2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım e-bebek varmı bulunduğun yerde? ben ordan almıştım

benim kocamı düşüncesiz ilan ettiniz yani ben git dedim ona ama ve tekte kalmicam öyle olsa zaten asla gitmezdi.annem ablam hepsi yanımda olacaklar 4 gün boyunca , doldurdunuz beni adam eve gelince trip atcam şimdi kesin biliyom ben kendimi

slm canim iiyiyim cocuklar esim oturuyoruz bende yemek hazirliycaktim ama bir bakayim dedim görüncede yazamadan edemedim..sabah alman komsum dün kahveye cagirmisti ona ve kizina birseyler hediye alip paketledim onu gödürdüm muhabbet ettik iste öyle güzel gecti sonra oglan okuldan gelmeden eve geldim esim gececi oda yatiyordu kalkti yani suan cümbür cemaat evdeyiz beni bekliyorlar aciktilar seni canim benim kendine iyi bak..

insanin iicnde olsun yeterki canim benim sen kocana güvendikten sonra..ama insan yapcak oldumu yaninda uzakta hic farketmez bosver allaha emanet de yolla evde bosu bosuna huzursuzluk cikartma düüsünüp doldurma kendini sen zaten güvenip izin vermissin bosver gerisini düüsnme..seni canim benim.

Tecrübeli anneler. Bir sorum var.

Şimdi bizim minnoşlarımız doğunca sırt üstü yatacaklar ya, sağa sola dönmeye ne zaman başlıyorlar? Genelde yastıkta önermiyorlar yeni doğan bebeklere. sİZ YASTIK İŞİNİ ne yaptınız?

Bir de ben yan yatma yastığı aldım birtane. Kullananlar çok mennun, bu bebek kusmaları, Allah korusun boğulmalarda falan çok iyi oluyormuş.

Yenidoğan bebeklerde de kusma oluyor mu uyurken falan? Aklıma takıldı ya.

Tontirik sen bilirsin. Aydınlatsana bizi canım.

ayyy sorma marangoz deilde dünyayı kurtaran adam gibiydi di mi

dimi ya hakikaten kime benzicek bu kızlar, inşallah benimkinin sarılığı babasına çeker yerim ben o cimcimeleri yaaaa aynı benimki de ilk başta erkek istiodu cinsiyeti öğrendik bir hafta afalladı, sonra alıştı şimdi kızım da kızım :) uslu olcakmış onun kızı, onu üzmicekmiş bana kumalık yapcakmış adamdaki hayale bakar mısın, benle kendisi baş edemio umudu kıza bağlamış

Kızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse

ayyy canım şimdi okudum yazdığını inşallah öle bişey değildir üzülme nolur ferah tut içini yavrum yaaa... belki sadece idrar yolların iltihaplanmıştır ve basit bir akıntıdır inşallah...

Ya hamilleikte saçlarınıı kestiren varmı aranızda?Ben kestirmek istiyorum ama insanlar saçma sapan şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorrr

ayy iğrençmişş bence çok saçma yasada bunu da düzeltirler umarım.. şu 6 ay hala çıkmadı mı ya biz doğurduktan sonra çıkar kesin!

canım senin koca sarıysa büyük ihtimal sarı olur kızınız benceeeeee etrafımdakiler hep ten rengini babadan alıyo biz 5 kızız mesela bizde 4ümüz babadan alyruz anneme 3 numara çekmiş ten olarak ama diğer arkadaş akraba çevremde de hep dikkat ederim öledir ama tabi tam tersine de çıkıyo yani dışarda dadikkatimi çeker hep bebiş görünce yada küçük çocuk hemen anneye ve babaya bakyrum eşim kızıyo bakma milletye die alışıcaklar tabi bitanem ilk çocukları allah erkek de verir inşallah vermzsede ne verirse onunla yetincekler oyyy yerim onları yerrr
benim kociş geliyomuş ben kaçar öptüm tatlım

İstanbul anadolu yakasında oturan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz ve ücretleri nedir beni bilgilendirir misiniz acaba?

ayy benim bu ilk doğumum olacak ama şimdiden sinirlerim bozuluyo kayınvalidemin boş boş konuşmalarını düşününce..
hayatımda gerçekten bu kadar boş konuşan bi insanla karşılaşmadım.. herşeye mualif.. her konuda soracak binlerce sorusu var, hayatta kendi doğrusudan başka doğru yok, sanki kendi doğuracakmış gibi şimdiden onu öyle alalım bunu böyle yapalım diyo. sen istediğin gibi al bak yap demiyo. önce takmayayım diyorum sonra birden bi bakıyorum onun o saçma sorularına cevap vermeye açıklama yapmaya çalışırken ve son derece yorulmuş halde buluyorum kendimi...

bana gitmiş yazlık gecelik sabahlık almış doğumda giycekmişim.. allah allah?? kışın ortasında incecik pamuklu gecelik mi giyilir yaa akıl var mantık var.
sonra takmış şimdi çocuğa park yatak alınası daha mantıklıymış. ahşap olanlara çocuk kafaını vururmuş.. tamam fikrini tabi ki söyleyebilirsin ama benimle saatlerce neden inatlaşıyosun. almıcam kızım o park yataklardan aha doprusu oyun parklarından almıcam.. kafayı yiyo şimdi ne alıcaz acaba diye.. geçen sabahın köründe eşimi aramış soruyo nasıl yatak alcaksınız diye:)) onun istediği olmıcak ya hissediyo ve deliriyo.. ben böyle bi kadın görmedim ömrümde. damacana suyla yıkama tartışması yaşadık bigün de.. ben ilk bikaç ay damacana suyla yıkıcam edim çenem tutulsun ne söylüyosun.. haydaaa bi başladı neden? anlamadım? iyi de öyle değil mi böyle değil mi? resmen yaşlandım ona anlatana kadar.. e tabi anlamadı.. anlamasın. benim çocuk ilk 3 ay damacana suyla yıkancak... bu kadar basit!

o kadar boş bir insan ki sürekli benimle ilgili konulara burnunu sokuyo kendine ait bir hayatı olmadığı için.. dicem bigün kendin bi tane doğur istediğin gibi giydir yatır yıka onu benimkine karışma diye de olmıcak..eşime kıyamıyorum çok üzülüyo biliyo o da aslından ailesinin dingilliğini ama naapsın atsan atılmaaz satsan satılmaz.

ayy şekerim çıktı gene sinirden.

bunları takmamamının bir yolu yok mu yaa.. ameliyatı olsa olucam yani.. o kadar tahammülsüzüm

o sana iyice dolmuş demek ki bahane olmuş patlamış.. allah sabır versin de gerçekten gıcık oluyorum ben bu insanlara

kayınvalide etkenine çok güldüm walla hiç dayanamam baktım canımı sıkıo tamam anne ben iyiyim artık seninde kendini yormana gelmene gerek yok derim olur biter, anlayışlıdır zaten ne demek istedimi hemen anlar..

ooo sende çok uğraşmışsın canım ya beni de çok korkutmuşlardı ilk bebekten sonra bilinmeyen kısırlık olabiliomuş bilmem ne die.. bir kez hamile kalmışım ve düşük yapmışım yeniden 8 ay sonra hamile kaldım ve düşün o zmnda yaşadığım stresi

maşallah canım sana inşallah bu bebişten sonra da kısa zamanda sağlıklı bir şekilde formuna kavuşursun ve tabi biz de

Ya hamilleikte saçlarınıı kestiren varmı aranızda?Ben kestirmek istiyorum ama insanlar saçma sapan şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorrr

cnm hamileliğimin başından beri 3-4 kere kestirdim saçlarımı.

benim saçımla bebişin ne ilgisi var?bence ciddiye alma böyle şeyleri.

ay, aynen tarif etmişssin,eliyle birşeyşer arıyor ne arıyorsa..:)

ben kestirdim canım hemde daha 8 haftalık hamileyken.. sölenenlerin hurafe olduğunu düşünüyorum.. allahım sağlık sıhhat versin bebişlerimize

canım bunlar oto koltuğu olarak geçiyor.araştırdığım kadarıyla bunlarla bebeği istediğin yere götürebiliyorsun çok rahat oluyor,içindede 1-2 saat durdurabilirsin ama eğimli olduğu için saatlerce içinde tutmayın diyorlar kemik gelişimi açısından.bende oto koltuğu almayı düşünüyorum ayrıca bi ana kucağı almıcam.zaten uzun süre tutmam diyorum.umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…