2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
sagol cnm senin rüyanda har olsun :)
bu arada kutuların harika olmuş emegine saglık becerikli hatunsun

Medikalcilere bakayım bari ben de. Sağol tatlım :)

Kızlar maşallah cıvıl cıvıl burası okuyorum ama pek yazma fırsatı bulamıyorum işler güçlerden Herkezin ortak şikayeti kalça sırt ve kasık ağrısı bu sıralar demekki herşey yolunda rutin ağrılar bunlar takılmayın fazla..Bende 2 hafta önce doktora gitmiştim 11-12 kilo aldığım için kızdı sözde malum 13 kiloyla kapatıcağımız için ama hayal olcak ama bu gidişle dedi ama dikkat ediyorum 2 haftadır almadım kilo son 2 ayda ne olur bilmem..karbonhidratı azalttım ceviz falanda kilo aldırıyodu onuda kestim şimdi daha iyi hissediyorum kendimi..sağlıklı günler hepinize

İstanbul anadolu yakasında oturan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz ve ücretleri nedir beni bilgilendirir misiniz acaba?

canım ben pendik kaynarca da medicine asya ya gidiyorum ( eski nene hatun) doktorum da hilal bayram.. kadın dogum muayene ücreti 30 lira.
dogum ücretlerini sormadım henüz ama 700-800 tl arası oldugu soyleniyor.

günaydın canlarım.
bugun pek iyi hissetmiyorum kendimi. nedendir bilmem bi huzursuzluk var içimde. erken yattıgım halde uykum var. ses e karşı tahammülüm yok. bi an önce evime gitmek istiyorum (

rüyamda hayır olsun cennet hurması gördüm. kayınvalidemin evinin önünde kocaman bi ağaçtı. bi tanesini elime aldım iyice olgunlaşmıştı ama yemedim. o kadar gercekci ruyalar görüyorum ki sabah uyanınca bi tuhaf oluyorum.

ay_she cim ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. ben ilkini çok begendim :)

günaydınlar herkese bugün itibariyle 34. haftamıza girdik oğluşum bir hafta önden gidiyor ve 35. haftamız oluyor doğuma da artık daha az kaldı Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin

kızlar alışverişler ne durumda bu hafta sonu banyo malzemelerini almayı planlıyoruz küvetini sabunlarını filan bir aksilik çıkmazsa artık alışverişe başlamalıyım :))

Günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz kızımla iiz çok şükür :)) tontirikcim maş kızınla eşine ne güzel babamla benim ilişkimde böle hala daha şımartır bizî inş benim kızımla babasının arasıda böle olur ayşecim yaptıkların çok güzel olmuş ellerine saglık:13: çekirdekcim bendede oluyo arada özellikle kalsiyum ilacını içmediğim zaman sende kalsiyuma dikkat et canımm :)) ya kızlar biraz önce acaip başum dödü hala daha dönüyo bayılcakmışum gibi hissediyorum tansîyonumu ölçtüm 11.5 dedi biliyosunuz ben genelde yüksek tansiyonluyum düştüğü içînmi acaba bide biraz önce wc ye gittim günşük ped vardı bi baktım çamaşırımda ıslak afadersiniz pedten taşmış bu kadar akıntı normalmi ???

kuzucum senin bel fıtığın yokmuydu bitanem,acaba yanlış bi hareket yaptın anidende omu yapıyor ağrı..bi doktora çık istersen çekme öyle acı.kıyamam

kızlar alışverişler ne durumda bu hafta sonu banyo malzemelerini almayı planlıyoruz küvetini sabunlarını filan bir aksilik çıkmazsa artık alışverişe başlamalıyım :))
tatlım ben bitirdim oğluşumun herşeyi hazır.bi geceliklerim kaldı benim başkada bişey kalmadı..bide minnoşumun kıyafetleri yıkanıp ütülenicek okadaaaarr

günayddıııııınn
bugün zil sesiyle uyandım üst katıma yeni biri taşınıyo belediyeden suyu açmaya gelmişler anladığım kadarıyla 28 hanelik apartmanda nedense hep benim zilim çalınıyor..neden benim zilim yauw 1.kattada oturmuyorum ama,ben çocuk olunca zile bebek uyuyor yazayım bari...benim zilde bi çekicilik var anlaşılan

maşallah maşallah beyefendi bekleniyor şimdi :)
ben hala izine ayrılmadım o yüzden hiç birşey almadım henüz artık yavaştan başlamazsan ağırlaşıyorum alamıycam :)
banyo için aldıklarının listesi varmı neler aldın nelere dikkat ettin

en düzgün ve koyu isim sizin zilde yazıyorsa olabilir aynı sorun bizdede var gece yarısı bile basıyorlar anahatarını unutan dış kapıyı açamayan evdekilerine sesini duyuramayan yemek siparişleri artık aklına gelirse hep bizim zile basılırdı tabi zildeki isim düşene kadar artık cazip gelmiyor millete sanırım basan eden yok :)

merhaba kızlar,

hastanedeki 25.günümüz bugün.çok şükür herşey yolunda.aslında durumumuzda bri değişiklik yok.açıklık aynı.erken doğum riski mevcut.ama çok şükür negatif bir durum yok.

bugün yeniden akciğer geliştirici iğne olduk.2.doz da yarın.ilk geldiğimiz günde yapılmıştı.

32. haftamız dolduğunda iş görmezlik raporu alıp doğum iznini başlatmam gerekiyomuş.hastanede yatıyo olmam buna engel değilmiş.hastanedeyken onu da halletmem lazım.

2 gündür onunla uğraştım.iş yerimin insan kaynaklarıyla görüştüm.ne gerekiyor diye?eksik bişey olmasın zaten memleketimde değilim.iş yerinden alınması gereken bişey varsa eşim getirsin dedim.

32+0 da raporu almam gerekiyormuş ama o da pazar günü oluyor.heralde pazartesi almam sıkıntı olmaz.

geçmişi okudum biraz.hazırlıklar son sürat devam ediyor.ben de internetten alışveriş yapmaya devam ediyorum.Eşimde ev de hazırlıkları sürdüyor.Bugün bebek odamız gelecekmiş.

bebek şekerlerini birlikte yapacaktık ama ona kaldı.malzemelerimiz hazırdı zaten.bazen içime batıyor hiçbişeyle ilgilenemiyorum diye ama bebeğimin iyi olması şu an herşeyden önemli.

bide doğum konusu var.hastaneye gelene kadar doktorum hangi doğumu uygun görürse öyle olacak diyordum.şimdi hayırlısı diyorum.hastane ortamı bu konuda sıkıntılı biraz.yattığım servis doğum servisi.ünv hastanesi olduğundan riskli durumlar hariç sezeryan yapmıyolar.hergün bir kaç tane normal doğum oluyo.bazılarından haberim olmuyo bile ama bazı hastalar için pek kolay olmuyor sanırım.bazı şeyleri duymak ister istemez negatif etkiliyor tabi.doktorlara sordum epidural anestezi yapılıyormuş hastanede ama netten epiduralle ilgili birsürü şey okudum.çok çok olumlu konuşanlar var.ama yan etkilerden söz edenler de var.epidural konusunda doktorlarınızdan bilgi aldıysanız paylaşırsanız sevinirim.

Açıkçası Allah a bıraktım.o an ne şekilde olması hayırlıysa o olsun diye dua ediyorum.

Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin.

Anne=cemreeee Yaş=25 Kilosu=53 Bebişin doğumu=3 Ocak ilk bebiş,erkek
ismi=Batuhan Yaşadığım yer=Denizli
Selam benide listeye eklersen çok sevinirim:)Özelden mesaj atamıyorum daha:13:

tekrar geçmiş olsun sağlıklı olunda hazırlıklar biter önemli olan sizsiniz

epudurali ben sordum doktoruma zorluğğunun kendisine olduğuna söyledi ıkınma kolay olmadığı için bebeği alma konusunda zorlanıyormuş onun haricinde hiç bir sakıncası yokmuş öyle demişti

Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

Bu linki eş,dost,akraba,arkadaş,işyerindekiler veeeeeeeeee her kimi tanıyorsanız lütfen gönderin ve doldurması için rica edin.Bugün kürtaj yasası Başbakanın masasında belki doğum izni de tekrar gündeme gelir.Doğumlarada az kaldı.Lütfen arkadaşlar birbirimiz için 2 dk zaman harcayalım...

Tünaydin. Günlük tek aksiyonum sayilan nts icin yine dogumhanedeyim. Cok sukur sancim yok. Tzeyno kaderimiz bir suan ayni seyleri hissediyoruz sanirim... Bakalim zaman ne gösterecek. Ben de artik hic takmiyorum ne dogumu ne igneyi ne sezeryani. Su kaldigim 7-8 haftada nelere sahit oldum. Tüm bunlardan cikardigim sonuc her vücüt ayri ve sonucta hersey olacagina variyor. Ne hesap ne plan ne korku hepsi bos. Planlarin üzerindeki plan gerceklesiyor. Siz de cok rahat olun sonucta ne yasanirsa yasansin ertesi gün kucaktaki can unutturuyor herseyi.

Aysecigim kutular süper olmus, özellikle 2.si cok şık. Bebek sekeri olarak sanki daha uygun. İsmini nasil eklemeyi dusunuyorsun?

Belki fikir olur ben ablaminkilerini arkadaslariminkileri pc de yazdim arkaplanini kendim sectim. Sonra da minicik olarak yan yana bir sürü kaydederek foto olarak cikardim. Bence bebek sekerlerindeki ismin yazildigi kagit cok basit duruyor ve hemen yipraniyor. Fotokagidi daha şık ve daha kullanisli oluyor.

Canım ellerine sağlık özellikle 2. Sine bayıldım

sağol canım bakalım secıcem bakıcam :)

sagol cnm senin rüyanda har olsun :)
bu arada kutuların harika olmuş emegine saglık becerikli hatunsun

amın ıns :) tesekkurler :)

günaydın senın ruyanda hayırlara cıksın ınss :) tesekkurler :)

günaydınlar herkese bugün itibariyle 34. haftamıza girdik oğluşum bir hafta önden gidiyor ve 35. haftamız oluyor doğuma da artık daha az kaldı Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin

Anne=cemreeee Yaş=25 Kilosu=53 Bebişin doğumu=3 Ocak ilk bebiş,erkek
ismi=Batuhan Yaşadığım yer=Denizli
Selam benide listeye eklersen çok sevinirim:)Özelden mesaj atamıyorum daha:13:

ekleyeyım tabııı :)

canım hakkında hayırlsıı olsuns ağlıkla gelcıek yavrun ınss :)

isim için güzel bi tasarım yapıp renklı şekılde etıket seklındekı a4 e döküp kutunun tabanına yapıştırmayı

düşünüyorum bakalım ıns :)

günaydın canım sağol :)

canım yeme duzneıne dıkkat et ac kalma ben 1 hafatdır biraz aç kalsam heen baısm donmeye baslıo :S

canım planıları yaptık bzı odamızı doğum sornası alcaz babamın kesın karralı öle istiyor ok deıdm ben de

eşyaları ıcınde cok eksık yok bıraz bısıelr alıncak onalrı da gene 36. haftada ızne cıkınca alıcam ıns

canım bunu ımzalamıstım hedefenen ımzaya ulaıslmıs zaten

ama genede ımzalamayanalr ımzalasın çoklugumuz gozuksun dımı ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…