2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ateş ölçeri nasıl aldınız kızlar kulaktan mı yoksa şu kızılötesi olandanmı uzaktan ölçen.karar veremedim bende ona

ateş ölçeri kulaktan ölçer kullanıyorum.evdede çocuk olduğu için yeni almıyorum.ama tavsiyem kulaktan ölçer hiç şaşmıyor.microlife aldım geçen sene öbürlerini attım gitti.kızımın ateşi 38 iken diğerleri 37- 36,8 sapıtıyolardı.doktorumuzda aynısını kullanıyor....

ben de hamilikten önce sigara kulanıyordum, 2 ay öncesine kadar hiç canım istememişti, 2 ay önce birşeye çok ama çok sinirlendim, elim ayağım titremeye başladı ve canım acaayip sigara içmek istemişti ama kendime engel oldum, içmedim daha sonrasında da isetdiği zamanlar oldu ama kendime ynilmedim çünkü şöyle düşünüyorum, "evet ben bu sigarayı kendi zevkim için içiyorum ve zararım sadece kendime ama şimdi içide günahsız, savunmasız ve bana emanet edilen bir yavrucak var, kendi zevkim çin ona zarar vermemeliyim". bu düşünce beni engelliyor. sen de canın istediğnde aklından bunları geçir, belki yararı olur. Allah kolaylık versin...

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Peki 42 TL sizce ucuz değil mi? Adi bir şey çıkmasa bari :26:
Ama baktım yorumlara satıcının sayfasında. Alanlar hep memnun...
fiyat uygun canım yok ya adi değildir.niye adi olsun.
Ben braun un 18 TL'ye olanı alacağım. Vatan bilgisayarda var canım :)
koltuk altı mı canım o

çok sağol canım bende kulaktan düşünüyorum ama karar verememiştim

canım sana şöle yap böle yap diemem ama kendim için sölim bırak uzakdoğuyu 2 saat uzaklıkta bi şehre gitcek olsa benden ayrı istemem ben bu dönemde kocamdan ayrı kalmayı.. ona en çok ihtiyaç duyduğum zaman şuanda.. ben aşırı duygusallaştım zaten şu aralar duramazdım onsuz.. ama arkadaşına da çok kızdım ne fesatmış öle ya hamile kadına sölenicek şey mi bu..

bende kızımda 25 kilo aldım şimdi bunda daha 5 kilo almışım
dogumdan sonra bebek emecek,sürüncek,yürücek gider o kilolar canım merak etme

ilkinde tecrübesiz oluo demekki anne adayları, o 25 kg ı nasıl verdin canım yaa... 5 kilo fazlalığım var 7 kilo da aldım eee daha da alıcam son iki ayda, nasıl vercem die kara kara düşünmeye başladım ben walla :18::18::18::18:

ateş ölçeri nasıl aldınız kızlar kulaktan mı yoksa şu kızılötesi olandanmı uzaktan ölçen.karar veremedim bende ona

canım şu hastanelerde kullanılan var ya tabanca gibi kızılötesi mi oluo o çıt die ölçüolar ondan aldık biz.. daha doğrusu medical işinde çalışan bi akrabamız aldı.. 130 tl miş normalde geliş fiyatına aldı 80 tl ye hem kendi bebeği olcak ona hem de bize.. eğer varsa böle tanıdıklarınız çok daha uyguna alıolar böle şeleri, süt sağma aletini de ona aldırcaz biz kuzenimle marka araştırıoz karar verince eşi alcak yine medical malzeme satan yerden...

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Peki 42 TL sizce ucuz değil mi? Adi bir şey çıkmasa bari :26:
Ama baktım yorumlara satıcının sayfasında. Alanlar hep memnun...

canım 42 tl çok çok uygun geldi bana yenidoğan bel desteği olan modelleri 200 ile 600 arasında fiyatları benim bildiğim bu kadar uyguna hiç görmemiştim tatlım ama sen bilirsin yine de

Ben braun un 18 TL'ye olanı alacağım. Vatan bilgisayarda var canım :)

canım koltuk altından makattan ölçenleri çok tavsiye etmiolar, kuzenim hemşire bebek onu görünce sanki ateş basmışsın tenine gibi ağlıo bişi olcak zannedio daha da susturamıosun dedi.. şimdi devlet hastanelerinde bile kullanmıolar artık onları hep değiştirmişler çıt edio tabanca gibi bi saniyede ölçüo ateşi...

selam herkese ..

37.haftadan önceki doğumlar erken doğuma girer ve doğum öncesi izinler doğum sonrasına aktarılır ama 37.haftadan sonra doğurursanız 32 ile 37 arasında çalıştığınız 5 hafta yanar akatarılmaz
durum bundan ibaret

arkadaşlar merhaba,

bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütülediniz mi?

ben tek başımayım yavaş yavaş yapsam mı
yoksa daha erken mi karar veremedim
dolap kokusu siner, toz olur diye çekiniyorum

canlarım çok zor bir gece geçirdim Allah kimseye nefes darlığı vermesin.göğsümün üstüne biri oturdu sanki. sabaha kadar uymadım. çarpıntım oluyo ara ara , alerjim var ayrıca. kansızlıktan mı diye de düşündüm. hala zor nefes alıyorum. kardiyolojiye mi , kbb ye mi nereye gitsem şaşırdım. tüm rahatsızlıklar zor ama nefes alamamak berbat bişey. yavrumu düşünüp sabaha kadar derin nefes almaya çaılıştım. sağlıklı ve hayırlısıyla doğum yaparız inş.

Ben gittigidiyor.com dan arzumun bebbe modelini aldım,kulaktan,alından ölçüyor hatta yemek ve su sıcaklığını bile ölçüyor,iki günde elimize ulaştı,hem fiyatıda gayet iyiydi bi bak istersen

arkadaşlar merhaba,

bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütülediniz mi?

ben tek başımayım yavaş yavaş yapsam mı
yoksa daha erken mi karar veremedim
dolap kokusu siner, toz olur diye çekiniyorum

canım bana çok erken gelio 36. haftaya girince yıkarım diorum ama tuzum kuru ben yıkarım kardeşim yanımda o ütüler, sana yardımcı olacak kimse yoksa yavaş yavaş başlayabilirsin tabi ama yine de daha erken 30. haftadasın erken doğum riskin yoksa eğer daha 8 -10 haftan war bence birazcık erken gibi ama tabi sen bilirsin yine de...

allah kolaylık versin canım.yorulucan ama iyi temizlik olcak doğum öncesi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…