ben bugün dışarı çıktım dalin sıvı deterjan almak için ama ben bulamadım şaypa ya bim e ve burdaki adı pek bilinmeyen ama büyük market olan 3 yere baktım hiçbirinde yokdalin şampuanı var sabunu var yumuşatıcısı da var ama sıvı deterjanı yok ufff sıvı deterjan olarak bir tek omo nun var ama o da biz büyükler için. toz sabun almak istemiyorum kalıntı yaparsa diye. artık migros a ya da carfeur a bakarım olmazsa. hiç olmadı normal deterjanı az kullanarak yıkarım. bilmiyorum canım sıkıldı açıkcası bu duruma.
amin cnm.normlade bu kadar düşmem eşimin üstüne ama hamilelikten sanırım onsuz olmuyorr
kzıma hamileyken iş dolayısıyla cıkıyordu seyehatlere ben iki gözüm iki ceşme aglıordum her gece
neyseki pozisyonu degiştide gitmiyor artık seyehate.
gecen hafta babam aradı oglum biz köye gidiyoruz ceviz toplıcaz sende gel diye.ben yalnız kalırım diye gitmedi.
halbuki köye gidip sobanın üstünde kestane patlatmak çay içmek filann onunnn reddedemiyecegi şeylerdir.
Allah başımızdan eksik etmesin
İyi akşamlar güzel annelerneler yaptığınızı okumaya çalışıyom ama zorlanıyorum malum baş ağrısı o yüzden bi selam vereyim bari dedim şu kızlara hepinizi çok öptüm yavrular meloneeee napıyonn
Bende böyle düşündüm hani zaten güven konusunda gerçekten zerre şüphe duymam öyle bişe asla olamaz bunu biliyorum sadece şeyi düşündüm işte hani ben git desemde o gitmemelimiydi acaba ama oda beni mutlu etmicekti biliyorum dediğin gibi içinde kalıcaktı ve ben gerçekten kıyamıyorum ona gitsin görsün istedim ve evet keyfi gitmiyor iş gezisi sonuçta,saol cnm
çok uygun almışsın tekerleksiz patikli burda 2,50tl arkasındada tül ve tüy var.3 tanede badem şekeri .....aldığın yer internetten satış yapıyormu bilgin varmı???
İnt. satışı var mı bilmiyorum ama Pelinbebek diye bakarsan iletişim numaraları var. Oradan öğrenebilirsin.
ateş ölçeri kulaktan ölçer kullanıyorum.evdede çocuk olduğu için yeni almıyorum.ama tavsiyem kulaktan ölçer hiç şaşmıyor.microlife aldım geçen sene öbürlerini attım gitti.kızımın ateşi 38 iken diğerleri 37- 36,8 sapıtıyolardı.doktorumuzda aynısını kullanıyor....
Bizde de microlife dijital ateşölçer var o yüzden tekrar almayacağım. Benim işime çok yaradı ateşim yükseldiği zamanlarda.
arkadaşlar merhaba,
bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütülediniz mi?
ben tek başımayım yavaş yavaş yapsam mı
yoksa daha erken mi karar veremedim
dolap kokusu siner, toz olur diye çekiniyorum
Ben de daha yıkamadım canım 26 sında dolabımız gelecek o yüzden bekledim ama sabırsızlanıyorum :=) Yıkayıp, ütüleyip asacağım dolaba. Üzerine de tülbent geçiririm ki toz olmasın. Bir de en kendi dolap, çekmece içlerine falan da sabun koyarım güzel kokması için bebişimin dolabına da koyacağım. Mis gibi koksunnnn dolapta kaldığı sürece...
evet çook haklısın özellikle 2.yarı dedim zaten ilk yarı resmen komediydi özcan denizi abartmışlarda bartmışlar alt tarafı marangoz işnşaat işçisifahriye evcene bişi demiyom bile zaten sinir olurum öle yapmacık tiplere neyse 2 yarı iyidi işte ilk yarıya nazaran.....aşkı gördük sonunda
sorma canımcım ya nasıl olcak bizim minnoşlar kime neye benzicek çatlıcam meraktan :18::18:
eşimde erkek istyodu ilk başta şimdi alıştı ve diyoki senin kızın erkeği aratmaz eminim diyo
Kızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse
selam herkese ..
37.haftadan önceki doğumlar erken doğuma girer ve doğum öncesi izinler doğum sonrasına aktarılır ama 37.haftadan sonra doğurursanız 32 ile 37 arasında çalıştığınız 5 hafta yanar akatarılmaz
durum bundan ibaret
ayyy sorma marangoz deilde dünyayı kurtaran adam gibiydi di mi
dimi ya hakikaten kime benzicek bu kızlar, inşallah benimkinin sarılığı babasına çekeryerim ben o cimcimeleri yaaaa aynı benimki de ilk başta erkek istiodu cinsiyeti öğrendik bir hafta afalladı, sonra alıştı şimdi kızım da kızım :) uslu olcakmış onun kızı, onu üzmicekmiş bana kumalık yapcakmış adamdaki hayale bakar mısın, benle kendisi baş edemio umudu kıza bağlamış
seni kendime cok benzetiyorum:) benim kizda kolikti kaynanamda yaydi micini oturdu gozleriyle bakti resmen
lohusaligimi yasayamadim sinir stres off cok kotu gecti benimde kilo verme sikintim
hic olmadi 2 haftada 10 kilo verdim. 52 oldum
ins bu sefer sulh ve sukunet icinde geciririz benimde kizimdan sonra 2 kaybim oldu.
bu bebegi cok isteyerek yaptim. sayili gun cabuk gecer 7 haftamiz kaldi. :)
bu gebeliktede 55 ile hamile kaldim smdide 63-64 arasiyimdir.
Merhabalar ;
eşyalar için arkadaş daha erkenmi demiş ,ben hafta içinde yıkamıştım ,ütüledim ve hurçlara koydum ...sonra 1 hurçluk daha kıyafet alınca ,ve bi tk daha nevresim tk alıcağım için onları yıkamadım ,alıcağınız yok ise yıkamanızı ve bi fermuarlı hurca koymanızı tavsiye ederim ,erken doğumu allah kimseye göstermesin elbet ama yarın öbür gün havalar iyice doğucak ,onları kuruması uzun sürer diye düşünüyorum :))
b3nce bu havalarda yıkayıp kaldırmak ben odasında dolabın içine hurçla koydum hem tozlanmaz hem kirlenmez :)))
ve anacığımmm :)
benim k.v resmi olarakta kafayı yedi
kadın bana kurban eti vermemiştianlatmıştım ,tabi ben kendisine neden bana kurban eti vermedin yada başka bi şey demedim
kendisi dün akşam beni arayıp kurban eti vereyim dedi ,bende kurban geçeli çok oldu anne dedim,istemem dedim ,offff yavrular ne terbiyesizliğim ne edepsizliğim kaldı ...ağzına ne gelirse söyledi :)valla şok oldum ...dedim istemem et falan ,kendin ye anne gerek yok ,ben alırım kendi etimi ben 3-5 i arayna bi insan değilim dedim ...başladı bağrınmaya çağrınmaya ,dedeimki ..senin ağzın bozulmaya başlıyor ben alışkın değilim böyle şeylere kusura bakma telefonu kapatıyorum dedim ,kapadım :)))
2.kez yine aradı ,eşime ağlıyor anlatıyor ,ne var et vermediyse diye,kendini haklı gösteriyor :)))ya ne büyütüyor dedim Allah aşkına ondabn et isteyenmi olmuş ,ama ne ağlamak ne bağrınmak eşime :)yazık eşimde tamam anne deyip kapadı telefonu ,valla elim ayağım titriyorrr o kadar üzülüyorum ki ,anlatamam hem hatasını anladığı için seviniyorum hemde bunca ladfın altında kaldığım için içim içim yiyor(((
25 kilonun ,14kg zaten dogumda gitti,kızım kolik ve gazlı bebekti hiççç uyumadı etken bir,zaten emiyo artı bir efor etken 2,
3.ETKEN VE EN BÜYÜK KAYINVALİDEMstres den gitti kalmadı
ama şimdi 85kg ile hamile kaldım şuan 90 kg tam 5 kilo aldım dr bile şaşırıyo
kızımdan sonra 2 sefer düşük yaptım ,buda tüp bebek olunca igneler ilaçlar derken 85 ile hamile kaldım
kızımda hiç dogum yapmamış gibiydim
hiç merak etme ,ya bebek emecek ,sürüncek,yürücek kiloların hiç biri kalmaz zaten 10 kilo almış olarak dogum yaparsın oda gider bebek di suyuydu derken gider
Ya hamilleikte saçlarınıı kestiren varmı aranızda?Ben kestirmek istiyorum ama insanlar saçma sapan şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorrr
Benim Doktorum Ultrasonda Baktı..
Zaten Rahimde Açılma Falan Varsa Ya da Herhangi Bir Şey Ordan da Görüyor..
Sanki Eli Rahmin İçinde Bir Şey Arıyor Değil mi ?
Aynı Şeyleri Bende Hissediyorum..
Ama Ben Çıkacak Sanıyorum..
Acaba Kursağı mı Büyüyor..
Öyle DErler Ya ..
Ya hamilleikte saçlarınıı kestiren varmı aranızda?Ben kestirmek istiyorum ama insanlar saçma sapan şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorrr
ANAKUCAĞI OTO KOLTUĞU ANA KUCAĞI TAŞIMA BEŞİK GittiGidiyor'da 65322212
Kızlar beni şu konuda aydınlatır mısınz?
Bunlar oto koltuğu mu? Evde kullanılmaz mı ana kucağı olarak? Fiyat çok uygun geldi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?