln yaptım
bu arada 30. haftamıza girdikçok şükür rabbım hepimiz için sağlıkla tamamlamayı nasıb etsın çok az kaldı
kızlar kendime pjama araştırıyorum tavsiyesi olan varmı
canim benim cokk güzel güle güle kullan...Kızlar çantam geldi daybuyday sitesinden ilk defa alışveriş yaptım ama site çok güvenilir diğer siteler gibi kampanya bittikten 1 hafta sonra gönderim yapmıyolar aldığımın ertesi günü geldi kampanya hala sürüyor..siteyi övmüşken gelelim çantama56 cm uzunluğunda resmen içi valiz gibi ,3 tane yeni doğan bebek sığar valla içine içime sindi 3 tane büyük gözü var,içinde fermuarlı ayrı bi bölmesi,çantanın sapının kenarında da tekrar bi bölmesi daha var.5 bölmesi var yani.çok işime yarıycak gibi
Eki Görüntüle 545094 Eki Görüntüle 545093 Eki Görüntüle 545095
selam hanımlarhastaneden az önce geldik çok yoruldum benim bebiş iyi çok şükür ama anlamadım benim 20. haftada bebeğin sol böbreği 7mm. sağ böbreği 4mm. di. yani solda büyüme vardı.sonraki haftalarda bu normale döndü hatta ikisi aynı boyuttaydı bugün de sol aynı sağdaki 9mm. olmuş doktor erkek bebeklerde sık rastladığımız bişey dedi düzelirmiş nebiliiim yaa onun dışında bebiş 1kilo 900 gr olmuş boyu 42 cm. gayet iyiymiş maşallah hastaneye birlikte gittiğim arkadaşım da 40 haftalık hamile ona suni sancı verdiler ben de yanında bekledim biraz yan odalardan bağırma sesleri geliyodu korkmadım ama ebeler beni dışarı çıkardı bu gece doğurur heralde haaaa bu arada doktoruma bacaklarımda şişkinlik var dedim ödem olmuş dedi tansiyonumu ölçtü yanındaki kız 12-8 çıktı gayet normal ama doktorum ben bi daha ölçücem dedi pompayı sıkıp sıkıp bıraktı 13-8 çıktı bana diyoki bak bak ben sana dedim yüksek tansiyon riski olabilir idrar toplıcam senden.5 litrelik bi kap verdi yarın sabahtan itibaren p.tesi gününe kadar içine işeyip hastaneye götürücem. içinde protein arıcaklarmış.Ben de doktoraa dedim ki şişeyi alıp sana mı getiriim bakarsın işte olmaz mı neyseki kadın bişey demedi kendi halime bıraktı beni off sıkıldım
selam canlarım.bugün bebişimin küvetini tasını kovasını aldıkdaha sonrası kabus gibiydi..almak istediğimiz bebek arabasını almaya gittik kanza.kalmamış.ve artık o bebek arabasından üretilmiycekmiş yeni ürünler üretime girmiş şubat başı gelicekmiş falan.başka renginide beğenemedik siyah istiyoduk almadan moralimiz bozuk bi halde çıktık internetten alırız dedik..bu akşam yakın arkadasımın nişanı var 10 dk sonra çıkıcaz ben size yazıyorum burda hahah .evdeki zilimiz çok sesliydi sinir bozucuydu 3 kez ardarda dingdonk çalanlardandı..çocuğumuz yarın öbürgüns esine dayanamaz uyanırdı o derece zil aldık dindong diye kısa ve öz ..güzelde sesi beğendim.eve geldik eşim takarken zili zili düşür paramparça oldu.hamiş çorabı almıştım eve bi geldim.çorap delik çıktı..resmen zarardık bugün yaniş neyse eşim çorabı değiştirmeyeve yeni zil almaya gitti bende nette bebek arabasına bakındım internettede tükenmişmi siyah rengi hep..bursabalıkesir istanbul kanz bütün şubelerini aradık yok Allahım yok..ankarada bulduk sonunda gelicek bakalım pazartesi eşim havale yapıcak kargoyla yolluycaklar..valla görende 5x jip aldık sanır..ne telaşe ne telaşe..hep eşimin takıntıları yüzünden ama bişeyi beğendiyse bulamazsa onu bidaha almaz..kanguru alayım tak gezin işte diyo dedim büyüyünce napıcaz seneye..elinden tutarımda turlarız dedim bulduk ya şükür .bana göre önemli değildi ama işte erkek milleti.Allah başka dertler vermesin yarabbim öpüyorum sizleri dönüşte geçmişi okurum artık..
geldik doktordan
38cm olmuşuz,1250gramız
başında 1tane kist vardı normal ama yıne kontrolde bakalım hep diyordu ,kaybolmuş:)
28+5olmuşuz ayın sonunda rapor için gel dedi
dunki elektrık çarpması ağrımı ve gobek deliğine dayanınca benı ağlattığını söyledim normal dedi
suyu da iyiyniş:)
Allahım hepinizi böyle mutlu döndürsün kontrollerinizden
Allah yardımcın olsun senin işin zor..
canım evet anne olmak farklı birşey..ben daha olmadım başıma ne gelir ben ne yaparım bilmiyorum..hani kimseyi yargılamak değil niyetim sakın yanlış anlaşılmasın..
bende çok iştahsız bir çocuktum..yesemde fazla geçmeden istifra ederdim..valla annem o konuda benden özellikle çok çekti..ama yinede peşimde dolanmazdı..saat başıda olsa beni sofraya otutturur öyle yedirirdi..asla elimize bişey vermezdi..yersem yerdim yemezsem 1 saat sonra yine bir deneme..diyorum ya annemde çok çekti ben iştahsızlığımdan..
Güle güle kullan güzelmiş şekerimKızlar çantam geldi daybuyday sitesinden ilk defa alışveriş yaptım ama site çok güvenilir diğer siteler gibi kampanya bittikten 1 hafta sonra gönderim yapmıyolar aldığımın ertesi günü geldi kampanya hala sürüyor..siteyi övmüşken gelelim çantama56 cm uzunluğunda resmen içi valiz gibi ,3 tane yeni doğan bebek sığar valla içine içime sindi 3 tane büyük gözü var,içinde fermuarlı ayrı bi bölmesi,çantanın sapının kenarında da tekrar bi bölmesi daha var.5 bölmesi var yani.çok işime yarıycak gibi
Eki Görüntüle 545094 Eki Görüntüle 545093 Eki Görüntüle 545095
ohhhhh ne güzel insanın alıştığı tatlar başka oluyo tabii afiyet olsun kuzucuuummslm arkadaslar nasilsiniz bende ayni iste dün türk marketine gittik alisveris yaptik dün bizim evde türk günüydü resmenyerken bile diyoruz ayni türkiye gibi türk pidesi ikramlar ciziler halleyler cekirdekler cilekli sodalar daha neler neler ...uzak olunca insan herzamn gidip alamiyor böyle aylik et alisverisine gidincede insan ne alcagini sasiriyor yorulduk esimle etleri kiymalari aldiklarimizi hallettik sonrada güzel bir pide arasi ciger ayni türkiyedeki köfteciden aldigimiz gibi hazirladik yedik..sonrada esimle aldiklarimizla bir güzel keyif yaptik cay keyfi cilekli soda keyfi türk kahvesi canim istedi ictim güzel ve yorucuydu hamilelik yoruyor insani gercekten yoruluyorsun elinde ayaginda insanin can kalmiyor valla...bugunde esimin maci var türksporda oynuyor cocuklarida götürüyor maca bugun benim izin günüm ohhhh keyif yapiyorum kafa dinliyorum dinleniyorum en azindan aksam yemegine kadar esim cocuklara kahvalti yaptirip götürdü aksama kurt gibi acikirlar bol bol dinleneyim onlar gelene kadar bende böyle kizlarhepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?