2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

slm canim ben iiyiyim cokk sükür masallahh sübhanallahh bebisine annesi herseyin yolunda olmasina cokkk sevindimmm canim benim..aldiklarini güle güle saglikla giysin bebisin bitanemmm..seni.

Aman aman sınır 36 hafta zaten. Ondan önce hiçbirisi gelmesin. İçeride beklesinler mutlu mutlu

Valla canım açıkçası ben totelde 8 kilo aldım. ama son ayda 5 kilo almışım. Tartılar öyle diyor. Ama çoooook yedim, dünyaları yedim yani. Dışarıdan görsen sadece bir basket topu var önde sanki Kol yok, toto yok, yüzüm şişmedi. Şekerim de normaldi sınırın altındaydı bayağı. Doktorum hiç kiloyu önemsemedi. Yani bilgileri giriyor ama kilo ile ilgili bişi demiyor.

Anlıyamadım ben de.

Duvar kağıdıda inşallah gönlüne göre bulursun. Valla çeyiz düzüyoruz, yeni gelin evi hazırlıyoruz gibi geliyor bana

cnm güle güle kulla geceligini .bende üsttekini cok begenmiştim :) kaça aldın?

32. haftasına gelip kontrole giden arkadaslara bişey sormak istiyorum. Doktor sadece ultrason muayenesi mı yapıyor yoksa alttan da muyane ediyor mü?

canım beni alttan muayene etmedi bi sıkıntı olmadıkça da 36. haftadan önce alttan muayene edilmio die biliorum.. idrar tahlili baktı ve nst ye bağladı kızımın kalp atışlarını dinledik on dakika, bi de bu aletle kasılmaların sancıların var mı die bakıolar.. bundan sonraki her randevuma 1 saat önceden gel dedi idrar tahlili sonucuna göre ilaç yazılması gerekebilirmiş, idrarda iltihap fln normal doğuma engel mi oluomuş ne öle işte... bu ayın 24 ünde 34. hafta kontrolüme gitcem bakalım o zmn edicek mi haber veririm..

Yaaaaaaa neden bu saatlerde canım ekmek arası birşeyler istiyor :2:

Bir de ekmek arası olucak yani. Bir tane elme yedim. Belki bastırır diye yok. Kalkayım da kendime bir tost yapayım bari

hoşgeldin cnm.
kızına maşallahh kocaman olmuşş..7 kilo almışsın tebrik ederimmm

annenin hamilelikte uyuma düzeni cocgun ilerki uyuma düzenini mi belirliyormuş
yoksa bebek anne karnında nezamanları uyuyorsa dogdugundada onamı devam ediyormuş.inan anlamadım bi açıklarmısın

Tatlım eminönüne gitsene. O kadar güzel perdeler var ki desen desen model model. Bayılırsın. Ordan alabilirsin tül de, halı da

onu bilmiyorum canım .seninki ozaman baya hareketli.ben hareket halindeyken duymuyorum.

eminönüne gittim canım ordan alıcam tülü karar verdimde aklımda kalmasın dedim.belki orda daha güzel ve uygun olablir dedim ama tersi çıktı.halı bulamadım daha oda gelsin ona göre alırım dedim.

hımm tmm cnm anladım ben neyden bahsettigini.
şölee bişi dimii

mutfakta kullandıgımız mikrodalgadan bahsettigini düşünmüştüm bende.

slm canim ben iiyiyim cokk sükür masallahh sübhanallahh bebisine annesi herseyin yolunda olmasina cokkk sevindimmm canim benim..aldiklarini güle güle saglikla giysin bebisin bitanemmm..seni.

slm tatlım çok sevindim iyi olmana minik kızın nasıl? oğlanlar ne diolar kız kardeşleri olcağını söledin mi onlara? nasıl tepki verdiler? allaha şükür herşey yolunda canım sende de herşey yolundadır inşallah? inşallah hepimiz iyi günlerde kullanırız canım aldıklarımızı.. sen naptın başladın mı kız çeyizine : pembiş pembiş kıyafetler almak öle keyifli ki, bi başladın mı tutamicaksın kendini

Teşekkür ederim...

Bence de canım halı işini sonraya bırakmak lazım. Mağazada görüyoruz bazen küçük geliyor. Eve bir getiriyoruz mobilyalaları kocaman.

Ortada kalan alana göre alırsın halını

Ayşecim hayırlı olsun, aldığın güzel haberler için sevindim canım! Sağlıklı bir şekilde kucağına alman dileğiyle...

:

sağol canım aminnn hepimiz için inş.. :)

güle güle kullanın canım çekridek teyzesının kesesıne bereket çok cici bişeemiş amaa :)

Ayşecim çok sevindim HERŞEYİN yolunda olmasına. Rabbim sonunu getirmeyi nasip etsin, bebişini kucağına alıo öpüp koklamayı nasip etsin inşallah

sağol canım Allah razı olsun aminn ecmaın ınsallaahh :)

eneemm tam sopalıkmış senınkı hee bu erkekelrın medium ayarlısı yok mu ya small lar ya large eheueheue

gece gece nabıyosunzu kız burda yatıp uyusanıza aaoooo

kocişimin çok işi vardı yetiştirmesi gereken dedim aşkısım sen uyu ben yapayım bi kısmını dedim bitirdim

yazık uyudu kocişim de :) bak dün gıcık etti beni ama kıyamıyom yaa çok çalışıyo yoruluyo böcüğüm benim

neysem saat 12 yı gectı bile ben külkedisine dönüşmeden yatayım bebısde vurup duruyo yeteer yoruldum diyo bana :)

kulak vereyım accık ona da :) haydin hayırlı geceler :)

Annenin hamilelikteki uyku düzeni bebeğin uyuma düzenini belirliyormuş. Ama burada bence bir kısır döngü var çünkü anne her bebeğinde farklı uyku düzeninde uyumuş, bu da aslında onun da uyku duzenini bebeğin belirlediğini ima eder. Yani uyku duzenini kim belirliyor bence belli değil

Canım ben uyku konusunda kendime torpik geçiyorum bebiş doğmadan önce. Öğlen 12de kalkıyorum nerdeyse, yatıyorum uyuyorum. Bundan sonra hayatımın ilk 10 yılı falan sabah erkenden kalkacağım içim kendime son kıyaklarım. Haliyle de gece uyku olmuyor

amin canım inşallah beklesinler içerde mutlu mutlu

hahaha benimde öle bir ayda tavan artış yaptı sonra durdu ama ben kestane de çok yedim o aralar her akşam yedim deli gibi, bir kiloyu atıodum fırına zavallı kocama 200- 300 grmını zor veriodum gerisini ben yiyodum sanırım ondan tavan yaptım canım 53 le hamile kalmışsın doktorun gözüne batmamıştır son ay aldığın kilo zaten zayıfmışsın normalde benimde elim ayağım şişmemişti ta ki cumartesiye kadar, iki gün peş peşe 6 saat dışarda alışverişte olunca dayanamadı garibim sonunda dedi sen misin bana eziyet eden şişti bugün hala şişlik var ama hafif, cumartesi akşamı davul gibiydi

walla ben ayrı düzdüm annemler ayrı düzdü dün dedim yeter artık almayın sizde daha bişe bi sürü şey oldu bi bunları kullansın bakalım, annem dio dayanamadığım bişi olursa alırım karışma sen bir sürü aldı getirdiler gelirken, beşiğini uyku setini aldı, cibinliğinin mobilyasına varana kadar yaptırdı hala doğuma gelirken bohça getircekmiş... ilk torun ya delirdiler babamla ikisi

hoşgeldin cnm.
kızına maşallahh kocaman olmuşş..7 kilo almışsın tebrik ederimmm

hoşbulduk canım napıosun nasılsın görüşmeyeli?

saol teyzesi teşekkür ederim cancağızım ama bi 7 daha almayalım son iki ayda? en çok bu aylardan korkuom herkes çok alınıo dio, sen ne dersin kızında son iki ay çok almışmıydın?

kızalr tam cıkıyordum

bir siteye rastladım hoşuma gitti paylaşmak ıstedım sizinle ben yarın hastaneye gıdıcem ordan da bebek şekeri için malzeme

bakmaya gidicez kızkardesımle bir site buldum yerı emınonundeymıs ama netten de gönderı yapioalr bebek şekeri için gerekli

malzemelr fln var online satılıyor kutular nikah şekeri kutuları

süsleme malzemeleri kurdeleler çiçekler bebek şekeri süsleme malzemeleri

burda da hazır yapılmış şekerler var sepet hedıyelı bebek şekerleri

mesela ben kutu yapmayı dusunuyorum tanesı 0,35 kurus çiçekelr de 120 lisi 12 tl fln yani

50 adet kutu yapsanız kutular 17,5 tl + çiçek süsü 12 tl = 29,5 tl tutar 10 tlk lık de seker alsanız 39 tl ye kapatırsınız 50 kişilik

şeker olayını böyle işte ben yarın bı bakıcam yakından bakayım bi ne var ne yok sonra da olmadı burdan alırım diyorum

hadi bu sefer kesın kaçtım :)

eheuehu valla iyi fikirmiş canım iyi yapiyosun bence de :)

yarın ıs oldugu ıcın yatmam laızm benım malum :)

kızlar benim uykum geldi yarın görüşürüs öpüyorum sizi ve minnoşlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…