Canım maalesef hatırlamıyorumkeske hatırlasam...
slm kızlar nasılsınız? cumadan beri giremiyorum neler yapııyorsunuz bakalım? biz cumartesi kontrole gittik nst ye bağlandık.. bundan sonra bir sorun yoksa 15 günde bir gel kontrole dedi doktor amcamız artık her gidişimizde nst ye bağlancakmışız... nese ayrıntıları geçelim gelelim minik kuşa.. doğum pozisyonunu almış kuzum başı aşağıdaymış (inşallah dönmez), kilosu 2032 gr boyu da 43 cm miş.. sata göre 31+3 teydi ama usg de 32+4 görünüodu kuzum... 3 haftada 650 gr almış cadım.. bende son kontrolden beri kilo almamışım şükür, hamileliğimin başından beri de 7 kilo almışım bakalım son iki ay kaldı kaçla doğuma gitcez... hafta sonu duvar kağıdı araştırması yaptım bebek kağıtları ne kdr pahalı topu 100 den başlıo, yok nefes alıomuş yok siliniomuş yok bilmem ne yokmuş içinde bebişin sağlığı için ohoooo dedim bir odanın kağıdı baya tutcak böle giderse.. nese artık minik kuş için katlancaz...
kızımın eksiklerini tamamladım şükür hafta sonu hastane çıkışını bilmem nesini aldım bitti artık.. bi odasının kağıdıyla cibinliğinin tülü kaldı onları da bu hafta halledicem inşallah... benden böle işte kızlar, bakayım ben yokken neler konuşmuşsunuz öptüm sizi bi de minnoş yiğenlerimi
saol canım amin allahım hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun inşallahdoğru diosun Allaha şükür kurtardılar kendilerini ama yine de erken gelmesinler inşallah zamanında sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
benimki de bir ay içinde ani bir artış olmazsa önemsemiyor, geçen kontrole gittiğimde 5 haftada 4 kilo almıştım o zmn endişelendi şekerin mi yükseldi nie böle oldu dedi bende dedim annemler burdaydı yedirdiler de yedirdiler beni heee o zmn tamam ama bir dahaki gelmene bakalım çok alırsan şeker yüklemeni tekrar yapalım dedi, ondan bu kez direk kiloma baktı allahtan almamışım yememden ekmeğimden falanda kesmemiştim oysakisen kaç kilo aldın ki canım şimdiye kadar? bir ayda aniden çok kilo alırsan endişeleniolar şekerden mi die yoksa ayda bir iki kiloya bişi demio doktorlar genelde..
tamamladım ama çok da yoruldum bundan sonra gezmek daha da yorucak gibi görünüo allah yardımcımız olsun canım... bauhouse yok canım burda baumax var ona da baktım ama içime sinen bi model bulamadım gerçi yeni modeller gelcek demişti kız ama bi daha gitmem herhalde bi de ona usta bulmak lazım yapıştırmak için en iyisi gider kağıtçıda yaptırırım diorum bakalım artık...
cnm güle güle kulla geceligini .bende üsttekini cok begenmiştim :) kaça aldın?selam kızlar bugün yoğunluktan giremedim,kankalarım geldi oturduk bi dedikodu bi dedikodufiskos yaptık sonrada yemek yap et giremedim çeneler baya çalışmış yine
akşamda birine hasta ziyaretine gittik annem eşim ben..anca geldik..lohusa geceliği için yorum yapanlara teşekkür ediyorum karar verdim bunu alıcam
,düğmesi yok demiş bi arkadasım ama onun gizli düğmesi var önü açılıyor lohusa geceliği çünkü bu .bunu alıcam
Eki Görüntüle 551208
alttaki geceliği çok beğenen olmuş bende çok beğendim onu ama onun yanında duran pijama takımını lohusa mevlüdüm için almaya karar verdim oyüzden vazgeçtim şimdilik onddan çünkü onu yakından chicco mağazasında gördüm kolları peluş tüylü tüylü hoşuma gitmişti lohusa mevlüdümde pijama takımını giyerim dedim bu takımında
Eki Görüntüle 551207
ÖPTÜM SİZİ KOKOŞLARRRİYİGECELER
32. haftasına gelip kontrole giden arkadaslara bişey sormak istiyorum. Doktor sadece ultrason muayenesi mı yapıyor yoksa alttan da muyane ediyor mü?
slm kızlar nasılsınız? cumadan beri giremiyorum neler yapııyorsunuz bakalım? biz cumartesi kontrole gittik nst ye bağlandık.. bundan sonra bir sorun yoksa 15 günde bir gel kontrole dedi doktor amcamız artık her gidişimizde nst ye bağlancakmışız... nese ayrıntıları geçelim gelelim minik kuşa.. doğum pozisyonunu almış kuzum başı aşağıdaymış (inşallah dönmez), kilosu 2032 gr boyu da 43 cm miş.. sata göre 31+3 teydi ama usg de 32+4 görünüodu kuzum... 3 haftada 650 gr almış cadım.. bende son kontrolden beri kilo almamışım şükür, hamileliğimin başından beri de 7 kilo almışım bakalım son iki ay kaldı kaçla doğuma gitcez... hafta sonu duvar kağıdı araştırması yaptım bebek kağıtları ne kdr pahalı topu 100 den başlıo, yok nefes alıomuş yok siliniomuş yok bilmem ne yokmuş içinde bebişin sağlığı için ohoooo dedim bir odanın kağıdı baya tutcak böle giderse.. nese artık minik kuş için katlancaz...
kızımın eksiklerini tamamladım şükür hafta sonu hastane çıkışını bilmem nesini aldım bitti artık.. bi odasının kağıdıyla cibinliğinin tülü kaldı onları da bu hafta halledicem inşallah... benden böle işte kızlar, bakayım ben yokken neler konuşmuşsunuz öptüm sizi bi de minnoş yiğenlerimi
Sanırım bir kac ay önceydi , o yüzden şimdi nerdenoldugunu hatırlamıyorum ama bir blogda okumuştum .3 cocuk annesini blogu yazan ve söyle anlatıyordu, her cocuğunda hamilelik döneminde farklı uyuma saatleri varmış, birinde sabah çok erken uyanıyormuş digerinde geç uyuyup geç kalkıyormuş ve cocukları doğduğunda fark etmiş ki hamileliği süresince nasil bir uyuma alışkanlığı varsa bebek de aynı alışkanlıklarda uyuyormuş. Sanırım senin istediğin cevaptan farklı oldu ama bu da farklı bir bilgi oldu. Bana çok ilginç gelmişti senin bahanenle paylaşmış oldum...
Canımm ya ben de onu yazdım 2 sayfa önce falan. Şimdi ben hareket halindeyken de benim oğluşum uyumuyor günün her saati hissediyorum. O okuduğunu ben de duymuştum. Ne zaman uyurlar diye merak ediyorum ben de çünkü..
Tatlım eminönüne gitsene. O kadar güzel perdeler var ki desen desen model model. Bayılırsın. Ordan alabilirsin tül de, halı da
evet canim benim..ama benim posetli degil benim böyle plastikkap gibi icinde rafi var icine diziyorsun herseyi sonra icine 250 ml su koyup agzini kapatiyorsun sonra dakikasini kadar duruyor canim tutacagi var masa gibi eger aceleyse onlarla tek tek cikariyorsin..öyle cnaim benim anlatabildimmi bilmiyorum ama resimde yükleyemiyorum ben yaa cokk denedim olmuyor yoksa yüklerdim öpüyorum seni canim benim..
slm canim ben iiyiyim cokk sükür masallahh sübhanallahh bebisine annesiherseyin yolunda olmasina cokkk sevindimmm canim benim..aldiklarini güle güle saglikla giysin bebisin bitanemmm.. seni.
canım beni alttan muayene etmedi bi sıkıntı olmadıkça da 36. haftadan önce alttan muayene edilmio die biliorum.. idrar tahlili baktı ve nst ye bağladı kızımın kalp atışlarını dinledik on dakika, bi de bu aletle kasılmaların sancıların var mı die bakıolar.. bundan sonraki her randevuma 1 saat önceden gel dedi idrar tahlili sonucuna göre ilaç yazılması gerekebilirmiş, idrarda iltihap fln normal doğuma engel mi oluomuş ne öle işte... bu ayın 24 ünde 34. hafta kontrolüme gitcem bakalım o zmn edicek mi haber veririm..
onu bilmiyorum canım .seninki ozaman baya hareketli.ben hareket halindeyken duymuyorum.
eminönüne gittim canım ordan alıcam tülü karar verdimde aklımda kalmasın dedim.belki orda daha güzel ve uygun olablir dedim ama tersi çıktı.halı bulamadım daha oda gelsin ona göre alırım dedim.
Ayşecim hayırlı olsun, aldığın güzel haberler için sevindim canım! Sağlıklı bir şekilde kucağına alman dileğiyle...
:
Chekirdekk teyzesi oğlumun cicisi geldiçook çok güzel bayıldımm nasıda yakışıklı olcak benim oğlum bunu giyince inşallah yarabbim
güzel dileklerin içinde çok tsk ederiz canım benim Aminn hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah,gerçekten çok güzell ayrıca zaten çokta özel bir hediye bu bizim içintekrar tsk ederim kesene bereket canımm
Eki Görüntüle 550999
Ayşecim çok sevindim HERŞEYİN yolunda olmasına. Rabbim sonunu getirmeyi nasip etsin, bebişini kucağına alıo öpüp koklamayı nasip etsin inşallah
Hayır kova burcu ama anneden almış bu huyu. Anne acayip temiz ve derli toplu. 60 küsür yaşında ama pire gibi, ağaçlara tırmanıyor kayınvalide. Evde 5 dk oturmaz kıçının üstüne. Tertip ve temizlik manyağı.
Erkeğin titizi çok zor, birşey beğendirmek de zor.
Ben de dağınıklık pislik sevmem etmem ama, ona kıyasla pasaklı olmuş oluyorum tabi :)
Geçen gün kurabiye yiyorum sehpanın üstünde, altında da tabak. 2-3 kırıntı fırladı sehpanın üstüne düştü, kıyameti kopardı. niye dikkat etmiyomuşum, kırıntıları sehpaya dökmüşüm diye.
Yere de değil, sehpaya döküldü. Gerisini siz düşünün :)
hoşgeldin cnm.
kızına maşallahh kocaman olmuşş..7 kilo almışsın tebrik ederimmm
annenin hamilelikte uyuma düzeni cocgun ilerki uyuma düzenini mi belirliyormuş
yoksa bebek anne karnında nezamanları uyuyorsa dogdugundada onamı devam ediyormuş.inan anlamadım bi açıklarmısın
gece gece nabıyosunzu kız burda yatıp uyusanıza aaoooo
kocişimin çok işi vardı yetiştirmesi gereken dedim aşkısım sen uyu ben yapayım bi kısmını dedim bitirdim
yazık uyudu kocişim de :) bak dün gıcık etti beni ama kıyamıyom yaa çok çalışıyo yoruluyo böcüğüm benim
neysem saat 12 yı gectı bile ben külkedisine dönüşmeden yatayım bebısde vurup duruyo yeteer yoruldum diyo bana :)
kulak vereyım accık ona da :) haydin hayırlı geceler :)
Aman aman sınır 36 hafta zaten. Ondan önce hiçbirisi gelmesin. İçeride beklesinler mutlu mutlu
Valla canım açıkçası ben totelde 8 kilo aldım. ama son ayda 5 kilo almışım. Tartılar öyle diyor. Ama çoooook yedim, dünyaları yedim yani. Dışarıdan görsen sadece bir basket topu var önde sankiKol yok, toto yok, yüzüm şişmedi. Şekerim de normaldi sınırın altındaydı bayağı. Doktorum hiç kiloyu önemsemedi. Yani bilgileri giriyor ama kilo ile ilgili bişi demiyor.
Anlıyamadım ben de.
Duvar kağıdıda inşallah gönlüne göre bulursun. Valla çeyiz düzüyoruz, yeni gelin evi hazırlıyoruz gibi geliyor bana
hoşgeldin cnm.
kızına maşallahh kocaman olmuşş..7 kilo almışsın tebrik ederimmm
Canım ben uyku konusunda kendime torpik geçiyorum bebiş doğmadan önce. Öğlen 12de kalkıyorum nerdeyse, yatıyorum uyuyorum. Bundan sonra hayatımın ilk 10 yılı falan sabah erkenden kalkacağım içim kendime son kıyaklarım. Haliyle de gece uyku olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?