slm canım nasılsın? yaaa o filme geçen hafta gittik biz ilk yarıda salon gülmekten kırıldı, fahriye evcenin o yapmacık halleri, özcan denizin sahnelere kasıntı kasıntı bond tarzı müziklerle girmesi salon full dolu ve dışardan dinleseler zannederler ki içerde komedi filmi oynuo kahkahalara boğuldu herkesikinci yarıda beni tek duygulandıran yer de babasının kızıyla konuşup geçmişi anlatması ve gitme kızım die ağlaması o sahne bitirdi beni resmen filmin gerisinde sadece güldük yani, eşim dio ki bu nasıl aşk filmiydi böle...
ohhh mis gibi olmuştur evinyayamaslığımızı yaptık şimdi canımız meyve istio biz böle çok değişik bi anne kız olcaz galiba ahhh bi doğsalar sağlıkla minik kokoşlar yaparız biz onları eşim dio oyuncak bebek gibi süslicen sen bu kızı az önce de bi kanalda netten popüler videolar gösteriolardı bi kız üç dört yaşlarında babası dio bu ojeler ne çıkıcak bunlar çocuklar için sağlıklı değil ben büyüdüm artık dio minik cimcime de onları gördüm gözlerim doldu, dedim bizimkiler de böle mi olacak
25 kilonun ,14kg zaten dogumda gitti,kızım kolik ve gazlı bebekti hiççç uyumadı etken bir,zaten emiyo artı bir efor etken 2,
ilkinde tecrübesiz oluo demekki anne adayları, o 25 kg ı nasıl verdin canım yaa... 5 kilo fazlalığım var 7 kilo da aldım eee daha da alıcam son iki ayda, nasıl vercem die kara kara düşünmeye başladım ben walla :18::18::18::18:
25 kilonun ,14kg zaten dogumda gitti,kızım kolik ve gazlı bebekti hiççç uyumadı etken bir,zaten emiyo artı bir efor etken 2,
3.ETKEN VE EN BÜYÜK KAYINVALİDEMstres den gitti kalmadı
ama şimdi 85kg ile hamile kaldım şuan 90 kg tam 5 kilo aldım dr bile şaşırıyo
kızımdan sonra 2 sefer düşük yaptım ,buda tüp bebek olunca igneler ilaçlar derken 85 ile hamile kaldım
kızımda hiç dogum yapmamış gibiydim
hiç merak etme ,ya bebek emecek ,sürüncek,yürücek kiloların hiç biri kalmaz zaten 10 kilo almış olarak dogum yaparsın oda gider bebek di suyuydu derken gider
selam herkese ..
37.haftadan önceki doğumlar erken doğuma girer ve doğum öncesi izinler doğum sonrasına aktarılır ama 37.haftadan sonra doğurursanız 32 ile 37 arasında çalıştığınız 5 hafta yanar akatarılmaz
durum bundan ibaret
Ben gittigidiyor.com dan arzumun bebbe modelini aldım,kulaktan,alından ölçüyor hatta yemek ve su sıcaklığını bile ölçüyor,iki günde elimize ulaştı,hem fiyatıda gayet iyiydi bi bak istersen
ben sezeryanım zatenpeki bu kilo sezeryan olursak onda da gidiyo dimi yarısı
allah korusun canım sakın strese girme hiç bişey yoktur inşkızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse
Kızlar ben doktoru aradım...
Yarın gel bakalım dedi.
ben sezeryanım zaten:26:
allah korusun canım sakın strese girme hiç bişey yoktur inş
çok geçmiş olsun cnm sabh okumuştum yazını..canını sıkma sakin olmaya çalış fazlada yorma kendini.yarın bi doktorna git bakalm endişelenecek bişe yoktur inşallah
Canım ben uyku konusunda kendime torpik geçiyorum bebiş doğmadan önce. Öğlen 12de kalkıyorum nerdeyse, yatıyorum uyuyorum. Bundan sonra hayatımın ilk 10 yılı falan sabah erkenden kalkacağım içim kendime son kıyaklarım. Haliyle de gece uyku olmuyor
Canım öncelikle aramıza hoşgeldin
Geçmişi okuma imkanı bulabildin mi bilmiyorum ama toz detarjan kullanan arkadaşlarımız hepsi bebek çamaşırlarını 2, 3 kere tekrar yıkamak zorunda kaldı.
Herkes Dalin sıvı öneriyor, benim çevremdeki annelerde dalin sıvıdan çok mennun. O yüzden bir kere daha düşün derim canım..
Elde yıkamak imkansız gibi birşey. Sen lohusa halinle elde çamaşır yıkamakla mı uğraşacaksın? Çok zor.
canım 42 lira otokoltuğu için çok cuzi ama kalitesi iyi olmayabilir.Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Peki 42 TL sizce ucuz değil mi? Adi bir şey çıkmasa bari :26:
Ama baktım yorumlara satıcının sayfasında. Alanlar hep memnun...
her eve lazım böyle kaynana baksana zayıflatmışşş25 kilonun ,14kg zaten dogumda gitti,kızım kolik ve gazlı bebekti hiççç uyumadı etken bir,zaten emiyo artı bir efor etken 2,
kızımdan sonra 2 sefer düşük yaptım ,buda tüp bebek olunca igneler ilaçlar derken 85 ile hamile kaldım
hiç merak etme ,ya bebek emecek ,sürüncek,yürücek kiloların hiç biri kalmaz zaten 10 kilo almış olarak dogum yaparsın oda gider bebek di suyuydu derken gider
Yarın gel bakalım dedi.
Napsam ki :26:
VATAN COMPUTER - BRAUN - PRT 1000 DİJİTAL ATEŞ ÖLÇER - Erkek ve Bayan Bakım Ürünleri
Şu canım.
Ben bundan almayı düşünüyorum...
canım bana çok erken gelio 36. haftaya girince yıkarım diorum ama tuzum kuru ben yıkarım kardeşim yanımda o ütüler, sana yardımcı olacak kimse yoksa yavaş yavaş başlayabilirsin tabi ama yine de daha erken 30. haftadasın erken doğum riskin yoksa eğer daha 8 -10 haftan war bence birazcık erken gibi ama tabi sen bilirsin yine de...
aboooow sezeryanda verdin demek iyi bari moral olduben sezeryanım zaten:26:
bir eksiğimiz beşiğimiz kaldı birde megafonumuz.beşiğimiz anneannemiz alacak.bende yavas yavas yıkamaya baslyacagm bugünkü kasılmadan sonra :)
bu sitede doğum çantası için olan şeyler güzel anlatılmış kızlar
Doğuma Giderken Çantada Olması Gerekenler
ben de 12 de falan kalkıyorum 2 ay sonra istesemde uyuyamayacağım diyorum bu günlerin değerini bilmek lazım :)
hoşbuldum canım. dalin sıvı önerini dikkate alacağım bi ara markete gittiğimde bakayım ben. teşekkür ederim :)
İnşallah, kafam çok karıştı birden bire... Umarım güzel haberlerle dönerim.
Yarın gel bakalım dedi.
Yarın gel bakalım dedi.
Yarın gel bakalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?