Merhabalar ;
eşyalar için arkadaş daha erkenmi demiş ,ben hafta içinde yıkamıştım ,ütüledim ve hurçlara koydum ...sonra 1 hurçluk daha kıyafet alınca ,ve bi tk daha nevresim tk alıcağım için onları yıkamadım ,alıcağınız yok ise yıkamanızı ve bi fermuarlı hurca koymanızı tavsiye ederim ,erken doğumu allah kimseye göstermesin elbet ama yarın öbür gün havalar iyice doğucak ,onları kuruması uzun sürer diye düşünüyorum :))
b3nce bu havalarda yıkayıp kaldırmak ben odasında dolabın içine hurçla koydum hem tozlanmaz hem kirlenmez :)))
ve anacığımmm :)
benim k.v resmi olarakta kafayı yedi
kadın bana kurban eti vermemiştianlatmıştım ,tabi ben kendisine neden bana kurban eti vermedin yada başka bi şey demedim
kendisi dün akşam beni arayıp kurban eti vereyim dedi ,bende kurban geçeli çok oldu anne dedim,istemem dedim ,offff yavrular ne terbiyesizliğim ne edepsizliğim kaldı ...ağzına ne gelirse söyledi :)valla şok oldum ...dedim istemem et falan ,kendin ye anne gerek yok ,ben alırım kendi etimi ben 3-5 i arayna bi insan değilim dedim ...başladı bağrınmaya çağrınmaya ,dedeimki ..senin ağzın bozulmaya başlıyor ben alışkın değilim böyle şeylere kusura bakma telefonu kapatıyorum dedim ,kapadım :)))
2.kez yine aradı ,eşime ağlıyor anlatıyor ,ne var et vermediyse diye,kendini haklı gösteriyor :)))ya ne büyütüyor dedim Allah aşkına ondabn et isteyenmi olmuş ,ama ne ağlamak ne bağrınmak eşime :)yazık eşimde tamam anne deyip kapadı telefonu ,valla elim ayağım titriyorrr o kadar üzülüyorum ki ,anlatamam hem hatasını anladığı için seviniyorum hemde bunca ladfın altında kaldığım için içim içim yiyor(((
canlarım yaa yerim onları minik abilerne düşerler şimdi kardeşlerinin üzerine, bi de kız ya abilik içgüdüleri de çıkar şimdi onların korumacı davranırlar ayyyy çok sevimli yaaa ohhhh maşallah bayağı şeler almışsın sen de :) ayyy bi de süslü dantelli güpürlü kıyafetler var annesi bi de onları görsen almicam daha diom süslü şeleri görünce dayanamıom yaaa :26: amannn durdurma zaten kendini al neyi beğeniosan ben öle yapıom aklımda kalcana alırım giydiririm kızıma inşallah annem pembe bot beğenmiş ancak yürürken giyebilceği bişe dayanamamış onu bile almış
canım kayınvalidenler dönmemiş miydi neye sinirleniosun? gerçi bende öleyim en ufak şeye sarıom eşime sürekli kavga edesim var bu aralar adam kaçıo bendeno kasıklardaki ağrı bende de var bazen bi dayanıo diom aha çıktı yola gelio birleştiremiom bacaklarımı o kdr acıo canım doktor da normal artık dio, ayaklarım da şişmeye başladı, eşim dio yatıp dinlenmiosun ki tin tin geziosun şişer tabi ayağın napim ama sıkılıom :26::26::26:
kızlar sabah karnımın sol tarafına kramp girdi.yarım saatten fazla da sürdü.bir ara baya şiddetlendi.banyoya girdim artık vücüt temizliğimi yaptım korktum çünkü.sonra yavasladı ve kesildi.ama doğruacğım dedim herhalde.normal herhalde bu aralar bu kramplar kasılmalar dimi
canlarım çok zor bir gece geçirdimAllah kimseye nefes darlığı vermesin.göğsümün üstüne biri oturdu sanki. sabaha kadar uymadım. çarpıntım oluyo ara ara , alerjim var ayrıca. kansızlıktan mı diye de düşündüm. hala zor nefes alıyorum. kardiyolojiye mi , kbb ye mi nereye gitsem şaşırdım. tüm rahatsızlıklar zor ama nefes alamamak berbat bişey. yavrumu düşünüp sabaha kadar derin nefes almaya çaılıştım. sağlıklı ve hayırlısıyla doğum yaparız inş.
merhaba ;
Önclikle kız arkadaşına çok güzel uygun bir dille söylemişsin ;ben olsam kesinlikle gönderirdim ,neticede sadece hamileyim ,erken doğum yada bir rahatsızlığımda yok ,yani gitmemesi için bir neden yok ...bence kafanı bulandırmamalısın ,içinlarada i ferah tut,yapıcak olduktan sonra ,aynı iş yerinde farklı bi hatınlada o işi hallederdi ,bence kendine güvenin çok iyi :)onlarada yazık ,gitmese aklı kalıcaktı,hemde tatil değil iş için gidiyor ..
masallahh sübhanallahhdün doktor kontrolümüz vardı.hersey yolundaymış cok şükür .her gıttıgımde endışelenıyorum sınava gırcek gıbı heyecan basıyo:)2 kılo 100 gram olmus benim oglan.31+4 üz bugun ıtıbarıyle.cuma gunude 32 hafta raporu alıcam.normal dogum yapcakmısım dogum pozısyonu almış miniş.eşim dıyo nıye öle duruyo yazık rahat edemez tepe aşağı:)3 hafta sonra gel dedı .kramplar ıcın magnezyum ve kalsıyum verdı.okadar süte ragmen yetmıyo.
SENİN KAYINVALİDEDE İ TİPTİP ANAM:)....ama kendine hakaret ettrme ya nie ettriyosun ....kafasına göre et veriyo karıya bakve anacığımmm :)
kadın bana kurban eti vermemiştianlatmıştım ,tabi ben kendisine neden bana kurban eti vermedin yada başka bi şey demedim
kendisi dün akşam beni arayıp kurban eti vereyim dedi ,bende kurban geçeli çok oldu anne dedim,istemem dedim ,offff yavrular ne terbiyesizliğim ne edepsizliğim kaldı ...ağzına ne gelirse söyledi :)valla şok oldum ...dedim istemem et falan ,kendin ye anne gerek yok ,ben alırım kendi etimi ben 3-5 i arayna bi insan değilim dedim ...başladı bağrınmaya çağrınmaya ,dedeimki ..senin ağzın bozulmaya başlıyor ben alışkın değilim böyle şeylere kusura bakma telefonu kapatıyorum dedim ,kapadım :)))
2.kez yine aradı ,eşime ağlıyor anlatıyor ,ne var et vermediyse diye,kendini haklı gösteriyor :)))ya ne büyütüyor dedim Allah aşkına ondabn et isteyenmi olmuş ,ama ne ağlamak ne bağrınmak eşime :)yazık eşimde tamam anne deyip kapadı telefonu ,valla elim ayağım titriyorrr o kadar üzülüyorum ki ,anlatamam hem hatasını anladığı için seviniyorum hemde bunca ladfın altında kaldığım için içim içim yiyor(((
iş dolayısıyla mecburidir ozaman yapacak bişi yok ama keyfi seyehat için ben göndermezdim eşimi.
benim şuan en cok eşime ihtiyacım var ,karnım da burnumdayken kusura bakmasın onun keyfini düşünemem.
senin için rahat edecekse ,o yokken üzülmiceksen gitmesinde sakınca yoktur mutlaka
ama ben eşimsiz 1 günümü bile geciremiyorum şuan ,biraz gec gelse sıkıntı basıyor bana.
Kızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse
Merhabalar ;
eşyalar için arkadaş daha erkenmi demiş ,ben hafta içinde yıkamıştım ,ütüledim ve hurçlara koydum ...sonra 1 hurçluk daha kıyafet alınca ,ve bi tk daha nevresim tk alıcağım için onları yıkamadım ,alıcağınız yok ise yıkamanızı ve bi fermuarlı hurca koymanızı tavsiye ederim ,erken doğumu allah kimseye göstermesin elbet ama yarın öbür gün havalar iyice doğucak ,onları kuruması uzun sürer diye düşünüyorum :))
b3nce bu havalarda yıkayıp kaldırmak ben odasında dolabın içine hurçla koydum hem tozlanmaz hem kirlenmez :)))
selam arkadaşlarrr
doktordan geliyorum ,koca pipili oglumu gördüm
herzamanki gibi yine yaymış malı meydana bizi öle karşıladı.doktorumda sagolsun gözüme gözüme soktu testislerini.babasıının tabi hoşuna gidiyor
neyse herşeyi haftasıyla uyumluymuş.bebek hala başaşagı duruyor bi sıkıntı yok şükür. maşallah diyim.
dogum tarihi 21-25 ocak arası olabilir dedi.normal dogum görünüyor şuan dedi.epidurale bile gerek kalmadan cok rahat dogumun olacak bu sefere inş dedi
ayy ben bayılıyorumm bu kadına yaaa.agzından bal damlıyor o konuşurkenn ,yüzünden de nur akıyorr
biz sıramızı beklerken ,yarım saatte iki dogum yaptırdı geldi doktorum.inanılmaz güven veriyor bana
bende roxy nin toz sabununu aldım yeni doğum yapan bir arkadasım kullanıyor çok memnun.ben sormuştum ne kullanıoyrsun diye o kadar güzel kokuyordu ki bakalım eğer kalıntı yaparsa bende dalin alacağım.ablamda dalin kullanmıştı o da çok memnun kalmıştı.
cnm sadece evdede kullanabilirsin hem bebekler bunda yatmayı çok seviyorlar umarım kalitesiz bişey gelmez ama..ANAKUCAĞI OTO KOLTUĞU ANA KUCAĞI TAŞIMA BEŞİK GittiGidiyor'da 65322212
Kızlar beni şu konuda aydınlatır mısınz?
Bunlar oto koltuğu mu? Evde kullanılmaz mı ana kucağı olarak? Fiyat çok uygun geldi de...
cnm ben emzik ateş ölçer aldımateş ölçeri nasıl aldınız kızlar kulaktan mı yoksa şu kızılötesi olandanmı uzaktan ölçen.karar veremedim bende ona
tatlım bu hafta yıkayıp hurca koyucam kısmetsearkadaşlar merhaba,
bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütülediniz mi?
ben tek başımayım yavaş yavaş yapsam mı
yoksa daha erken mi karar veremedim
dolap kokusu siner, toz olur diye çekiniyorum
canlarım çok zor bir gece geçirdimAllah kimseye nefes darlığı vermesin.göğsümün üstüne biri oturdu sanki. sabaha kadar uymadım. çarpıntım oluyo ara ara , alerjim var ayrıca. kansızlıktan mı diye de düşündüm. hala zor nefes alıyorum. kardiyolojiye mi , kbb ye mi nereye gitsem şaşırdım. tüm rahatsızlıklar zor ama nefes alamamak berbat bişey. yavrumu düşünüp sabaha kadar derin nefes almaya çaılıştım. sağlıklı ve hayırlısıyla doğum yaparız inş.
Kızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse
tatlım bugün giremedim evde değildim.yeni gördüm yazını.umarım güzel haberlerle dönersin cnm aklım sende :44:İnşallah, kafam çok karıştı birden bire... Umarım güzel haberlerle dönerim.
ay senin kaynanada bi şirret yaaa , uyuz oğluna niye anlatıyo aranızı bozmaya çalışıyoMerhabalar ;
cnm maşallah kuzuşunaaselam arkadaşlarrr
doktordan geliyorum ,koca pipili oglumu gördüm
herzamanki gibi yine yaymış malı meydana bizi öle karşıladı.doktorumda sagolsun gözüme gözüme soktu testislerini.babasıının tabi hoşuna gidiyor
neyse herşeyi haftasıyla uyumluymuş.bebek hala başaşagı duruyor bi sıkıntı yok şükür. maşallah diyim.
dogum tarihi 21-25 ocak arası olabilir dedi.normal dogum görünüyor şuan dedi.epidurale bile gerek kalmadan cok rahat dogumun olacak bu sefere inş dedi
ayy ben bayılıyorumm bu kadına yaaa.agzından bal damlıyor o konuşurkenn ,yüzünden de nur akıyorr
biz sıramızı beklerken ,yarım saatte iki dogum yaptırdı geldi doktorum.inanılmaz güven veriyor bana
cnm bendede kramplar devam..magnezyumda içtiğim sütlerde yoğurtlarda kar etmiyo dediğin gibi .ben gecede 5 kere oluyorum nerdeyse.ayak havada kalkıyorum eşimde uyanıyor sesime yazık ovuyor,ay o bacak nasıl sertleşiyor kramp girince ,sonrada gün boyunca acıyor heryerim:26: oğluşuna maşallah cnmdün doktor kontrolümüz vardı.hersey yolundaymış cok şükür .her gıttıgımde endışelenıyorum sınava gırcek gıbı heyecan basıyo:)2 kılo 100 gram olmus benim oglan.31+4 üz bugun ıtıbarıyle.cuma gunude 32 hafta raporu alıcam.normal dogum yapcakmısım dogum pozısyonu almış miniş.eşim dıyo nıye öle duruyo yazık rahat edemez tepe aşağı:)3 hafta sonra gel dedı .kramplar ıcın magnezyum ve kalsıyum verdı.okadar süte ragmen yetmıyo.
kızlar bu arada yazmayı unuttum
doktorum beni tarttı 8 kilo aldıgımı ögrenince cok almışsın biraz dikkat dedii zınkkkk kaldımmm:44:
devletteki doktorum gayet iyi gidiyorsun kilo alımın ideal demişti halbukii
gözün aydın görmüşün oğlunu
evet tontirkçim bende aynı sen,n gibi eşim 1 saat gecikse afakanlar basıyo ona öle alışmışımki onsuz hiçbiyere gitmek yada bişey yapmak istemyrum aslında bu çok ii bişey değil bence ama öle işte canımsss benim o canımmmss allah başımızdan eksik etmesin kocalarımız yav...antalaya ya gttiğinde valla karaları bağladım resmen ama iş içindi bişe yapamadım ilk kez ayrı kaldık 2 gece valla çok kötydü bidaha yaşatmasın
dün doktor kontrolümüz vardı.hersey yolundaymış cok şükür .her gıttıgımde endışelenıyorum sınava gırcek gıbı heyecan basıyo:)2 kılo 100 gram olmus benim oglan.31+4 üz bugun ıtıbarıyle.cuma gunude 32 hafta raporu alıcam.normal dogum yapcakmısım dogum pozısyonu almış miniş.eşim dıyo nıye öle duruyo yazık rahat edemez tepe aşağı:)3 hafta sonra gel dedı .kramplar ıcın magnezyum ve kalsıyum verdı.okadar süte ragmen yetmıyo.
ii akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?