2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
merhaba ;
Önclikle kız arkadaşına çok güzel uygun bir dille söylemişsin ;ben olsam kesinlikle gönderirdim ,neticede sadece hamileyim ,erken doğum yada bir rahatsızlığımda yok ,yani gitmemesi için bir neden yok ...bence kafanı bulandırmamalısın ,içinlarada i ferah tut,yapıcak olduktan sonra ,aynı iş yerinde farklı bi hatınlada o işi hallederdi ,bence kendine güvenin çok iyi :)onlarada yazık ,gitmese aklı kalıcaktı,hemde tatil değil iş için gidiyor ..

adı üstünde kaynana işte hamileden de anladıkları yok benimki de geçen gün beni ağlattı sonra da oğluna ben naptım ki oldu en iyisi içinden saydırmak boşver yüz göz olmadığın iyi olmuş ben içimden saydırıyom çok zevkli tavsiye ederim :))

evet canim simdiki cocuklar cokk fena hemen sahipleniyorlar kardesleri yerim onlari ben..evet onun botunu yerim benn yaaa..döndüler canim onlarla kontagim yokk bu hamilelikten galiba hormonlardan..bende alisverise bir basliyayim bende icimde birakmak istemiyorum canimm yaa hele süslü süslü kiyafetler bayiliyordum gördüügmde simdi insallahh alirsam allahim giymeyi nasip etsin inslalahh..seni canim benimmm..

evez canim kasilmalr sertlesmeler normal önemli olan sik sik olmamasi zaten gercek dogum sancisi belden basliyor ayaklara kadar adriyor tabi kasik agtisiyla beraber basliyor ayni adet sancisinda oldugu gibi hafif hafif sonra siklasiyor sonrada zaten dayanamiyorsun o arada ya kan geliyor benim ilk oglumda kan bosalmis ve ilk hamilelik oldugundan cokkk korkmustum ki sizin basiniza gelirse korkmayin canlarim..yada suyun geliyor canim benim tekrra gecmis olsun iiy bak kendine canim benim..

dün doktor kontrolümüz vardı.hersey yolundaymış cok şükür .her gıttıgımde endışelenıyorum sınava gırcek gıbı heyecan basıyo:)2 kılo 100 gram olmus benim oglan.31+4 üz bugun ıtıbarıyle.cuma gunude 32 hafta raporu alıcam.normal dogum yapcakmısım dogum pozısyonu almış miniş.eşim dıyo nıye öle duruyo yazık rahat edemez tepe aşağı:)3 hafta sonra gel dedı .kramplar ıcın magnezyum ve kalsıyum verdı.okadar süte ragmen yetmıyo.

Son düzenleme:

Ah canım çok geçmiş olsun. Benim de mide yanmalarım olduğunda nefes darlığım oluyordu. Çok fena oluyordum.

Doktoruna anlat durumunu, belki ona göre bir yere yönlendirir canım. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım amin.

Bende böyle düşündüm hani zaten güven konusunda gerçekten zerre şüphe duymam öyle bişe asla olamaz bunu biliyorum sadece şeyi düşündüm işte hani ben git desemde o gitmemelimiydi acaba ama oda beni mutlu etmicekti biliyorum dediğin gibi içinde kalıcaktı ve ben gerçekten kıyamıyorum ona gitsin görsün istedim ve evet keyfi gitmiyor iş gezisi sonuçta,saol cnm

masallahh sübhanallahh herseyin yolunda olmasina cokk sevindim canim benim..evet bende aynen öyle heyecanlaniyoz esim ben cocuklar..kendine iiy bak canim beniseni.

canim benim annenlerin hacilarini allahim kabul etsin canim benim gözün aydin canim..allahim kurban oldugum allahim herkeze nasip etsin insallahh amin..seni canim benim..

kızlar bu arada yazmayı unuttum
doktorum beni tarttı 8 kilo aldıgımı ögrenince cok almışsın biraz dikkat dedii zınkkkk kaldımmm:44:

devletteki doktorum gayet iyi gidiyorsun kilo alımın ideal demişti halbukii

SENİN KAYINVALİDEDE İ TİPTİP ANAM:)....ama kendine hakaret ettrme ya nie ettriyosun ....kafasına göre et veriyo karıya bak sinirlenme düşünmemeye çalış boş koy gitsin canım dillendirip dillendirip moral bozucan aynı ama haline şükret benim kızkardeşte öle bi kayınvalide varki bu topikte klerin kv si halt etmiş

gözün aydın görmüşün oğlunu
evet tontirkçim bende aynı sen,n gibi eşim 1 saat gecikse afakanlar basıyo ona öle alışmışımki onsuz hiçbiyere gitmek yada bişey yapmak istemyrum aslında bu çok ii bişey değil bence ama öle işte canımsss benim o canımmmss allah başımızdan eksik etmesin kocalarımız yav...antalaya ya gttiğinde valla karaları bağladım resmen ama iş içindi bişe yapamadım ilk kez ayrı kaldık 2 gece valla çok kötydü bidaha yaşatmasın

Kızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir. Rabbim seni de, bebeğini de korusun. Yarın doktordan sonra yaz bize mutlaka.

Şimdi de yat uzan dinlen.

Pes ya. Ne kadınmış. Bayram geçmiş bitmiş. Aman sende alsaydın keşke cnm ya çenesini kapatırdın.

Ne güzell,benim doktor biraz soğuk ama güveniyorum yinede tabi
koca pipili oğlunada maşallah cnm,kilosu filan nasılmış?

İyi akşamlar güzel anneler neler yaptığınızı okumaya çalışıyom ama zorlanıyorum malum baş ağrısı o yüzden bi selam vereyim bari dedim şu kızlara hepinizi çok öptüm yavrular meloneeee napıyonn

ben bugün dışarı çıktım dalin sıvı deterjan almak için ama ben bulamadım şaypa ya bim e ve burdaki adı pek bilinmeyen ama büyük market olan 3 yere baktım hiçbirinde yok dalin şampuanı var sabunu var yumuşatıcısı da var ama sıvı deterjanı yok ufff sıvı deterjan olarak bir tek omo nun var ama o da biz büyükler için. toz sabun almak istemiyorum kalıntı yaparsa diye. artık migros a ya da carfeur a bakarım olmazsa. hiç olmadı normal deterjanı az kullanarak yıkarım. bilmiyorum canım sıkıldı açıkcası bu duruma.

cnm sadece evdede kullanabilirsin hem bebekler bunda yatmayı çok seviyorlar umarım kalitesiz bişey gelmez ama..

ateş ölçeri nasıl aldınız kızlar kulaktan mı yoksa şu kızılötesi olandanmı uzaktan ölçen.karar veremedim bende ona
cnm ben emzik ateş ölçer aldım

arkadaşlar merhaba,

bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütülediniz mi?

ben tek başımayım yavaş yavaş yapsam mı
yoksa daha erken mi karar veremedim
dolap kokusu siner, toz olur diye çekiniyorum
tatlım bu hafta yıkayıp hurca koyucam kısmetse

çok geçmiş olsun cnm

Kızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse

İnşallah, kafam çok karıştı birden bire... Umarım güzel haberlerle dönerim.
tatlım bugün giremedim evde değildim.yeni gördüm yazını.umarım güzel haberlerle dönersin cnm aklım sende :44:

ay senin kaynanada bi şirret yaaa , uyuz oğluna niye anlatıyo aranızı bozmaya çalışıyo sinir oldum cnm yaa kıyamam sana..valla benimkide uyuz bilion ama öle konuşamaz benle eşim de okur canına anasının,hoş eşimden önce ben okurum canına onunda bravo sabrına boşver yüzgöz olma muatap olma tatlım sen
cnm maşallah kuzuşunaa

cnm bendede kramplar devam..magnezyumda içtiğim sütlerde yoğurtlarda kar etmiyo dediğin gibi .ben gecede 5 kere oluyorum nerdeyse.ayak havada kalkıyorum eşimde uyanıyor sesime yazık ovuyor,ay o bacak nasıl sertleşiyor kramp girince ,sonrada gün boyunca acıyor heryerim:26: oğluşuna maşallah cnm

amaaan sanane deseydin sanamı aldım kendime aldım kiloyu deseydin hohaha bende 9 kilo aldım valla dahada alırım heralde yine iştahım açıldı feci derecede ,Dikkat etmeye çalışıyorum ama Allah sonumu hayır etsin,bikaçgündür misafirden hamurları tatlılarıda kaçırdım

amin cnm.normlade bu kadar düşmem eşimin üstüne ama hamilelikten sanırım onsuz olmuyorr
kzıma hamileyken iş dolayısıyla cıkıyordu seyehatlere ben iki gözüm iki ceşme aglıordum her gece

neyseki pozisyonu degiştide gitmiyor artık seyehate.
gecen hafta babam aradı oglum biz köye gidiyoruz ceviz toplıcaz sende gel diye.ben yalnız kalırım diye gitmedi.

halbuki köye gidip sobanın üstünde kestane patlatmak çay içmek filann onunnn reddedemiyecegi şeylerdir.
Allah başımızdan eksik etmesin

maşallah subhanallah canım bebeğine..iyi beslemişsin annesi..

ii akşamlar herkese

iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…