hımm tmm cnm anladım ben neyden bahsettigini.
Eki Görüntüle 551242 şölee bişi dimii
mutfakta kullandıgımız mikrodalgadan bahsettigini düşünmüştüm bende.
kızlar benim uykum geldi yarın görüşürüs öpüyorum sizi ve minnoşlar
Kızlar, Esramtirak'tan haberi olan var mı ?
slm tatlım çok sevindim iyi olmana minik kızın nasıl? oğlanlar ne diolar kız kardeşleri olcağını söledin mi onlara? nasıl tepki verdiler? allaha şükür herşey yolunda canımsende de herşey yolundadır inşallah? inşallah hepimiz iyi günlerde kullanırız canım aldıklarımızı.. sen naptın başladın mı kız çeyizine : pembiş pembiş kıyafetler almak öle keyifli ki, bi başladın mı tutamicaksın kendini
slm canim benim iyi olmana cokkk sevindim sabir canim az kaldi allahim hepimizin yardimcizi olsun..artik sende hastanede dura dura bu gidisle olcan valla canim benim ben annem hastanede yatmisti onun yaninda cokkk durdum ozaman ögrendim igne yapmasini serum takip cikarmasini insan uzun durunca baya birsey ögreniyor..sen dogumlari görüncede heyecanlaniyorsundur canim yaaaCanim ben iyim cok sukur. Yalniz son gunler biraz yogundu giremedim. Odaya bir kadin yerlesmisti. Sunni sanci verdiler evvelsi gece o baya bi kivrandi adeta beraber dogum yaptik=S dün de ben sancilandim. Ama cok sukur bugun daha iyiyim. Bugun baska bir kadin geldi onun da gün gelmis. Yarin haplarla ona da sunni sanci verecekler. Ay dogumdan sonra ya hemsire olacagim ya da ebe.
Benim Doktorum Ultrasonda Baktı..32. haftasına gelip kontrole giden arkadaslara bişey sormak istiyorum. Doktor sadece ultrason muayenesi mı yapıyor yoksa alttan da muyane ediyor mü?
Sanki Eli Rahmin İçinde Bir Şey Arıyor Değil mi ?duşta benımkıde kıpırdamıyor
artık suyu seviyor ondan mı bılemedim
ama pc de bebklerin sevdikleri şeyleri okuyorum şimdi 10kez en altta bıtyerlere vurdu( aha şimdi yine vurdu:)
çığırtıyo benı resmen,oralarda ne işi varsa anlamadım baya aşağı biyerlerde..:)
Hıçkırıyor Kuzucuğun..Selam arkadaşlar.Benım bebek dönmedi kasıklarımda dolaştığı için sünnet çocukları gibi yürüyorum epeydir.Bir de birşey sorucam karnımın en altında bazen 15 dakika süreyle kalp atışı gibi bir pıtlama duyuyorum senkronize şekilde.Sizde de oluyor mu nedir acaba o kalp atışı mı başka bir şey mi?
ben karar verdim bilekızlar hersey iyi güzel hoşta en önemli konu bebekler geldikten sonra hangi doktora gidecekler şehrinizdeki en iyi doktoru arastırdınız mı?:2:
cnm lohusa.shoptan alıcam yarın daha almadım tatlım. indirimde güzel ürünler var.79 tl fiyatı .valla dışarda ucuza bulamadım gönlüme göre hep allı güllü şeyler. pazardada hep pijama takımları vardı geçen haftada bu haftada..bitanesi böyle klasik bi model olsun istemiştim..alıcam bakalım yarıncnm güle güle kulla geceligini .bende üsttekini cok begenmiştim :) kaça aldın?
kız sen napıosan bizde onu yapıozgece gece nabıyosunzu kız burda yatıp uyusanıza aaoooo
kocişimin çok işi vardı yetiştirmesi gereken dedim aşkısım sen uyu ben yapayım bi kısmını dedim bitirdim
yazık uyudu kocişim de :) bak dün gıcık etti beni ama kıyamıyom yaa çok çalışıyo yoruluyo böcüğüm benim
neysem saat 12 yı gectı bile ben külkedisine dönüşmeden yatayım bebısde vurup duruyo yeteer yoruldum diyo bana :)
kulak vereyım accık ona da :) haydin hayırlı geceler :)
kızlar hersey iyi güzel hoşta en önemli konu bebekler geldikten sonra hangi doktora gidecekler şehrinizdeki en iyi doktoru arastırdınız mı?:2:
Chekirdekk teyzesi oğlumun cicisi geldiçook çok güzel bayıldımm nasıda yakışıklı olcak benim oğlum bunu giyince inşallah yarabbim
güzel dileklerin içinde çok tsk ederiz canım benim Aminn hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah,gerçekten çok güzell ayrıca zaten çokta özel bir hediye bu bizim içintekrar tsk ederim kesene bereket canımm
Eki Görüntüle 550999
sterilizatör kesinlikle alıcam canım. Kaynatma taraftarı değilim. Aynı zamanda kullanan bütün arkadaşlarım çok mennun. Ya tefalın alıcam ya da wewellin. O konuda kararsızım.
Emzik ve biberonda tavsiye üzerine nuk aldım.
huggies bebek bezi alıcam. uni baby yeni doğan ıslak mendil. ama evdeyken mutlaka poposunu yaz, kış sokucam lavoboya ya da pamukla silicem. evim merkezi sistem, üşümez oğluşum.
Ateşölçer olarak kulaktan hızlı ölçerler var. Braun. Onlardan alıcam.
Oto koltuğu olarakta puset, ana kucağı, oto koltuğu set halinde bana hediye geldi. güzel bir ürün almama gerek kalmadı.
Markası BEBE LOOLA CONFORT
Eki Görüntüle 551001 SADECE şu birinci yok. oto koltuğunu pusete otutturabiliyorsun. Çift yönlü dönebiliyor. Tek elle kapatılabiliyor.
bENİMKİLERde böyle canım
sterilazör almadım almayı düşünmedim
biberonu dün bende sordum her marka öneren var, dr brown hoşuma gıttı ama onun da ufak boyunda cam yok,cam olsun istıyordum ama kuçük boyda 6markaya baktım cam yok...
aventın de 2rengi var yanı kutuları sarı ve mavı,hangisi alınmalı bılemedim sanırım ondan alcam
emzik almadım 2farklı marka alırım hangısını emerse tercıh oğlumun
bebek bezi huggies aldım ındırım çekı ıle 15lıraya ındi, 2boyuda aldım.
bebk yağı almadım,tabı şu an gobişime sürdüğümü saymassak:)
ateş olçer alından ölçen varmış 90lira civarındaymış media markette varmış oraya bakcam
oto koltuğu baby hopedan sipariş etti kardeşim daha elime geçmedi
Eki Görüntüle 551098
maaşallah oğluşuna
canım kusura bakma suç senin,bizde de vardı tören, okulun içinde yaptık 20dakka sürdü uzasaydı çıkarcaktım öğretmenelr odasına...Atamızı andık ama bazen sağlık daha önemli...
bebişler atatürk haftası felan dinlemiyor malum
sen çok ayakta durma bundan sonra,şurda az günümüz kaldı dikkat etmek lazım
selam kızlar bugün yoğunluktan giremedim,kankalarım geldi oturduk bi dedikodu bi dedikodufiskos yaptık sonrada yemek yap et giremedim çeneler baya çalışmış yine
akşamda birine hasta ziyaretine gittik annem eşim ben..anca geldik..lohusa geceliği için yorum yapanlara teşekkür ediyorum karar verdim bunu alıcam
,düğmesi yok demiş bi arkadasım ama onun gizli düğmesi var önü açılıyor lohusa geceliği çünkü bu .bunu alıcam
Eki Görüntüle 551208
alttaki geceliği çok beğenen olmuş bende çok beğendim onu ama onun yanında duran pijama takımını lohusa mevlüdüm için almaya karar verdim oyüzden vazgeçtim şimdilik onddan çünkü onu yakından chicco mağazasında gördüm kolları peluş tüylü tüylü hoşuma gitmişti lohusa mevlüdümde pijama takımını giyerim dedim bu takımında
Eki Görüntüle 551207
ÖPTÜM SİZİ KOKOŞLARRRİYİGECELER
Gecelik pijamaları hep beyaz ve ekru aldınız. Donumuz mememiz hasta bezimiz görünmücek mi bunların içinden ayağa kalkınca ? Sabahlık ne kadar kapatır ?
Karar veremedim ben de.[/QUOTE
valla tatlım bende daha almadım o yüzden kararsızım ama altı renkli bişi alıcam sanırsaam
Herkese günaydın kızlar.
Sağlıklı, mutlu, sakin, huzurlu bir gün diliyorum hepimize...
Dün bir şey oldu anlatayım size.
WC ye girdim baktım pedimde bir parça, sümüksü erimeyen sarı bir şey. Bu ne derken baktım alttan devamı geliyor.
Sildim bayağı çoktu.
Yani kanlı falan olsa inanın nişan derdim. Çoktu çünkü
Neydi o anlamadım.
Alt tarafımdaki basınç hissi hala var demiştim size oram ağrıyor diye... Öyle işte
Umarım midenizi bulandırmamışımdır.
canim niye midemiz bulansin bence kanli olmasina gerek yok bir git derim dr a
icin rahat etsin o basinc hissi bendede var/
rahim agzi uzunlugunda bir sorun gorunedi ama dun dedim keske nts ye girmeyi isteseydim
bence ihmal etme git bir muayene ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?