32. haftasına gelip kontrole giden arkadaslara bişey sormak istiyorum. Doktor sadece ultrason muayenesi mı yapıyor yoksa alttan da muyane ediyor mü?
annenin hamilelikte uyuma düzeni cocgun ilerki uyuma düzenini mi belirliyormuş
yoksa bebek anne karnında nezamanları uyuyorsa dogdugundada onamı devam ediyormuş.inan anlamadım bi açıklarmısın
ne iştahlı anlatmışsın kolay gelsin :) bende cuma gününü iple cekiyorum pencerelere pimapen yapılcak ,o bahaneyle heryer elden gececek.
mutfak ,antre ,yatak odamın halılarını yıkadı eşim gecen hafta.perde, cam ,kapı ,fayans ,mutfakk ofss cok iş var
canlarım size bi sorum olacak biz park yatak aldık , içine de visko yataklardan aldık. yalnız bi arkadaşımız yenidoğan için ilk aylarda visko yatak yerine sünger olsa daha iyi olurdu demiş. yani daha sert bişeyden kastediyo sanırım. sizler nasıl yatak aldınız aklım karıştı yahuuu
günaydın arkadaşlar nasılsınız.bn iyiym bugün şükürler olsun temizliğe başlıcam birazdan..bi sorum olcaktı sizlere..hamile kalmadan önce sigara kullanıyodum bn hamile oldugmu öğrenince bulantılardan dolayı tiksindim buzamana kadar içmedimm.şimdi tekrar çook canım istiyor.dogum yaklaştıkça hecandanmı strestenmi neden bilmiorm sürekli aklıma gelior içmek istiyorum..bir iki nefes çekmeye başladım bile( benim durumumda olanlar varmı aranızdaa....
tünaydın kızlar mutlu günler
annem geldi bu gece hacıdan tüm gece havaalanındaydık karşılamak için sabah eve gelebildik biraz uyudum ve işe geldim acayip uykum var şuan
anammmmm ben hepten yandım o zman, neredeyse 5. Aydan beri doğru düzgün gece uykum yok benim. Normal şartlarda da çok sevmem uykuyu ama mide yanması ve gece ç.şleri mahvetti beni valla.
Tontirik im valla eve en ufak bişi yapılsa iyi oluyor. Ben de geçen haftadan beri boya badana, temizlik, klozet değiştir, avize değiştir, çarşı işini hallet, yatağı gardolabı hallet büyük işlerimin hepsini çıkardım aradan Allaha şükür. Şimdi bir kıvır zıvır şeylerim kaldı ama bunların içinde bebişimin kıyafetlerini dolabına yerşeltireceğim anı iple çekiyorum :))))
Dip köşe temizlik boyadan sonra yapıldı zaten ama mutfak dolabı, fayanslar falan aralık sonu gibi kadın tutucam, halılarıda o zmana yıkamaya vereceğim. Şimdiden yapsam da yine olacak diye sallıyorum biraz.
BEnim beşiğin içinde verilen normal sünger yataktı galiba ama ben ilk 6 ay falan kullanmak için pamuk yatak ta yaptıracağım anneme. Pamuklarda yatırcam kıymetlimi hihihihih. Aslında yenidoğanda visko ya da sünger olsa da farketmez gibime geliyor sertlik olarak çünkü onun ağırlığından ne olacak ki minnaklarımız ufacık vücutlarıyla yatıcaklar mis gibi :)))))
Bir de visco yatağından çeşitleri var sanırım normalde de. Kimisi çok yumuşak olup gömülüyormuş yattığında. BEn de yatağımı yeni değiştirdim İdaş ın normal bir yatağını aldım süngerli Viscolara hiç bakmadım, satan adam da tavsiye etmedi.
Canım ben de kullanıyorum sigara gerçi tüp bebek olduğü için tedavi öncesi ve sırasında kullanmadım ancak canım çok isterse içtim. İlk aylarda da kokusundan baya tiksindim kullanamadım senin gibi. Şu anda da arada bir canım çok isterse bir tane içiyorum. Bşr arkadaşımın dr. u canın çok çekerse bir tane içersin içmediğin zaman daha mutsuz olacaksan iç demiş. Yani aslında içmemek en iyisi ama eğer aklını çok meşgul ediyorsa bir iki fırt çekip bırak bence. Zaten eskisi gibi olmuyor suçluluk hissiyle bir tad alınmıyor :S O anki isteğini gideriyorsun.
Canım gözğnğz aydın, Allah kabul etsin hacılıklarını inşallah. Rabbim bizlere de nasip eder genç yaşlarda inşallah. Çok güzel bir duygu annemler de gittiğinde dönüşleri çok güzeldi. Bir de 3 hacımız vardı bizim annem , babam ve babannem . Annem gidene kadar ay erken mi acaba gelince layıkıyla yapabilirmiyiz ki falan modundaydı bir geldi keşke gelmeseydik, şimdiye kadar niye gitmedik diye hayıflanıyordu. Allah nasip ederse umreye gitmek için babamı kandırmaya çalışıyor şimdi :))))
Biz de ablamla babamı ve eşlerimizi kandırmaya çalışıyoruz ( bizde amca, dayı olmadığı için ) yaw sizden başka şansımız yok hacca olmasada umreye gidelim diye. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kutsal topraklara yüz sürebilmeyi
Amin inşallah bana nasip oldu 4 sene kadar önceydi gittim umreye hemde aklımda yokken imkanım yokken birden bire bir ay içinde kendimi orada buldum annenin dediği gibi keşke imkan olsa hep gidebilsek ve gençken gidebilsek inşallah sanada ablanada tüm isteyenlee nasip olur gitmek görmek
canım ne mutlu sana benim de 1,5 sene önce k.demler gitti 5 kardeş. Çok istedim o zaman gidebilmeyi ama malum hem yaş hem de kendi dayım olmadığı için gidemedim :))) İnşallah önümüze fırsatlar çıkar da gideriz. Gerçi o da nasip tabii çağrılmadıkça gidemiyorsun :))
kızalr tam cıkıyordum
bir siteye rastladım hoşuma gitti paylaşmak ıstedım sizinle ben yarın hastaneye gıdıcem ordan da bebek şekeri için malzeme
bakmaya gidicez kızkardesımle bir site buldum yerı emınonundeymıs ama netten de gönderı yapioalr bebek şekeri için gerekli
malzemelr fln var online satılıyor kutular nikah şekeri kutuları
süsleme malzemeleri kurdeleler çiçekler bebek şekeri süsleme malzemeleri
burda da hazır yapılmış şekerler var sepet hedıyelı bebek şekerleri
mesela ben kutu yapmayı dusunuyorum tanesı 0,35 kurus çiçekelr de 120 lisi 12 tl fln yani
50 adet kutu yapsanız kutular 17,5 tl + çiçek süsü 12 tl = 29,5 tl tutar 10 tlk lık de seker alsanız 39 tl ye kapatırsınız 50 kişilik
şeker olayını böyle işte ben yarın bı bakıcam yakından bakayım bi ne var ne yok sonra da olmadı burdan alırım diyorum
hadi bu sefer kesın kaçtım :)
bebek şekerlerine bakınca yazarsan sevinirim.bende magnetli lavantalı biblolardan düşünüyorum dün 2,3 yere baktım tanesi 1,50 civarıydı.
Canlar ben Eminönü Havuzlu Handan, Pelin Bebe şekerlerinden aldım şekerlerimi cumartesi günü.
Hastane için ; biblolu yuvarlak magnetli ve lavantalı - tanesi 1 TL
Mevlit için ; Tekerlekli Patik ( daha sonradan içlerine şeker koyulacak ) - tanesi 1,30 TL.
Canlar ben Eminönü Havuzlu Handan, Pelin Bebe şekerlerinden aldım şekerlerimi cumartesi günü.
Hastane için ; biblolu yuvarlak magnetli ve lavantalı - tanesi 1 TL
Mevlit için ; Tekerlekli Patik ( daha sonradan içlerine şeker koyulacak ) - tanesi 1,30 TL.
emzikli olanı çok beğendim
kızalr tam cıkıyordum
bir siteye rastladım hoşuma gitti paylaşmak ıstedım sizinle ben yarın hastaneye gıdıcem ordan da bebek şekeri için malzeme
bakmaya gidicez kızkardesımle bir site buldum yerı emınonundeymıs ama netten de gönderı yapioalr bebek şekeri için gerekli
malzemelr fln var online satılıyor kutular nikah şekeri kutuları
süsleme malzemeleri kurdeleler çiçekler bebek şekeri süsleme malzemeleri
burda da hazır yapılmış şekerler var sepet hedıyelı bebek şekerleri
mesela ben kutu yapmayı dusunuyorum tanesı 0,35 kurus çiçekelr de 120 lisi 12 tl fln yani
50 adet kutu yapsanız kutular 17,5 tl + çiçek süsü 12 tl = 29,5 tl tutar 10 tlk lık de seker alsanız 39 tl ye kapatırsınız 50 kişilik
şeker olayını böyle işte ben yarın bı bakıcam yakından bakayım bi ne var ne yok sonra da olmadı burdan alırım diyorum
hadi bu sefer kesın kaçtım :)
eheuehu valla iyi fikirmiş canım iyi yapiyosun bence de :)
yarın ıs oldugu ıcın yatmam laızm benım malum :)
bu kanallar kafayı yemiş ya reyting için şu dini alet etmiyolamrı ölüyrum......21 aralıkta nolcakmış abi nerden biliyonuz inanmasamda etkileniyrum hamilesi var lohusası var ya bebeğim ocakta doğucak ne yani ona kavuşamıcakmıyım allahım töbe yarabbim sinir oluyrum bu kanallaara yaa....
minik yavrular, oğluşumun teyzeleri günaydın :))
bgn sabah uyandım karnıma bi baktım aynada anammm aşağı inmiş
bebişim pozisyon değiştirdi heralde.
dün akşam nasıl duygusallaştım kızlar.. oğlumun yatagı oldugu odaya girdim. bi an içinde oldugunu hayal ettim. tutamadım kendimi başladım zırlamayaişten gelince il işim onun yatagını görmek oldu.
hayali bile o kadar güzel ki..
sağlıkla bi an önce kavuştursun rabbim bizleri.
hasta olan arkadaşlarım inş bgn daha iyisinizdir. Allah ım şifa versin herkese.
hepinize kucak dolusu sevgiler
canlarım size bi sorum olacak biz park yatak aldık , içine de visko yataklardan aldık. yalnız bi arkadaşımız yenidoğan için ilk aylarda visko yatak yerine sünger olsa daha iyi olurdu demiş. yani daha sert bişeyden kastediyo sanırım. sizler nasıl yatak aldınız aklım karıştı yahuuu
2012 ekim annelerinin doğum hikayelerini okudum.
Kötü hikayeler var.
Canım sıkıldı.
Kötü hikayeler var.
Canım sıkıldı.
ben konyadayım araştırdım başkent hastanesi servet beye götürücem.fesleğen duy bunukızlar hersey iyi güzel hoşta en önemli konu bebekler geldikten sonra hangi doktora gidecekler şehrinizdeki en iyi doktoru arastırdınız mı?:2:
bulanmaz çünkü benimde oluyor arada ama benimki akıntıymış 5.ayda başlamıştı,nişan da sümüksü bir yapıya sahiptir doktorunu aradınmı canım?Herkese günaydın kızlar.
Sağlıklı, mutlu, sakin, huzurlu bir gün diliyorum hepimize...
Dün bir şey oldu anlatayım size.
WC ye girdim baktım pedimde bir parça, sümüksü erimeyen sarı bir şey. Bu ne derken baktım alttan devamı geliyor.
Sildim bayağı çoktu.
Yani kanlı falan olsa inanın nişan derdim. Çoktu çünkü
Neydi o anlamadım.
Alt tarafımdaki basınç hissi hala var demiştim size oram ağrıyor diye... Öyle işte
Umarım midenizi bulandırmamışımdır.
valla canım çok güzel bir yere barmak bastıncanlarım size bi sorum olacak biz park yatak aldık , içine de visko yataklardan aldık. yalnız bi arkadaşımız yenidoğan için ilk aylarda visko yatak yerine sünger olsa daha iyi olurdu demiş. yani daha sert bişeyden kastediyo sanırım. sizler nasıl yatak aldınız aklım karıştı yahuuu
Kötü hikayeler var.
Canım sıkıldı.
Günaydın kızlar tünaydın daha doğrusu,geceleri zor uyuyorum artık onun içinde anca 11-12 gibi uyanıyorum dün konuşulmuş umarım bebişimin uykusu hamilelikte olduğum gibi olmaz öyleyse yandım walla
bitanesi sinirimi bozdu sabah sabah salak. Eşim iş sebebiyle Tayland'a gidecek haftaya ve gitmeden bana sordu gitmemi istemiyorsan gitmicem sen nasıl dersen dedi daha çok gezi amaçlı bir seyahat orda işle ilgili çok fazla bişe olmicak yani sektörden birçok kişi olcak tekte gitmiyor ben hamile kalınca işten ayrılmıştım 10 yıldır tanıdığım insanlar hep gideceği grupta neysee ben sevmiyorum öyle şunu yapma bunu yapma demeyi hiçte kısıtlamadım bugüne kadar zaten bensizde bişe yapmaz ve gitme demek istemedim sonuçta herzaman gidebileceği biryer diil gitsin görsün istedim kıyamıyorum ben ona hiç gitmek istediğinide biliyorum sonuçta nekadar da bana sorsada. sadece tek olayım döneceği gün benim doğumgünüm büyük ihtimalle o gün geç vakitte yanımda olabileceksonuç olarak ben tmm git dedim. bu haftada tesadüf Tayland'da olan ortak bir arkadaşımız bana msj atmış gerzek ben senin yerinde olsam kocamı buraya göndermem başkası gitsin die bende ne alaka ben kocama güveniyorum yapacak olan burda da yapar onu kastediyorsan dedim.Onun yapmasına gerek yok burda kızlar direk atlıyor üstüne koluna filan giriyor bi bakıyorsun yürürken filan kız dolu bura yazmış. bende heryer kız dolu sıkıntı yok güüveniyorum ben ayrıcada kınıyorum seni hamile bir kadının içine kurt düşürmeye çalıştığın için dedim,salak kıvırmaya çalıştı bu sefer şaka yapıyorum ya çok güzel buralar keşke beraber gelseydik bilmem ne demeye başladı.
Sizce gitmemi demeliydim:26:
cANIM hangi kanalı izliyorsun ki şu an? Aptal aptal konuşan çok ne yazık ki tvlerde..
iyi ki git demişsin doğru söylüyorsun yapacağı varsa yapar o zaten...eminim kocan gayet usludur orada bu bahseden arkadaş biraz kıskanç galibaGünaydın kızlar tünaydın daha doğrusu,geceleri zor uyuyorum artık onun içinde anca 11-12 gibi uyanıyorum dün konuşulmuş umarım bebişimin uykusu hamilelikte olduğum gibi olmaz öyleyse yandım walla
bitanesi sinirimi bozdu sabah sabah salak. Eşim iş sebebiyle Tayland'a gidecek haftaya ve gitmeden bana sordu gitmemi istemiyorsan gitmicem sen nasıl dersen dedi daha çok gezi amaçlı bir seyahat orda işle ilgili çok fazla bişe olmicak yani sektörden birçok kişi olcak tekte gitmiyor ben hamile kalınca işten ayrılmıştım 10 yıldır tanıdığım insanlar hep gideceği grupta neysee ben sevmiyorum öyle şunu yapma bunu yapma demeyi hiçte kısıtlamadım bugüne kadar zaten bensizde bişe yapmaz ve gitme demek istemedim sonuçta herzaman gidebileceği biryer diil gitsin görsün istedim kıyamıyorum ben ona hiç gitmek istediğinide biliyorum sonuçta nekadar da bana sorsada. sadece tek olayım döneceği gün benim doğumgünüm büyük ihtimalle o gün geç vakitte yanımda olabileceksonuç olarak ben tmm git dedim. bu haftada tesadüf Tayland'da olan ortak bir arkadaşımız bana msj atmış gerzek ben senin yerinde olsam kocamı buraya göndermem başkası gitsin die bende ne alaka ben kocama güveniyorum yapacak olan burda da yapar onu kastediyorsan dedim.Onun yapmasına gerek yok burda kızlar direk atlıyor üstüne koluna filan giriyor bi bakıyorsun yürürken filan kız dolu bura yazmış. bende heryer kız dolu sıkıntı yok güüveniyorum ben ayrıcada kınıyorum seni hamile bir kadının içine kurt düşürmeye çalıştığın için dedim,salak kıvırmaya çalıştı bu sefer şaka yapıyorum ya çok güzel buralar keşke beraber gelseydik bilmem ne demeye başladı.
Sizce gitmemi demeliydim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?