- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
fiyatı çok çok uygun bence:26:Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Peki 42 TL sizce ucuz değil mi? Adi bir şey çıkmasa bari :26:
Ama baktım yorumlara satıcının sayfasında. Alanlar hep memnun...
ateş ölçeri nasıl aldınız kızlar kulaktan mı yoksa şu kızılötesi olandanmı uzaktan ölçen.karar veremedim bende ona
günaydın arkadaşlar nasılsınız.bn iyiym bugün şükürler olsun temizliğe başlıcam birazdan..bi sorum olcaktı sizlere..hamile kalmadan önce sigara kullanıyodum bn hamile oldugmu öğrenince bulantılardan dolayı tiksindim buzamana kadar içmedimm.şimdi tekrar çook canım istiyor.dogum yaklaştıkça hecandanmı strestenmi neden bilmiorm sürekli aklıma gelior içmek istiyorum..bir iki nefes çekmeye başladım bile( benim durumumda olanlar varmı aranızdaa....
fiyat uygun canım yok ya adi değildir.niye adi olsun.Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
koltuk altı mı canım oBen braun un 18 TL'ye olanı alacağım. Vatan bilgisayarda var canım :)
ateş ölçeri kulaktan ölçer kullanıyorum.evdede çocuk olduğu için yeni almıyorum.ama tavsiyem kulaktan ölçer hiç şaşmıyor.microlife aldım geçen sene öbürlerini attım gitti.kızımın ateşi 38 iken diğerleri 37- 36,8 sapıtıyolardı.doktorumuzda aynısını kullanıyor....
Günaydın kızlar tünaydın daha doğrusu,geceleri zor uyuyorum artık onun içinde anca 11-12 gibi uyanıyorum dün konuşulmuş umarım bebişimin uykusu hamilelikte olduğum gibi olmaz öyleyse yandım walla
bitanesi sinirimi bozdu sabah sabah salak. Eşim iş sebebiyle Tayland'a gidecek haftaya ve gitmeden bana sordu gitmemi istemiyorsan gitmicem sen nasıl dersen dedi daha çok gezi amaçlı bir seyahat orda işle ilgili çok fazla bişe olmicak yani sektörden birçok kişi olcak tekte gitmiyor ben hamile kalınca işten ayrılmıştım 10 yıldır tanıdığım insanlar hep gideceği grupta neysee ben sevmiyorum öyle şunu yapma bunu yapma demeyi hiçte kısıtlamadım bugüne kadar zaten bensizde bişe yapmaz ve gitme demek istemedim sonuçta herzaman gidebileceği biryer diil gitsin görsün istedim kıyamıyorum ben ona hiç gitmek istediğinide biliyorum sonuçta nekadar da bana sorsada. sadece tek olayım döneceği gün benim doğumgünüm büyük ihtimalle o gün geç vakitte yanımda olabileceksonuç olarak ben tmm git dedim. bu haftada tesadüf Tayland'da olan ortak bir arkadaşımız bana msj atmış gerzek ben senin yerinde olsam kocamı buraya göndermem başkası gitsin die bende ne alaka ben kocama güveniyorum yapacak olan burda da yapar onu kastediyorsan dedim.Onun yapmasına gerek yok burda kızlar direk atlıyor üstüne koluna filan giriyor bi bakıyorsun yürürken filan kız dolu bura yazmış. bende heryer kız dolu sıkıntı yok güüveniyorum ben ayrıcada kınıyorum seni hamile bir kadının içine kurt düşürmeye çalıştığın için dedim,salak kıvırmaya çalıştı bu sefer şaka yapıyorum ya çok güzel buralar keşke beraber gelseydik bilmem ne demeye başladı.
Sizce gitmemi demeliydim:26:
cok guzelmis bende yaza mevlut yapicamkızalr tam cıkıyordum
bir siteye rastladım hoşuma gitti paylaşmak ıstedım sizinle ben yarın hastaneye gıdıcem ordan da bebek şekeri için malzeme
bakmaya gidicez kızkardesımle bir site buldum yerı emınonundeymıs ama netten de gönderı yapioalr bebek şekeri için gerekli
malzemelr fln var online satılıyor kutular nikah şekeri kutuları
süsleme malzemeleri kurdeleler çiçekler bebek şekeri süsleme malzemeleri
burda da hazır yapılmış şekerler var sepet hedıyelı bebek şekerleri
mesela ben kutu yapmayı dusunuyorum tanesı 0,35 kurus çiçekelr de 120 lisi 12 tl fln yani
50 adet kutu yapsanız kutular 17,5 tl + çiçek süsü 12 tl = 29,5 tl tutar 10 tlk lık de seker alsanız 39 tl ye kapatırsınız 50 kişilik
şeker olayını böyle işte ben yarın bı bakıcam yakından bakayım bi ne var ne yok sonra da olmadı burdan alırım diyorum
hadi bu sefer kesın kaçtım :)
bebek şekerlerine bakınca yazarsan sevinirim.bende magnetli lavantalı biblolardan düşünüyorum dün 2,3 yere baktım tanesi 1,50 civarıydı.
o zaman almayi dusunnuyorum bunlardan cok uygun ve sirinmis:)
canim bastan git demissin ama bence gitmese iyi olurdu hamileyiz cunku yanimizda olsalar daha iyiGünaydın kızlar tünaydın daha doğrusu,geceleri zor uyuyorum artık onun içinde anca 11-12 gibi uyanıyorum dün konuşulmuş umarım bebişimin uykusu hamilelikte olduğum gibi olmaz öyleyse yandım walla
bitanesi sinirimi bozdu sabah sabah salak. Eşim iş sebebiyle Tayland'a gidecek haftaya ve gitmeden bana sordu gitmemi istemiyorsan gitmicem sen nasıl dersen dedi daha çok gezi amaçlı bir seyahat orda işle ilgili çok fazla bişe olmicak yani sektörden birçok kişi olcak tekte gitmiyor ben hamile kalınca işten ayrılmıştım 10 yıldır tanıdığım insanlar hep gideceği grupta neysee ben sevmiyorum öyle şunu yapma bunu yapma demeyi hiçte kısıtlamadım bugüne kadar zaten bensizde bişe yapmaz ve gitme demek istemedim sonuçta herzaman gidebileceği biryer diil gitsin görsün istedim kıyamıyorum ben ona hiç gitmek istediğinide biliyorum sonuçta nekadar da bana sorsada. sadece tek olayım döneceği gün benim doğumgünüm büyük ihtimalle o gün geç vakitte yanımda olabileceksonuç olarak ben tmm git dedim. bu haftada tesadüf Tayland'da olan ortak bir arkadaşımız bana msj atmış gerzek ben senin yerinde olsam kocamı buraya göndermem başkası gitsin die bende ne alaka ben kocama güveniyorum yapacak olan burda da yapar onu kastediyorsan dedim.Onun yapmasına gerek yok burda kızlar direk atlıyor üstüne koluna filan giriyor bi bakıyorsun yürürken filan kız dolu bura yazmış. bende heryer kız dolu sıkıntı yok güüveniyorum ben ayrıcada kınıyorum seni hamile bir kadının içine kurt düşürmeye çalıştığın için dedim,salak kıvırmaya çalıştı bu sefer şaka yapıyorum ya çok güzel buralar keşke beraber gelseydik bilmem ne demeye başladı.
Sizce gitmemi demeliydim:26:
yoksa baska zaman olsa gitsin onda brsey yok benim esimde bensiz ydisina cok gitti geldi
sen esini bitdikten sonra gerisi bos canim
bende kızımda 25 kilo aldım şimdi bunda daha 5 kilo almışım
dogumdan sonra bebek emecek,sürüncek,yürücek gider o kilolar canım merak etme
fiyatı çok çok uygun bence:26:
fiyat uygun canım yok ya adi değildir.niye adi olsun.
koltuk altı mı canım o
çok sağol canım bende kulaktan düşünüyorum ama karar verememiştim
ateş ölçeri nasıl aldınız kızlar kulaktan mı yoksa şu kızılötesi olandanmı uzaktan ölçen.karar veremedim bende ona
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Doktoruma sordum 32ye kadar çalıştım erken doğum oldu 32de doğdu iznim sonraya geçer mi dedim, geçmiyormuş[/QUO
Aynı soruyu bende sordum ve aktarıldığını söyledi doktor çünkü benimde erken doğum riskim var. 32. haftamda doğum iznine ayrıldım. Ayrıca 1 ay önce arkadaşım sezeryanla doğum yapı 38+3 de kalan 10 gününü bile doğum sonrası iznine aktardılar. Bence bir daha sor.
bende memur netten araştırdım,eğer 32.haftada çalışabilir raporu alırsan aktarılıyor.kaç hafta daha çalışabilir aldıysan o kadar hafta aktarılıyor.ama çalışabilir raporu almadın ,32.haftada izne ayrıldın ve 38 haftalıkken doğum yaptın diyelim.kalan 2 haftan aktarılmıyomuş,yanıyomuş.yani 6 hafta izin kullanmış oluyosun.doğumdan sonrada 8 hafta yine.hatta bu konudaki itirazlardan dolayı düzenleme yapılacakmış.valla memeurnetin yalancısıyım:))keşke aktarılsa,benim sezeryan olacağı için erken olacak ve yanacak bu durumda 1-2 haftam.ama dediğim gibi inşallah aktarılıyodur.doktorumada dedim çarşamba günü rapor vericem dedi,bende başlamışken cumaya kadar gideyim,pazartesi izin alayım dedim,doğumdan sonra biikaçgün daha uzar iznim diye düşünüyodum,doktorumda niye canım bir gün bir gündür dedi.demek oda aktarılmayacağı yönünde düşünüyorki boşuna gitme madem çalışabilir raporu almıcan dedi.
Ben braun un 18 TL'ye olanı alacağım. Vatan bilgisayarda var canım :)
arkadaşlar merhaba,
bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütülediniz mi?
ben tek başımayım yavaş yavaş yapsam mı
yoksa daha erken mi karar veremedim
dolap kokusu siner, toz olur diye çekiniyorum
allah kolaylık versin canım.yorulucan ama iyi temizlik olcak doğum öncesi.ne iştahlı anlatmışsın kolay gelsin :) bende cuma gününü iple cekiyorum pencerelere pimapen yapılcak ,o bahaneyle heryer elden gececek.
mutfak ,antre ,yatak odamın halılarını yıkadı eşim gecen hafta.perde, cam ,kapı ,fayans ,mutfakk ofss cok iş var
kolay gelsin ben bu kasiklarla zor yaparim o isleri:) bebegin kiyafetlerini yikasam sukredicem
bizim camasirlar birikmisti onlari bitirdim bugun yarin baslicam artik bebisinkilere:)
ruzgar cok fazla hemen kurur gibi geliyor
o sari lekelere bende uyuz oluyorum. neden oluyor bilmiyorum ama kizimin bazi seyler sakliyordum baktim sararmis
Cok taktir ediyorum seni 3 cocuk birde calisiyordun dimi ? yeni bebiste gelicek.
Allah sana bol bol guc versin:) bizede tabi
amin canım.evet konusu açılmışken soralım bu sarı lekelerin olmaması için ne yapmalıyız.bir çaresi vardır elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?