:) Hayırlı olsun.Güle güle kullan tontirikcim. Benimki almasa da olur ben takılıyorum ona zaten.Ama en azından bir çiçek alırsa fena olmaz
Kızlar 1 soru !
32. haftada çalışabilir raporumu aldım diyelim, sonra 35.haftada doğuma gittim diyelim.
4 ay iznim doğumdan itibaren mi başlayacak, yoksa aradaki 3 hafta yanacak mı ?
Çok önemli, ona göre izne çıkacağım.
Kızlar bir sorum olucak sizlere.
Şimdi ben çalışmıyorum. Başka çocuğumda yok, bütün gün bebişimle birbirimizi dinliyoruz, konuşuyoruz. Sohbet ediyoruz
Ben dikkat ediyorum da gündüz bebeğim hep hareketli, gece de uyanık olduğumda hep hareketli. Bebeklerin anne karnında uykuları ile ilgili bilgisi olan var mı?
Mesela biraz önce aralıksız tam 10 dakika boyunca tekme attı. (Tatlı birşey yiyordum çünkü)
Gecede uyandığımda falan sanki benimle uyanıyor heemen hareket ediyor.
Bebeğin uykularını nasıl anlayabiliriz? Acaba benim oğluşum geceleri anasıyla birlikte mi uyuyor?
Selam arkadaşlar.Benım bebek dönmedi kasıklarımda dolaştığı için sünnet çocukları gibi yürüyorum epeydir.Bir de birşey sorucam karnımın en altında bazen 15 dakika süreyle kalp atışı gibi bir pıtlama duyuyorum senkronize şekilde.Sizde de oluyor mu nedir acaba o kalp atışı mı başka bir şey mi?
kızlar bikaç sorum olacak size .
++sterilizatörler hakkında ne düşünüyosunuz kullanan var mı ?
++ emzik & biberonlarda hangi marka önerirsiniz?
++ bebek bezi ve ıslak mendilde hangi markayı önerirsiniz?
++ yenidoğanlarda bebek yagı kullandınız mı ? yoksa bebek losyonu mu kullandınız? ilk 1 ay içinde bebek yagı bebek losyonu pek önermiyorlar da.
++ ateş ölçer ve termometree için hangi marka ??
++ oto koltuğu ana kucagı kullananlar ne marka kullandınız?
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirrm vala ben kararsız kaldım
maaşallah oğluşunabebişimi gördük cumartesi günüüüüüüüüüüüüüüüüüü
1400 kg olmuş aplalarııııııııııı 28+3 de
oğluşum kocaman olduuuuuuuuuuuu
bidenemmmmmmmmmm,
çok şükür herhangi bir sorun yokkkkkkkkk
Allahıma bin şükür darısı hep başınıza olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım kusura bakma suç senin,bizde de vardı tören, okulun içinde yaptık 20dakka sürdü uzasaydı çıkarcaktım öğretmenelr odasına...Atamızı andık ama bazen sağlık daha önemli...kızlar bugün okulda Atatürk'ü anma töreni vardı hava bayağı güneşliydi 1 saate yakın ayakta durdum iyiydim aslında ama birden başım ağrımaya başladı ellerim ve tüm vücudum titremeye başladı okulun içine girdim su içtim uzandım yok geçmedi eşimde benimle aynı okulda öğretmen o da geldi yanıma ben manyak gibi ağlamaya başladım tansiyonumu ölçtük 14 10 çıktı yükselmiş.doktorum beni uyarmıştı yükselirse haberim olsun diye.. cumartesi günü çalışabilir raporumu almıştım böyle giderse eve hapsolabilirimsağlık ocağı evimin yanında orda bidaha ölçtük tansiyonumu hemşire 13 8 ölçtü ama riskli dedi saat 2 de bi daha ölçücek yüksek çıkarsa hastaneye gidicem çok riskli bişeymiş öyle dedi şu an evdeyim ama çok korktuğumu itiraf edeyim erken doğum riski falan dediler
sterilazör almadım almayı düşünmedim
biberonu dün bende sordum her marka öneren var, dr brown hoşuma gıttı ama onun da ufak boyunda cam yok,cam olsun istıyordum ama kuçük boyda 6markaya baktım cam yok...
aventın de 2rengi var yanı kutuları sarı ve mavı,hangisi alınmalı bılemedim sanırım ondan alcam
emzik almadım 2farklı marka alırım hangısını emerse tercıh oğlumun
bebek bezi huggies aldım ındırım çekı ıle 15lıraya ındi, 2boyuda aldım.
bebk yağı almadım,tabı şu an gobişime sürdüğümü saymassak:)
ateş olçer alından ölçen varmış 90lira civarındaymış media markette varmış oraya bakcam
oto koltuğu baby hopedan sipariş etti kardeşim daha elime geçmedi
Eki Görüntüle 551098
maaşallah oğluşuna
canım kusura bakma suç senin,bizde de vardı tören, okulun içinde yaptık 20dakka sürdü uzasaydı çıkarcaktım öğretmenelr odasına...Atamızı andık ama bazen sağlık daha önemli...
bebişler atatürk haftası felan dinlemiyor malum
sen çok ayakta durma bundan sonra,şurda az günümüz kaldı dikkat etmek lazım
benim eşimde burayı okuyunca ne alıyım şimdi neye karar verdin dedi, künye al altın yüzükten vazgeçtim dedim,hediyeyi ben alcam istediğimi alırım diye başladı kıvırmaya:)Eşime dün bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim. Doğum gününe daha çok yok mu dediGülsem mi ağlasam mı bilemedim.Canım hiç haberi yok doğum hediyesinden falan
kıyafet bende de sıkıntı yarattı.pantalonum yok hava soğudu tek pantalonum kaldı kalın,bugun lcw ye baktım bordo ve yeşil kot var bıde kadife..bunları okula nasıl giyeyim yani...bendede oluyor o . sekerine baktirdinmi seker firlayinca yorgunluk yapiyor.
Kizlar ne guzel cantalari hazirlamissiniz bende bu h.ici hazir edicem insallah. bu arada benim kislik duzgun bir kiyafetim yok ya
hep ayni seyler giyiyorum sikildim biraz, yeni alsam zaten az kaldi diyorum
dogumdan sonraya saklayayim bari hevesimi
Kimisi Son Günlerde Çok Uyuduğunu Söylüyor Ama Ben İnanmıyorum..
Fırıldak Gibi Bir O Yana Bir Bu Yana Savuruyor Beni..
İnanmazsın Yan Yattığımda Ayağa Kalkıyor Zilloş Resmen Karnım Koltukta Sıkışıyor..
Duşa Girdiğimde Hiç Kıpırdamıyor..
Bunun Gibi Neler Neler..
Ama Özellikle Hareketsiz Kaldığımız Zamanlar Onlar Harekete Geçiyor..
Çünkü Hareket Halinde Bazen Hissedemeyebiliyoruz..
Bence Çocuktan Çocuğa Değişiyor..
canım sezeryan olursa en erken 38. haftada alınıyor 11 ocak beklenen doğum olduguna göre
sanırım ocak 1 veya aralığın son günleri gibi sezeryan oalbilirsin :)
ooo çok fena olmuş canım ya üzüldüm valla
ben de aynı durumdayım biliyo musun
ben bu organiş işlerine pek ınanmıyorum ne yalan söyleyım şu zamana kadar farklı sktörlerde çalıştım
tekstil de vardı içinde muhasebedeydım ama sonucta alınan mal vs vs hepsi bilgimiz dahilinde oluyor
bunların çoğu pazarlama tekniği çok üzgünüm...ayrıca yediklerimizin içinde bilmediğimiz pek çok şey varken giydiğimizin organik
olması neyi ne kadar değiştirir o da farklı bir mesele bence takılma buna canım...
günaydınn...çok gecmıs olsun sahracım
geçmiş olsun
organik ürünler kullanma taraftarı degilim.iki cocugumada almadım. benim için %100 pamuklu olsun yeterli
hayatı boyunca organiklerle büyütemem.her cocuk nasıl büyüyorsa benimkilerde ölee büyücekk.
şuan maddi durumu iyi olup herşeyini organik alanalrın yarın ne olacagı belli degil.cocukları ölee el bebek gül bebek yetiştirmemek lazım.
hayat o kadar toz pembe degil maalesef.onlara herşeyin en iyisini sunarak onlara kötülük yapmayalım.
Kızlar 1 soru !
32. haftada çalışabilir raporumu aldım diyelim, sonra 35.haftada doğuma gittim diyelim.
4 ay iznim doğumdan itibaren mi başlayacak, yoksa aradaki 3 hafta yanacak mı ?
Çok önemli, ona göre izne çıkacağım.
canııııımm senin dikkat etmen gerekiyor kendineeegünaydın kızlar anca girebildim topic e ama fazla da kalamayacağım cumartesi annemi ankara ya gönderdim bir daha ki kemoya kadar babamla ilgilensin diye (yazık kadına)
hava çok bozuktu istanbul da dün de kuzenlerle dışarı çıktık, tabii ben hamile hem hasta olduğumu unutuyorum bazen gece vücudum hatırlattı sağ olsun hiç uyuyamadım sırt ağrısı bel ağrısı boğazım feci yanıyor öksürük...
yağlı ballı soğuk almışım kolumu kaldıramıyorum, tırnaklarım morarmış dudaklarım kuruluktan çatır çatır çatladı, ama oh olsun dr bana dikkat et enfeksiyon kapma diyor ben maşallah gören hasta demez fıldır fıldır dolaşıyorum, yat şimdi de aklın başına gelsininşallah çabuk atlatırım kızlar yoksa tedavi zora girer ben de perişan olurum malum lökosit namına bir şey kalmadı ben de...
zeynep yataktan çıkmaz bugün Allah tan yemeğim falan var, öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize ve bebişlerinize
Offf ya şu bayılma hissi nedir yav?Nerden çıktı bu anlamıyorum zaten o kadar halsiz,yorgun hissediyorum ki kendimi bide bu çıktı,canım çıkıvercek sankiNormal bişey mi bu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?