2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm kızlar nasılsınız? sabah erken kalktım evi toparladım kahvaltımı yaptım, lavaboları temizle et pazar malzemelerini yerleştir derken bu saat oldu.. daha da akşama kadar bişe yapmicam uzatcam bacaklarımı oturcam inşallah... kızımla yayamazlık yapıoz şu anda oturduk cips yiyoz :26::26::26::26::26::26::26: nese ben bi bakim geceden beri neler yazmışsınız öpüldünüz

Gecelik pijamaları hep beyaz ve ekru aldınız. Donumuz mememiz hasta bezimiz görünmücek mi bunların içinden ayağa kalkınca ? Sabahlık ne kadar kapatır ?

Karar veremedim ben de.
benim lohusa pijamam mavi,çamaşırlarımıda ya beyaz yada ten rengi renkli giyemem zaten
benimde bulantım oluyo yada midem patlıcak gibi oluyo bebek dönmüş benim ama dr şaçları yapar bu aylarda demişti
yani saçları midemizi bu hale getiriyo
bazen benim çıkaracak gibi oluyo su içiyorum rahatlatıyo

Son düzenleme:
kızlar sabah karnımın sol tarafına kramp girdi.yarım saatten fazla da sürdü.bir ara baya şiddetlendi.banyoya girdim artık vücüt temizliğimi yaptım korktum çünkü.sonra yavasladı ve kesildi.ama doğruacğım dedim herhalde.normal herhalde bu aralar bu kramplar kasılmalar dimi

canlarım yaa yerim onları minik abiler ne düşerler şimdi kardeşlerinin üzerine, bi de kız ya abilik içgüdüleri de çıkar şimdi onların korumacı davranırlar ayyyy çok sevimli yaaa ohhhh maşallah bayağı şeler almışsın sen de :) ayyy bi de süslü dantelli güpürlü kıyafetler var annesi bi de onları görsen almicam daha diom süslü şeleri görünce dayanamıom yaaa :26: amannn durdurma zaten kendini al neyi beğeniosan ben öle yapıom aklımda kalcana alırım giydiririm kızıma inşallah annem pembe bot beğenmiş ancak yürürken giyebilceği bişe dayanamamış onu bile almış

canım kayınvalidenler dönmemiş miydi neye sinirleniosun? gerçi bende öleyim en ufak şeye sarıom eşime sürekli kavga edesim var bu aralar adam kaçıo benden o kasıklardaki ağrı bende de var bazen bi dayanıo diom aha çıktı yola gelio birleştiremiom bacaklarımı o kdr acıo canım doktor da normal artık dio, ayaklarım da şişmeye başladı, eşim dio yatıp dinlenmiosun ki tin tin geziosun şişer tabi ayağın napim ama sıkılıom :26::26::26:

Duydum canım aklıma da yazdım teşekkür ederim.
Daha aramadım işlerden birazdan arayacağım canım. Size de yazarım ne dediğini...
:13:

tünaydın kızlar mutlu günler

annem geldi bu gece hacıdan tüm gece havaalanındaydık karşılamak için sabah eve gelebildik biraz uyudum ve işe geldim acayip uykum var şuan

gözünaydın canım..rabbim bizlere de nasip etsin :)

Ahhh canım ya ben de öyle. Odasına her girdiğimde böyle bir sesim titremey başlıyor. Rabbim üzüntülerini, sıkıntılarıı, hastalıklarını göstermesin inşallah...

amin canım benim, sağlıkla kucağımıza alalım inş

inşallah 10 la biter bakalım çok umutlu değilim gibi korkuom :18::18::18: benim zaten fazlalığım wardı düşükten sonra depresyon döneminde almıştım bayağı kilo onları da vermem lazım :26::26::26:

oooo nasıl verdin sonra o 18 kiloyu ayşecim?

canım emzirme sütyeni slokonlu bulamadım ben hiç beğenmedim onlarıda boş olanları yani göğüs ucum belli olur giyemem die de almadım.nasıl o içi boş silikonlu emzirme sütyeni
cnm desteksiz sütyen gibi yani iç silikonu kalın değil,incecik..ve balenleri yok kenarında.yani sütyen dik dursun diye konulan demirler balenler yok...diğer emzifrme sütyenleri gibi önden açılmalı yapmışlar...bitanede emzirme atleti alıcam ,belli olmaz ben evde bile sütyen takamam sıkılırım falan yedekte dursun

cnm benim takılma,hepimiz eşlerimizi kıskanırız taylanda gitse ama içini sıkma gereksiz insanlara cnm.yapıcak olan burdada yapar..yaparsada günahı boynuna derim ben hep..sen üzme bu hamiş halinle tatlı canını

Son düzenleme:
ÇEKİRDEKCİMMM 2012 ekim annelerinden bahsetmişsin...yapma ne olur gereksiz yere kendine hamileliğinde bu sıkıntıyı yaşatma,açıp okuma gereği bile duymadım okuyunca yazını..ben böyle şeylere dayananamıyorum..lütfen sizlerde buraya yazmayın tatlım hamileliğimizi relax geçirelim..ben çok kafama takıyorum sonra

slm canım.....iyi yapmışsın bende yatak odasının yollukları yıkanmıştı yerleri sil süpür onları serdim güzelce ...ohh kızınla yapın bakaalım yaramzlık ay doğuncada böle yaramazlıklar yapıcaz ne güzel

canım izlemeyelim de illaki görüyon denk geliyon insa ürküyo ya hamile olmadan öncede vardı böle bişeyde sallıyodum ama şimdi aklıma kötü kötü şeyler geliyo

bacaklarda oluoyda karnımda olmadı hiç canım....

slm canım nasılsın? yaaa o filme geçen hafta gittik biz ilk yarıda salon gülmekten kırıldı, fahriye evcenin o yapmacık halleri, özcan denizin sahnelere kasıntı kasıntı bond tarzı müziklerle girmesi salon full dolu ve dışardan dinleseler zannederler ki içerde komedi filmi oynuo kahkahalara boğuldu herkes ikinci yarıda beni tek duygulandıran yer de babasının kızıyla konuşup geçmişi anlatması ve gitme kızım die ağlaması o sahne bitirdi beni resmen filmin gerisinde sadece güldük yani, eşim dio ki bu nasıl aşk filmiydi böle...

çok şükür rabbime 2 ayımız kaldı canım izlememye,biri yanmızda bişey söyleyince duymayıp görmemeye çalışalım
çünkü bazı insanlar kdar patavatsız oluyoki neler söylüyolar veartık oralardan uzak durmaya çalışıyorum
insan kendi kendinne moral vermeye çalışmalıyız
bebeklerimizi düşünelim biz mutlu olalımki onlarda rahat etsinler minnoşlar
allah yardımcımız olsun

bizim var evdede arabada kullandık
arkasında kemere baglanması için yerler var koltuga baglardık kızımı
evdede gezmeye giderkende koyup giderdik onda uyurdu severdi kızım
kolay ve kullanışlı

bende kızımda 25 kilo aldım şimdi bunda daha 5 kilo almışım
dogumdan sonra bebek emecek,sürüncek,yürücek gider o kilolar canım merak etme

çok da güzel kullanılıyor canım.ablam kullanmıştı şimdi bende bebeğime onunki kullanacağım içini yumaşak bir battaniye koyuyorsun mışıl mışıl yatoyr içinde :)

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Peki 42 TL sizce ucuz değil mi? Adi bir şey çıkmasa bari :26:
Ama baktım yorumlara satıcının sayfasında. Alanlar hep memnun...

ben de park yatak alırken aynı karmaşayı yaşamıştım, visko mu olsun sünger mi diye, sonra biri hem visko hem sünger yatak olduğunu söyledi, yani bir taraf visko bir tarafı süngermiş, bu yüzden de ne visko kadar yumuşak ne sünger kadar sertmiş, öyle dedi ben de inandım ve onu alım

ohhh mis gibi olmuştur evin yayamaslığımızı yaptık şimdi canımız meyve istio biz böle çok değişik bi anne kız olcaz galiba ahhh bi doğsalar sağlıkla minik kokoşlar yaparız biz onları eşim dio oyuncak bebek gibi süslicen sen bu kızı az önce de bi kanalda netten popüler videolar gösteriolardı bi kız üç dört yaşlarında babası dio bu ojeler ne çıkıcak bunlar çocuklar için sağlıklı değil ben büyüdüm artık dio minik cimcime de onları gördüm gözlerim doldu, dedim bizimkiler de böle mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…