slm kızlar nasılsınız? cumadan beri giremiyorum neler yapııyorsunuz bakalım? biz cumartesi kontrole gittik nst ye bağlandık.. bundan sonra bir sorun yoksa 15 günde bir gel kontrole dedi doktor amcamız artık her gidişimizde nst ye bağlancakmışız... nese ayrıntıları geçelim gelelim minik kuşa.. doğum pozisyonunu almış kuzum başı aşağıdaymış (inşallah dönmez), kilosu 2032 gr boyu da 43 cm miş.. sata göre 31+3 teydi ama usg de 32+4 görünüodu kuzum... 3 haftada 650 gr almış cadım.. bende son kontrolden beri kilo almamışım şükür, hamileliğimin başından beri de 7 kilo almışım bakalım son iki ay kaldı kaçla doğuma gitcez... hafta sonu duvar kağıdı araştırması yaptım bebek kağıtları ne kdr pahalı topu 100 den başlıo, yok nefes alıomuş yok siliniomuş yok bilmem ne yokmuş içinde bebişin sağlığı için ohoooo dedim bir odanın kağıdı baya tutcak böle giderse.. nese artık minik kuş için katlancaz...
kızımın eksiklerini tamamladım şükür hafta sonu hastane çıkışını bilmem nesini aldım bitti artık.. bi odasının kağıdıyla cibinliğinin tülü kaldı onları da bu hafta halledicem inşallah... benden böle işte kızlar, bakayım ben yokken neler konuşmuşsunuz öptüm sizi bi de minnoş yiğenlerimi
kızlar burda bebişim için yaptığım kapı süsleri var.ben yaptım.yapımları çok kolay.sizlere fikir olması amacı ile paylaşıyorum.bu hamaratfazii ziyeret ederseniz bebişim cicilerini ğörürsünüz:)))
slm kızlar nasılsınız? cumadan beri giremiyorum neler yapııyorsunuz bakalım? biz cumartesi kontrole gittik nst ye bağlandık.. bundan sonra bir sorun yoksa 15 günde bir gel kontrole dedi doktor amcamız artık her gidişimizde nst ye bağlancakmışız... nese ayrıntıları geçelim gelelim minik kuşa.. doğum pozisyonunu almış kuzum başı aşağıdaymış (inşallah dönmez), kilosu 2032 gr boyu da 43 cm miş.. sata göre 31+3 teydi ama usg de 32+4 görünüodu kuzum... 3 haftada 650 gr almış cadım.. bende son kontrolden beri kilo almamışım şükür, hamileliğimin başından beri de 7 kilo almışım bakalım son iki ay kaldı kaçla doğuma gitcez... hafta sonu duvar kağıdı araştırması yaptım bebek kağıtları ne kdr pahalı topu 100 den başlıo, yok nefes alıomuş yok siliniomuş yok bilmem ne yokmuş içinde bebişin sağlığı için ohoooo dedim bir odanın kağıdı baya tutcak böle giderse.. nese artık minik kuş için katlancaz...
kızımın eksiklerini tamamladım şükür hafta sonu hastane çıkışını bilmem nesini aldım bitti artık.. bi odasının kağıdıyla cibinliğinin tülü kaldı onları da bu hafta halledicem inşallah... benden böle işte kızlar, bakayım ben yokken neler konuşmuşsunuz öptüm sizi bi de minnoş yiğenlerimi
Cnm biz de duvar kagidi dusunuyoruz ama suan icin hicbirfikrim yok. Bulursak birbirimize haber verelim bebek icin uygun olanlardan. Ben istanbuldayim imc carsisinda olabilir mi acaba. Once marka bulmak lazim sanirim
iyi geceler herkese
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun .kendinize dikkat edin.havalar soğuk artık.
bebekleriniz cicilerini güle güle giysin.yavaş yavaş herkes çantasını hazırlamaya başlamış.bizim odamız gelemdi daha o yüzden bişe yapmak istemiyorum.
benim bebeğimde maşallah durmuyor hiç.sadece iş yaparken hareket halindeyken duymuyorum.benimde sol kasıımda kalp atışı gibi ses duyuyorum bazen.nette bi yazıda okumuştum bebekler anne kareket halindeyken suyun içinde sallanırmış uyurmuş.anne ne zaman durursa harekete başlarmış.
hepinize merhaba ben aranıza yeni geldim bir haftadır sizleri takip ediyorum ve sonunda ben de aranıza katılmaya karar verdim beni de aranıza alır mısınız? :)
ben daha bebişimin çamaşırlarını yıkamadım ama makinanın narin programında az deterjanla yıkamayı düşünüyorum. ayrıca sıvı deterjan almayı düşünmüyorum sizlerin çoğu sızı deterjanı önermişiniz kendi çevremdeki insanlar çamaşırlarına koyduğun deterjandan koy ama az koy diyorlar bu konuda biraz kararsız kaldım bilemiyorum bir de bazı arkadaşlarım elde yıka diyorlar ama makinada yıkasam da olur bence elde yıkamak zor geliyor açıkcası...
Selam arkadaşlar.Benım bebek dönmedi kasıklarımda dolaştığı için sünnet çocukları gibi yürüyorum epeydir.Bir de birşey sorucam karnımın en altında bazen 15 dakika süreyle kalp atışı gibi bir pıtlama duyuyorum senkronize şekilde.Sizde de oluyor mu nedir acaba o kalp atışı mı başka bir şey mi?
Canımmmmmm bebişine maşallah. Rabbim nazardan korusun.Bu kilo haberlerine çok seviniyorum. Ne güzel diyorum erken bile doğsalar (Allah korusun) kendilerini kurtardılar.
Sen de kilo almamışşın o da güzel. Bir benim doktorum bu kilo işinii önemsemiyor heralde. Tansiyonu önemsiyor kilo alsam da hiç birşey demiyor. Anlamadım. Dışarıdan hiç kilolu gözükmüyorum belki o yüzden fazla takılmadı bugüne kadar
Eksiklerini de tamamlamışşın ne güzel. Duvar kağıdı için bir de bauhseye bak derim. Ordan bir arkdaşım uygun fiyata almıştı, yaptırmıştı çocuğunun odasını.
Kızlar bir sorum olucak sizlere.
Şimdi ben çalışmıyorum. Başka çocuğumda yok, bütün gün bebişimle birbirimizi dinliyoruz, konuşuyoruz. Sohbet ediyoruz
Ben dikkat ediyorum da gündüz bebeğim hep hareketli, gece de uyanık olduğumda hep hareketli. Bebeklerin anne karnında uykuları ile ilgili bilgisi olan var mı?
Mesela biraz önce aralıksız tam 10 dakika boyunca tekme attı. (Tatlı birşey yiyordum çünkü)
Gecede uyandığımda falan sanki benimle uyanıyor heemen hareket ediyor.
Bebeğin uykularını nasıl anlayabiliriz? Acaba benim oğluşum geceleri anasıyla birlikte mi uyuyor?
kızlar hersey iyi güzel hoşta en önemli konu bebekler geldikten sonra hangi doktora gidecekler şehrinizdeki en iyi doktoru arastırdınız mı?:2:
evet canim benim..ama benim posetli degil benim böyle plastikkap gibi icinde rafi var icine diziyorsun herseyi sonra icine 250 ml su koyup agzini kapatiyorsun sonra dakikasini kadar duruyor canim tutacagi var masa gibi eger aceleyse onlarla tek tek cikariyorsin..öyle cnaim benim anlatabildimmi bilmiyorum ama resimde yükleyemiyorum ben yaa cokk denedim olmuyor yoksa yüklerdim öpüyorum seni canim benim..Melonee yalnış hatırlamıyorsam sende mikrodalgada steril ediyordun cocuklarının biberonlarını
sen de mi steril poşetine koyuyordun? başka bi yöntemi varsa ögrenelim senden cnm
Cnm biz de duvar kagidi dusunuyoruz ama suan icin hicbirfikrim yok. Bulursak birbirimize haber verelim bebek icin uygun olanlardan. Ben istanbuldayim imc carsisinda olabilir mi acaba. Once marka bulmak lazim sanirim
Sanırım bir kac ay önceydi , o yüzden şimdi nerdenoldugunu hatırlamıyorum ama bir blogda okumuştum .3 cocuk annesini blogu yazan ve söyle anlatıyordu, her cocuğunda hamilelik döneminde farklı uyuma saatleri varmış, birinde sabah çok erken uyanıyormuş digerinde geç uyuyup geç kalkıyormuş ve cocukları doğduğunda fark etmiş ki hamileliği süresince nasil bir uyuma alışkanlığı varsa bebek de aynı alışkanlıklarda uyuyormuş. Sanırım senin istediğin cevaptan farklı oldu ama bu da farklı bir bilgi oldu. Bana çok ilginç gelmişti senin bahanenle paylaşmış oldum...
O zaman demek ki benim hissettiğime göre oğlum geceleri güzel uyuyacak, gündüzleri de gözler açık olucak
o Blogun adresini paylaşır mısın canım? 3 çocuk annesinin yazdıklarından farklı tecrübeler edinebiliriz
maşallah canım bebeğine kilosu falan çok iyi.samsundaymışsın isatnbulda olsan önerirdim.
bende istanbuldayım canım geçen gün imç çarşısına gittim .bebek odası için tül halı avize bakayım diye ama elim boş döndüm.güzel tüller vardı ama çok pahalıydı .ithalmiş hepsi 300tl 500 tl küçücük cam yani.çeşit fazla diye uygun olur diye düşünmüştüm ama yanılmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?