günaydın bizim doğum aynı zaman görünüyor hayırlısıyla allah kurtarsın .uyuybilene ne mutlu midem yanıyor reflüm azdı uyuyamıyorum .bebişte kıpır kıpır sabah sporunda........gerçi çocukları okula hazırlamam gerek ama 1,5 saat önce kalkmasam iyiydi. oğlum doğunca uyuyabilecekmişiz gibi ayaktayız şimdiden....
Günaydın canlarım
2 gündür sağ kalçamda dayanılmaz bir ağrı var.
4-5 adımda bir kalçamda birşey çekiyor sanki ve kalçam kilitleniyor ve beni resmen bağırtıyor.
Sanırım geçici birşey değil.
Gözlerimden yaş geldi sabah işe gelip,koltuğa kıçımı koyana kadar. :2:
Var mı yaşayan ya da önerisi olan ?
dün gazate okuyodum cep telefonunun gebelikte bebeğe zararları diye başlık atmışlardı.yapılan bir araştırmaya göre çok telle konuşan teli karnına yakın tutan gebelerin bebeklerinde çeşitli davranış bozuklukları olabiliyormuş.tabi günümüzde telle konuşmamak imkansız bende arada çok abartıyorum telefonda konuşmayı.şimdide efham yaptım kızlar ya...ben okulöncesi öğretmeniyim davranış bozukluğu olan öğrencilerimde oldu.inanın çok zor...korkuyorum ya bebeğime kendi ellerimle zarar verdiysem
Hamilelikte Cep Telefonunun Bebeğe Verdiği Zararlar - Gebelik Döneminde Telefon Kullanımı
Kızlar Ben Aralık 20 - 24 Arası Doğum Yapacağım..
Şimdi Aralık Annelerine mi Gitmem Gerek..
Ama Size Çok Alıştım..
Nasıl Bırakıp Giderim Bu Topiği..
Günaydın canlarım
4-5 adımda bir kalçamda birşey çekiyor sanki ve kalçam kilitleniyor ve beni resmen bağırtıyor.
aa evet doğum tarihlerimiz aynı ama sen benden önce doğurursun sanırımbenim 3 hafta önceki kontrlümde 4 gün geriden geliyodu......mide yanması en sık görülen şey şu zamanlarda...ne yesen yanıyrdur şimdi...benim mide yanma şikayetim yok henüz olurmu ama bilememm çok şükür allahıma.....benim bebişde sabahın 6 sında uynadırdı beni kociş erken gitti bu gün aslında o yüzden ayaktayım kahvaltı yapınca uyudu sanırım bebeğim sesi çıkmıyo yataktayken fingir fingirdi ama.....valla benim bebeğin hep sabahın köründe uyanıcağı kesin artık otomatiğe bağladı her sabah 6 da
böyle bir şey yaşamadım canım.kalsiyum magnezyum eksikliği olabilir mi acaba??
bende de oldu topalliyor basamiyordum resmen ama ggecti kalsiyum alimini artirdim bide kanepede yarim saat oturamiyorum en iyisi yatagim oturdugun yerler rahat yumusak olsun
Günaydın canlarım
gunaydin kizlar..bu sabaha sporla basladi bizim kizlar:) benimde midem bulaniyor ooo yooo o gunlere tekrar donmek istemiyorum 5 ay kustum bugunluk birseydir heralde biraz ishalim de .bugun hamile bi arkadasima gidicem o artik 37 hafta oldu cok heyecanli...
günaydın annişler ve minnoşları
biz dün bütün günü hastanede geçirdik kan tahlili idrar bide tsh derken ay bu tsh düzeldi derken yine düşmüş renkli duplör istedi hastanede nisana randevu veriyor kafamda durmuşhesap yapmaya çalışıyorum doğurcazda kaç aylık olcaz ozaman dışarda yapın diyor ay sağlık ocağında normal burda düşük çıkıyor benide geriyolar
ayşecim benimde idrarda çıkmış bişeyler sabah kan hapı içmeden greyfurtla başladım öğüne bide bol limonlu su ama kış geldi bende su içimi bitti
fesliş naptın git gelde haber ver canım 2gündür bendede az akıntı maşalllahlık su geliyor ama nişan bu şekilde olmaz diye içim rahat bide daha önce iltihap oluncada aynısı nı yaşamış ve turnusol kağıdı almıştık hemen onu koyup bakıyorum neolur ne olmaz diye temiz ama iltihap kesin var ayşecim ph yüksek çıkmayınca kaşıntı yanma olmuyor sanırım benimde şuan ph 5çıkmış belirti sade akıntı ve su gelmesi bide sabah sabah iğrenç ama herkezin sarı sarıyken benimki turuncuydu ay tuvalette bile sarı lekeler oluyor
dün gazate okuyodum cep telefonunun gebelikte bebeğe zararları diye başlık atmışlardı.yapılan bir araştırmaya göre çok telle konuşan teli karnına yakın tutan gebelerin bebeklerinde çeşitli davranış bozuklukları olabiliyormuş.tabi günümüzde telle konuşmamak imkansız bende arada çok abartıyorum telefonda konuşmayı.şimdide efham yaptım kızlar ya...ben okulöncesi öğretmeniyim davranış bozukluğu olan öğrencilerimde oldu.inanın çok zor...korkuyorum ya bebeğime kendi ellerimle zarar verdiysem
Hamilelikte Cep Telefonunun Bebeğe Verdiği Zararlar - Gebelik Döneminde Telefon Kullanımı
Günaydın kızlar :)
ay bu sabah hiç kalkasım gelmedi ne tatlı uyumuşum anlatamam
dün akşam deneme için yaptığım kutuları paylaşayım :)
Magnezyum falan alıyorum cnm aylardır ama birden başladı anlamadım.
Kalsiyum hapı mı alıyorsun, yiyeceklerden mi alıyosun kalsiyumu ? ne kadar sürdü ağrılar ?
Demin wc ye gittim geldim, gözümden yaşlar geldi acıdan. adımımı atar atmaz sağ kalçama bir şey saplanıyor. kemiğim kırıldı sanki.
ağrı kesici de alamıyorum. of
kızlar ben bebişin kıyafet battaniyelerini 1 aydan fazla oldu yıkadım.güzelce ütüledim fermuarlı hurca koydum .yeni aldıklarımıda biriktirip yıkıyorum ütüleyip hurca koyuyorum.dalin sıvı deterjan aldım mis gibi kokuyor.havalar iyiyken yarım günde kurumuştular bi güzel.....şimdi birikenler zor kurur.erken demeyin ilk yıkadıklarım hala mis kokuyor.kuzum doğuncada kuzum kuzum kokocaklar inşallah.......oğluşumun kıyafetleride kışlık olduğundan bayada yer tutuyor......
gunaydin kizlar..bu sabaha sporla basladi bizim kizlar:) benimde midem bulaniyor ooo yooo o gunlere tekrar donmek istemiyorum 5 ay kustum bugunluk birseydir heralde biraz ishalim de .bugun hamile bi arkadasima gidicem o artik 37 hafta oldu cok heyecanli...
günaydın hanımlar mutlu günler
Günaydın kızlar :)
ay bu sabah hiç kalkasım gelmedi ne tatlı uyumuşum anlatamam
dün akşam deneme için yaptığım kutuları paylaşayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?