benim lohusa pijamam mavi,çamaşırlarımıda ya beyaz yada ten rengi renkli giyemem zatenGecelik pijamaları hep beyaz ve ekru aldınız. Donumuz mememiz hasta bezimiz görünmücek mi bunların içinden ayağa kalkınca ? Sabahlık ne kadar kapatır ?
Karar veremedim ben de.
benimde bulantım oluyo yada midem patlıcak gibi oluyo bebek dönmüş benim ama dr şaçları yapar bu aylarda demiştibirseyler yedikten sonra midem agriyor ustelikte cok yemiyorum sanirim bebek midemi skistiriyor
kasiklarimdada basinc var cok komik yuruyorum
karnimin ufak oldugu kanaatine vardim. bebis zor sigiyor
off epilasyoda yapamadimfirsat bulup yarin yapicam.
çok güzelmiş iyi günlerde kullanınCanlar ben Eminönü Havuzlu Handan, Pelin Bebe şekerlerinden aldım şekerlerimi cumartesi günü.
Hastane için ; biblolu yuvarlak magnetli ve lavantalı - tanesi 1 TL
Mevlit için ; Tekerlekli Patik ( daha sonradan içlerine şeker koyulacak ) - tanesi 1,30 TL.şekerleriniz bende bu tarz şekerler düşünüyorum alalım paylaşırım inş
bu kanallar kafayı yemiş ya reyting için şu dini alet etmiyolamrı ölüyrum......21 aralıkta nolcakmış abi nerden biliyonuz inanmasamda etkileniyrum hamilesi var lohusası var ya bebeğim ocakta doğucak ne yani ona kavuşamıcakmıyım allahım töbe yarabbim sinir oluyrum bu kanallaara yaa....
kızlar izlemeyin ,okumamaya çalışın2012 ekim annelerinin doğum hikayelerini okudum.
Kötü hikayeler var.
Canım sıkıldı.
zaten tvler iyice saçmaladı
gecen günde biri bana bişey dedi
günlerce etkisinden kurtulamadım
artık öyle şaçma konuşulan yerlerden uzak durmaya çalışıyorum
çünkü çok etkisinde kalıyorum
minik kiz oynayip duruyor teyzesi..oglanlar bilmazmi bizden meraklilar isim ne koycaz anne diyorlar..cokk seviniyorlar allahim herkezin gönlüne göre hayirli saglikli versin insalahhh ben bir biberon emzik islak mendil biberon basliklari suluk bir tane pembe ayakkabi ama bebekler icin sert olanlardan degil corap cit citli bodylerden kilotlu corap hellokityle gece giydirmek icin gecelik daha cokk alincak var ama alisverise gittigimizde toptan aliriz artik canim benim sansimiza erkek olursada bizim oglanlarin cokkk seyleri var onlari giyer artiksüpriz yaparsa bize..doktor alissveris yapin isim düspnpn dedi nasip artik teyzesi..isim konusunda karar veremiyorum icime sinmiyor hic biri neyapcaz bakalim..sende herseyin yolunda olmasina sevindim benimde simdilik yolunda canim halsizlik yorgunluk sinirlilik elimde ayagimda can kalmiyor fenalik geliyor azicik ayakta dursam bebk asagida bastirioyor sertlesmeler cok karnimda kasilmalar yani bunlarin disinda cokk iiyiyim cok sükür..aminnnnnnnnnn canim insallahh allahim saglikla giydirmeyi nasip etsin hepimizin gönlüne göre versin kurban oldugum allahim..artik bende dedifin gibi bir baslarsam durduramam herhalde kendimi yandim bennn ayy negüzel her pembeyi alirz artikkk yaa seni canim benim.
ben konyadayım araştırdım başkent hastanesi servet beye götürücem.fesleğen duy bunu
bulanmaz çünkü benimde oluyor arada ama benimki akıntıymış 5.ayda başlamıştı,nişan da sümüksü bir yapıya sahiptir doktorunu aradınmı canım?
valla canım çok güzel bir yere barmak bastınbunu bende çözemedim nasıl yatak alıcaz şimdi biz veletlere
canım benim iyi hikayelerde var...ve sen o iyi olanlara benzer bir doğum hikayen olacak.sıkma canını okuma çok az kaldı iyi düşünelim iyi olsun.
tünaydın kızlar mutlu günler
annem geldi bu gece hacıdan tüm gece havaalanındaydık karşılamak için sabah eve gelebildik biraz uyudum ve işe geldim acayip uykum var şuan
Ahhh canım ya ben de öyle. Odasına her girdiğimde böyle bir sesim titremey başlıyor. Rabbim üzüntülerini, sıkıntılarıı, hastalıklarını göstermesin inşallah...
yok cnm almazsın bi 7 daha :))
benim tahminim 10 kiloyla bitirirsin sen ve bu cok cokk ideal bi kilo alımı.
bende 8 kilo aldım.benim hedefimde 10 kilo ile dogumu bitirebilmek.
dogumdan hemen sonra zaten otamatik olarak 5 kilo gitcek bizden.gereye 5 kilo fazlalıgımız kalır onuda emzirme döneminde hallederiz inş.
bu arada kızımda ben dana gibi olmuştum.tam 18 kilo aldım
cnm desteksiz sütyen gibi yani iç silikonu kalın değil,incecik..ve balenleri yok kenarında.yani sütyen dik dursun diye konulan demirler balenler yok...diğer emzifrme sütyenleri gibi önden açılmalı yapmışlar...bitanede emzirme atleti alıcam ,belli olmaz ben evde bile sütyen takamam sıkılırım falan yedekte dursuncanım emzirme sütyeni slokonlu bulamadım ben hiç beğenmedim onlarıda boş olanları yani göğüs ucum belli olur giyemem die de almadım.nasıl o içi boş silikonlu emzirme sütyeni
Günaydın kızlar tünaydın daha doğrusu,geceleri zor uyuyorum artık onun içinde anca 11-12 gibi uyanıyorum dün konuşulmuş umarım bebişimin uykusu hamilelikte olduğum gibi olmaz öyleyse yandım walla
bitanesi sinirimi bozdu sabah sabah salak. Eşim iş sebebiyle Tayland'a gidecek haftaya ve gitmeden bana sordu gitmemi istemiyorsan gitmicem sen nasıl dersen dedi daha çok gezi amaçlı bir seyahat orda işle ilgili çok fazla bişe olmicak yani sektörden birçok kişi olcak tekte gitmiyor ben hamile kalınca işten ayrılmıştım 10 yıldır tanıdığım insanlar hep gideceği grupta neysee ben sevmiyorum öyle şunu yapma bunu yapma demeyi hiçte kısıtlamadım bugüne kadar zaten bensizde bişe yapmaz ve gitme demek istemedim sonuçta herzaman gidebileceği biryer diil gitsin görsün istedim kıyamıyorum ben ona hiç gitmek istediğinide biliyorum sonuçta nekadar da bana sorsada. sadece tek olayım döneceği gün benim doğumgünüm büyük ihtimalle o gün geç vakitte yanımda olabileceksonuç olarak ben tmm git dedim. bu haftada tesadüf Tayland'da olan ortak bir arkadaşımız bana msj atmış gerzek ben senin yerinde olsam kocamı buraya göndermem başkası gitsin die bende ne alaka ben kocama güveniyorum yapacak olan burda da yapar onu kastediyorsan dedim.Onun yapmasına gerek yok burda kızlar direk atlıyor üstüne koluna filan giriyor bi bakıyorsun yürürken filan kız dolu bura yazmış. bende heryer kız dolu sıkıntı yok güüveniyorum ben ayrıcada kınıyorum seni hamile bir kadının içine kurt düşürmeye çalıştığın için dedim,salak kıvırmaya çalıştı bu sefer şaka yapıyorum ya çok güzel buralar keşke beraber gelseydik bilmem ne demeye başladı.
Sizce gitmemi demeliydim:26:
Canlar ben Eminönü Havuzlu Handan, Pelin Bebe şekerlerinden aldım şekerlerimi cumartesi günü.
Hastane için ; biblolu yuvarlak magnetli ve lavantalı - tanesi 1 TL
Mevlit için ; Tekerlekli Patik ( daha sonradan içlerine şeker koyulacak ) - tanesi 1,30 TL.
çok uygun almışsın tekerleksiz patikli burda 2,50tl arkasındada tül ve tüy var.3 tanede badem şekeri .....aldığın yer internetten satış yapıyormu bilgin varmı???
slm kızlar nasılsınız? sabah erken kalktım evi toparladım kahvaltımı yaptım, lavaboları temizle et pazar malzemelerini yerleştir derken bu saat oldu.. daha da akşama kadar bişe yapmicam uzatcam bacaklarımı oturcam inşallah... kızımla yayamazlık yapıoz şu anda oturduk cips yiyoz :26::26::26::26::26::26::26: nese ben bi bakim geceden beri neler yazmışsınız öpüldünüz
canım izlemeyelim de illaki görüyon denk geliyon insa ürküyo ya hamile olmadan öncede vardı böle bişeyde sallıyodum ama şimdi aklıma kötü kötü şeyler geliyokızlar izlemeyin ,okumamaya çalışın
zaten tvler iyice saçmaladı
gecen günde biri bana bişey dedi
günlerce etkisinden kurtulamadım
artık öyle şaçma konuşulan yerlerden uzak durmaya çalışıyorum
çünkü çok etkisinde kalıyorum
kızlar sabah karnımın sol tarafına kramp girdi.yarım saatten fazla da sürdü.bir ara baya şiddetlendi.banyoya girdim artık vücüt temizliğimi yaptım korktum çünkü.sonra yavasladı ve kesildi.ama doğruacğım dedim herhalde.normal herhalde bu aralar bu kramplar kasılmalar dimi
günaydın hanımlar......dün gece saçma rüyalar gördüm bende ......dün akşam kocişle sinemaya gitmiştik evim sensine filmden etkilendim sanırım rüyama girdi ya aynıları uyandığımda nefes nefeseydim yüüm kıpkırmızı yanıydu valla...ama film çok güzeldi 2. yarısı özellikle normalde ağlarım herşeye ama sinemada ağlayamyrum ben :) ama herkes suu göz çıktı valla çok komikti ....biraz geçmişe bakayım napmışınız netmişiniz dün hiç girmedim nete
çok şükür rabbime 2 ayımız kaldı canım izlememye,biri yanmızda bişey söyleyince duymayıp görmemeye çalışalımslm canım.....iyi yapmışsın bende yatak odasının yollukları yıkanmıştı yerleri sil süpür onları serdim güzelce ...ohh kızınla yapın bakaalım yaramzlık ay doğuncada böle yaramazlıklar yapıcaz ne güzel
canım izlemeyelim de illaki görüyon denk geliyon insa ürküyo ya hamile olmadan öncede vardı böle bişeyde sallıyodum ama şimdi aklıma kötü kötü şeyler geliyo
bacaklarda oluoyda karnımda olmadı hiç canım....
bizim var evdede arabada kullandıkANAKUCAĞI OTO KOLTUĞU ANA KUCAĞI TAŞIMA BEŞİK GittiGidiyor'da 65322212
Kızlar beni şu konuda aydınlatır mısınz?
Bunlar oto koltuğu mu? Evde kullanılmaz mı ana kucağı olarak? Fiyat çok uygun geldi de...
bende kızımda 25 kilo aldım şimdi bunda daha 5 kilo almışıminşallah 10 la biter bakalım çok umutlu değilim gibi korkuom :18::18::18: benim zaten fazlalığım wardı düşükten sonra depresyon döneminde almıştım bayağı kilo onları da vermem lazım :26::26::26:
oooo nasıl verdin sonra o 18 kiloyu ayşecim?
ANAKUCAĞI OTO KOLTUĞU ANA KUCAĞI TAŞIMA BEŞİK GittiGidiyor'da 65322212
Kızlar beni şu konuda aydınlatır mısınz?
Bunlar oto koltuğu mu? Evde kullanılmaz mı ana kucağı olarak? Fiyat çok uygun geldi de...
çok şükür rabbime 2 ayımız kaldı canım izlememye,biri yanmızda bişey söyleyince duymayıp görmemeye çalışalım
çünkü bazı insanlar kdar patavatsız oluyoki neler söylüyolar veartık oralardan uzak durmaya çalışıyorum
insan kendi kendinne moral vermeye çalışmalıyız
bebeklerimizi düşünelim biz mutlu olalımki onlarda rahat etsinler minnoşlar
allah yardımcımız olsun
bizim var evdede arabada kullandık
arkasında kemere baglanması için yerler var koltuga baglardık kızımı
evdede gezmeye giderkende koyup giderdik onda uyurdu severdi kızım
kolay ve kullanışlı
bende kızımda 25 kilo aldım şimdi bunda daha 5 kilo almışım
dogumdan sonra bebek emecek,sürüncek,yürücek gider o kilolar canım merak etme
çok da güzel kullanılıyor canım.ablam kullanmıştı şimdi bende bebeğime onunki kullanacağım içini yumaşak bir battaniye koyuyorsun mışıl mışıl yatoyr içinde :)
canlarım size bi sorum olacak biz park yatak aldık , içine de visko yataklardan aldık. yalnız bi arkadaşımız yenidoğan için ilk aylarda visko yatak yerine sünger olsa daha iyi olurdu demiş. yani daha sert bişeyden kastediyo sanırım. sizler nasıl yatak aldınız aklım karıştı yahuuu
ateş ölçeri nasıl aldınız kızlar kulaktan mı yoksa şu kızılötesi olandanmı uzaktan ölçen.karar veremedim bende ona
slm canım.....iyi yapmışsın bende yatak odasının yollukları yıkanmıştı yerleri sil süpür onları serdim güzelce ...ohh kızınla yapın bakaalım yaramzlık ay doğuncada böle yaramazlıklar yapıcaz ne güzel
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?