2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlarrr napıyosunuzzzzzz
işten geldim bi bakinim size dedim biz iyiyiz Allaha şükür iştee son 3 sayıyoruz :)))
oğluşum tepiklemeye ve içerde kazı çalışması yapmaya devam ediyo kendini öle bi itiyoki göbişimden fırlicak gibi :))

Çok şanslısın.. Dr çok önemli.. Ben hamileliğimin başından beri gittiğim ve çok memnun olduğum dr umun hamile olduğunun farkında bile değildim. Geçen kontrolde doğum izinine ayrıldığını öğrendim ve şok oldum. Şimdi yine aynı hastanede başka bir dr. a gidiyorum alışamadım kendisine henüz. Normal doğum yapabilecek durumdaysam inşallah kim olursa olsun diyorum artık kafaya takmamaya çalışıyorum..

ben reflülü bir bebek annesiyim, oğlum doğduğunun 3. günü kusmaya başladı
felaket 3 sene geçirdik
neyseki şimdi kusmuyor, fakat mide sorunlu, reflü tedavisi görüyor
velhasıl kelam, bana geceleri uyku yoktu ya kusarda boğulursa diye, yan yatırma yastığı eğimli yastık hersey aldık ama bir süre sonra cocuk kayıyor
pek rahat edemiyorlar
umarım kusmayan bir bebişiniz olur, yoksa sürekli kontrol ister :18: :18:

Ya hamilleikte saçlarınıı kestiren varmı aranızda?Ben kestirmek istiyorum ama insanlar saçma sapan şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorrr

Ben kestirdim valla... Ne ilgisi var bebeğin ömrü kısalırmış hurafe bunlar ben inanmam böyle şeylere saçmalık...

Ya hamilleikte saçlarınıı kestiren varmı aranızda?Ben kestirmek istiyorum ama insanlar saçma sapan şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorrr
bu kafadakilerin hala bu devirde yaşıyor olması nekadar garip,bu çağa ait değil o insanlar cnm..sende inanma neolur,kılla tüyle olmaz ömür dediğin.kestirdim ben 4.ayımda ve doğuma 2 hafta kalada organik boyayla boyuycam kendimi iyi hissedicem çünkü öyle..hadi boyaya bişey deseler tamam diycem..ama saç kestirmekle alakalı saçma sapan konuşanlara ayarım..dinimizdede böyle şeylere yer yok inanma tatlım

Benim Saçımın Modeli Sürekli Kesim İsteyen Model..
Deli Gibi Kestirdim Hemde..
Doğuma Girmeden Son Kez Daha Kestiririm..
Ohhh Miss...

Kestir Bir Şeycik Olmaz..
İnanma Böyle Şeylere..
Tecrübe İle Sabit..

ay sinir oldum hevesim de kursağımda kaldıı yaaa:26: internetten lohusa shoptan ve pijama dünyasından gecelik alıcaktım,eşimle oturduk tam alıcaz lohusa shop sadece kapıda nakit ve kredi kartıyla nakit ödeme diyor,,pijama dünyasıda sadece yapıkredi ile anlaşmalı..başka banka yokmuş gibi türkiyede ya nakit ödüycek olsam giderim dükkandan alırım niye internetten alışveriş yapayım,niye böyle büyük eksikliklerle site açarlar.. gıcık oldum resmen .kaldıkmı geceliksiz chiccoda vardı bitane gideyim onu alayım bari,ikinci geceliğede bakıcaz artık başka bi tükandan offf yaa:100:

ANNE:senibeklerken kilo:53 doğum:1 ocak ,ilk bebiş cinsiyeti:erkek ismi:Ali Enes. il:izmir..... buarada özelden mesaj atamadım sana nedenini anlamadım ama...

fiyat uygun ama kalıtesını bılemeyeceğim
bende ana kucagı ve oto koltuğu ayrı ayrı alacaktım sonra bunların 2türlüde kullanıldığını söylediler sipariş ettik eğer evde kullnışsız olursa eve ayrı alırım

ateş ölçeri nasıl aldınız kızlar kulaktan mı yoksa şu kızılötesi olandanmı uzaktan ölçen.karar veremedim bende ona
bizde sorduk medisana iyi dediler, nettede 100tl civarında
medıa marketlerde varmış

hoş geldin
sefa geldin:)
maaşallah oğluna..
ay keşke aynı gun doğursak:) süper olur şimdilik öyle gorunuyor:)
en azından aynı gun nst ye gırsek te tanışsak bari..ben 30unda cuma 4te gıtcem
32,hafta raporunu vercek
nstye de gıremıyim bılmıyorum
dodehimini dogum ücretlerini yazıyorum

Normal dogum -----> 560 tl
Sezeryan dogum---->785 tl
bende bu soruyu sorcaktım ki yazmışsın,epidurale de 200ister bunlar 1000lira en fazla:) vala arkadaşıma lınadakı doktoru 2800/3400arası aralığa kadar demiş,kara kara düşünüyo, memleketine bıle gitmeyi düşündü çunku ordu merkezde özel hastanede doğum 400liraymış...

Kızlar aralık annelerinin doğumları başlamış, bizede az kaldı demektir, nasılda heyecan yaptım, tabi zamanında sağlıklı doğsunlarda....

Hadi yaa kötü olmuş benimde bayadır aklımda lohusashop ta gördüğüm bir pijama vardı onu alim diodum bugün yarın. tek çekimmi oluomuş yani sadece kredi kartına?

buydu benim beğendiğimde

https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=163

Son düzenleme:

ben kestirdim canım ama kimse bana birşey söylememişti kestirdikten sonra söylediler birşeyler ama kestirmiş bulundum artık istersen sen kestirme ne olur ne olmaz diye bebişin doğduktan sonra kestirirsin hem ne kaldı ki ocakta dünyaya gelecekler allahın izniyle inşallah
bunların hepsi hurafe de olabilir tabii karar senin...

canım e-bebek varmı bulunduğun yerde? ben ordan almıştım

bildiğim kadarıyla yok canım ya

Kızlar aralık annelerinin doğumları başlamış, bizede az kaldı demektir, nasılda heyecan yaptım, tabi zamanında sağlıklı doğsunlarda....

Slm kızlar..
Uzun zamandır takip edemiyorum sizi,beni hatırlamayanlar bile vardır
Benim doğum 27Aralık görünüyordu,ama ben belki geç doğar diye bu topiğe de takılıyordum ilk başlarda..şimdi ise görüyorum ki hemen hemen herkes erken doğum yapıyor..Daha çok Aralık annelerindeyim... size de bi bakıyım ne var ne yok dedim...

Nasılsınız bakalım?
Benim belim,kasıklarım iyice ağrımaya başladı.daha 1,5 ayım var ama geçenlerde erken doğum şüphesiyle hastaneye yattım. neyse ki atlattım...

Cnm bende dün kestirdim hamileliğim boyunca bu 2.kestirmem.Bende çok duydum ama hiç takılmadım.Sonuçta Allahın biçtiği ömrü benim saç kestirmen değiştirecek deil ya.O yüzden içimi ferah tuttum..Allahım hepsini korusun.....

Çok sevindim arzucum herşey yolundaymş şükür...Aynen hepimiz öyleyiz dediğin gibi Dr dan çıktıktan sonra bi rahatlama geliyor valla.Oğlunada MaşallahhhhBende 3 haftadır kullanıyorum kalsiyum ve magnezyumu hergün kefir içiyorum normalde bende.Ama ilaçlarında pek etkisini görmedim ne yalan diyeyim Hala sabaha kadar acayip popomda bacaklarımda ağrılar kramplar oluyor Neyseki az kaldı napalım Allah daha kötüsünü göstermesin inş...

Anammmmmmmmm ne kv ler varmış beee..Ben Allaha şükür hiç yaşamadım böle şeyleri burda okudukça örnekleri nasıl tuhafıma gidiyor ya....Allah kv sorunu yaşayan herkese sabırlar versin,sorunlu kvleride Allah islah eylesin ya

Ohh Ohhh Maşallah tontirikkk oğlunaErkek milleti işte nolcak genlerinde var rahatlık daha doğmadan sereserpe yayılıolar ha :) Benim edeplli kızım şu gün olmuş doğrudürüst bacak arasını göstermemişti....:) Herşeyde yolundaymış çok şükür,inş kolay bi doğum olur senin içinde hepimiz içinde...Allah bebek bekleyen tüm annelere kolay doğumlar nasip etsin inş...

Kızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse

Canım umarım korkulacak bişiy yoktur...Hayırlı haberlerle dönersin inş....

ANNE:senibeklerken kilo:53 doğum:1 ocak ,ilk bebiş cinsiyeti:erkek ismi:Ali Enes. il:izmir..... buarada özelden mesaj atamadım sana nedenini anlamadım ama...

Henüz 100 Yoruma Ulaşamamışsınız..
100 Yorumdan Sonra Özel Mesaj Hakkına Sahip Olacaksınız..

Bilginize..

Güzel Paylaşımlar..

ben oğlumda kestirmiştim, hemde doğuma giderken
kızımda da yakın zamanda kestireceğim, bakımsız bir anne olmayalım değil mi??
boya olsa anlarım icinde kimyasallar var ( ki bazı doktorlar ona bile izin veriyor)

Ben kestirdim valla... Ne ilgisi var bebeğin ömrü kısalırmış hurafe bunlar ben inanmam böyle şeylere saçmalık...

cnm hamileliğimin başından beri 3-4 kere kestirdim saçlarımı.

benim saçımla bebişin ne ilgisi var?bence ciddiye alma böyle şeyleri.

Benim Saçımın Modeli Sürekli Kesim İsteyen Model..
Deli Gibi Kestirdim Hemde..
Doğuma Girmeden Son Kez Daha Kestiririm..
Ohhh Miss...

Kestir Bir Şeycik Olmaz..
İnanma Böyle Şeylere..
Tecrübe İle Sabit..

Çooook teşekkürler kızlar cevaplarınız için,bende sizler gibi düşünüyorum ama bide çocuğa bişey olursa vicdan azabından ölürsün demiyolar mı,böyle şeyler söylenirmi ya hamile bi kaına anlamıyorum yani Tamam o zamn ağda da yaptırmayalım,tırnak falan da kesmiyelim dimi

sagol cnm.beni nst ye almadı doktorum.1 ay sonrasına randevu al dedi.13 aralıkta gidecem inşallah.
ay inşallah aynı zamanda dogum yaparız odalarımız yanyana olur ,birbirimize destek oluruz:))
dogum fiyatları banada cok uygun geldi.şanslıyız valla.
yalnız muayene ücretlerini ben 30 lira sanıyordum 42 liraymış.hatta 52 liraymış bi kachafta önce öle mi?
senin doktor sebahatmi , aysun mu? elif hanımı gördünmü hiç? keşke sende ona gitseydin cok tatlı dilli bi kadındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…