2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım kramp o işte. Bana da oluyor. Aynısı.

MAGNEZYUM KULLANIYOR MUSUN?

Ben magnezyum kullanıyorum öyle kasılmalarım olduğu zaman. Açıyor hemen kaçlamı falan. Bir de 2 günde bir maden suyu içmeye başladım o da çok iyi geliyor cnm. Aklında bulunsun.

Tatlım eminim öyle bilimsel bir açıklaması vardır cep telefonlarının genel olarak sağlığa zararlı olduğunla ilgili olarak.

Ama sürekli telefonda konuşarak işlerini yapan gebe hatunlarda var. Öyle düşün. Canını sıkma.

Merhaba, allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Bende 30. haftadan beri 4 kere nstye girdim, sancılarım çıkıyordu. ilaç başladım. Çok merak ettim sancı değerlerinin kaçlarda olduğunu, paylaşırsan sevinirim.

kızlar alışverişler ne durumda bu hafta sonu banyo malzemelerini almayı planlıyoruz küvetini sabunlarını filan bir aksilik çıkmazsa artık alışverişe başlamalıyım :))

küvetini ikeadan alacağım piyasadakiler kadar büyük değil içindede kayma önleyici lacivert noktaları var.dalin düşünüyorum banyo malzemelerini.havlusunu havlu içine yumuşak beyazpamuklu tülbentini aldım.lif olarakta minik pamuklu tülbent dediler ama önerisi olan varmı????

cnm küveti ,kovası, tası takım olanlardan aldım.küvet filesini ve küvet süngeri aldım.yıkama süngeri aldım.bübchenin bebek şampuanı ,vücut yağı,pudrası,pişik önleyici kremlerini aldım.saç fırçası ve tarağı ve tırnak makasını aldım..bebek havlusu aldım ama bebek havluları bebeklerin teni için biraz sert,içine beyaz ince tülbent aldım.kumaş satan yerlerde durumu anlatınca anneler bundan alıyo derler genelde zaten..kumaş mermerşahi diye geçiyor..aldığında biraz sert gibi ama ilk yıkamada yumuşuyormuş,zaten yıkıycaz herşeyini..havlunun içine dikicez annemle,bebeğin teni zarar görmesin diye..şimdilik bukadar tatlım aklıma başka bişey gelmedi
ah cnm o saydıklarının hepsi için bizim zilede basıyorlar,en sonunda zilden ismimizi çıkarıcam o derece sinir oluyorum

Son düzenleme:

ben doldurmuştum.keşke olsa da bebeklerimizle biraz daha ilgilenme şansımız olsa.bize en çok ihtiyaçları olacak zamanda işe başlamamız gerekiyor.
ama çalışma bakanlığı uygun bulmuyormuş diye okumuştum nette.

biz yine de üzerimize düşeni yapalım.belki bir faydası olur

url=http://imzakampanyam.com/dogum-izninin-uzatilmasi-imza-kampanyasi]Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com[/url]

ne güzel anlatmışsın ayşecim ya aynı benim babam annemden çok o ilgilenir bizle hala da öledir bilio musun.. hala hasta olduğumda günde üç kere arıo ilacını içtin mi unutma zamanını die :) kız kardeşim bende kalıo sabah altıya beş kala aramış onu kızım uyan hadi işe geç kalma die şimdi de kız torunu olcak die havalara uçuo

ben eşimin de öle olcağına inanıom pembe bir oyun halısı beğenmiş onu alcakmış kızını yatırcakmış içine birlikte oynicaklarmış, bi de benle pazarlık yapıo o gelmeden banyo yaptırılmicakmış hanıma illa birlikte yıkıcakmışız, kanguruyla o gezdircekmiş montunun içine koycakmış onu sadece kafası görüncekmiş dışardan, bir hayaller bir hayaller sorma gitsin insan evladını kendi canını sevmez mi ya erkeklerin ilk başta erkek olsun diyip sonra kızlarına deli olmalarına alıştık artık

seninki de oğlanı atmış ama öle de olmaz ki.. benim bi akrabamın da bir kızı var adam ikinci çocuğu istemio kızı paylaşamazmış onu ince hastalığa kalırmış kızı birinci sınıfa başladı bu yıl, abi eeee artık ikincinin zamanı geldi dioz yok kızını üzemezmiş hay allam yaaa ortası yok bu erkeklerin diorum

Günaydın kızlar :)

ay bu sabah hiç kalkasım gelmedi ne tatlı uyumuşum anlatamam

dün akşam deneme için yaptığım kutuları paylaşayım :)

Canım eline sağlık. Ben 1. ve 2. yi çok beğendim. Kurdele rengi olarak yeşil mi kullanacaksın peki? Pembe, fuşya falan sanki çok tatlı olur bu modellerde.

bende son günlere bırakmak istedim ama ağırlaştım daha ağırlaşmadan halletsem iyi olacak :)
odayı neden doğumdan sonra düşündünüz

banyo malzemeleri için dalin yerine başka markaları tavsiye eden çok oldu yine sen bilirsin ama sorduğum kişilerden çoğu dalin demedi
şu tülbent işini bilmiyordum nasıl bişiy bu

kumaşı alıp dikecen yani şu havlu mermerşahi kumaşını araştırmalıyım sanırım alırken ona da bakayım

bence silik yazmayı deneyin zile isim :)

Ay canım ya kardeş ilişkisi ne güzel birşey. Ben 2. çocuğu hiç düşünmüyorum açıkçası. Ama böyle kardeş ilişkilerini de okuyunca şart diye düşünüyorum. Oğlun ne kadar bilinçli. Kaç yaşında? Yavrum kardeşinin elbisesini düşünüyor. Haklı annesi

eksik hic bitmiyor bende zibin gibi giydiribilecegim alttan ve yandan citli bady begendim alicam :)
bir besigi kaliyor tabi benim eksiklerimde var emzirme ateti vb

bendede kramp oluyor arada mahnezyum iciyorum rahatliyorum tavsiye ederim. gecmis olsun canim
kiyamam ya hasta hasta dusunmus kardesini . cok gecmis olsun canim.
ne guzel babannesi varmis herkese nasip etmez Allah Ben hasta yollasa basinda bekler ama kalkip birsey yapmaz
oyle ihlamur filan hakgetire yemek yemezsede midesi almiyor zorlama der. :) kaderine terkeder yani :)

[/QUOTE=Tontirik;27292652]haşlanmış tavuk yumurtasından öggggg geldi banaaa.
dün bıldırcın yumurtası aldım bugün haşladım yedim bi lokmacık zorlanmıorum yerken.gün aşırı yicem.
sizede tavsiye ediyorum.son aylarımız proteine cok ihtiyacımız var.ayrıca demir de bolca bulunuyor[/QUOTE]
ben protein tozu aldim bir kere ictim tadi hic hos degil , ama gunde bir tane icsem iyi olucak sanirim
gerci kirmizi ette yiyorum ben bir heves gtttim aldim ama sonra almsamda olurmus dedim:)
canim en azindan aciklik buyumuyor, sabt kaliyor ne kadar kalsa icinde kar
cok zor oldugunu tahmin ediyorum ptesi 2 saat serumu bekledim oof cok skildim ama hersey bebis icin.
ins bu zamanlari kolaylikla atlatir gununu doldurursun canim gecmis olsun
Canim Allah sanaa sabir ve sifa versin. sancinin cikmamasi cok sevindirici ins bu gunleri kolayca atlatirsin

Son düzenleme:
Kızlar ya 2 gündür bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum. Normalde sayardım. Yarım saatte rahat 25 kere falan olurdu. Bazen geçerdi de.

Şimdi saatte 5 kere falan oluyor ya da olmuyor. Tekmeler azaldı. Zaman zaman kendini dayıyor sadece o kadar. Geçen gün uykularından bahsetmiştim, benimki hiç uyumuyor diye. Acaba uyuyor mu?

Tatlı falan yiyorum. Yok. Eskiden bir kaşık nutellaya kendinden geçerdi.

Siz de durumlar ne? Doktora da gitmeli miyim bilmiyorum.

hehehe bizm minikler desene yaramamz olucak ....eşim diyoki iyi böle iyi doğuncada bu saatlerde uynsınki ben öpüp öle gidiyim yoksa uyandırrım sen yanarsın dio dedim merak etme her sabah bu saat uyanıcağı kesin .....

eksik hic bitmiyor bende zibin gibi giydiribilecegim alttan ve yandan citli bady begendim alicam :)
bir besigi kaliyor tabi benim eksiklerimde var emzirme ateti vb

bitmiyo şekerim ya bitmiyo alıyosun ama eve geliyosun bişey kalıyo gelin çeyizinden fena ama çok zevkli

korkma canım her günleri bir olmuyo benim de öle idi bi durgunluk dönemine girip çıkıolar resmen

korkma bence iki gündür benimkide acayip hareketli sağ tarfıma dayıyor aynı anda sol tarafıma tekme atıyor :) iki gün önesine kadarda çok sakindi hareketsizleşti doktorda yerinin daraldığından olabileceğini söylemişti

canım bebekler 32.hafta itibariyle hareketleri azlırmış.yeri daralıyor çünkü...benim de geçen hafta fır dönen bebeğim bu hafta çok durgun.çok çok az ise bebeşinin hareketi bebeğini görmeye git derim ben.

mermerşahi kumaşı netten az baktımda yenidoğduğunda hastanede hemşirelerde ondan isteyebiliyorlarmış bebeği silmek için ayrıca ağız bezi olarakta idealmiş yüksek ısıda yıkanabiliyormuş ütülenebiliyormuş bunuda listeme eklemeliyim

Yarım saatte 25 kere mi ? Ben toplasan bugüne kadar 25 kere hissetmemişimdir :)

Bu saatten sonra tekme falan değil, dönme, kayma, takla atma, bir yerini dayama gibi hareketler görülürmüş.

Sert tekmeler bekleme yani.

Nutella'ya ben de kendimden geçerdim ama hamile kaldım kalalı yüzüne bakmıyorum :)

bende de oldu topalliyor basamiyordum resmen ama ggecti kalsiyum alimini artirdim bide kanepede yarim saat oturamiyorum en iyisi yatagim oturdugun yerler rahat yumusak olsun

bende aynı şekilde oldum ama şimdi geçti şükür iyiyim dediğin gibi topallıyordum oturduğum yerden kalkarken filan inanılmaz zorlanıyordum doktorum devam ederse bi ortopediye görün demişti hatta ama geçti. yumuşak yerde yat demişsin ama aksine canım normalden biraz daha sert yatakta yatmak gerekiyor doktorumda öyle söylemişti.
chekirdekk cim bide süt iç bol bol gece yatmadan içtiğim zamanlar sabahları çok daha iyi uyanıyordum denemiştim ben bunu birçok kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…