2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse

insna korkuyor haliyle inşallah kötü birsey yoktur canım.artık böyle korkuları yaşayacagımız zamandayız.iyi haberler ver bize

Yarın gel bakalım dedi.

canım korkma sakin ol ben sanmıyorum nişan olduğunu ya sorun yoktur inşallah gönlünü ferah tut
yinede elinde değil tahmin edebiliyorum keşke gitseydin bugünden için rahat etsin die beklemeseydin yarını,güzel haberlerle gel cnm

Merhabalar ;

eşyalar için arkadaş daha erkenmi demiş ,ben hafta içinde yıkamıştım ,ütüledim ve hurçlara koydum ...sonra 1 hurçluk daha kıyafet alınca ,ve bi tk daha nevresim tk alıcağım için onları yıkamadım ,alıcağınız yok ise yıkamanızı ve bi fermuarlı hurca koymanızı tavsiye ederim ,erken doğumu allah kimseye göstermesin elbet ama yarın öbür gün havalar iyice doğucak ,onları kuruması uzun sürer diye düşünüyorum :))
b3nce bu havalarda yıkayıp kaldırmak ben odasında dolabın içine hurçla koydum hem tozlanmaz hem kirlenmez :)))

ve anacığımmm :)
benim k.v resmi olarakta kafayı yedi
kadın bana kurban eti vermemişti anlatmıştım ,tabi ben kendisine neden bana kurban eti vermedin yada başka bi şey demedim
kendisi dün akşam beni arayıp kurban eti vereyim dedi ,bende kurban geçeli çok oldu anne dedim,istemem dedim ,offff yavrular ne terbiyesizliğim ne edepsizliğim kaldı ...ağzına ne gelirse söyledi :)valla şok oldum ...dedim istemem et falan ,kendin ye anne gerek yok ,ben alırım kendi etimi ben 3-5 i arayna bi insan değilim dedim ...başladı bağrınmaya çağrınmaya ,dedeimki ..senin ağzın bozulmaya başlıyor ben alışkın değilim böyle şeylere kusura bakma telefonu kapatıyorum dedim ,kapadım :)))
2.kez yine aradı ,eşime ağlıyor anlatıyor ,ne var et vermediyse diye,kendini haklı gösteriyor :)))ya ne büyütüyor dedim Allah aşkına ondabn et isteyenmi olmuş ,ama ne ağlamak ne bağrınmak eşime :)yazık eşimde tamam anne deyip kapadı telefonu ,valla elim ayağım titriyorrr o kadar üzülüyorum ki ,anlatamam hem hatasını anladığı için seviniyorum hemde bunca ladfın altında kaldığım için içim içim yiyor (((

Canım halıları nasıl kuruttun bu havada?

Ben bebişin kıyafetlerini yıkadım 3 günde kurumadı valla.

cnm benim ev üst kat güney cephe.akşama kadar güneş balkonumdadır.halı yıkadıgım haftada hava güzeldi kurudu 2 günde
istanbul birazda nemli oldugundan gec kuruyordur camaşırlar.ankarada ben eve sabah camaşır assam akşama kurur.balkonda bi kac saaatte kuruyor

aman boşver canım demişsin zaten resmi olarakda kafayı yedi diye.takılma düşüncesiz insan bunlar kendi kızlrı hamile olsa nasıl davranırlar acaba boşverrr

cocuklara önerilen aslında yarı ortapedik yataklar fakat onlar baya kalın agır olduklarındna park yataga uygun olmuyorlar
visco önerilmiyor evet.genelde park yataga orta sertlikte sünger yatak koyuluyor.
park yatakta ne kadar yatırmayı düşünüyorsun?
kısa süre yatırcam diyorsan visco da işini görür ,ama degiştirme imkanın varsa orta sertlikte süngerde alabilriisn.
ben yün yatak yapmıştım.

Yarın gel bakalım dedi.
aaa cnm gecmiş olsun cok üüzldüm ya(
umarım öle bişi yokturr güzel haberlerini bekliyoruz

cnm 70 le doguma girdim cıktıgımda 62 kiloydum zaten :))
kalan kilolalarımıda diet filan yapmadan emzirme dönemimde verdim.

iş dolayısıyla mecburidir ozaman yapacak bişi yok ama keyfi seyehat için ben göndermezdim eşimi.
benim şuan en cok eşime ihtiyacım var ,karnım da burnumdayken kusura bakmasın onun keyfini düşünemem.
senin için rahat edecekse ,o yokken üzülmiceksen gitmesinde sakınca yoktur mutlaka
ama ben eşimsiz 1 günümü bile geciremiyorum şuan ,biraz gec gelse sıkıntı basıyor bana.

İi akşamlar kızlar kaç gündür gelemiyorum ayy bebk çantamı aldım kzıma dönence aldık bex aldık bi pijamam kaldı inş haftaya onuda halletcem cuma günü doktor kontrolum var zaman geçmiyo sanki bugünde arkadaşıma gittim oh bi güzel oturduk ii oldu feslegencim inş korkucak bişey yoktur içini ferah tutmaya çalış .. Papatyacım boşver hiç kafana takma bile üzme tatlı canını aklı yeni başına gelmiş kv nın ama sende sölîcegimi sölemişsin zaten .. Mandalinacım hediyen ulaştımı kargodan msj geldi ama emin olmak istedim canım .:13:

ayy ne güzel yaa.cnm Allah kabul etsin
eşimde gecen gün sölüyor, bidaki yıl cocuklarımızı alıp tatil yerine umreye gidelim diyee.inşallah bizlerede nasip olur o mübarek yerlere gidip görmek

tamam çalışıyorsan öyle ,eğer doğum iznine ayrılıp çalışmazsan benim dediğim gibi oluyor ,ben onu kastettim yoksa 37 ye kadar çalışırsan sorun yok zaten ,mesele çalışmazsan ne olacağında ...

selam arkadaşlarrr
doktordan geliyorum ,koca pipili oglumu gördüm
herzamanki gibi yine yaymış malı meydana bizi öle karşıladı.doktorumda sagolsun gözüme gözüme soktu testislerini.babasıının tabi hoşuna gidiyor
neyse herşeyi haftasıyla uyumluymuş.bebek hala başaşagı duruyor bi sıkıntı yok şükür. maşallah diyim.
dogum tarihi 21-25 ocak arası olabilir dedi.normal dogum görünüyor şuan dedi.epidurale bile gerek kalmadan cok rahat dogumun olacak bu sefere inş dedi
ayy ben bayılıyorumm bu kadına yaaa.agzından bal damlıyor o konuşurkenn ,yüzünden de nur akıyorr
biz sıramızı beklerken ,yarım saatte iki dogum yaptırdı geldi doktorum.inanılmaz güven veriyor bana

Son düzenleme:

sagolasin canim benim.ama heyecanli oluyordur simdi sende hamilesin yaa yanindakileri insan gördükce hem heyecanlanir hemde oan kendi aklina gelir ayyy bendemi böyle olcam diye iyi ama en azindan normal dogumdan korkmuyorum demissin bencede canim korkma en iiysi bence bir aksilik olmadigi sürece kendine iiy bak eger oda arkadas dogurursa gece yazarsin fistikk..seni allaha emanet canim.

Mandalinacım annen hoş gelmiş :)) valla kızlar Allah herkese nasip etsin oraları görmeyi ben iki defa umreye gittim be şimdi eşimle ve kızımla gitmek istiyorum İnş gideriz :)))

Son düzenleme:

slm canim benim ayyy masallahh sübhanallahh ogluusna cok sükür herseyin yolunda olmasina cokk sevindim..utanmazzz demek yine göstesterdi pipiyi kuzun annesiinsallahh hersey normal olur canim catir catir dogurursuz insallahh hepimiz allahin izniyleseni allaha emanet canim benim.

hay maşallah senin oğlana..ne kadar da rahat..ay inş doktorun dediği gibi kolay doğurusun canım benim..Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi..

merhaba ;
Önclikle kız arkadaşına çok güzel uygun bir dille söylemişsin ;ben olsam kesinlikle gönderirdim ,neticede sadece hamileyim ,erken doğum yada bir rahatsızlığımda yok ,yani gitmemesi için bir neden yok ...bence kafanı bulandırmamalısın ,içinlarada i ferah tut,yapıcak olduktan sonra ,aynı iş yerinde farklı bi hatınlada o işi hallederdi ,bence kendine güvenin çok iyi :)onlarada yazık ,gitmese aklı kalıcaktı,hemde tatil değil iş için gidiyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…