2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
zaman geçiyor ve benim heyecanım gun geçtikçe daha da artıyor anlatamam bunu sürekli kafamda az kaldı saglıklı dogar insallah bise olmaz demi bu saatten sonra vb..düsünceler hakım...birde oda arkadasım bebegini kaybetti ki bu beni cok uzdu ona belli etmesemde baya uzuldum onun adına ee tabi durum böyle olunce iyice vesveseli oldum...
uyku düzenine gelmek isityorum geceler benim için kabus en az 3-4 kere kalkıyorum bazen 1-2 saat tv izlemek zorunda kalıyorum ama gündüz ise uykum geliyor...sırt agrım oluyor ara ara..dün karnım agrıdı çok korktum...
bu hafta sonu doktor çatı muayenesi yapacak mıs o nasıl bise bilen var mı????

bir an once melek kızım dogsun istiyorum muhtemel dogumum 10-15 ocak mıs!

birde hacı sakir bebe sabunu aldım otomatik makine için bebesimin kıafetlerini sadece onla yıkamayı düsünüyorum...
hepinize saglıklı dogumlar

yok cnm almazsın bi 7 daha :))
benim tahminim 10 kiloyla bitirirsin sen ve bu cok cokk ideal bi kilo alımı.
bende 8 kilo aldım.benim hedefimde 10 kilo ile dogumu bitirebilmek.
dogumdan hemen sonra zaten otamatik olarak 5 kilo gitcek bizden.gereye 5 kilo fazlalıgımız kalır onuda emzirme döneminde hallederiz inş.

bu arada kızımda ben dana gibi olmuştum.tam 18 kilo aldım

günaydınlar herkese bugün daha iyiyim sabahtan beri ütü temizlik derken biraz yoruldum öğlen de arkadaşıma gideceğim o da hamile hem de 37 haftalık doğumu çok yakın biraz dedikodu yapalım dedik doğum öncesi herkese güzel bir gün diliyorum

ne iştahlı anlatmışsın kolay gelsin :) bende cuma gününü iple cekiyorum pencerelere pimapen yapılcak ,o bahaneyle heryer elden gececek.
mutfak ,antre ,yatak odamın halılarını yıkadı eşim gecen hafta.perde, cam ,kapı ,fayans ,mutfakk ofss cok iş var

Günaydin Canimmm, ne candansin sen böyle. Forumumuzun top on listesi olsa sanirim ilk siralarda yer alirdin=))
Evet hic deme. Bu hastane cok buyuk nts ye baglanmak icin hergun dogumhaneye geliyorum. Sedyeyle gelenler, dogum yapanlar. Bagisiklik kazandi vücudum sanirim, nedense hic korkmuyorum artik dogumdan. suan odamdaki kadin da ilaclara basladi gece de onu doguturum =D

Canım halıları nasıl kuruttun bu havada?

Ben bebişin kıyafetlerini yıkadım 3 günde kurumadı valla.

kolay gelsin ben bu kasiklarla zor yaparim o isleri:) bebegin kiyafetlerini yikasam sukredicem
bizim camasirlar birikmisti onlari bitirdim bugun yarin baslicam artik bebisinkilere:)
ruzgar cok fazla hemen kurur gibi geliyor
o sari lekelere bende uyuz oluyorum. neden oluyor bilmiyorum ama kizimin bazi seyler sakliyordum baktim sararmis
Cok taktir ediyorum seni 3 cocuk birde calisiyordun dimi ? yeni bebiste gelicek.
Allah sana bol bol guc versin:) bizede tabi
granulluyse kalinti birakiyor sivi tavsiye ederim

canlarım size bi sorum olacak biz park yatak aldık , içine de visko yataklardan aldık. yalnız bi arkadaşımız yenidoğan için ilk aylarda visko yatak yerine sünger olsa daha iyi olurdu demiş. yani daha sert bişeyden kastediyo sanırım. sizler nasıl yatak aldınız aklım karıştı yahuuu

birseyler yedikten sonra midem agriyor ustelikte cok yemiyorum sanirim bebek midemi skistiriyor
kasiklarimdada basinc var cok komik yuruyorum
karnimin ufak oldugu kanaatine vardim. bebis zor sigiyor
off epilasyoda yapamadim firsat bulup yarin yapicam.

günaydın arkadaşlar nasılsınız.bn iyiym bugün şükürler olsun temizliğe başlıcam birazdan..bi sorum olcaktı sizlere..hamile kalmadan önce sigara kullanıyodum bn hamile oldugmu öğrenince bulantılardan dolayı tiksindim buzamana kadar içmedimm.şimdi tekrar çook canım istiyor.dogum yaklaştıkça hecandanmı strestenmi neden bilmiorm sürekli aklıma gelior içmek istiyorum..bir iki nefes çekmeye başladım bile ( benim durumumda olanlar varmı aranızdaa....

günaydın hanımlar......dün gece saçma rüyalar gördüm bende ......dün akşam kocişle sinemaya gitmiştik evim sensine filmden etkilendim sanırım rüyama girdi ya aynıları uyandığımda nefes nefeseydim yüüm kıpkırmızı yanıydu valla...ama film çok güzeldi 2. yarısı özellikle normalde ağlarım herşeye ama sinemada ağlayamyrum ben :) ama herkes suu göz çıktı valla çok komikti ....biraz geçmişe bakayım napmışınız netmişiniz dün hiç girmedim nete

ne güzel imreniyrum size 12 kilo almış biri olarak kimbilir nsaıl giderim doğuma...eleviti artık hergün içmiyrum sanırım oda kilo yapıyo bana ......neyse artık başa gelen katlanır şimdi de simit peynir yiyorum buğday ekmeğinden bıktımm

canım bende içiydum hamileliktenönce sigara hemde hemen yemekten sonra koşardım sigaraya...hamiş kalınca ilk öğrendiğimde heyecandan tüttrdüm bi tane zaten heyecandan nasıl içtiğimi anlamyrum ama o günden beri ağzıma vurmadım acaip tiksindryo beni allaha şükürki hiç canım istemyo umarım doğumdan sonrada istemez bırakmış olurum valla bebeğim sayesinde....... şimdi sana bırak desem teselli etmicek biliyrum ama miden bulansın dumandan kokudan yanmamış sigarayı kokla falan pis kokuyo mesela içme hakikaten bebiş dumanın içinde kimbilir napıyodur yavrum benim ya

Gecelik pijamaları hep beyaz ve ekru aldınız. Donumuz mememiz hasta bezimiz görünmücek mi bunların içinden ayağa kalkınca ? Sabahlık ne kadar kapatır ?

Karar veremedim ben de.

yavrumbitanede mavi aldım.zaten içine emzirme sütyeni aldım ben,içi boş silikonlulardan.göğüs uçlarım falan belli olmaz oyüzden.o beyazı kendimi biraz daha hissettiğimde fotoğraf çekilirken giyicem zaten ayrıca ayağa kalkabilirsek gözükür şeker

Son düzenleme:
tünaydın kızlar mutlu günler

annem geldi bu gece hacıdan tüm gece havaalanındaydık karşılamak için sabah eve gelebildik biraz uyudum ve işe geldim acayip uykum var şuan

canım emzirme sütyeni slokonlu bulamadım ben hiç beğenmedim onlarıda boş olanları yani göğüs ucum belli olur giyemem die de almadım.nasıl o içi boş silikonlu emzirme sütyeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…