2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

evet çook haklısın özellikle 2.yarı dedim zaten ilk yarı resmen komediydi özcan denizi abartmışlarda bartmışlar alt tarafı marangoz işnşaat işçisi fahriye evcene bişi demiyom bile zaten sinir olurum öle yapmacık tiplere neyse 2 yarı iyidi işte ilk yarıya nazaran.....aşkı gördük sonunda

sorma canımcım ya nasıl olcak bizim minnoşlar kime neye benzicek çatlıcam meraktan :18::18:
eşimde erkek istyodu ilk başta şimdi alıştı ve diyoki senin kızın erkeği aratmaz eminim diyo

25 kilonun ,14kg zaten dogumda gitti,kızım kolik ve gazlı bebekti hiççç uyumadı etken bir,zaten emiyo artı bir efor etken 2,
3.ETKEN VE EN BÜYÜK KAYINVALİDEM stres den gitti kalmadı

ama şimdi 85kg ile hamile kaldım şuan 90 kg tam 5 kilo aldım dr bile şaşırıyo
kızımdan sonra 2 sefer düşük yaptım ,buda tüp bebek olunca igneler ilaçlar derken 85 ile hamile kaldım
kızımda hiç dogum yapmamış gibiydim
hiç merak etme ,ya bebek emecek ,sürüncek,yürücek kiloların hiç biri kalmaz zaten 10 kilo almış olarak dogum yaparsın oda gider bebek di suyuydu derken gider

Kızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse

peki bu kilo sezeryan olursak onda da gidiyo dimi yarısı

ben 37. haftada doğum iznine ayrılacağım 32. ve 37. hafta arası 5 haftamıda doğum sonrasına aktarılacak iş yerimle görüştüm bir sorun yok dediler kullanabilirmişim doktorumda öyle söyledi. doğum öncesi 3 hafta kullanmış oluyorum.. birde izin gününü normal doğum gününe göre veriyorlar benim günüm 16 ocak yani aralık 25de izine ayrılacağım.. fakat ben 16sı değilde 10da doğum yaparsam yine kullanıyorum izinlerimi bir sorun teşkil etmiyor..

Ben gittigidiyor.com dan arzumun bebbe modelini aldım,kulaktan,alından ölçüyor hatta yemek ve su sıcaklığını bile ölçüyor,iki günde elimize ulaştı,hem fiyatıda gayet iyiydi bi bak istersen

bende biraz önce ondan aldım canım.hoşuma gitti.evdede arzumun birçok eşyasını kullanıyorum zaten.şimdi sende söyleyince içim dahada rahat etti çok sağol

peki bu kilo sezeryan olursak onda da gidiyo dimi yarısı
ben sezeryanım zaten:26:
kızlar ben doktoru aradım...
Yarın gel bakalım dedi.
allah korusun canım sakın strese girme hiç bişey yoktur inş

Yarın gel bakalım dedi.

çok geçmiş olsun cnm sabh okumuştum yazını..canını sıkma sakin olmaya çalış fazlada yorma kendini.yarın bi doktorna git bakalm endişelenecek bişe yoktur inşallah

allah korusun canım sakın strese girme hiç bişey yoktur inş

çok geçmiş olsun cnm sabh okumuştum yazını..canını sıkma sakin olmaya çalış fazlada yorma kendini.yarın bi doktorna git bakalm endişelenecek bişe yoktur inşallah

İnşallah, kafam çok karıştı birden bire... Umarım güzel haberlerle dönerim.

ben de 12 de falan kalkıyorum 2 ay sonra istesemde uyuyamayacağım diyorum bu günlerin değerini bilmek lazım :)

hoşbuldum canım. dalin sıvı önerini dikkate alacağım bi ara markete gittiğimde bakayım ben. teşekkür ederim :)

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Peki 42 TL sizce ucuz değil mi? Adi bir şey çıkmasa bari :26:
Ama baktım yorumlara satıcının sayfasında. Alanlar hep memnun...
canım 42 lira otokoltuğu için çok cuzi ama kalitesi iyi olmayabilir.
her eve lazım böyle kaynana baksana zayıflatmışşş
Yarın gel bakalım dedi.

fesleğenim canım yatıp dinlen ayaklarını kaldır şöyle tekrar gelirse hemen doktora git yarını filan bekleme canım

Ben hem bundan almıştım oğlumda hemde bundan

VATAN COMPUTER - BRAUN - IRT 4520 ATEŞ ÖLÇER - Erkek ve Bayan Bakım Ürünleri

İkisinden de cok memnunum,
Kulaktan olcenin ucunu almak gerekiyor arada plastik birsey satılıyor 20 tane falan oluyor icinde
2-3 ölçümde atıyorum ben onu yenisini takiyorum

8 haftam var, sezeryan olacagi için
Birde benim rahim ağzım kısalıyor
Pat diye gelirse yada yatmam gerekirse vakit varken yapayım diyorum
Ama bir yandan da erken geliyor
Olmadı yikayip utuleyip hurclara koyayım

Kızlar son olarak benden size bir tavsiye
Görüntülü kamera isteyen için Apple in ürünü
iPhone ve iPad ile uyumlu
Biz buna karar verdik

iBaby

aboooow sezeryanda verdin demek iyi bari moral oldu amacım eskiye dönmek değil amacım şuanki gibi de olmamak

benimde güya annem alıcaktı hiç ses çıkmayınca aldık bizde beşiği ama daha annemin haberi bilen yok eğer sölerse bebek arabasını alsın onu almadık mesela :))

evet sitede güzel anlatmışlar abartı değil tam olması gerekenler ben büyük ihtimal zaten 1 gece kalıcam hastahaneyi biraz araştrdımda tabi bu bi ihtimal

bende roxy nin toz sabununu aldım yeni doğum yapan bir arkadasım kullanıyor çok memnun.ben sormuştum ne kullanıoyrsun diye o kadar güzel kokuyordu ki bakalım eğer kalıntı yaparsa bende dalin alacağım.ablamda dalin kullanmıştı o da çok memnun kalmıştı.

seni kendime cok benzetiyorum:) benim kizda kolikti kaynanamda yaydi micini oturdu gozleriyle bakti resmen
lohusaligimi yasayamadim sinir stres off cok kotu gecti benimde kilo verme sikintim
hic olmadi 2 haftada 10 kilo verdim. 52 oldum
ins bu sefer sulh ve sukunet icinde geciririz benimde kizimdan sonra 2 kaybim oldu.
bu bebegi cok isteyerek yaptim. sayili gun cabuk gecer 7 haftamiz kaldi. :)
bu gebeliktede 55 ile hamile kaldim smdide 63-64 arasiyimdir.

Yarın gel bakalım dedi.

canım benim çok geçmiş olsun. inşallah endişelenecek birşey yoktur. ama kendini iyi hissetmezsen yarını bekleme derim ben. şimdi güzelce dinlen.bebeğinle konuş.

Yarın gel bakalım dedi.

insna korkuyor haliyle inşallah kötü birsey yoktur canım.artık böyle korkuları yaşayacagımız zamandayız.iyi haberler ver bize

Yarın gel bakalım dedi.

insna korkuyor haliyle inşallah kötü birsey yoktur canım.artık böyle korkuları yaşayacagımız zamandayız.iyi haberler ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…