2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar, Esramtirak'tan haberi olan var mı ?

Canim ben iyim cok sukur. Yalniz son gunler biraz yogundu giremedim. Odaya bir kadin yerlesmisti. Sunni sanci verdiler evvelsi gece o baya bi kivrandi adeta beraber dogum yaptik=S dün de ben sancilandim. Ama cok sukur bugun daha iyiyim. Bugun baska bir kadin geldi onun da gün gelmis. Yarin haplarla ona da sunni sanci verecekler. Ay dogumdan sonra ya hemsire olacagim ya da ebe.

minik kiz oynayip duruyor teyzesi..oglanlar bilmazmi bizden meraklilar isim ne koycaz anne diyorlar..cokk seviniyorlar allahim herkezin gönlüne göre hayirli saglikli versin insalahhh ben bir biberon emzik islak mendil biberon basliklari suluk bir tane pembe ayakkabi ama bebekler icin sert olanlardan degil corap cit citli bodylerden kilotlu corap hellokityle gece giydirmek icin gecelik daha cokk alincak var ama alisverise gittigimizde toptan aliriz artik canim benim sansimiza erkek olursada bizim oglanlarin cokkk seyleri var onlari giyer artiksüpriz yaparsa bize..doktor alissveris yapin isim düspnpn dedi nasip artik teyzesi..isim konusunda karar veremiyorum icime sinmiyor hic biri neyapcaz bakalim..sende herseyin yolunda olmasina sevindim benimde simdilik yolunda canim halsizlik yorgunluk sinirlilik elimde ayagimda can kalmiyor fenalik geliyor azicik ayakta dursam bebk asagida bastirioyor sertlesmeler cok karnimda kasilmalar yani bunlarin disinda cokk iiyiyim cok sükür..aminnnnnnnnnn canim insallahh allahim saglikla giydirmeyi nasip etsin hepimizin gönlüne göre versin kurban oldugum allahim..artik bende dedifin gibi bir baslarsam durduramam herhalde kendimi yandim bennnayy negüzel her pembeyi alirz artikkk yaaseni canim benim.

slm canim benim iyi olmana cokkk sevindim sabir canim az kaldi allahim hepimizin yardimcizi olsun..artik sende hastanede dura dura bu gidisle olcan valla canim benim ben annem hastanede yatmisti onun yaninda cokkk durdum ozaman ögrendim igne yapmasini serum takip cikarmasini insan uzun durunca baya birsey ögreniyor..sen dogumlari görüncede heyecanlaniyorsundur canim yaaakendine iyi bak canim beniseni..

32. haftasına gelip kontrole giden arkadaslara bişey sormak istiyorum. Doktor sadece ultrason muayenesi mı yapıyor yoksa alttan da muyane ediyor mü?
Benim Doktorum Ultrasonda Baktı..
Zaten Rahimde Açılma Falan Varsa Ya da Herhangi Bir Şey Ordan da Görüyor..
Sanki Eli Rahmin İçinde Bir Şey Arıyor Değil mi ?
Aynı Şeyleri Bende Hissediyorum..
Ama Ben Çıkacak Sanıyorum..
Hele Öksürünce Felan..
Çok Korkuyorum.. :18:
Hıçkırıyor Kuzucuğun..

Acaba Kursağı mı Büyüyor..
Öyle DErler Ya ..

kızlar hersey iyi güzel hoşta en önemli konu bebekler geldikten sonra hangi doktora gidecekler şehrinizdeki en iyi doktoru arastırdınız mı?:2:
ben karar verdim bile sağolsunlar etrafımızda akıl verenimiz çok,araştırmaya gerek kalmıyor cnm

cnm güle güle kulla geceligini .bende üsttekini cok begenmiştim :) kaça aldın?
cnm lohusa.shoptan alıcam yarın daha almadım tatlım. indirimde güzel ürünler var.79 tl fiyatı .valla dışarda ucuza bulamadım gönlüme göre hep allı güllü şeyler. pazardada hep pijama takımları vardı geçen haftada bu haftada..bitanesi böyle klasik bi model olsun istemiştim..alıcam bakalım yarın

kız sen napıosan bizde onu yapıoz valla gecenin bu saatinde böcüğünle hangi işi hallettiyseniz artık merak ettim hahahahahahha

Son düzenleme:

çok güzel cnaımm güle güle kullansın oğluşunn

teşekkürler canlarım tavsiyeler için :))

minik yavrular, oğluşumun teyzeleri günaydın :))

bgn sabah uyandım karnıma bi baktım aynada anammm aşağı inmiş
bebişim pozisyon değiştirdi heralde.

dün akşam nasıl duygusallaştım kızlar.. oğlumun yatagı oldugu odaya girdim. bi an içinde oldugunu hayal ettim. tutamadım kendimi başladım zırlamaya işten gelince il işim onun yatagını görmek oldu.
hayali bile o kadar güzel ki..
sağlıkla bi an önce kavuştursun rabbim bizleri.

hasta olan arkadaşlarım inş bgn daha iyisinizdir. Allah ım şifa versin herkese.

hepinize kucak dolusu sevgiler

Gecelik pijamaları hep beyaz ve ekru aldınız. Donumuz mememiz hasta bezimiz görünmücek mi bunların içinden ayağa kalkınca ? Sabahlık ne kadar kapatır ?

Karar veremedim ben de.

canlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz
bebişlerle aranız nasılllllllllllllllllll??????????????

Herkese günaydın kızlar.
Sağlıklı, mutlu, sakin, huzurlu bir gün diliyorum hepimize...

Dün bir şey oldu anlatayım size.
WC ye girdim baktım pedimde bir parça, sümüksü erimeyen sarı bir şey. Bu ne derken baktım alttan devamı geliyor.
Sildim bayağı çoktu.
Yani kanlı falan olsa inanın nişan derdim. Çoktu çünkü
Neydi o anlamadım.
Alt tarafımdaki basınç hissi hala var demiştim size oram ağrıyor diye... Öyle işte
Umarım midenizi bulandırmamışımdır.

günaydın kızlar..
arkadaşımın yapıp satışa sunduğu bi kaç resim paylaşayım sizinlen...
çok cici şeyler sitesi de var mutlaka görmelisiniz.
üstteki kızına yaptığı anı defteri sitede süslü battaniyeler, bebek saç bantları, bisürü bişeyler var...

Günaydın kızlar naber nasılsınız

Dün hiç giremedim nete.Uzun süren yağmurdan sonra dün güneşi görmüşken biraz temizlik yapayım dedim çamaşırlar filanda vardı..Bi güzel paklandım valla...Sonrada ftr ödemeleri için ö.sonra dışarı çıktım.Daha sonrada bi kuaföre girdim ve saçlarımı kestirim o kadar uzamıştı ve kırıgı vardı ki...Nasıl rahatladım anlatamam......Çalışırken boyaya ve hergün föne giderken 1.5 yıldır kuaför yüzü görmemiştim desem yeridir:) Bugün de erken kalktım arkadaşla biraz çarşı yapıcaz gezicez ufak tefek alınacak şeyler var onlara bakcaz...Kısmetse yarına da beşiğimiz gelicek inş çok mutluyummmm:)

Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır.....

Ben kaçtım kızlar...Allaha emanet olun....Herkese slmlar hepimizi öpüyorum....Kolay gelsin......

canim niye midemiz bulansin bence kanli olmasina gerek yok bir git derim dr a
icin rahat etsin o basinc hissi bendede var/
rahim agzi uzunlugunda bir sorun gorunedi ama dun dedim keske nts ye girmeyi isteseydim
bence ihmal etme git bir muayene ol.

Nişan illa kanlı olmaz yani öyle mi?
Bende birde rahim ağzı kısalığı da var.
Bu hamilelikteki ikilemler bitirdi beni ya. Acaba şöyle mi böyle mi. İnanın yoruldum bundan.
Doktoru bir arayayım en iyisi...

bende sabahleyin yattim biraz uyumusum. zaten yorgunluk vardi birkacgundur
sonra bankaya gittim dogum sonrasi bakim servisinin rezarvasyon ucretini yatirdim.
birde ben hamileyim diye devlet destegi oluuyormus bana bir belge vermislerdi hastaneden bunu al bankaya git
bankadan kart cikar dediler bugun gittim o karta devlet 500$ a kadar destek parasi koyuyormus.
anladigim kadariyla nakit degilde kadin doguma gidince odemeyi o kartla yapacagim. zaten burda
ultrsonu sigorta karsilamiyordu hergidiste 50 tl kadar bayiliyordum simdi surelerde kisaldi iyi oldu bizim icin:)
40 yilin basi devletin bir hayrini gorucez yani :)

meryemim geliyor
burda sezaryanda 6 gece kaliyorsun normal dogumdada 3 gece benim nasil olucagi belli degil
henuz daha bir turlu nasip olmadi konusmak hep aralara birseyler girdi.
bakalim haftalar gecince kesinlesir artik.
birde burda gecelik vermeleri cok guzel oluyor herkes ayni giyiniyor gerci ama:) olsun.
ugrasmiyorsun

herkese günaydın.nasılsınız bakalım annişler.benim bebiş hareket ettikçe karnım çok acıyor.maşallah bayağıda hareketli.bide sağ bacağım ağrıyor yere basarken.varisten heralde.
dün evde ne kadar elyaf yorgan,battaniye,pike,örtü varsa yıkadım.kullanılmayanlarıda yıkadım çünkü hurcun içinde havasız kalmışlardı,eski çamaşır makinem küçüktü,şimdi 9 kg.lık aldık.malum nüfus kalabalık anca yetiyor.eskisine sığmıyodu yorganlar falan,şimdikine sığıyor,evin her tarafına serdim.bikaçtaneyide bugün yıkayacağım.ev çamaşırhane gibi oldu.yastık yüzlerini,yani astarlarını değiştim.hiç kullanmadıklarım bile hurcun içinde sapsarı olmuşlar,anlamadım gitti.allahtan şu fermuarlı astarlar çıktıda çok rahat oluyo,hemen boşaltıp yenisine geçirdim.eskiden bide onları dikerdim.aslında hava güzel olsaydı balkonda havalandırsaydım içlerini daha iyi olurdu ama şimdilik böyle idare edeyim.elyaf yastıkları öylece attım yıkadım zaten.anlıcanız iyi bir yüklük temizliği oldu.ne zamandır aklımdaydı ama vakit bulamıyodum.şimdi kurusunlar hepsini temiz temiz kaldırıcam.yeni hurçlar aldım.eskilerini attım.bugün hava güneşli bugün yıkadıklarımı hemen dışarı atarım kururlar.sonrada sıra bebişin kayafetlerini yıkayıp ütülemeye geldi.işin en zevkli kısmı:))eşim diyo niye acele ediyosun işler için,e bebek doğunca yapamam diyorum,niye bu kadar büyütüyosun bebeği,normal hayatın devam edecek,sen 3 çocuk büyütmüş birisin diyo.anlamıyo işte nede olsa erkek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…