2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
hatrlıyrum canım....hoşgeldinn.....geçmiş olsun biz gördüğün gibi artık zaman geçmiyo bebeişleri beklyruz alışverişler cart curt işte geçmiş olsun sanada atlatmışsın iyki

ne kadar güzel anlatmışsın ya baba kız ikilisi hayran kaldım inşallah dedğin gibi olur temmenim bu yönde zaten bzimkilerde böle olsun .... sizeee

canım çok kötüyüm ben ya ama benim dilimden kimse anlamaz sanmyrum benim göğüs altımda batma var otrunca daha öncede bahsetmiştim o batan yerde tam ben var benim o ben nasıl kaşınıyo nasıl anlatamam hem batyo kaburgam hem kaşınıyo o ben beni yıtıcam artık...doktora sorucam ama ne yazıkki bişey demicek biliyrum batma içinde çatı ağrısı içinde pek önemsemedi çünkü neyse kaşıntı dedinde aklıma geldi hoş aklımdan çıkıcak gibi değil şu anda bile kaşınıyo....

Kızlar Ben Aralık 20 - 24 Arası Doğum Yapacağım..
Şimdi Aralık Annelerine mi Gitmem Gerek..

Ama Size Çok Alıştım..
Nasıl Bırakıp Giderim Bu Topiği..
niye gitcekmişsinki az önce aralık annelerindeydim bende bakındım ne durumdalar die de çok yabancı geldi yav ben olsam gitmezdim

bugün kontrole gittik.doktor bebeğimin bağırsaklarında genişleme gördüm sanki dedi.bide hocama göstereyim dedi .oda ameliyattaymış.sebep nedir dedim bişe demedi.oluyor ama sanki seninki erken gibi dedi.sonra hocaya sormaya gitti ama çıkmamıştı.bir hafta sonra randevu verdi.ozaman gösteririz dedi.bişe olmazmı dedim yok dedi.ozaman özele gideyim dedim .yok boş boşuna para verme bişe olmaz diyor.belki ben yanlış görmüşümdür hem ultrasonda iyi değil dedi.ben yine özeldeki doktoruma gittim .oda bişe yok ben bi genişleme göremiyorum dedi.baya baktı ama göremedi.bebeğimde 2kilo 300gr olmuş.maşallah tombik kız olacak diyor.herşey normal diyor.

kafam karıştı yani .

Ama Size Çok Alıştım..

bencede bırakıp gitme zaten nie gidicekmişsin ki, sadece sen değil Aralık'ta doğum yapıcak olanlar olucaktır bence zaten aramızda mesela ben 9 ocak beklenen ama hep Aralık sonu gelcekmiş gibi hissediyorum :18:

Karıştırma kafanı cnm bence bak özeldeki doktor yok öle bişe demiş zaten,bazen annenin psikolojisini düşünmeden saçmalıyor doktorlar emin olmadan konuşuyorlar madem yanlış görmüş olabilirim diceksin nie konuşup can sıkıosun.görüş tabi yinede hocayla ama kafanı takıpta canınıda sıkma

Canım özeldeki doktorun bakmış birşey görememiş. Maşallah kilosu da iyimiş bebişinin ne güzel. İçini rahat tut.

Doktorların emin olmadan hastalarına böyle şeyler söylemelerine uyuz oluyorum. Boşver takılma canım sende.

.

her eve lazım böyle kaynana baksana zayıflatmışşş
aman aman :18:
eger talep olursa yollayım sana yarı kırk çıkana kadar
aboooow sezeryanda verdin demek iyi bari moral oldu amacım eskiye dönmek değil amacım şuanki gibi de olmamak
verilir canım merak etmeyin hiç gitmese 7-8 kilo kesin gidiyo
emzirirken çok enerji harcıcaksınız
bende çok korkmuştum ama yok gider gider
canım benim ya allahım bir daha ne sana ne bana nede hiçbirimize öle lohusalık yaşatmasın
inş canım bunda mutlu bir lohusalık yaşarız hepimiz
aama ilk gibi cahilligim yok artık kim nederse desin hiç bişeyi aklıma takmaacagım sende takma inş
çok şükür canım ben ilk düşügümü bilemedim ama ikinci düşügüm beni çok yıprattı
bir de tüp bebekti ben çok agır atlattım 4 ay sonra tekrar tüp bebek oldu şükürler olsun rabbime 8 haftam kaldı:)
bunda ilaçlardan dolayı çok şişkinim ama şükür kızım gibi 25 bulmadım 5 de duruyorum
hayırlısı ile kurtulalım hepimiz inş canım
mutlu lohusalıklar yaşayalım

allah yardımcın olsun
sen anlatırken benim kalbim çarpmaya başladı
allahım nasıl kadınmış
oh etmişin sende diyecegini demişsinya ohhh boşver gerisini
sen üzülme sakın strese girme onlar yüzünden
oyoyoy maşallah maşallah paşaya
aman zaten en önemlisi dr güvenmek

ilk de oldu o canım artık tcrübeliyim inş bunda bende diyecem
lohusalıgımda kalmak isterseanne kalmana gerek yok ilkde yardıma ihtiyacımız vardı ,onu tek başımıza baktık kimse kalmadı,bunda tecrübeliyiz hiç kimseye ihtiyacımız yok dicem
çok oluyo biliyorum kötü gelinim ya neyse oda dedirtmeseydi napım a rtık damarına basınca bir deme sus iki deme sus üçüncüüde gelsinde illa cocosh bana laf söylesin diye çabalıyo napım:26:
evt paşama çok çabaladım bende düşükten 4 ay sonra hamile kaldım
rabbim herkezinki tamamına erdirsin inş
bizim burada bir söz vardır ''elalemin agzı torba deyilki büzesin'''agzı olan herkez bişey diyo kimse demez ya bu neler yaşadı aman dikkatli konuşalım falan demez
en iyisi görmemek duymamak
inş canım hepimiz kavuşuruz eski formumuza

Ama Size Çok Alıştım..
gitme makaram nere gidiyon
önce sen dogum yapacaksın negüzel işte
sakın gitme bir yerlere

Canım sana da iyi geceler. Sen hep çok geç saatlerde katılıyorsun aramıza

gündüz yetişemiyorum canım size arada bakıyorum ama laf arasına dalmak istemiyorum. evde iş güçle uğraşıyorum.gece oturuyorum gece uyuyamıyorum yatamıyorum gündüz uyuyorum .o yüzden böle oluyor.

canım maşallah bebeğine kilosu çok iyiymiş. bide benim şu randevu tarihim gelse
bence takma kafana bak özeldeki doktorunda bişey yok demiş. zaten olsa görürdü oda içini ferah tut. bişeycik çıkmıcak işallah.

devlet hastaneleri hep aynı şeyi yapıyor canım.onlar alışmış karşısındaki insan o bebeğe sahip olmak için neler yaptı neler çekti umurlarında değil.varsa öle bişe not al bidakine hcayıda çağırırsın bakar.beni telaşlandırıyosun.gidicem yine hocada baksın bakalım.bişe varsada ancak doğumdan sonra müdahale edilir heralde.şurda 6 hafta kaldı.

evet göremedi canım.bebiş 1-2 hafta önde gidiyor o yüzden kilosuda ona göre gidiyor.devlettekiler hep canımı sıkıyor.özeldeki doktor sen içini rahat tut herşey normal testler normal çıkıyor diyor dua et başkada kafana takma diyor.gerisini allah bilir diyor.

evet canım 1-2 hafta önde gidiyormuş.tombik olucak galiba.evet o bişe göremedi.bebeğin hareketleri kalp atışıda normaldi.işallah bişe çıkmaz bu zamana kadar hayırlıısylla sorunsuz geldik bundan sonrada öle olur.
işallah senin randevu tarihinde gelir.ne zamnki çokmu var.

bir hafta sonra randevum haftaya çarşamba ama bi türlü gelmek bilmedi bu ay nedense zaman yaklaştıkça heyecanımız artıyo sanırım ondan zaman geçmek bilmiyo rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin işallah

ya kizlar bu adet sancisi beni biraz korkutuyor varmi aranizda yasayan? niye boyle oldu ki acaba karnimi usuttum karnim mi agriyor?
ay emin olamadim kendimden.

cnm yarında devam ederse bi doktoruna danış istersen..sürekli bi ağrımı yoksa ara ara olan bişeymi..sabahları bende karnımda bi ağrıla uyanıyorum ama yarımsaate geçiyor uyandıktan sonra onun gibi bişeymi,endişelenme tatlım doktoruna sor

Ama Size Çok Alıştım..
eminim cogu kisi aralikta ypicak canim. ocak ayinin 15 ine kadar olanlarin buyuk cogunlugu
yalniz degilsin yani:) Sezaryan olunca 10 gun onceden oluyor dogum.
BEn yilbasini gecirmeyi cok istiyorum. Aralik sonu dogmasini hic istemiyorum bakalim. hayirlisi artik

canim zaten emin olamamis. Demekki gordugunu sandi. bence sen aklini karistirma.
kilosuna da masallah tosuncuk olmus Allah saglikla kucagina alayi nasip etsin.

sagol canim cevabin icin. bazen olan bir agri belkide ayaklarimi usuttum.
ona yormak istiyorum. siddetlenirse gidicem ama o kadar hafifki yani hamile olmasam umrumda olmayacak
gecen haftadan beri cok kosturdum. sigorta cocugun kresi yok dogum bakim servisi yok banka havalaler derken
sanirim bebeisi yorduk biraz. artik islerimi hallettim soyle agiz tadiyla evimde oturup bebegim icin hazirliklara
baslamak istiyorum. Tabi araligin 12 sinde sinav var onu atlatinca.

Gunaydin herkese.
Guya kendimi yormamam lazim ama ev daginik ve pisken duramiyorum yine yavas yavas supurdum sildim
camasirlari koydum bulasiklari yikadim , kizima corba yaptim
ve en onemlisi agda yaptim cok mutluyum zorlandim biraz ama oldu
kizimda yapamamistim sanirim bu bebis asagida diye ulasabildim. Karnima dikkat ederek yaptim tabi
doguma kadar bu beni goturur. daha yapamam artik diye dusunuyorum. ay ustumden yuk kalkti valla
jilete dadanmistim uzunca bir sure.
oglendede bir turk arkadas davet etti oraya gidicem.
yemegide gelince yavas yavas yaparim artik .

Ya hamilleikte saçlarınıı kestiren varmı aranızda?Ben kestirmek istiyorum ama insanlar saçma sapan şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorrr

Ya ben kuaförüme zorla kestirdim Saç kestirmek iyi değildir doğumdan sonra keselim diye tutturdu. Yahu parasıyla degil mi kardesim kessene diycektm az kalsn :) vicdan azabı konusuda cok komikmis yani bunları düsünerek söylüyo olamaz bu insanlar, kaçıncı yüzyıla geldik cehalet diz boyu malesef. Allahın verdigi ömrü ben ne yaparsam yapayım ne bir dk uzatabilirim ne bir dk kısaltabilirim. Hmmmm ozaman kaynak yaptıralim evlatlarımızın ömrüne ömür katalm Doğru orantı yaptm ehehehe

kızlar ben bebişin kıyafet battaniyelerini 1 aydan fazla oldu yıkadım.güzelce ütüledim fermuarlı hurca koydum .yeni aldıklarımıda biriktirip yıkıyorum ütüleyip hurca koyuyorum.dalin sıvı deterjan aldım mis gibi kokuyor.havalar iyiyken yarım günde kurumuştular bi güzel.....şimdi birikenler zor kurur.erken demeyin ilk yıkadıklarım hala mis kokuyor.kuzum doğuncada kuzum kuzum kokocaklar inşallah.......oğluşumun kıyafetleride kışlık olduğundan bayada yer tutuyor......

günaydın tontişler uyanın heeyyy tembelller

günaydın bizim doğum aynı zaman görünüyor hayırlısıyla allah kurtarsın .uyuybilene ne mutlu midem yanıyor reflüm azdı uyuyamıyorum .bebişte kıpır kıpır sabah sporunda........gerçi çocukları okula hazırlamam gerek ama 1,5 saat önce kalkmasam iyiydi. oğlum doğunca uyuyabilecekmişiz gibi ayaktayız şimdiden....

ellerine sağlık tatlım bende yıkyıp ütülemek isterdim ama daha alıcaklarım var kıyafet olarak büyük şeyleri almaktan kıyafete pek zaman harcayamadık inşallah kalan eksiklerle beraber son biticek hepsi....hepsini birden almamyruz artık hem yoruluyorum hemde herşey biterse zaman geçmez yahu zati geçmiyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…