2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
chekirdek canim ben kalsiyum magnezyum icin hap aliyorum onu artirdim bide sut icmeye calisiyorum eskiden icemiyordum hic.onun disinda agrisada yuru yurumek ve oturdugunda yattiginda totonunrahat olmasi iyi geliyor gecer insallah endiselenme

Demetcim, turnusol kağıdını nereden temin ettin, ben bulamıyorum ?

Bir de hamilelikte amniyon sıvısı sızıntısı için altest diye bir test var,ama o da yok piyasada.

en azından turnusol kağıdını bulmak isterim, bende de damla damla birşeyler geliyor gün içinde , ne olduğunu anlamıyorum.

chekirdek canim ben kalsiyum magnezyum icin hap aliyorum onu artirdim bide sut icmeye calisiyorum eskiden icemiyordum hic.onun disinda agrisada yuru yurumek ve oturdugunda yattiginda totonunrahat olmasi iyi geliyor gecer insallah endiselenme

Kalsiyum hapını doktor vermedi bana, ben kendim alsam ne olur?

yeterince kalsiyum alamıyorum sonuçta, sütten nefret ederim . 1 bardak zar zorr içiyorum günde.

kızlar nezle oldum hadi buyrun burdan yakalım geceleri uyuyamıyorum artık.. koltukta gayet güzel uyuyorum yatağa geçince uyuyamıyorum...

günaydın canım oğluna cok gecmıs olsun mevsım gecısı ıstee :)

ni de cok tatlı yaa kardesının elbisesını mı dusunurmus yerım ben onu :)

sağol canım evet ya kutular hem ucuz hem d eçok kalite bişey :) ben de 1. ibi yapmayı düşünüyorum

ama az daha inceleyım bakayım bisürü model var :)

çok güzeller ayşe ellerine sağlık

sağol canım :)

sağol canım :)

yeterince kalsiyum alamıyorum sonuçta, sütten nefret ederim . 1 bardak zar zorr içiyorum günde.

benim kullandigim osteocare diye bi ilac kalsiyum magnezyum d vit var gunde 2aliyorum unutup almazsam gece kramp oluyor hemen benim bide iki oldugu icin cok lazim oluyo demekki sende alip gunde 1le baslayabilirsin yinede doktoruna goster kontrolde canim

hu huuu günaydınnnn

mandalina bugün seni rüyamda gördüm
büyük bi villada oturuyorsunuz bende evine geliyom bahcedeyim sende balkondasın .yanında bi kız cocugu var 4 yaşlarında.kızınmış güyyaa
sen yeşil gözlü oluyon kızının gözleride masmavi oluyorrr.sen balkonda ben bahcede baya sohbet ediyozz
beni içeri buyur etmiyon cok bozuluyomm

ben de kalsiyum ve magnezyum ilacından nefret ediyorumm .
dünkü doktorum magnezyumu kasık agrın olursa al dedi.
kalsiyum içinde günde 2 bardak süt+2 kase yogurt+1 maden suyu tüketirsen daha iyi olur dedi.
sabah 1 bardak süt içiyom.gecede eşim ısıtıp getiriyor öle içiyom.valla tiksindim bende.

hep böyle güzel haberler al inşallh canım.benim doktorumda çok şeekr bir kadın seviyorum onu bakalım bizimde salı günü randevumuz ilk defa 1 ay ayrı kaldık oğlumla
Mandalinacım annen hoş gelmiş :)) valla kızlar Allah herkese nasip etsin oraları görmeyi ben iki defa umreye gittim be şimdi eşimle ve kızımla gitmek istiyorum İnş gideriz :)))
aminnnn bende çoook istiyorum allah nasip etsn isteyene
canım çok sağol bilgilerin için.ilk defa bu kadar uzun sürünce korktum ama çok şükür iyiym olmadı bir daha.misfirim gelecekti çok ayaktayım iki gündür ondan olsa gerek
eneemmmm bende 8 kilo aldım nolcak şimdi :)
migrosta vardır canım kesin vardır
Bebeklerde İdeal Uyku Ortamı bu sitede güzel anlatmış
ne güzel ya benim eniştemle yeğeneimde öyle çok tatlılar
ahhhh o kaşıntılar.göbeğim çatlamadı henüz ama göğsüm berbat
bana genelde gece oluyor uykumdan uyandırıyor işyerinde zor haklısın

benm de sabahları oluyor canım

:))) tontirik ilk satırı okuyunca dedimki bir kasa mandalina gördü yine canını çektirdim devamı okuyunca koptum ya :))

gerçekte villada oturmuyorum sitemiz 2 katlı üst katta oturuyorum :) sitenin bahçesine bakan balkonları var bak bu doğru :)) anamm kızım doğmuşta büyümüş yoksa kızım dört yaşındayken şu aklımdaki villayamı taşıncam oyy ağzın bal yesin tontirik :)
ben kara gözlüyüm ama kızımın maviş olma ihtimali var eşiminde benimde ailemde mavi gözlü çok var hatta benim ailemde tek kara gözlü benim :)
niye davet etmiyorumki balkondan öyle sohbet olurmu canım aklımamı gelmedi sen deseydin ya aç kapıyı geliyorum diye :)
tontirik belki gerçek olur bir gün gelirsin bellimi olur :)

ayshe hepsi cok guzel eline saglik ben ikinciyi daha bi begendim bende minik yelekler oreyim diyorum becerebilirsem

sağol canım :) ya ben örme elbiseler gördüm dün süsleme için işte 50 li paketi 5 tl flndı gayet de guzellerdi :)

kızlar nezle oldum hadi buyrun burdan yakalım geceleri uyuyamıyorum artık.. koltukta gayet güzel uyuyorum yatağa geçince uyuyamıyorum...

gecmıs olsun canım ay ben de koltukta uyyamam :)

günaydın canım hayırlara cıksın rüyan :)

ben de rüyamda eşimle nikahlandıgımızı gördüm nikah kıyılırken bebek olunca

hangi hastanede doğum yapıcamı da soruyoalrdı ay bi türlü karar veremedım rüyamda

teşekkür ederim canım bende önceden hiç koltukta uyuyamazdım ama şu son zamanlarda daha rahat uyuyorum.. :)

:) ay bende onu önce lisede kullanırdık kocaman onlardan sandım nt de filan aramıştım sonra izmirde kemeraltında medikal malzeme satan toptancı tipli dükkanlar var orda bulduk gerçi koca buldu sorup ben bulamazmışım eczanelerde olmuyo medikalcilerde bulunuyor canım
kutuda yazan Laboratory ph indicator Red litmus 5books (100 lvs) küçük kitapçık ve sayfalar halinde bulursun inşallah canım 6lira ve çok fazla var içinde burda olsan verirdim çogu kullanılmıyacak gibi

altest i duymamıştım şimdi baktım oda aynı gibi ama daha büyük ama 2kullanımlıkmış bunlarda pek minik kalıyo :) inşallah bulursun için rahat
int şöyle bişey buldum diyip kopyalayamam :)tıp kim san a gir laborotuar ürünleri,laborotuar kağıt ürünleri diye o şekil resmi

bir soruda ben sorayım dün sofrada kasığıma bir ağrı girdi kaldım öyle çığlık çığlığa annem geldi masaj filan uzandım geçti ama hala oralarımda ağrı hissediyorum doğuruyorum sandım bir ara

haşlanmış tavuk yumurtasından öggggg geldi banaaa.
dün bıldırcın yumurtası aldım bugün haşladım yedim bi lokmacık zorlanmıorum yerken.gün aşırı yicem.
sizede tavsiye ediyorum.son aylarımız proteine cok ihtiyacımız var.ayrıca demir de bolca bulunuyor

o zaman alip birlestireyim ben ayshe istanbullu olmadigima gore o sitenin adresini bi daha verebilirmisinnnn ben bulamam simdi gecmiste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…