ayyy sorma marangoz deilde dünyayı kurtaran adam gibiydi di mi
dimi ya hakikaten kime benzicek bu kızlar, inşallah benimkinin sarılığı babasına çekeryerim ben o cimcimeleri yaaaa aynı benimki de ilk başta erkek istiodu cinsiyeti öğrendik bir hafta afalladı, sonra alıştı şimdi kızım da kızım :) uslu olcakmış onun kızı, onu üzmicekmiş bana kumalık yapcakmış adamdaki hayale bakar mısın, benle kendisi baş edemio umudu kıza bağlamış
cnm evet tek çekim yada kapıda ödeme seçeneği var sadece.sinir oldum yaaaHadi yaa kötü olmuş benimde bayadır aklımda lohusashop ta gördüğüm bir pijama vardı onu alim diodum bugün yarın. tek çekimmi oluomuş yani sadece kredi kartına?
buydu benim beğendiğimde
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=163
ah canııııım bana kaş alınmaz diyeni bile denk geldi,,ozman leş gibi pis pasaklı gezelim oramızıda almayalım örüşsün ,pelik örerizÇooook teşekkürler kızlar cevaplarınız için,bende sizler gibi düşünüyorum ama bide çocuğa bişey olursa vicdan azabından ölürsün demiyolar mı,böyle şeyler söylenirmi ya hamile bi kaına anlamıyorum yaniTamam o zamn ağda da yaptırmayalım,tırnak falan da kesmiyelim dimi
cnm kızıma hamileyken cinsiyetine erkek dediler 4 aydan sonra kız oldugunu ögrendik
benim için farketmiyordu zaten cok umursamadım ama eşim bozulmuştu
şuan kızına o kadar düşkün bi baba ki.hergün saat başı arar kızıyla cilveşirler telefonda
akşam eve geldiginde benden önce kızına sarılır öperr sanki aylardır görmüyormuş gibi.
beni odadan cıkartırlar 1 saat filan sohbet ederler baba kız.kızım beni ispiyonlar babasına :))
kızımla birlikte yatarlar masal anlatarak uyutur onu.sabah uyandıgındada gider önce kızının yanına yatar, iyice bi izler ,sever ,öper onu.
gece kızını çişe kaldırır ,sütünü içirir ,yemekelrden sonra dişlerini fırcalar ,banyosunu yaptırır.
inan kıskanıorum bazen onları :))
bugün kızımı dogum yaptıgım hastaneye gittik, eşim cok duygulandı gözleri doldu
şimdi oglu oluyormuş umrunda degil.ilk zamanlar sevinmişti artık o heyecanda gitti
ben kızımı hiç bişiye degişmem, oglan senin olsun diyor bana.
eminimki senin ve gamzenin eşleride aynı şeyelri yaşıyacaklar kızlarıyla..
Tecrübeli anneler. Bir sorum var.
Şimdi bizim minnoşlarımız doğunca sırt üstü yatacaklar ya, sağa sola dönmeye ne zaman başlıyorlar? Genelde yastıkta önermiyorlar yeni doğan bebeklere. sİZ YASTIK İŞİNİ ne yaptınız?
Bir de ben yan yatma yastığı aldım birtane. Kullananlar çok mennun, bu bebek kusmaları, Allah korusun boğulmalarda falan çok iyi oluyormuş.
Yenidoğan bebeklerde de kusma oluyor mu uyurken falan? Aklıma takıldı ya.
Tontirik sen bilirsin. Aydınlatsana bizi canım.
benim kocamı düşüncesiz ilan ettiniz yaniben git dedim ona ama ve tekte kalmicam öyle olsa zaten asla gitmezdi.annem ablam hepsi yanımda olacaklar 4 gün boyunca , doldurdunuz beni adam eve gelince trip atcam şimdi kesin biliyom ben kendimi
okadar güzel anlatmışsın ki ,,rahmetli babacığım ve küçüklüğüm geldi aklıma..babalar kızlarına kızlarıda babalarına aşıktır hep
Canım çok geçmiş olsun işallah tıkaç değildir. Yarın mutlaka haber ver bizlerede.Kızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse
Canım bunun fiyatı hakkında bi bilgin varmı ben nette biraz baktım ama fiyatını bulamadımKızlar son olarak benden size bir tavsiye
Görüntülü kamera isteyen için Apple in ürünü
iPhone ve iPad ile uyumlu
Biz buna karar verdik
iBaby
Canım takılma böyle şeylere bebeğin ömrünü senin saçınmı belirlicek. Büyükler neye karışacağını sapıtıyo bazen.Ya hamilleikte saçlarınıı kestiren varmı aranızda?Ben kestirmek istiyorum ama insanlar saçma sapan şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorrr
kız sen napıosan bizde onu yapıozvalla gecenin bu saatinde böcüğünle hangi işi hallettiyseniz artık merak ettim hahahahahahha
tünaydın kızlar mutlu günler
annem geldi bu gece hacıdan tüm gece havaalanındaydık karşılamak için sabah eve gelebildik biraz uyudum ve işe geldim acayip uykum var şuan
bebek şekerlerine bakınca yazarsan sevinirim.bende magnetli lavantalı biblolardan düşünüyorum dün 2,3 yere baktım tanesi 1,50 civarıydı.
Ayşe bu site nasıl bu kadar ucuz ya? Bn 100 tane magnete 25 Tl verdim. burda 100lük paketi 5 TL.Süpper bir site bulmuşşun. Keşke daha önceden görseydin ya.Bayıldım valla, çok sağol iyiki paylaştın
cok guzelmis bende yaza mevlut yapicam
o zaman almayi dusunnuyorum bunlardan cok uygun ve sirinmis:)
Kızlar ben doktoru aradım...
Rahim ağzındaki tıkacın düşmüş olabileceğini söyledi.
Erken doğum riskinde vardı dedi
Yarın gel bakalım dedi.
Ama ben çok korkuyorum. Ağlayacağım nerdeyse
ay, aynen tarif etmişssin,eliyle birşeyşer arıyor ne arıyorsa..:)
ANNE:senibeklerken kilo:53 doğum:1 ocak ,ilk bebiş cinsiyeti:erkek ismi:Ali Enes. il:izmir..... buarada özelden mesaj atamadım sana nedenini anlamadım ama...
ayşecim bende bayadır yoktum yazamadım, benimde oğluşum olucak ismini daha karar veremedik:)
selam herkese
göbek ve göğsümde çok kaşıntı var sizde de varmı
parçalayacağım kaşıntıdan valla
göğüslerim altı kaşımaktan kızarık kızarık valla
önceden de kaşınıyordu da bu ara çok arttı
çatlayacağım diye bekliyorum çatlama da olmadı
selam herkese
Ya hamilleikte saçlarınıı kestiren varmı aranızda?Ben kestirmek istiyorum ama insanlar saçma sapan şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorrr
selam herkese
selam canım benımde 2 gudnur cok kasınıo napcaz bılmem :S :S :S
zaten benım gobek birden pırtladıı bebıste dayanıo cok ondan böle kasınıo :S
cnm kuzular büyüyor karnımız geriliyor bol bopl kremlen.göğüslerde büyüyor sütcüklere hazırlık yapıyorboyundan aşağımı kremliyorum valla,gerçi hergün değil unutuyorum
Fena canım fena hiç sorma. Tırnaklarımı kestim kısacık kaşıyıp sonradan üzülmeyeyim diye.
Bol kremlenmeye devam..
canim bence o hatasini anlamis kendini aklamaya calsiyor. iyi yapmissin bosver birsey soylememlek daha iyi.Merhabalar ;
eşyalar için arkadaş daha erkenmi demiş ,ben hafta içinde yıkamıştım ,ütüledim ve hurçlara koydum ...sonra 1 hurçluk daha kıyafet alınca ,ve bi tk daha nevresim tk alıcağım için onları yıkamadım ,alıcağınız yok ise yıkamanızı ve bi fermuarlı hurca koymanızı tavsiye ederim ,erken doğumu allah kimseye göstermesin elbet ama yarın öbür gün havalar iyice doğucak ,onları kuruması uzun sürer diye düşünüyorum :))
b3nce bu havalarda yıkayıp kaldırmak ben odasında dolabın içine hurçla koydum hem tozlanmaz hem kirlenmez :)))
ve anacığımmm :)
benim k.v resmi olarakta kafayı yedi
kadın bana kurban eti vermemiştianlatmıştım ,tabi ben kendisine neden bana kurban eti vermedin yada başka bi şey demedim
kendisi dün akşam beni arayıp kurban eti vereyim dedi ,bende kurban geçeli çok oldu anne dedim,istemem dedim ,offff yavrular ne terbiyesizliğim ne edepsizliğim kaldı ...ağzına ne gelirse söyledi :)valla şok oldum ...dedim istemem et falan ,kendin ye anne gerek yok ,ben alırım kendi etimi ben 3-5 i arayna bi insan değilim dedim ...başladı bağrınmaya çağrınmaya ,dedeimki ..senin ağzın bozulmaya başlıyor ben alışkın değilim böyle şeylere kusura bakma telefonu kapatıyorum dedim ,kapadım :)))
2.kez yine aradı ,eşime ağlıyor anlatıyor ,ne var et vermediyse diye,kendini haklı gösteriyor :)))ya ne büyütüyor dedim Allah aşkına ondabn et isteyenmi olmuş ,ama ne ağlamak ne bağrınmak eşime :)yazık eşimde tamam anne deyip kapadı telefonu ,valla elim ayağım titriyorrr o kadar üzülüyorum ki ,anlatamam hem hatasını anladığı için seviniyorum hemde bunca ladfın altında kaldığım için içim içim yiyor(((
Masallah canim ogluna her muayenede sereserpe :) bizimki cok utangaz adam gibi gostermediselam arkadaşlarrr
doktordan geliyorum ,koca pipili oglumu gördüm
herzamanki gibi yine yaymış malı meydana bizi öle karşıladı.doktorumda sagolsun gözüme gözüme soktu testislerini.babasıının tabi hoşuna gidiyor
neyse herşeyi haftasıyla uyumluymuş.bebek hala başaşagı duruyor bi sıkıntı yok şükür. maşallah diyim.
dogum tarihi 21-25 ocak arası olabilir dedi.normal dogum görünüyor şuan dedi.epidurale bile gerek kalmadan cok rahat dogumun olacak bu sefere inş dedi
ayy ben bayılıyorumm bu kadına yaaa.agzından bal damlıyor o konuşurkenn ,yüzünden de nur akıyorr
biz sıramızı beklerken ,yarım saatte iki dogum yaptırdı geldi doktorum.inanılmaz güven veriyor bana
kramp kalsiyum eksikliginden mi oluyormus. ben magnezyum saniyordumdün doktor kontrolümüz vardı.hersey yolundaymış cok şükür .her gıttıgımde endışelenıyorum sınava gırcek gıbı heyecan basıyo:)2 kılo 100 gram olmus benim oglan.31+4 üz bugun ıtıbarıyle.cuma gunude 32 hafta raporu alıcam.normal dogum yapcakmısım dogum pozısyonu almış miniş.eşim dıyo nıye öle duruyo yazık rahat edemez tepe aşağı:)3 hafta sonra gel dedı .kramplar ıcın magnezyum ve kalsıyum verdı.okadar süte ragmen yetmıyo.
yok aman niye ilan edelim. Ben zaten guven konusunda konusmuyorum bile cunku insan esini bilirbenim kocamı düşüncesiz ilan ettiniz yaniben git dedim ona ama ve tekte kalmicam öyle olsa zaten asla gitmezdi.annem ablam hepsi yanımda olacaklar 4 gün boyunca , doldurdunuz beni adam eve gelince trip atcam şimdi kesin biliyom ben kendimi
kestir canim birsey olmaz Annemde kizimdayken kestirtmedi bana besleme gibi oldumYa hamilleikte saçlarınıı kestiren varmı aranızda?Ben kestirmek istiyorum ama insanlar saçma sapan şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorrr
ben reflülü bir bebek annesiyim, oğlum doğduğunun 3. günü kusmaya başladı
felaket 3 sene geçirdik
neyseki şimdi kusmuyor, fakat mide sorunlu, reflü tedavisi görüyor
velhasıl kelam, bana geceleri uyku yoktu ya kusarda boğulursa diye, yan yatırma yastığı eğimli yastık hersey aldık ama bir süre sonra cocuk kayıyor
pek rahat edemiyorlar
umarım kusmayan bir bebişiniz olur, yoksa sürekli kontrol ister :18: :18:
sabun kokusu bebeği rahatsız edebilir bence
onun dışında tülbent iyi fikir
Bakiminin zor oldugunu duymustum. sanirim ide kapakcigi tam olusmamis oluyor
bizimde bir arkadasin bebisinde vardi baya ugrastilar. bizde kolikte ugrastik
ins bu bebiste ne kolik olur nede reflu
ya benimde var o agrilar niye oluyorki cok hafif ama korkutuyor insani yarin yinemi bir gitsem dr a bilemedimki??Slm kızlar..
Uzun zamandır takip edemiyorum sizi,beni hatırlamayanlar bile vardır
Benim doğum 27Aralık görünüyordu,ama ben belki geç doğar diye bu topiğe de takılıyordum ilk başlarda..şimdi ise görüyorum ki hemen hemen herkes erken doğum yapıyor..Daha çok Aralık annelerindeyim... size de bi bakıyım ne var ne yok dedim...
Nasılsınız bakalım?
Benim belim,kasıklarım iyice ağrımaya başladı.daha 1,5 ayım var ama geçenlerde erken doğum şüphesiyle hastaneye yattım. neyse ki atlattım...
Kızlar Ben Aralık 20 - 24 Arası Doğum Yapacağım..
Şimdi Aralık Annelerine mi Gitmem Gerek..
Ama Size Çok Alıştım..
Nasıl Bırakıp Giderim Bu Topiği..
Kızlar Ben Aralık 20 - 24 Arası Doğum Yapacağım..
Şimdi Aralık Annelerine mi Gitmem Gerek..
Ama Size Çok Alıştım..
Nasıl Bırakıp Giderim Bu Topiği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?