2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Cnm biz de duvar kagidi dusunuyoruz ama suan icin hicbirfikrim yok. Bulursak birbirimize haber verelim bebek icin uygun olanlardan. Ben istanbuldayim imc carsisinda olabilir mi acaba. Once marka bulmak lazim sanirim

Canım ellerine sağlık, çok güzel olmuş oğluşunun kapı süsü.

Ama özellikle salondaki aynan el emeği göz nuru sanat yani. Ona bayıldım.

Canımmmmmm bebişine maşallah. Rabbim nazardan korusun. Bu kilo haberlerine çok seviniyorum. Ne güzel diyorum erken bile doğsalar (Allah korusun) kendilerini kurtardılar.

Sen de kilo almamışşın o da güzel. Bir benim doktorum bu kilo işinii önemsemiyor heralde. Tansiyonu önemsiyor kilo alsam da hiç birşey demiyor. Anlamadım. Dışarıdan hiç kilolu gözükmüyorum belki o yüzden fazla takılmadı bugüne kadar

Eksiklerini de tamamlamışşın ne güzel. Duvar kağıdı için bir de bauhseye bak derim. Ordan bir arkdaşım uygun fiyata almıştı, yaptırmıştı çocuğunun odasını.

Cnm biz de duvar kagidi dusunuyoruz ama suan icin hicbirfikrim yok. Bulursak birbirimize haber verelim bebek icin uygun olanlardan. Ben istanbuldayim imc carsisinda olabilir mi acaba. Once marka bulmak lazim sanirim

canım ben samsundayım ama beğendiğim kağıdın markasını falan aldım.. lutece die bir firmanın new jacardi paris kartelasından beğendim topu 100 tl idi işçilikle 120 diolar, fransız firma mı dedi kağıt mı fransada yapılıo dedi öle bişi işte... bi de esprit die bir marka var ama bayağı bir pahalı kağıtları işçiliği içinde topu 150 den başlıo ama çok karmaşık modelleri war ben bebek odası daha sade olsun istiyorum, büyüyünce zaten beğenmicek izlediği çizgi filmlere göre bi kağıt isticek.. bi de disney in kartelasından bi model beğendim ona da işçilikle topu 115 dediler ama firmanın adını unuttum... yarın da bakıcam bir mağazaya daha ona göre karar vericem artık..

hepinize merhaba ben aranıza yeni geldim bir haftadır sizleri takip ediyorum ve sonunda ben de aranıza katılmaya karar verdim beni de aranıza alır mısınız? :)
ben daha bebişimin çamaşırlarını yıkamadım ama makinanın narin programında az deterjanla yıkamayı düşünüyorum. ayrıca sıvı deterjan almayı düşünmüyorum sizlerin çoğu sızı deterjanı önermişiniz kendi çevremdeki insanlar çamaşırlarına koyduğun deterjandan koy ama az koy diyorlar bu konuda biraz kararsız kaldım bilemiyorum bir de bazı arkadaşlarım elde yıka diyorlar ama makinada yıkasam da olur bence elde yıkamak zor geliyor açıkcası...

Canımm ya ben de onu yazdım 2 sayfa önce falan. Şimdi ben hareket halindeyken de benim oğluşum uyumuyor günün her saati hissediyorum. O okuduğunu ben de duymuştum. Ne zaman uyurlar diye merak ediyorum ben de çünkü..

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin

Geçmişi okuma imkanı bulabildin mi bilmiyorum ama toz detarjan kullanan arkadaşlarımız hepsi bebek çamaşırlarını 2, 3 kere tekrar yıkamak zorunda kaldı.

Herkes Dalin sıvı öneriyor, benim çevremdeki annelerde dalin sıvıdan çok mennun. O yüzden bir kere daha düşün derim canım..

Elde yıkamak imkansız gibi birşey. Sen lohusa halinle elde çamaşır yıkamakla mı uğraşacaksın? Çok zor.

kızlar hersey iyi güzel hoşta en önemli konu bebekler geldikten sonra hangi doktora gidecekler şehrinizdeki en iyi doktoru arastırdınız mı?:2:

o birkaç dakika süren pıtlama bebeğinin hıçkırığı oluyor canım, bana da doktorum söylemişti. bende çok oluyo bu ara, benim kız baya hıçkırıyo

saol canım amin allahım hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun inşallah doğru diosun Allaha şükür kurtardılar kendilerini ama yine de erken gelmesinler inşallah zamanında sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

benimki de bir ay içinde ani bir artış olmazsa önemsemiyor, geçen kontrole gittiğimde 5 haftada 4 kilo almıştım o zmn endişelendi şekerin mi yükseldi nie böle oldu dedi bende dedim annemler burdaydı yedirdiler de yedirdiler beni heee o zmn tamam ama bir dahaki gelmene bakalım çok alırsan şeker yüklemeni tekrar yapalım dedi, ondan bu kez direk kiloma baktı allahtan almamışım yememden ekmeğimden falanda kesmemiştim oysaki sen kaç kilo aldın ki canım şimdiye kadar? bir ayda aniden çok kilo alırsan endişeleniolar şekerden mi die yoksa ayda bir iki kiloya bişi demio doktorlar genelde..

tamamladım ama çok da yoruldum bundan sonra gezmek daha da yorucak gibi görünüo allah yardımcımız olsun canım... bauhouse yok canım burda baumax var ona da baktım ama içime sinen bi model bulamadım gerçi yeni modeller gelcek demişti kız ama bi daha gitmem herhalde bi de ona usta bulmak lazım yapıştırmak için en iyisi gider kağıtçıda yaptırırım diorum bakalım artık...

Sanırım bir kac ay önceydi , o yüzden şimdi nerdenoldugunu hatırlamıyorum ama bir blogda okumuştum .3 cocuk annesini blogu yazan ve söyle anlatıyordu, her cocuğunda hamilelik döneminde farklı uyuma saatleri varmış, birinde sabah çok erken uyanıyormuş digerinde geç uyuyup geç kalkıyormuş ve cocukları doğduğunda fark etmiş ki hamileliği süresince nasil bir uyuma alışkanlığı varsa bebek de aynı alışkanlıklarda uyuyormuş. Sanırım senin istediğin cevaptan farklı oldu ama bu da farklı bir bilgi oldu. Bana çok ilginç gelmişti senin bahanenle paylaşmış oldum...

kızlar hersey iyi güzel hoşta en önemli konu bebekler geldikten sonra hangi doktora gidecekler şehrinizdeki en iyi doktoru arastırdınız mı?:2:

Güzel bir konuya değindin tatlım. İnan onu düşünmedim daha henüz. Kendi kadın doğumcum bir doktor önerdi şimdi. Evime de yakın. Hatta sana da yakın Avcılar Hospital da yeni doğan doktoru. Adını hatırlayamadım, çok iyi bir doktormuş. Sana da söylerm tekrar bir sorayım doktoruma

Melonee yalnış hatırlamıyorsam sende mikrodalgada steril ediyordun cocuklarının biberonlarını
sen de mi steril poşetine koyuyordun? başka bi yöntemi varsa ögrenelim senden cnm
evet canim benim..ama benim posetli degil benim böyle plastikkap gibi icinde rafi var icine diziyorsun herseyi sonra icine 250 ml su koyup agzini kapatiyorsun sonra dakikasini kadar duruyor canim tutacagi var masa gibi eger aceleyse onlarla tek tek cikariyorsin..öyle cnaim benim anlatabildimmi bilmiyorum ama resimde yükleyemiyorum ben yaa cokk denedim olmuyor yoksa yüklerdim öpüyorum seni canim benim..

maşallah canım bebeğine kilosu falan çok iyi.samsundaymışsın isatnbulda olsan önerirdim.

bende istanbuldayım canım geçen gün imç çarşısına gittim .bebek odası için tül halı avize bakayım diye ama elim boş döndüm.güzel tüller vardı ama çok pahalıydı .ithalmiş hepsi 300tl 500 tl küçücük cam yani.çeşit fazla diye uygun olur diye düşünmüştüm ama yanılmışım.

O zaman demek ki benim hissettiğime göre oğlum geceleri güzel uyuyacak, gündüzleri de gözler açık olucak

o Blogun adresini paylaşır mısın canım? 3 çocuk annesinin yazdıklarından farklı tecrübeler edinebiliriz

32. haftasına gelip kontrole giden arkadaslara bişey sormak istiyorum. Doktor sadece ultrason muayenesi mı yapıyor yoksa alttan da muyane ediyor mü?

Canım maalesef hatırlamıyorum keske hatırlasam...

Tatlım eminönüne gitsene. O kadar güzel perdeler var ki desen desen model model. Bayılırsın. Ordan alabilirsin tül de, halı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…