Kızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse
Kızlar ben doktoru aradım...
Yarın gel bakalım dedi.
Canım halıları nasıl kuruttun bu havada?
Ben bebişin kıyafetlerini yıkadım 3 günde kurumadı valla.
Merhabalar ;
eşyalar için arkadaş daha erkenmi demiş ,ben hafta içinde yıkamıştım ,ütüledim ve hurçlara koydum ...sonra 1 hurçluk daha kıyafet alınca ,ve bi tk daha nevresim tk alıcağım için onları yıkamadım ,alıcağınız yok ise yıkamanızı ve bi fermuarlı hurca koymanızı tavsiye ederim ,erken doğumu allah kimseye göstermesin elbet ama yarın öbür gün havalar iyice doğucak ,onları kuruması uzun sürer diye düşünüyorum :))
b3nce bu havalarda yıkayıp kaldırmak ben odasında dolabın içine hurçla koydum hem tozlanmaz hem kirlenmez :)))
ve anacığımmm :)
benim k.v resmi olarakta kafayı yedi
kadın bana kurban eti vermemiştianlatmıştım ,tabi ben kendisine neden bana kurban eti vermedin yada başka bi şey demedim
kendisi dün akşam beni arayıp kurban eti vereyim dedi ,bende kurban geçeli çok oldu anne dedim,istemem dedim ,offff yavrular ne terbiyesizliğim ne edepsizliğim kaldı ...ağzına ne gelirse söyledi :)valla şok oldum ...dedim istemem et falan ,kendin ye anne gerek yok ,ben alırım kendi etimi ben 3-5 i arayna bi insan değilim dedim ...başladı bağrınmaya çağrınmaya ,dedeimki ..senin ağzın bozulmaya başlıyor ben alışkın değilim böyle şeylere kusura bakma telefonu kapatıyorum dedim ,kapadım :)))
2.kez yine aradı ,eşime ağlıyor anlatıyor ,ne var et vermediyse diye,kendini haklı gösteriyor :)))ya ne büyütüyor dedim Allah aşkına ondabn et isteyenmi olmuş ,ama ne ağlamak ne bağrınmak eşime :)yazık eşimde tamam anne deyip kapadı telefonu ,valla elim ayağım titriyorrr o kadar üzülüyorum ki ,anlatamam hem hatasını anladığı için seviniyorum hemde bunca ladfın altında kaldığım için içim içim yiyor(((
canlarım size bi sorum olacak biz park yatak aldık , içine de visko yataklardan aldık. yalnız bi arkadaşımız yenidoğan için ilk aylarda visko yatak yerine sünger olsa daha iyi olurdu demiş. yani daha sert bişeyden kastediyo sanırım. sizler nasıl yatak aldınız aklım karıştı yahuuu
aaa cnm gecmiş olsun cok üüzldüm yaKızlar ben doktoru aradım...
Yarın gel bakalım dedi.
inşallah 10 la biter bakalım çok umutlu değilim gibi korkuom :18::18::18: benim zaten fazlalığım wardı düşükten sonra depresyon döneminde almıştım bayağı kilo onları da vermem lazım :26::26::26:
oooo nasıl verdin sonra o 18 kiloyu ayşecim?
Günaydın kızlar tünaydın daha doğrusu,geceleri zor uyuyorum artık onun içinde anca 11-12 gibi uyanıyorum dün konuşulmuş umarım bebişimin uykusu hamilelikte olduğum gibi olmaz öyleyse yandım walla
bitanesi sinirimi bozdu sabah sabah salak. Eşim iş sebebiyle Tayland'a gidecek haftaya ve gitmeden bana sordu gitmemi istemiyorsan gitmicem sen nasıl dersen dedi daha çok gezi amaçlı bir seyahat orda işle ilgili çok fazla bişe olmicak yani sektörden birçok kişi olcak tekte gitmiyor ben hamile kalınca işten ayrılmıştım 10 yıldır tanıdığım insanlar hep gideceği grupta neysee ben sevmiyorum öyle şunu yapma bunu yapma demeyi hiçte kısıtlamadım bugüne kadar zaten bensizde bişe yapmaz ve gitme demek istemedim sonuçta herzaman gidebileceği biryer diil gitsin görsün istedim kıyamıyorum ben ona hiç gitmek istediğinide biliyorum sonuçta nekadar da bana sorsada. sadece tek olayım döneceği gün benim doğumgünüm büyük ihtimalle o gün geç vakitte yanımda olabileceksonuç olarak ben tmm git dedim. bu haftada tesadüf Tayland'da olan ortak bir arkadaşımız bana msj atmış gerzek ben senin yerinde olsam kocamı buraya göndermem başkası gitsin die bende ne alaka ben kocama güveniyorum yapacak olan burda da yapar onu kastediyorsan dedim.Onun yapmasına gerek yok burda kızlar direk atlıyor üstüne koluna filan giriyor bi bakıyorsun yürürken filan kız dolu bura yazmış. bende heryer kız dolu sıkıntı yok güüveniyorum ben ayrıcada kınıyorum seni hamile bir kadının içine kurt düşürmeye çalıştığın için dedim,salak kıvırmaya çalıştı bu sefer şaka yapıyorum ya çok güzel buralar keşke beraber gelseydik bilmem ne demeye başladı.
Sizce gitmemi demeliydim:26:
Amin inşallah bana nasip oldu 4 sene kadar önceydi gittim umreye hemde aklımda yokken imkanım yokken birden bire bir ay içinde kendimi orada buldum annenin dediği gibi keşke imkan olsa hep gidebilsek ve gençken gidebilsek inşallah sanada ablanada tüm isteyenlee nasip olur gitmek görmek
ben 37. haftada doğum iznine ayrılacağım 32. ve 37. hafta arası 5 haftamıda doğum sonrasına aktarılacak iş yerimle görüştüm bir sorun yok dediler kullanabilirmişim doktorumda öyle söyledi. doğum öncesi 3 hafta kullanmış oluyorum.. birde izin gününü normal doğum gününe göre veriyorlar benim günüm 16 ocak yani aralık 25de izine ayrılacağım.. fakat ben 16sı değilde 10da doğum yaparsam yine kullanıyorum izinlerimi bir sorun teşkil etmiyor..
Günaydin Canimmm, ne candansin sen böyle. Forumumuzun top on listesi olsa sanirim ilk siralarda yer alirdin=))
Evet hic deme. Bu hastane cok buyuk nts ye baglanmak icin hergun dogumhaneye geliyorum. Sedyeyle gelenler, dogum yapanlar. Bagisiklik kazandi vücudum sanirim, nedense hic korkmuyorum artik dogumdan. suan odamdaki kadin da ilaclara basladi gece de onu doguturum =D
selam arkadaşlarrr
doktordan geliyorum ,koca pipili oglumu gördüm
herzamanki gibi yine yaymış malı meydana bizi öle karşıladı.doktorumda sagolsun gözüme gözüme soktu testislerini.babasıının tabi hoşuna gidiyor
neyse herşeyi haftasıyla uyumluymuş.bebek hala başaşagı duruyor bi sıkıntı yok şükür. maşallah diyim.
dogum tarihi 21-25 ocak arası olabilir dedi.normal dogum görünüyor şuan dedi.epidurale bile gerek kalmadan cok rahat dogumun olacak bu sefere inş dedi
ayy ben bayılıyorumm bu kadına yaaa.agzından bal damlıyor o konuşurkenn ,yüzünden de nur akıyorr
biz sıramızı beklerken ,yarım saatte iki dogum yaptırdı geldi doktorum.inanılmaz güven veriyor bana
selam arkadaşlarrr
doktordan geliyorum ,koca pipili oglumu gördüm
herzamanki gibi yine yaymış malı meydana bizi öle karşıladı.doktorumda sagolsun gözüme gözüme soktu testislerini.babasıının tabi hoşuna gidiyor
neyse herşeyi haftasıyla uyumluymuş.bebek hala başaşagı duruyor bi sıkıntı yok şükür. maşallah diyim.
dogum tarihi 21-25 ocak arası olabilir dedi.normal dogum görünüyor şuan dedi.epidurale bile gerek kalmadan cok rahat dogumun olacak bu sefere inş dedi
ayy ben bayılıyorumm bu kadına yaaa.agzından bal damlıyor o konuşurkenn ,yüzünden de nur akıyorr
biz sıramızı beklerken ,yarım saatte iki dogum yaptırdı geldi doktorum.inanılmaz güven veriyor bana
ANAKUCAĞI OTO KOLTUĞU ANA KUCAĞI TAŞIMA BEŞİK GittiGidiyor'da 65322212
Kızlar beni şu konuda aydınlatır mısınz?
Bunlar oto koltuğu mu? Evde kullanılmaz mı ana kucağı olarak? Fiyat çok uygun geldi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?