hoşbulduk canımnapıosun nasılsın görüşmeyeli?
saol teyzesiteşekkür ederim cancağızım ama bi 7 daha almayalım son iki ayda? en çok bu aylardan korkuom herkes çok alınıo dio, sen ne dersin kızında son iki ay çok almışmıydın?
herkese günaydın.nasılsınız bakalım annişler.benim bebiş hareket ettikçe karnım çok acıyor.maşallah bayağıda hareketli.bide sağ bacağım ağrıyor yere basarken.varisten heralde.
dün evde ne kadar elyaf yorgan,battaniye,pike,örtü varsa yıkadım.kullanılmayanlarıda yıkadım çünkü hurcun içinde havasız kalmışlardı,eski çamaşır makinem küçüktü,şimdi 9 kg.lık aldık.malum nüfus kalabalık anca yetiyor.eskisine sığmıyodu yorganlar falan,şimdikine sığıyor,evin her tarafına serdim.bikaçtaneyide bugün yıkayacağım.ev çamaşırhane gibi oldu.yastık yüzlerini,yani astarlarını değiştim.hiç kullanmadıklarım bile hurcun içinde sapsarı olmuşlar,anlamadım gitti.allahtan şu fermuarlı astarlar çıktıda çok rahat oluyo,hemen boşaltıp yenisine geçirdim.eskiden bide onları dikerdim.aslında hava güzel olsaydı balkonda havalandırsaydım içlerini daha iyi olurdu ama şimdilik böyle idare edeyim.elyaf yastıkları öylece attım yıkadım zaten.anlıcanız iyi bir yüklük temizliği oldu.ne zamandır aklımdaydı ama vakit bulamıyodum.şimdi kurusunlar hepsini temiz temiz kaldırıcam.yeni hurçlar aldım.eskilerini attım.bugün hava güneşli bugün yıkadıklarımı hemen dışarı atarım kururlar.sonrada sıra bebişin kayafetlerini yıkayıp ütülemeye geldi.işin en zevkli kısmı:))eşim diyo niye acele ediyosun işler için,e bebek doğunca yapamam diyorum,niye bu kadar büyütüyosun bebeği,normal hayatın devam edecek,sen 3 çocuk büyütmüş birisin diyo.anlamıyo işte nede olsa erkek:))
slm canim benim iyi olmana cokkk sevindim sabir canim az kaldi allahim hepimizin yardimcizi olsun..artik sende hastanede dura dura bu gidisle olcan valla canim benim ben annem hastanede yatmisti onun yaninda cokkk durdum ozaman ögrendim igne yapmasini serum takip cikarmasini insan uzun durunca baya birsey ögreniyor..sen dogumlari görüncede heyecanlaniyorsundur canim yaaakendine iyi bak canim beni seni..
ne iştahlı anlatmışsın kolay gelsin :) bende cuma gününü iple cekiyorum pencerelere pimapen yapılcak ,o bahaneyle heryer elden gececek.
mutfak ,antre ,yatak odamın halılarını yıkadı eşim gecen hafta.perde, cam ,kapı ,fayans ,mutfakk ofss cok iş var
kolay gelsin ben bu kasiklarla zor yaparim o isleri:) bebegin kiyafetlerini yikasam sukredicemherkese günaydın.nasılsınız bakalım annişler.benim bebiş hareket ettikçe karnım çok acıyor.maşallah bayağıda hareketli.bide sağ bacağım ağrıyor yere basarken.varisten heralde.
dün evde ne kadar elyaf yorgan,battaniye,pike,örtü varsa yıkadım.kullanılmayanlarıda yıkadım çünkü hurcun içinde havasız kalmışlardı,eski çamaşır makinem küçüktü,şimdi 9 kg.lık aldık.malum nüfus kalabalık anca yetiyor.eskisine sığmıyodu yorganlar falan,şimdikine sığıyor,evin her tarafına serdim.bikaçtaneyide bugün yıkayacağım.ev çamaşırhane gibi oldu.yastık yüzlerini,yani astarlarını değiştim.hiç kullanmadıklarım bile hurcun içinde sapsarı olmuşlar,anlamadım gitti.allahtan şu fermuarlı astarlar çıktıda çok rahat oluyo,hemen boşaltıp yenisine geçirdim.eskiden bide onları dikerdim.aslında hava güzel olsaydı balkonda havalandırsaydım içlerini daha iyi olurdu ama şimdilik böyle idare edeyim.elyaf yastıkları öylece attım yıkadım zaten.anlıcanız iyi bir yüklük temizliği oldu.ne zamandır aklımdaydı ama vakit bulamıyodum.şimdi kurusunlar hepsini temiz temiz kaldırıcam.yeni hurçlar aldım.eskilerini attım.bugün hava güneşli bugün yıkadıklarımı hemen dışarı atarım kururlar.sonrada sıra bebişin kayafetlerini yıkayıp ütülemeye geldi.işin en zevkli kısmı:))eşim diyo niye acele ediyosun işler için,e bebek doğunca yapamam diyorum,niye bu kadar büyütüyosun bebeği,normal hayatın devam edecek,sen 3 çocuk büyütmüş birisin diyo.anlamıyo işte nede olsa erkek:))
granulluyse kalinti birakiyor sivi tavsiye ederimzaman geçiyor ve benim heyecanım gun geçtikçe daha da artıyor anlatamam bunu sürekli kafamda az kaldı saglıklı dogar insallah bise olmaz demi bu saatten sonra vb..düsünceler hakım...birde oda arkadasım bebegini kaybetti ki bu beni cok uzdu ona belli etmesemde baya uzuldum onun adına ee tabi durum böyle olunce iyice vesveseli oldum...
uyku düzenine gelmek isityorum geceler benim için kabus en az 3-4 kere kalkıyorum bazen 1-2 saat tv izlemek zorunda kalıyorum ama gündüz ise uykum geliyor...sırt agrım oluyor ara ara..dün karnım agrıdı çok korktum...
bu hafta sonu doktor çatı muayenesi yapacak mıs o nasıl bise bilen var mı????
bir an once melek kızım dogsun istiyorum muhtemel dogumum 10-15 ocak mıs!
birde hacı sakir bebe sabunu aldım otomatik makine için bebesimin kıafetlerini sadece onla yıkamayı düsünüyorum...
hepinize saglıklı dogumlar
yok cnm almazsın bi 7 daha :))
benim tahminim 10 kiloyla bitirirsin sen ve bu cok cokk ideal bi kilo alımı.
bende 8 kilo aldım.benim hedefimde 10 kilo ile dogumu bitirebilmek.
dogumdan hemen sonra zaten otamatik olarak 5 kilo gitcek bizden.gereye 5 kilo fazlalıgımız kalır onuda emzirme döneminde hallederiz inş.
bu arada kızımda ben dana gibi olmuştum.tam 18 kilo aldım
günaydın arkadaşlar nasılsınız.bn iyiym bugün şükürler olsun temizliğe başlıcam birazdan..bi sorum olcaktı sizlere..hamile kalmadan önce sigara kullanıyodum bn hamile oldugmu öğrenince bulantılardan dolayı tiksindim buzamana kadar içmedimm.şimdi tekrar çook canım istiyor.dogum yaklaştıkça hecandanmı strestenmi neden bilmiorm sürekli aklıma gelior içmek istiyorum..bir iki nefes çekmeye başladım bile( benim durumumda olanlar varmı aranızdaa....
Gecelik pijamaları hep beyaz ve ekru aldınız. Donumuz mememiz hasta bezimiz görünmücek mi bunların içinden ayağa kalkınca ? Sabahlık ne kadar kapatır ?
Karar veremedim ben de.
Doktoruma sordum 32ye kadar çalıştım erken doğum oldu 32de doğdu iznim sonraya geçer mi dedim, geçmiyormuş[/QUO
Aynı soruyu bende sordum ve aktarıldığını söyledi doktor çünkü benimde erken doğum riskim var. 32. haftamda doğum iznine ayrıldım. Ayrıca 1 ay önce arkadaşım sezeryanla doğum yapı 38+3 de kalan 10 gününü bile doğum sonrası iznine aktardılar. Bence bir daha sor.
Doktoruma sordum 32ye kadar çalıştım erken doğum oldu 32de doğdu iznim sonraya geçer mi dedim, geçmiyormuş[/QUO
Aynı soruyu bende sordum ve aktarıldığını söyledi doktor çünkü benimde erken doğum riskim var. 32. haftamda doğum iznine ayrıldım. Ayrıca 1 ay önce arkadaşım sezeryanla doğum yapı 38+3 de kalan 10 gününü bile doğum sonrası iznine aktardılar. Bence bir daha sor.
doğum sonrasına aktarılıyor izinler...
yavrumbitanede mavi aldım.zaten içine emzirme sütyeni aldım ben,içi boş silikonlulardan.göğüs uçlarım falan belli olmaz oyüzden.o beyazı kendimi biraz daha hissettiğimde fotoğraf çekilirken giyicem zatenayrıca ayağa kalkabilirsek gözükür şeker
kızalr tam cıkıyordum
bir siteye rastladım hoşuma gitti paylaşmak ıstedım sizinle ben yarın hastaneye gıdıcem ordan da bebek şekeri için malzeme
bakmaya gidicez kızkardesımle bir site buldum yerı emınonundeymıs ama netten de gönderı yapioalr bebek şekeri için gerekli
malzemelr fln var online satılıyor kutular nikah şekeri kutuları
süsleme malzemeleri kurdeleler çiçekler bebek şekeri süsleme malzemeleri
burda da hazır yapılmış şekerler var sepet hedıyelı bebek şekerleri
mesela ben kutu yapmayı dusunuyorum tanesı 0,35 kurus çiçekelr de 120 lisi 12 tl fln yani
50 adet kutu yapsanız kutular 17,5 tl + çiçek süsü 12 tl = 29,5 tl tutar 10 tlk lık de seker alsanız 39 tl ye kapatırsınız 50 kişilik
şeker olayını böyle işte ben yarın bı bakıcam yakından bakayım bi ne var ne yok sonra da olmadı burdan alırım diyorum
hadi bu sefer kesın kaçtım :)
bebek şekerlerine bakınca yazarsan sevinirim.bende magnetli lavantalı biblolardan düşünüyorum dün 2,3 yere baktım tanesi 1,50 civarıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?