2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
32. haftasına gelip kontrole giden arkadaslara bişey sormak istiyorum. Doktor sadece ultrason muayenesi mı yapıyor yoksa alttan da muyane ediyor mü?

Benim doktorum sadece ultrason muayenesi yaptı,sordum ben çatı muaneyesini 38.haftada yapıyomuş,nst yede 36.haftadan sonra bağlamaya başlıyomuş

annenin hamilelikte uyuma düzeni cocgun ilerki uyuma düzenini mi belirliyormuş
yoksa bebek anne karnında nezamanları uyuyorsa dogdugundada onamı devam ediyormuş.inan anlamadım bi açıklarmısın

anammmmm ben hepten yandım o zman, neredeyse 5. Aydan beri doğru düzgün gece uykum yok benim. Normal şartlarda da çok sevmem uykuyu ama mide yanması ve gece ç.şleri mahvetti beni valla.

Tontirik im valla eve en ufak bişi yapılsa iyi oluyor. Ben de geçen haftadan beri boya badana, temizlik, klozet değiştir, avize değiştir, çarşı işini hallet, yatağı gardolabı hallet büyük işlerimin hepsini çıkardım aradan Allaha şükür. Şimdi bir kıvır zıvır şeylerim kaldı ama bunların içinde bebişimin kıyafetlerini dolabına yerşeltireceğim anı iple çekiyorum :))))
Dip köşe temizlik boyadan sonra yapıldı zaten ama mutfak dolabı, fayanslar falan aralık sonu gibi kadın tutucam, halılarıda o zmana yıkamaya vereceğim. Şimdiden yapsam da yine olacak diye sallıyorum biraz.

BEnim beşiğin içinde verilen normal sünger yataktı galiba ama ben ilk 6 ay falan kullanmak için pamuk yatak ta yaptıracağım anneme. Pamuklarda yatırcam kıymetlimi hihihihih. Aslında yenidoğanda visko ya da sünger olsa da farketmez gibime geliyor sertlik olarak çünkü onun ağırlığından ne olacak ki minnaklarımız ufacık vücutlarıyla yatıcaklar mis gibi :)))))

Bir de visco yatağından çeşitleri var sanırım normalde de. Kimisi çok yumuşak olup gömülüyormuş yattığında. BEn de yatağımı yeni değiştirdim İdaş ın normal bir yatağını aldım süngerli Viscolara hiç bakmadım, satan adam da tavsiye etmedi.

Canım ben de kullanıyorum sigara gerçi tüp bebek olduğü için tedavi öncesi ve sırasında kullanmadım ancak canım çok isterse içtim. İlk aylarda da kokusundan baya tiksindim kullanamadım senin gibi. Şu anda da arada bir canım çok isterse bir tane içiyorum. Bşr arkadaşımın dr. u canın çok çekerse bir tane içersin içmediğin zaman daha mutsuz olacaksan iç demiş. Yani aslında içmemek en iyisi ama eğer aklını çok meşgul ediyorsa bir iki fırt çekip bırak bence. Zaten eskisi gibi olmuyor suçluluk hissiyle bir tad alınmıyor :S O anki isteğini gideriyorsun.

tünaydın kızlar mutlu günler

annem geldi bu gece hacıdan tüm gece havaalanındaydık karşılamak için sabah eve gelebildik biraz uyudum ve işe geldim acayip uykum var şuan

Canım gözğnğz aydın, Allah kabul etsin hacılıklarını inşallah. Rabbim bizlere de nasip eder genç yaşlarda inşallah. Çok güzel bir duygu annemler de gittiğinde dönüşleri çok güzeldi. Bir de 3 hacımız vardı bizim annem , babam ve babannem . Annem gidene kadar ay erken mi acaba gelince layıkıyla yapabilirmiyiz ki falan modundaydı bir geldi keşke gelmeseydik, şimdiye kadar niye gitmedik diye hayıflanıyordu. Allah nasip ederse umreye gitmek için babamı kandırmaya çalışıyor şimdi :))))

Biz de ablamla babamı ve eşlerimizi kandırmaya çalışıyoruz ( bizde amca, dayı olmadığı için ) yaw sizden başka şansımız yok hacca olmasada umreye gidelim diye. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kutsal topraklara yüz sürebilmeyi

Amin inşallah bana nasip oldu 4 sene kadar önceydi gittim umreye hemde aklımda yokken imkanım yokken birden bire bir ay içinde kendimi orada buldum annenin dediği gibi keşke imkan olsa hep gidebilsek ve gençken gidebilsek inşallah sanada ablanada tüm isteyenlee nasip olur gitmek görmek

canım ne mutlu sana benim de 1,5 sene önce k.demler gitti 5 kardeş. Çok istedim o zaman gidebilmeyi ama malum hem yaş hem de kendi dayım olmadığı için gidemedim :))) İnşallah önümüze fırsatlar çıkar da gideriz. Gerçi o da nasip tabii çağrılmadıkça gidemiyorsun :))

öyle olduğuna bu yıl inandım annemle gidebilmek için çok çırpındım başvurular olduğunda hamile olduğumu bilmiyordum ama okadar aksilikler çıktıki gitme imkanım varken gidemedim annem yanlız gitti

onu ayarlıyor aslında hocalar biliyormusun pasaport kontrolde şu yanlız giden erkeklerden biri için onun kardeşi yiğeni filan yapıp ayarlayabiliyorlar umreye giderken dedemle gitim ben bir arkadaşımda annesiyle geliyordu onunda baba dayı filan olmadığından hoca dedmin üzerinden yazdırdı ve umresini yaptı inşallah sanada nasip olur

Eklentiler

• $IMG_0026.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_0027.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_0028.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 38

Ayşe bu site nasıl bu kadar ucuz ya? Bn 100 tane magnete 25 Tl verdim. burda 100lük paketi 5 TL. Süpper bir site bulmuşşun. Keşke daha önceden görseydin ya.Bayıldım valla, çok sağol iyiki paylaştın

bu kanallar kafayı yemiş ya reyting için şu dini alet etmiyolamrı ölüyrum......21 aralıkta nolcakmış abi nerden biliyonuz inanmasamda etkileniyrum hamilesi var lohusası var ya bebeğim ocakta doğucak ne yani ona kavuşamıcakmıyım allahım töbe yarabbim sinir oluyrum bu kanallaara yaa....

cANIM hangi kanalı izliyorsun ki şu an? Aptal aptal konuşan çok ne yazık ki tvlerde..

Ahhh canım ya ben de öyle. Odasına her girdiğimde böyle bir sesim titremey başlıyor. Rabbim üzüntülerini, sıkıntılarıı, hastalıklarını göstermesin inşallah...

Canım bebek mobilyası satan yerler hep yarı ortepedik öneriyorlar bebek yataklarını çok sordum. Hepsi bebek yatağı yarı ortepedik olur dediler. Bize de beşik aldığımız yerden yatak, cibinlik ve uyku setini de verdiler. O yüzden ben extra yatağa para vermedim.

Günaydın kızlar tünaydın daha doğrusu,geceleri zor uyuyorum artık onun içinde anca 11-12 gibi uyanıyorum dün konuşulmuş umarım bebişimin uykusu hamilelikte olduğum gibi olmaz öyleyse yandım walla
bitanesi sinirimi bozdu sabah sabah salak. Eşim iş sebebiyle Tayland'a gidecek haftaya ve gitmeden bana sordu gitmemi istemiyorsan gitmicem sen nasıl dersen dedi daha çok gezi amaçlı bir seyahat orda işle ilgili çok fazla bişe olmicak yani sektörden birçok kişi olcak tekte gitmiyor ben hamile kalınca işten ayrılmıştım 10 yıldır tanıdığım insanlar hep gideceği grupta neysee ben sevmiyorum öyle şunu yapma bunu yapma demeyi hiçte kısıtlamadım bugüne kadar zaten bensizde bişe yapmaz ve gitme demek istemedim sonuçta herzaman gidebileceği biryer diil gitsin görsün istedim kıyamıyorum ben ona hiç gitmek istediğinide biliyorum sonuçta nekadar da bana sorsada. sadece tek olayım döneceği gün benim doğumgünüm büyük ihtimalle o gün geç vakitte yanımda olabilecek sonuç olarak ben tmm git dedim. bu haftada tesadüf Tayland'da olan ortak bir arkadaşımız bana msj atmış gerzek ben senin yerinde olsam kocamı buraya göndermem başkası gitsin die bende ne alaka ben kocama güveniyorum yapacak olan burda da yapar onu kastediyorsan dedim.Onun yapmasına gerek yok burda kızlar direk atlıyor üstüne koluna filan giriyor bi bakıyorsun yürürken filan kız dolu bura yazmış. bende heryer kız dolu sıkıntı yok güüveniyorum ben ayrıcada kınıyorum seni hamile bir kadının içine kurt düşürmeye çalıştığın için dedim,salak kıvırmaya çalıştı bu sefer şaka yapıyorum ya çok güzel buralar keşke beraber gelseydik bilmem ne demeye başladı.
Sizce gitmemi demeliydim:26:

2012 ekim annelerinin doğum hikayelerini okudum.

Kötü hikayeler var.

Canım sıkıldı.

bEN DE okumuştum, zor doğumlar ya da bebek yoğun bakımları vardı. Onun dışında kötü birşey yoktu canım. Yeni mi eklenmiş acaba?

Olumsuzları düşünüp kendini demorilize etme derim ben. Pozitif doğum hikayelerini oku böyle durumlarda. Her gelen Allah'tan.

Kötü hikayeler var.

Canım sıkıldı.

bende okudum bir ara sonra bıraktım
1-2 gündürde kasım annelerine bakıyorum 3-5 doğuran var diğerleride bekliyor.
ama yok okumayalım olmazsa ya canımız sıkılıyor olumsuz bişeler okuyunca motive olmamız lazım şu dönemde aksine
Allah herkesin yardımcısı olsun sıkıntı yaşayanların,bekleyenlerin..

kızlar hersey iyi güzel hoşta en önemli konu bebekler geldikten sonra hangi doktora gidecekler şehrinizdeki en iyi doktoru arastırdınız mı?:2:
ben konyadayım araştırdım başkent hastanesi servet beye götürücem.fesleğen duy bunu
bulanmaz çünkü benimde oluyor arada ama benimki akıntıymış 5.ayda başlamıştı,nişan da sümüksü bir yapıya sahiptir doktorunu aradınmı canım?
valla canım çok güzel bir yere barmak bastınbunu bende çözemedim nasıl yatak alıcaz şimdi biz veletlere

Kötü hikayeler var.

Canım sıkıldı.

canım benim iyi hikayelerde var...ve sen o iyi olanlara benzer bir doğum hikayen olacak.sıkma canını okuma çok az kaldı iyi düşünelim iyi olsun.

Canım bence aldatma vs. gibi şeylerden değil. Gebeliğimizin son günlerine yaklaştığımız bu haftalarda yanında olması için gitme derdim ben. Zaten beraber olmadıkça ne eğlencesi olabilir gidip gezdiğim yerlerin. Evde gebe eşini bırakıp, eminim eşinde gittiği yerlerden bir keyif alamaz. Arkadaşının söylediğinde doğruluk payı var. Uzakdoğu ülkelerinin bir çoğu öyle. Ama o da çok densizmiş sana böyle şeyleri söyleyerek. Ona iyi bir cevap vermişşin.

Acil bir durum olabilir, eşine manevi olarak ihtiyacın olabileceği duygusal bir durumda olabilirsin. Bence eşinin bunu sormaması bile gerek sana. Ankara değil bu. Tayland.

O yüzden yanında olması daha doğru. Hamilelik bu ya grip falan değil ki, ben böyle düşünüyorum canım benim..

cANIM hangi kanalı izliyorsun ki şu an? Aptal aptal konuşan çok ne yazık ki tvlerde..

sabayı izlyrum tatlım 21 aralıkta nolucak az sonra diyip duryolar saçma sapan sabayı izlerim beyenerek ama böle saçma sapan reytinglere girince soğudum ondanda diğer sabah programlarından farkı kalmıyo

iyi ki git demişsin doğru söylüyorsun yapacağı varsa yapar o zaten...eminim kocan gayet usludur orada bu bahseden arkadaş biraz kıskanç galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…