hemen uzan ve masaj yap bende de olduğunda aynısını yapıyıorum
İşyerinde nereye uzanıcam
günaydın annişler ve minnoşları
biz dün bütün günü hastanede geçirdik kan tahlili idrar bide tsh derken ay bu tsh düzeldi derken yine düşmüş renkli duplör istedi hastanede nisana randevu veriyor kafamda durmuşhesap yapmaya çalışıyorum doğurcazda kaç aylık olcaz ozaman dışarda yapın diyor ay sağlık ocağında normal burda düşük çıkıyor benide geriyolar
ayşecim benimde idrarda çıkmış bişeyler sabah kan hapı içmeden greyfurtla başladım öğüne bide bol limonlu su ama kış geldi bende su içimi bitti
fesliş naptın git gelde haber ver canım 2gündür bendede az akıntı maşalllahlık su geliyor ama nişan bu şekilde olmaz diye içim rahat bide daha önce iltihap oluncada aynısı nı yaşamış ve turnusol kağıdı almıştık hemen onu koyup bakıyorum neolur ne olmaz diye temiz ama iltihap kesin var ayşecim ph yüksek çıkmayınca kaşıntı yanma olmuyor sanırım benimde şuan ph 5çıkmış belirti sade akıntı ve su gelmesi bide sabah sabah iğrenç ama herkezin sarı sarıyken benimki turuncuydu ay tuvalette bile sarı lekeler oluyor
canım bneim 24 ünde beklenirken normalde tontik oğluşum 8ine kadar düştü eh ortalarda satım olsa aralıkta doğururdum ki erken doğum ihtimali heran hepimizde var tabiki bu saatten sonra yeni bi topiğe eklenilmez gelsen bize hem doğunca ilk anlar aynı şeyleri yaşıcaz hem onlara sorar hem bizi bilgilendirirsin hele sen kız heryere yetişiyon bizemi yetişemicen
buarada bende fesliğen gibi güzel bi gün olsun hayırlı haberler olsun üzülmesin hamişler mutlu olsun bebişler
bide kaynanadan yakınılmış ya bende gelcek bizde kalcak hizmet beklicek kocişe izin al ben depresyonda seni kendi annemi bile becerirken ananıda arada çıkarmıyayım diyodum ama kaynanişim annenizi gidin alın gelin ebn beebeği kucağıma bile alamam demiş yani sade görmeye gelecekmiş kalmıcakmış eşime dedim neoluyoruz annem gelmese zaten iş düşer diye gelmezde annem gelincede bizden çıkmıyodu hayırdım dedim çok da üzüldüm
chekirdek canim ben kalsiyum magnezyum icin hap aliyorum onu artirdim bide sut icmeye calisiyorum eskiden icemiyordum hic.onun disinda agrisada yuru yurumek ve oturdugunda yattiginda totonunrahat olmasi iyi geliyor gecer insallah endiselenme
herkese günaydın....ben ve bebişim klasik kasık ve bacak sancı ve ağrılarım dışında iyiyiz ama oğlum hasta.faranjit olmuş.kreşe göndermedim.babannesine götürdü babası.kreşte yorulur,dinlenemez ateşi çıkar falan .hem viralmiş dedi doktor,başka çocuklara bulaştırmasın.bikaç gün babannesine gitsin,babannesi çok ilgili zaten.şimdi bitki çayları,özel karışımlar falan yapmıştır.ama okula niye gitmiyorum diye çok bozuldu tabii.dünde o hasta haliyle bana diyoki,anne kardeşimize niye elbise almadık,oğlum aldıkya birsürü,gösterdimya dedim.ama onlar elbise değilki,üst onlar,kardeşim kızya elbise alalım dedi.oy ölürüm dedim hasta hasta abi olmuşta kardeşinin elbisesini düşünüyo.onu sevindirmek için hemen bi elbise alıcam bebişe.
pazartesi günü eşim antalyaya bütçe toplantısına gidiyo.cuma günü döncek.hamile olmasaydım bende gidicektim onunla.geçen sene gitmiştim ne güzel.eşim yokken bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem inşallah.bide bazı eksikler var,çıkıp onları alayım.zaten bu cuma doğum iznine ayrılıyorum.rahatım artık inşallah...
hamarat anne gerçekten kutular şık ve kaliteliymiş çok hoşlar 1. ve 2. yi çok beğendim incide kibar hoş durmuşellerine sağlık krem yeşilde yakışmış gerçekten krem demi yoksa beyazmı potta kırmıyım :)
çok güzeller ayşe ellerine sağlık
eline sağlık canım, bugün güneş açmış istanbulda çok seviniyorum bende bu ara yıkayıp ütüleyecem.. bugün annem geliyo birkaç günlüğüne bebişe aldıklarını da getirecek onları bekliyodum bende yıkamak içinn..mis kokmaları için sabırsızlanıyorum..
valla cep telefonu olsun, kablosuz kullandığımız herşey olsun zararları belli ama onlarsız da olmuyo kullanıyoruz işte. dikkat etsek de olmuyo maruz kalıyoruz bi şekilde. elimizden geldiğince bütün bu koşullar altında en zararsız şekilde nasıl büyütürüz bebeğimizi ona bakacaz artık...
çok güzel görünüyorlar ayşe eline sağlık, çok tatlı olmuş
Kalsiyum hapını doktor vermedi bana, ben kendim alsam ne olur?
yeterince kalsiyum alamıyorum sonuçta, sütten nefret ederim . 1 bardak zar zorr içiyorum günde.
Kalsiyum hapını doktor vermedi bana, ben kendim alsam ne olur?
yeterince kalsiyum alamıyorum sonuçta, sütten nefret ederim . 1 bardak zar zorr içiyorum günde.
hep böyle güzel haberler al inşallh canım.benim doktorumda çok şeekr bir kadın seviyorum onu bakalım bizimde salı günü randevumuz ilk defa 1 ay ayrı kaldık oğlumlaselam arkadaşlarrr
doktordan geliyorum ,koca pipili oglumu gördüm
herzamanki gibi yine yaymış malı meydana bizi öle karşıladı.doktorumda sagolsun gözüme gözüme soktu testislerini.babasıının tabi hoşuna gidiyor
neyse herşeyi haftasıyla uyumluymuş.bebek hala başaşagı duruyor bi sıkıntı yok şükür. maşallah diyim.
dogum tarihi 21-25 ocak arası olabilir dedi.normal dogum görünüyor şuan dedi.epidurale bile gerek kalmadan cok rahat dogumun olacak bu sefere inş dedi
ayy ben bayılıyorumm bu kadına yaaa.agzından bal damlıyor o konuşurkenn ,yüzünden de nur akıyorr
biz sıramızı beklerken ,yarım saatte iki dogum yaptırdı geldi doktorum.inanılmaz güven veriyor bana
aminnnn bende çoook istiyorum allah nasip etsn isteyeneMandalinacım annen hoş gelmiş :)) valla kızlar Allah herkese nasip etsin oraları görmeyi ben iki defa umreye gittim be şimdi eşimle ve kızımla gitmek istiyorum İnş gideriz :)))
canım çok sağol bilgilerin için.ilk defa bu kadar uzun sürünce korktum ama çok şükür iyiym olmadı bir daha.misfirim gelecekti çok ayaktayım iki gündür ondan olsa gerekevez canim kasilmalr sertlesmeler normal önemli olan sik sik olmamasi zaten gercek dogum sancisi belden basliyor ayaklara kadar adriyor tabi kasik agtisiyla beraber basliyor ayni adet sancisinda oldugu gibi hafif hafif sonra siklasiyor sonrada zaten dayanamiyorsun o arada ya kan geliyor benim ilk oglumda kan bosalmis ve ilk hamilelik oldugundan cokkk korkmustum ki sizin basiniza gelirse korkmayin canlarim..yada suyun geliyor canim benim tekrra gecmis olsun iiy bak kendine canim benim..
eneemmmm bende 8 kilo aldım nolcak şimdi :)kızlar bu arada yazmayı unuttum
doktorum beni tarttı 8 kilo aldıgımı ögrenince cok almışsın biraz dikkat dedii zınkkkk kaldımmm:44:
devletteki doktorum gayet iyi gidiyorsun kilo alımın ideal demişti halbukii
migrosta vardır canım kesin vardırben bugün dışarı çıktım dalin sıvı deterjan almak için ama ben bulamadım şaypa ya bim e ve burdaki adı pek bilinmeyen ama büyük market olan 3 yere baktım hiçbirinde yokdalin şampuanı var sabunu var yumuşatıcısı da var ama sıvı deterjanı yok ufff sıvı deterjan olarak bir tek omo nun var ama o da biz büyükler için. toz sabun almak istemiyorum kalıntı yaparsa diye. artık migros a ya da carfeur a bakarım olmazsa. hiç olmadı normal deterjanı az kullanarak yıkarım. bilmiyorum canım sıkıldı açıkcası bu duruma.
Bebeklerde İdeal Uyku Ortamı bu sitede güzel anlatmışTecrübeli anneler. Bir sorum var.
Şimdi bizim minnoşlarımız doğunca sırt üstü yatacaklar ya, sağa sola dönmeye ne zaman başlıyorlar? Genelde yastıkta önermiyorlar yeni doğan bebeklere. sİZ YASTIK İŞİNİ ne yaptınız?
Bir de ben yan yatma yastığı aldım birtane. Kullananlar çok mennun, bu bebek kusmaları, Allah korusun boğulmalarda falan çok iyi oluyormuş.
Yenidoğan bebeklerde de kusma oluyor mu uyurken falan? Aklıma takıldı ya.
Tontirik sen bilirsin. Aydınlatsana bizi canım.
ne güzel ya benim eniştemle yeğeneimde öyle çok tatlılarcnm kızıma hamileyken cinsiyetine erkek dediler 4 aydan sonra kız oldugunu ögrendik
benim için farketmiyordu zaten cok umursamadım ama eşim bozulmuştu
şuan kızına o kadar düşkün bi baba ki.hergün saat başı arar kızıyla cilveşirler telefonda
akşam eve geldiginde benden önce kızına sarılır öperr sanki aylardır görmüyormuş gibi.
beni odadan cıkartırlar 1 saat filan sohbet ederler baba kız.kızım beni ispiyonlar babasına :))
kızımla birlikte yatarlar masal anlatarak uyutur onu.sabah uyandıgındada gider önce kızının yanına yatar, iyice bi izler ,sever ,öper onu.
gece kızını çişe kaldırır ,sütünü içirir ,yemekelrden sonra dişlerini fırcalar ,banyosunu yaptırır.
inan kıskanıorum bazen onları :))
bugün kızımı dogum yaptıgım hastaneye gittik, eşim cok duygulandı gözleri doldu
şimdi oglu oluyormuş umrunda degil.ilk zamanlar sevinmişti artık o heyecanda gitti
ben kızımı hiç bişiye degişmem, oglan senin olsun diyor bana.
eminimki senin ve gamzenin eşleride aynı şeyelri yaşıyacaklar kızlarıyla..
ahhhh o kaşıntılar.göbeğim çatlamadı henüz ama göğsüm berbatselam herkese
göbek ve göğsümde çok kaşıntı var sizde de varmı
parçalayacağım kaşıntıdan valla
göğüslerim altı kaşımaktan kızarık kızarık valla
önceden de kaşınıyordu da bu ara çok arttı
çatlayacağım diye bekliyorum çatlama da olmadı
bana genelde gece oluyor uykumdan uyandırıyor işyerinde zor haklısın
hu huuu günaydınnnn
mandalina bugün seni rüyamda gördüm
büyük bi villada oturuyorsunuz bende evine geliyom bahcedeyim sende balkondasın .yanında bi kız cocugu var 4 yaşlarında.kızınmış güyyaa
sen yeşil gözlü oluyon kızının gözleride masmavi oluyorrr.sen balkonda ben bahcede baya sohbet ediyozz
beni içeri buyur etmiyon cok bozuluyomm
ayshe hepsi cok guzel eline saglik ben ikinciyi daha bi begendim bende minik yelekler oreyim diyorum becerebilirsem
kızlar nezle oldum hadi buyrun burdan yakalım geceleri uyuyamıyorum artık.. koltukta gayet güzel uyuyorum yatağa geçince uyuyamıyorum...
hu huuu günaydınnnn
mandalina bugün seni rüyamda gördüm
büyük bi villada oturuyorsunuz bende evine geliyom bahcedeyim sende balkondasın .yanında bi kız cocugu var 4 yaşlarında.kızınmış güyyaa
sen yeşil gözlü oluyon kızının gözleride masmavi oluyorrr.sen balkonda ben bahcede baya sohbet ediyozz
beni içeri buyur etmiyon cok bozuluyomm
sağol canım :) ya ben örme elbiseler gördüm dün süsleme için işte 50 li paketi 5 tl flndı gayet de guzellerdi :)
gecmıs olsun canım ay ben de koltukta uyyamam :)
günaydın canım hayırlara cıksın rüyan :)
ben de rüyamda eşimle nikahlandıgımızı gördüm nikah kıyılırken bebek olunca
hangi hastanede doğum yapıcamı da soruyoalrdı ay bi türlü karar veremedım rüyamda
Demetcim, turnusol kağıdını nereden temin ettin, ben bulamıyorum ?
Bir de hamilelikte amniyon sıvısı sızıntısı için altest diye bir test var,ama o da yok piyasada.
en azından turnusol kağıdını bulmak isterim, bende de damla damla birşeyler geliyor gün içinde , ne olduğunu anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?