2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

aa evet doğum tarihlerimiz aynı ama sen benden önce doğurursun sanırım benim 3 hafta önceki kontrlümde 4 gün geriden geliyodu......mide yanması en sık görülen şey şu zamanlarda...ne yesen yanıyrdur şimdi...benim mide yanma şikayetim yok henüz olurmu ama bilememm çok şükür allahıma.....benim bebişde sabahın 6 sında uynadırdı beni kociş erken gitti bu gün aslında o yüzden ayaktayımkahvaltı yapınca uyudu sanırım bebeğim sesi çıkmıyo yataktayken fingir fingirdi ama.....valla benim bebeğin hep sabahın köründe uyanıcağı kesin artık otomatiğe bağladı her sabah 6 da

dün gazate okuyodum cep telefonunun gebelikte bebeğe zararları diye başlık atmışlardı.yapılan bir araştırmaya göre çok telle konuşan teli karnına yakın tutan gebelerin bebeklerinde çeşitli davranış bozuklukları olabiliyormuş.tabi günümüzde telle konuşmamak imkansız bende arada çok abartıyorum telefonda konuşmayı.şimdide efham yaptım kızlar ya...ben okulöncesi öğretmeniyim davranış bozukluğu olan öğrencilerimde oldu.inanın çok zor...korkuyorum ya bebeğime kendi ellerimle zarar verdiysem

Hamilelikte Cep Telefonunun Bebeğe Verdiği Zararlar - Gebelik Döneminde Telefon Kullanımı

Günaydın canlarım

2 gündür sağ kalçamda dayanılmaz bir ağrı var.

4-5 adımda bir kalçamda birşey çekiyor sanki ve kalçam kilitleniyor ve beni resmen bağırtıyor.

Sanırım geçici birşey değil.

Gözlerimden yaş geldi sabah işe gelip,koltuğa kıçımı koyana kadar.
:2:

Var mı yaşayan ya da önerisi olan ?

gunaydin kizlar..bu sabaha sporla basladi bizim kizlar:) benimde midem bulaniyor ooo yooo o gunlere tekrar donmek istemiyorum 5 ay kustum bugunluk birseydir heralde biraz ishalim de .bugun hamile bi arkadasima gidicem o artik 37 hafta oldu cok heyecanli...

böyle bir şey yaşamadım canım.kalsiyum magnezyum eksikliği olabilir mi acaba??

canim sen mumkun oldugunca dikkat et ama sen dikkat etsen yanindaki konusuyor ne anladim bundan cep telefonunun zararli oldugunu herkes biliyo ama cocuklari fanusta buyutemeyecegimize gore bu kirli dunyada yasayacaklar herseye takarsak yasayamayiz ki ayrica o oranlar anlamsiz merak etme %18 i cep telefonuna maruz kalmis guya sacma bu devirde %100 bence.. yuregimizi ferah tutalim..

günaydın annişler ve minnoşları
biz dün bütün günü hastanede geçirdik kan tahlili idrar bide tsh derken ay bu tsh düzeldi derken yine düşmüş renkli duplör istedi hastanede nisana randevu veriyor kafamda durmuş hesap yapmaya çalışıyorum doğurcazda kaç aylık olcaz ozaman dışarda yapın diyor ay sağlık ocağında normal burda düşük çıkıyor benide geriyolar
ayşecim benimde idrarda çıkmış bişeyler sabah kan hapı içmeden greyfurtla başladım öğüne bide bol limonlu su ama kış geldi bende su içimi bitti
fesliş naptın git gelde haber ver canım 2gündür bendede az akıntı maşalllahlık su geliyor ama nişan bu şekilde olmaz diye içim rahat bide daha önce iltihap oluncada aynısı nı yaşamış ve turnusol kağıdı almıştık hemen onu koyup bakıyorum neolur ne olmaz diye temiz ama iltihap kesin var ayşecim ph yüksek çıkmayınca kaşıntı yanma olmuyor sanırım benimde şuan ph 5çıkmış belirti sade akıntı ve su gelmesi bide sabah sabah iğrenç ama herkezin sarı sarıyken benimki turuncuydu ay tuvalette bile sarı lekeler oluyor

Kızlar Ben Aralık 20 - 24 Arası Doğum Yapacağım..
Şimdi Aralık Annelerine mi Gitmem Gerek..

Ama Size Çok Alıştım..
Nasıl Bırakıp Giderim Bu Topiği..

canım bneim 24 ünde beklenirken normalde tontik oğluşum 8ine kadar düştü eh ortalarda satım olsa aralıkta doğururdum ki erken doğum ihtimali heran hepimizde var tabiki bu saatten sonra yeni bi topiğe eklenilmez gelsen bize hem doğunca ilk anlar aynı şeyleri yaşıcaz hem onlara sorar hem bizi bilgilendirirsin hele sen kız heryere yetişiyon bizemi yetişemicen

buarada bende fesliğen gibi güzel bi gün olsun hayırlı haberler olsun üzülmesin hamişler mutlu olsun bebişler
bide kaynanadan yakınılmış ya bende gelcek bizde kalcak hizmet beklicek kocişe izin al ben depresyonda seni kendi annemi bile becerirken ananıda arada çıkarmıyayım diyodum ama kaynanişim annenizi gidin alın gelin ebn beebeği kucağıma bile alamam demiş yani sade görmeye gelecekmiş kalmıcakmış eşime dedim neoluyoruz annem gelmese zaten iş düşer diye gelmezde annem gelincede bizden çıkmıyodu hayırdım dedim çok da üzüldüm

bende de oldu topalliyor basamiyordum resmen ama ggecti kalsiyum alimini artirdim bide kanepede yarim saat oturamiyorum en iyisi yatagim oturdugun yerler rahat yumusak olsun

ay benimkide tembel anasını sabah 5te namaza kaldırıyo ama tembel anası vcye gitmesem diye sağa sola dönüyo enson tepiklere dayanamayıp kalkıyorum ay biz 3de bide 5te kalkıyoruz bidaha gelmiyo ama bu ara ful uyusam uyusam durumundayım kocaya kalkıp kahvaltı hazırlıyoduk onuda kaldırdık güya bizde yiyoduk hazır hem sütte içiyodum doğduklarında sabah girer yazarız artık pışpışlıyoruz uyusun diye ama babişi işe gönderir bizimkiler sonrada uyur bak benim sıpa uyuyo şimdide anneyi dikti ya ayağa

böyle bir şey yaşamadım canım.kalsiyum magnezyum eksikliği olabilir mi acaba??

Magnezyum falan alıyorum cnm aylardır ama birden başladı anlamadım.

bende de oldu topalliyor basamiyordum resmen ama ggecti kalsiyum alimini artirdim bide kanepede yarim saat oturamiyorum en iyisi yatagim oturdugun yerler rahat yumusak olsun

Kalsiyum hapı mı alıyorsun, yiyeceklerden mi alıyosun kalsiyumu ? ne kadar sürdü ağrılar ?

Demin wc ye gittim geldim, gözümden yaşlar geldi acıdan. adımımı atar atmaz sağ kalçama bir şey saplanıyor. kemiğim kırıldı sanki.

ağrı kesici de alamıyorum. of

Canım çok gecmı olsun ya nedne oldu ki acaba çok mu yordun kendını :26:

canım benıdme bi süredir sabah bulantım var istifra ettiğimde oluyo 4 ay istifra ettım ben de

şimdi gene mı baslıo yoo diyordum ama sabah oluyo ve gecıyo :) açlıkbulantısı sanırırm uyurken çok acıkıyorum

günaydın canım

ay evet ben de idrar tahlılınıbırkaırken baktım herkeısnkı sarı sarıydı benımkı turuncumsuydu ahanda dedim

farklı bişe çıkacak ay ben de çok iğrençmişiiiimm ama merak anacım napalım :)

benim ph da 6 çıkmış üst değeri 7 kaşıntım da yanma da yok zaten su içiyorum çok susuyorum çünkü

ama gene de olmuş napalım

:) canım ya günümüzde ne zor tv bilgisayar tesiz telefonlar ve cepler bizde kociş zaten 100kez arıyo ve tel telsiz yada cep e bilgisayar zaten sabit değil hem bizimki sabit olsa komşularınkide kablosuz benimkide bilgisayara girmem karışıyor du heraradığında bilgisayar başındamısın diyordu ve evdeki eleektrikli her tür alet radyosyon yayıyor ki cep telinin gelecekteki zararları hakkında zaten korkuluyor e geçen organik ve normal ürünler hayırlı biyerlere gitmiyoruz ama ne yapabiliriz biz annelerimize sizin zamanınızda herşey doğaldı dedigimiz gibi bakalım onların zamanında neler olacak ve şimdiki çocukların zaten davranışları farklı :) biz gittiğimiz yerde otururduk annelerimizin bakışı yeterdi hala anneme derim senin bakışlarına sinir oluyorum diye şimdi komşularım geliyo ellikez otur dese kurtlular oturamıyolarki heryeri karıştırıyolar

günaydın herkesee

güzel, sağlıklı bebişlerinizle bol tekmeli bir gün diliyorum herkese...ben bugün erkenciyim, foruma bakayım dedim...öksürük uyutmadı beni ılık süt yaptım kendime o arada da yazdıklarınızı okuyorum

Günaydın kızlar :)

ay bu sabah hiç kalkasım gelmedi ne tatlı uyumuşum anlatamam

dün akşam deneme için yaptığım kutuları paylaşayım :)

herkese günaydın....ben ve bebişim klasik kasık ve bacak sancı ve ağrılarım dışında iyiyiz ama oğlum hasta.faranjit olmuş.kreşe göndermedim.babannesine götürdü babası.kreşte yorulur,dinlenemez ateşi çıkar falan .hem viralmiş dedi doktor,başka çocuklara bulaştırmasın.bikaç gün babannesine gitsin,babannesi çok ilgili zaten.şimdi bitki çayları,özel karışımlar falan yapmıştır.ama okula niye gitmiyorum diye çok bozuldu tabii.dünde o hasta haliyle bana diyoki,anne kardeşimize niye elbise almadık,oğlum aldıkya birsürü,gösterdimya dedim.ama onlar elbise değilki,üst onlar,kardeşim kızya elbise alalım dedi.oy ölürüm dedim hasta hasta abi olmuşta kardeşinin elbisesini düşünüyo.onu sevindirmek için hemen bi elbise alıcam bebişe.
pazartesi günü eşim antalyaya bütçe toplantısına gidiyo.cuma günü döncek.hamile olmasaydım bende gidicektim onunla.geçen sene gitmiştim ne güzel.eşim yokken bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem inşallah.bide bazı eksikler var,çıkıp onları alayım.zaten bu cuma doğum iznine ayrılıyorum.rahatım artık inşallah...

hamarat anne gerçekten kutular şık ve kaliteliymiş çok hoşlar 1. ve 2. yi çok beğendim incide kibar hoş durmuş ellerine sağlık krem yeşilde yakışmış gerçekten krem demi yoksa beyazmı potta kırmıyım :)

hemen uzan ve masaj yap bende de olduğunda aynısını yapıyıorum

eline sağlık canım, bugün güneş açmış istanbulda çok seviniyorum bende bu ara yıkayıp ütüleyecem.. bugün annem geliyo birkaç günlüğüne bebişe aldıklarını da getirecek onları bekliyodum bende yıkamak içinn..mis kokmaları için sabırsızlanıyorum..

valla cep telefonu olsun, kablosuz kullandığımız herşey olsun zararları belli ama onlarsız da olmuyo kullanıyoruz işte. dikkat etsek de olmuyo maruz kalıyoruz bi şekilde. elimizden geldiğince bütün bu koşullar altında en zararsız şekilde nasıl büyütürüz bebeğimizi ona bakacaz artık...

bu ara benim de oldu bi iki kere mide bulantım nasıl korktuum başa mı dönüyoruz diyee Allah'tan geçiçi bi durummuş, senin de öyledir inşaallah canım.

günaydın hanımlar mutlu günler

sana da günyadıın

çok güzel görünüyorlar ayşe eline sağlık, çok tatlı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…