hatrlıyrum canım....hoşgeldinn.....geçmiş olsun biz gördüğün gibi artık zaman geçmiyo bebeişleri beklyruz alışverişler cart curt işte geçmiş olsun sanada atlatmışsın iykiSlm kızlar..
Uzun zamandır takip edemiyorum sizi,beni hatırlamayanlar bile vardır
Benim doğum 27Aralık görünüyordu,ama ben belki geç doğar diye bu topiğe de takılıyordum ilk başlarda..şimdi ise görüyorum ki hemen hemen herkes erken doğum yapıyor..Daha çok Aralık annelerindeyim... size de bi bakıyım ne var ne yok dedim...
Nasılsınız bakalım?
Benim belim,kasıklarım iyice ağrımaya başladı.daha 1,5 ayım var ama geçenlerde erken doğum şüphesiyle hastaneye yattım. neyse ki atlattım...
cnm kızıma hamileyken cinsiyetine erkek dediler 4 aydan sonra kız oldugunu ögrendik
benim için farketmiyordu zaten cok umursamadım ama eşim bozulmuştu
şuan kızına o kadar düşkün bi baba ki.hergün saat başı arar kızıyla cilveşirler telefonda
akşam eve geldiginde benden önce kızına sarılır öperr sanki aylardır görmüyormuş gibi.
beni odadan cıkartırlar 1 saat filan sohbet ederler baba kız.kızım beni ispiyonlar babasına :))
kızımla birlikte yatarlar masal anlatarak uyutur onu.sabah uyandıgındada gider önce kızının yanına yatar, iyice bi izler ,sever ,öper onu.
gece kızını çişe kaldırır ,sütünü içirir ,yemekelrden sonra dişlerini fırcalar ,banyosunu yaptırır.
inan kıskanıorum bazen onları :))
bugün kızımı dogum yaptıgım hastaneye gittik, eşim cok duygulandı gözleri doldu
şimdi oglu oluyormuş umrunda degil.ilk zamanlar sevinmişti artık o heyecanda gitti
ben kızımı hiç bişiye degişmem, oglan senin olsun diyor bana.
eminimki senin ve gamzenin eşleride aynı şeyelri yaşıyacaklar kızlarıyla..
selam herkese
göbek ve göğsümde çok kaşıntı var sizde de varmı
parçalayacağım kaşıntıdan valla
göğüslerim altı kaşımaktan kızarık kızarık valla
önceden de kaşınıyordu da bu ara çok arttı
çatlayacağım diye bekliyorum çatlama da olmadı
niye gitcekmişsinki az önce aralık annelerindeydim bende bakındım ne durumdalar die de çok yabancı geldi yav ben olsam gitmezdimKızlar Ben Aralık 20 - 24 Arası Doğum Yapacağım..
Şimdi Aralık Annelerine mi Gitmem Gerek..
Ama Size Çok Alıştım..
Nasıl Bırakıp Giderim Bu Topiği..
iyi geceler herkese
Kızlar Ben Aralık 20 - 24 Arası Doğum Yapacağım..
Ama Size Çok Alıştım..
bugün kontrole gittik.doktor bebeğimin bağırsaklarında genişleme gördüm sanki dedi.bide hocama göstereyim dedi .oda ameliyattaymış.sebep nedir dedim bişe demedi.oluyor ama sanki seninki erken gibi dedi.sonra hocaya sormaya gitti ama çıkmamıştı.bir hafta sonra randevu verdi.ozaman gösteririz dedi.bişe olmazmı dedim yok dedi.ozaman özele gideyim dedim .yok boş boşuna para verme bişe olmaz diyor.belki ben yanlış görmüşümdür hem ultrasonda iyi değil dedi.ben yine özeldeki doktoruma gittim .oda bişe yok ben bi genişleme göremiyorum dedi.baya baktı ama göremedi.bebeğimde 2kilo 300gr olmuş.maşallah tombik kız olacak diyor.herşey normal diyor.
kafam karıştı yani .
bugün kontrole gittik.doktor bebeğimin bağırsaklarında genişleme gördüm sanki dedi.bide hocama göstereyim dedi .oda ameliyattaymış.sebep nedir dedim bişe demedi.oluyor ama sanki seninki erken gibi dedi.sonra hocaya sormaya gitti ama çıkmamıştı.bir hafta sonra randevu verdi.ozaman gösteririz dedi.bişe olmazmı dedim yok dedi.ozaman özele gideyim dedim .yok boş boşuna para verme bişe olmaz diyor.belki ben yanlış görmüşümdür hem ultrasonda iyi değil dedi.ben yine özeldeki doktoruma gittim .oda bişe yok ben bi genişleme göremiyorum dedi.baya baktı ama göremedi.bebeğimde 2kilo 300gr olmuş.maşallah tombik kız olacak diyor.herşey normal diyor.
kafam karıştı yani .
aman aman :18:.
her eve lazım böyle kaynana baksana zayıflatmışşş
verilir canım merak etmeyin hiç gitmese 7-8 kilo kesin gidiyoaboooow sezeryanda verdin demek iyi bari moral olduamacım eskiye dönmek değil amacım şuanki gibi de olmamak
canım benim ya allahım bir daha ne sana ne bana nede hiçbirimize öle lohusalık yaşatmasınseni kendime cok benzetiyorum:) benim kizda kolikti kaynanamda yaydi micini oturdu gozleriyle bakti resmen
lohusaligimi yasayamadim sinir stres off cok kotu gecti benimde kilo verme sikintim
hic olmadi 2 haftada 10 kilo verdim. 52 oldum
ins bu sefer sulh ve sukunet icinde geciririz benimde kizimdan sonra 2 kaybim oldu.
bu bebegi cok isteyerek yaptim. sayili gun cabuk gecer 7 haftamiz kaldi. :)
bu gebeliktede 55 ile hamile kaldim smdide 63-64 arasiyimdir.
allah yardımcın olsunMerhabalar ;
eşyalar için arkadaş daha erkenmi demiş ,ben hafta içinde yıkamıştım ,ütüledim ve hurçlara koydum ...sonra 1 hurçluk daha kıyafet alınca ,ve bi tk daha nevresim tk alıcağım için onları yıkamadım ,alıcağınız yok ise yıkamanızı ve bi fermuarlı hurca koymanızı tavsiye ederim ,erken doğumu allah kimseye göstermesin elbet ama yarın öbür gün havalar iyice doğucak ,onları kuruması uzun sürer diye düşünüyorum :))
b3nce bu havalarda yıkayıp kaldırmak ben odasında dolabın içine hurçla koydum hem tozlanmaz hem kirlenmez :)))
ve anacığımmm :)
benim k.v resmi olarakta kafayı yedi
kadın bana kurban eti vermemiştianlatmıştım ,tabi ben kendisine neden bana kurban eti vermedin yada başka bi şey demedim
kendisi dün akşam beni arayıp kurban eti vereyim dedi ,bende kurban geçeli çok oldu anne dedim,istemem dedim ,offff yavrular ne terbiyesizliğim ne edepsizliğim kaldı ...ağzına ne gelirse söyledi :)valla şok oldum ...dedim istemem et falan ,kendin ye anne gerek yok ,ben alırım kendi etimi ben 3-5 i arayna bi insan değilim dedim ...başladı bağrınmaya çağrınmaya ,dedeimki ..senin ağzın bozulmaya başlıyor ben alışkın değilim böyle şeylere kusura bakma telefonu kapatıyorum dedim ,kapadım :)))
2.kez yine aradı ,eşime ağlıyor anlatıyor ,ne var et vermediyse diye,kendini haklı gösteriyor :)))ya ne büyütüyor dedim Allah aşkına ondabn et isteyenmi olmuş ,ama ne ağlamak ne bağrınmak eşime :)yazık eşimde tamam anne deyip kapadı telefonu ,valla elim ayağım titriyorrr o kadar üzülüyorum ki ,anlatamam hem hatasını anladığı için seviniyorum hemde bunca ladfın altında kaldığım için içim içim yiyor(((
oyoyoy maşallah maşallah paşayaselam arkadaşlarrr
doktordan geliyorum ,koca pipili oglumu gördüm
herzamanki gibi yine yaymış malı meydana bizi öle karşıladı.doktorumda sagolsun gözüme gözüme soktu testislerini.babasıının tabi hoşuna gidiyor
neyse herşeyi haftasıyla uyumluymuş.bebek hala başaşagı duruyor bi sıkıntı yok şükür. maşallah diyim.
dogum tarihi 21-25 ocak arası olabilir dedi.normal dogum görünüyor şuan dedi.epidurale bile gerek kalmadan cok rahat dogumun olacak bu sefere inş dedi
ayy ben bayılıyorumm bu kadına yaaa.agzından bal damlıyor o konuşurkenn ,yüzünden de nur akıyorr
biz sıramızı beklerken ,yarım saatte iki dogum yaptırdı geldi doktorum.inanılmaz güven veriyor bana
ilk de oldu o canım artık tcrübeliyim inş bunda bende diyecemkayınvalide etkenine çok güldümwalla hiç dayanamam baktım canımı sıkıo tamam anne ben iyiyim artık seninde kendini yormana gelmene gerek yok derim olur biter, anlayışlıdır zaten ne demek istedimi hemen anlar..
ooo sende çok uğraşmışsın canım yabeni de çok korkutmuşlardı ilk bebekten sonra bilinmeyen kısırlık olabiliomuş bilmem ne die.. bir kez hamile kalmışım ve düşük yapmışım yeniden 8 ay sonra hamile kaldım ve düşün o zmnda yaşadığım stresi
maşallah canım sana inşallah bu bebişten sonra da kısa zamanda sağlıklı bir şekilde formuna kavuşursunve tabi biz de
gitme makaram nere gidiyonKızlar Ben Aralık 20 - 24 Arası Doğum Yapacağım..
Ama Size Çok Alıştım..
Canım sana da iyi geceler. Sen hep çok geç saatlerde katılıyorsun aramıza
kafam karıştı yani .
Karıştırma kafanı cnm bence bak özeldeki doktor yok öle bişe demiş zaten,bazen annenin psikolojisini düşünmeden saçmalıyor doktorlar emin olmadan konuşuyorlar madem yanlış görmüş olabilirim diceksin nie konuşup can sıkıosun.görüş tabi yinede hocayla ama kafanı takıpta canınıda sıkma
Canım özeldeki doktorun bakmış birşey görememiş. Maşallah kilosu da iyimiş bebişinin ne güzel.İçini rahat tut.
Doktorların emin olmadan hastalarına böyle şeyler söylemelerine uyuz oluyorum. Boşver takılma canım sende.
canım maşallah bebeğine kilosu çok iyiymiş. bide benim şu randevu tarihim gelse
bence takma kafana bak özeldeki doktorunda bişey yok demiş. zaten olsa görürdü oda içini ferah tut. bişeycik çıkmıcak işallah.
evet canım 1-2 hafta önde gidiyormuş.tombik olucak galiba.evet o bişe göremedi.bebeğin hareketleri kalp atışıda normaldi.işallah bişe çıkmaz bu zamana kadar hayırlıısylla sorunsuz geldik bundan sonrada öle olur.
işallah senin randevu tarihinde gelir.ne zamnki çokmu var.
ya kizlar bu adet sancisi beni biraz korkutuyor varmi aranizda yasayan? niye boyle oldu ki acaba karnimi usuttum karnim mi agriyor?
ay emin olamadim kendimden.
eminim cogu kisi aralikta ypicak canim. ocak ayinin 15 ine kadar olanlarin buyuk cogunluguKızlar Ben Aralık 20 - 24 Arası Doğum Yapacağım..
Ama Size Çok Alıştım..
canim zaten emin olamamis. Demekki gordugunu sandi. bence sen aklini karistirma.bugün kontrole gittik.doktor bebeğimin bağırsaklarında genişleme gördüm sanki dedi.bide hocama göstereyim dedi .oda ameliyattaymış.sebep nedir dedim bişe demedi.oluyor ama sanki seninki erken gibi dedi.sonra hocaya sormaya gitti ama çıkmamıştı.bir hafta sonra randevu verdi.ozaman gösteririz dedi.bişe olmazmı dedim yok dedi.ozaman özele gideyim dedim .yok boş boşuna para verme bişe olmaz diyor.belki ben yanlış görmüşümdür hem ultrasonda iyi değil dedi.ben yine özeldeki doktoruma gittim .oda bişe yok ben bi genişleme göremiyorum dedi.baya baktı ama göremedi.bebeğimde 2kilo 300gr olmuş.maşallah tombik kız olacak diyor.herşey normal diyor.
kafam karıştı yani .
cnm yarında devam ederse bi doktoruna danış istersen..sürekli bi ağrımı yoksa ara ara olan bişeymi..sabahları bende karnımda bi ağrıla uyanıyorum ama yarımsaate geçiyor uyandıktan sonra onun gibi bişeymi,endişelenme tatlım doktoruna sor
Ya hamilleikte saçlarınıı kestiren varmı aranızda?Ben kestirmek istiyorum ama insanlar saçma sapan şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorrr
Çooook teşekkürler kızlar cevaplarınız için,bende sizler gibi düşünüyorum ama bide çocuğa bişey olursa vicdan azabından ölürsün demiyolar mı,böyle şeyler söylenirmi ya hamile bi kaına anlamıyorum yaniTamam o zamn ağda da yaptırmayalım,tırnak falan da kesmiyelim dimi
günaydın tontişler uyanın heeyyy tembelller
kızlar ben bebişin kıyafet battaniyelerini 1 aydan fazla oldu yıkadım.güzelce ütüledim fermuarlı hurca koydum .yeni aldıklarımıda biriktirip yıkıyorum ütüleyip hurca koyuyorum.dalin sıvı deterjan aldım mis gibi kokuyor.havalar iyiyken yarım günde kurumuştular bi güzel.....şimdi birikenler zor kurur.erken demeyin ilk yıkadıklarım hala mis kokuyor.kuzum doğuncada kuzum kuzum kokocaklar inşallah.......oğluşumun kıyafetleride kışlık olduğundan bayada yer tutuyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?