Magnezyum falan alıyorum cnm aylardır ama birden başladı anlamadım.
Kalsiyum hapı mı alıyorsun, yiyeceklerden mi alıyosun kalsiyumu ? ne kadar sürdü ağrılar ?
Demin wc ye gittim geldim, gözümden yaşlar geldi acıdan. adımımı atar atmaz sağ kalçama bir şey saplanıyor. kemiğim kırıldı sanki.
ağrı kesici de alamıyorum. of
Günaydın kızlar :)
ay bu sabah hiç kalkasım gelmedi ne tatlı uyumuşum anlatamam
dün akşam deneme için yaptığım kutuları paylaşayım :)
kızlar nezle oldum hadi buyrun burdan yakalım geceleri uyuyamıyorum artık.. koltukta gayet güzel uyuyorum yatağa geçince uyuyamıyorum...
Kızlar ya 2 gündür bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum. Normalde sayardım. Yarım saatte rahat 25 kere falan olurdu. Bazen geçerdi de.
Şimdi saatte 5 kere falan oluyor ya da olmuyor. Tekmeler azaldı. Zaman zaman kendini dayıyor sadece o kadar. Geçen gün uykularından bahsetmiştim, benimki hiç uyumuyor diye. Acaba uyuyor mu?
Tatlı falan yiyorum. Yok. Eskiden bir kaşık nutellaya kendinden geçerdi.
Siz de durumlar ne? Doktora da gitmeli miyim bilmiyorum.
Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Dün misafirim vardı baya yoğun geçti günüm. bugün tembellik yapacağım.. :)
Kocacım da sıkı sıkı tembihledi zaten.. Bol bol dinlen diye.
Geçmişe bakınayım ben. Öpüyorum hepinizi..
canim ben hergün giriyorum, yerlestirilen dügmeye göre degisiyor degerlerim. sanirim en yüksegi 50 lerdeydi. burdaki nst makinasiyla trdeki ayni mi onu da bilmiyorum. sancilarda önemli olan sık sık belli aralikta gelmemesi.Merhaba, allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Bende 30. haftadan beri 4 kere nstye girdim, sancılarım çıkıyordu. ilaç başladım. Çok merak ettim sancı değerlerinin kaçlarda olduğunu, paylaşırsan sevinirim.
Kızlar ya 2 gündür bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum. Normalde sayardım. Yarım saatte rahat 25 kere falan olurdu. Bazen geçerdi de.
Şimdi saatte 5 kere falan oluyor ya da olmuyor. Tekmeler azaldı. Zaman zaman kendini dayıyor sadece o kadar. Geçen gün uykularından bahsetmiştim, benimki hiç uyumuyor diye. Acaba uyuyor mu?
Tatlı falan yiyorum. Yok. Eskiden bir kaşık nutellaya kendinden geçerdi.
Siz de durumlar ne? Doktora da gitmeli miyim bilmiyorum.
korkma canım her günleri bir olmuyo benim de öle idi bi durgunluk dönemine girip çıkıolar resmen
korkma bence iki gündür benimkide acayip hareketli sağ tarfıma dayıyor aynı anda sol tarafıma tekme atıyor :) iki gün önesine kadarda çok sakindi hareketsizleşti doktorda yerinin daraldığından olabileceğini söylemişti
canım bebekler 32.hafta itibariyle hareketleri azlırmış.yeri daralıyor çünkü...benim de geçen hafta fır dönen bebeğim bu hafta çok durgun.çok çok az ise bebeşinin hareketi bebeğini görmeye git derim ben.
Yarım saatte 25 kere mi ? Ben toplasan bugüne kadar 25 kere hissetmemişimdir :)
Bu saatten sonra tekme falan değil, dönme, kayma, takla atma, bir yerini dayama gibi hareketler görülürmüş.
Sert tekmeler bekleme yani.
Nutella'ya ben de kendimden geçerdim ama hamile kaldım kalalı yüzüne bakmıyorum :)
Canım o bende de oluyordu bundan 3 ay öncesindeydi sanırım.2 hafta filanda sürdü aynı senin dediğin gibi ağlardım resmen lavaboya oturup kalkamazdım veya oturdugum biyerden ayağa kalkıp adım atamazdım..Benimkide sağ taraftaydı sonra o topallama ağrı kendiliğinden geçti.Ama son zamanlarda o şekilde olmasada geceleri uyutmayan başka bi ağrı oluyor sağlı sollu hemde.Kramp die Drum kalsiyum magnezyum verdi ama kramp gibi gelmiyor bana daha çok etim ezilmiş gibi oluyor sabah uyanıncada geçiyor.Şuan kalsiyum magnezyum kullanıyordum 3 haftadır ama ben faydasını görmedim.Umarım seninki bian önce geçer.Ellerinle masaj yapmaya çalışsan da faydası oluyor ama iştesin oda var....Çok geçmiş olsun cnmcım....
Ayşecim ellerine sağlık canım.Hepside harika olmuş.Yalnız renkte bebek şekeri oldugu için daha cicili bi renk olsaydı daha mı iyi olur die düşündüm..Birde İncili olanı daha çok begendim.Tüllü olan biraz kalabalık geldi bana ama renk değişirse oda güzel olur belki.Tabi yine karar senin sen daha iyisini bilirsin..Tekrar ellerine sağlık çok begendimm cnmm....
Çok geçmiş olsunnn arkadaşım Allah bian önce şifanı versin....
Milsa bizimkide öyle canım ya bigünü bigününü tutmuyor.Bazen dediğin gibi o kadar çok oluyorki sayamıyorum ben.Bazende dürttüklesemde azcık hareket ediyor...Sende korkma bence canım...Artık büyüolar bide yerleride daralıyor normaldir yani....
canım benimki hala çok hareketliama biliosun sende zaten herkeste yazmış bu haftalarda normalde azalırmış zaten hareketleri eskisi kadar yoğun hissetmemen normaldir bencede ama sonuçta sen daha iyi bilirsin aradaki farkı seni huzursuz eden birşeyler hissediyorsan için rahat etsin bi git gör bebişini önce bi ara doktorunu istersen duruma göre gidersin evham yapma cnm keyfi yeriindedir bence
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Doktorumu aradım. O da hemen gel dedi. Panik yaptım şimdi. Doktora gidicem birazdan. Rabbim korusun oğlumu da beni de ya. İçimi tuhaf bile huzursuzluk kapladı.
Canım o bende de oluyordu bundan 3 ay öncesindeydi sanırım.2 hafta filanda sürdü aynı senin dediğin gibi ağlardım resmen lavaboya oturup kalkamazdım veya oturdugum biyerden ayağa kalkıp adım atamazdım..Benimkide sağ taraftaydı sonra o topallama ağrı kendiliğinden geçti.Ama son zamanlarda o şekilde olmasada geceleri uyutmayan başka bi ağrı oluyor sağlı sollu hemde.Kramp die Drum kalsiyum magnezyum verdi ama kramp gibi gelmiyor bana daha çok etim ezilmiş gibi oluyor sabah uyanıncada geçiyor.Şuan kalsiyum magnezyum kullanıyordum 3 haftadır ama ben faydasını görmedim.Umarım seninki bian önce geçer.Ellerinle masaj yapmaya çalışsan da faydası oluyor ama iştesin oda var....Çok geçmiş olsun cnmcım....
....
selam kızlar
sabah da psikoloğa gittim ama çok hastayım yaa öyle kötü öksürüyorum ki gece öksürmekten uyuyamadım ne yapsam boğazım yumuşamıyor ciğerlerim sökülecek sanki
eşim gece acile gidelim dedi ama istemedim zaten ilaç veremiyorlar bıktım hastaneden
acaba nasıl yumuşar göğüsüm kızlar yaa :44: akşam olmasın istiyorum artık gece perişanları oynuyorum resmen
pazartesiye kadar dr işleri bitti artık evdeyim ve o tarihe kadar iyileşmem şart yoksa seans aksar vermezler...
Tünaydin. Günlük tek aksiyonum sayilan nts icin yine dogumhanedeyim. Cok sukur sancim yok. Tzeyno kaderimiz bir suan ayni seyleri hissediyoruz sanirim... Bakalim zaman ne gösterecek. Ben de artik hic takmiyorum ne dogumu ne igneyi ne sezeryani. Su kaldigim 7-8 haftada nelere sahit oldum. Tüm bunlardan cikardigim sonuc her vücüt ayri ve sonucta hersey olacagina variyor. Ne hesap ne plan ne korku hepsi bos. Planlarin üzerindeki plan gerceklesiyor. Siz de cok rahat olun sonucta ne yasanirsa yasansin ertesi gün kucaktaki can unutturuyor herseyi.
Günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasılbiz kızımla iiz çok şükür :)) tontirikcim maş kızınla eşine ne güzel babamla benim ilişkimde böle hala daha şımartır bizî inş benim kızımla babasının arasıda böle olur ayşecim yaptıkların çok güzel olmuş ellerine saglık:13: çekirdekcim bendede oluyo arada özellikle kalsiyum ilacını içmediğim zaman sende kalsiyuma dikkat et canımm :)) ya kızlar biraz önce acaip başum dödü hala daha dönüyo bayılcakmışum gibi hissediyorum tansîyonumu ölçtüm 11.5 dedi biliyosunuz ben genelde yüksek tansiyonluyum düştüğü içînmi acaba bide biraz önce wc ye gittim günşük ped vardı bi baktım çamaşırımda ıslak afadersiniz pedten taşmış bu kadar akıntı normalmi ???
merhaba kızlar,
hastanedeki 25.günümüz bugün.çok şükür herşey yolunda.aslında durumumuzda bri değişiklik yok.açıklık aynı.erken doğum riski mevcut.ama çok şükür negatif bir durum yok.
bugün yeniden akciğer geliştirici iğne olduk.2.doz da yarın.ilk geldiğimiz günde yapılmıştı.
32. haftamız dolduğunda iş görmezlik raporu alıp doğum iznini başlatmam gerekiyomuş.hastanede yatıyo olmam buna engel değilmiş.hastanedeyken onu da halletmem lazım.
2 gündür onunla uğraştım.iş yerimin insan kaynaklarıyla görüştüm.ne gerekiyor diye?eksik bişey olmasın zaten memleketimde değilim.iş yerinden alınması gereken bişey varsa eşim getirsin dedim.
32+0 da raporu almam gerekiyormuş ama o da pazar günü oluyor.heralde pazartesi almam sıkıntı olmaz.
geçmişi okudum biraz.hazırlıklar son sürat devam ediyor.ben de internetten alışveriş yapmaya devam ediyorum.Eşimde ev de hazırlıkları sürdüyor.Bugün bebek odamız gelecekmiş.
bebek şekerlerini birlikte yapacaktık ama ona kaldı.malzemelerimiz hazırdı zaten.bazen içime batıyor hiçbişeyle ilgilenemiyorum diye ama bebeğimin iyi olması şu an herşeyden önemli.
bide doğum konusu var.hastaneye gelene kadar doktorum hangi doğumu uygun görürse öyle olacak diyordum.şimdi hayırlısı diyorum.hastane ortamı bu konuda sıkıntılı biraz.yattığım servis doğum servisi.ünv hastanesi olduğundan riskli durumlar hariç sezeryan yapmıyolar.hergün bir kaç tane normal doğum oluyo.bazılarından haberim olmuyo bile ama bazı hastalar için pek kolay olmuyor sanırım.bazı şeyleri duymak ister istemez negatif etkiliyor tabi.doktorlara sordum epidural anestezi yapılıyormuş hastanede ama netten epiduralle ilgili birsürü şey okudum.çok çok olumlu konuşanlar var.ama yan etkilerden söz edenler de var.epidural konusunda doktorlarınızdan bilgi aldıysanız paylaşırsanız sevinirim.
Açıkçası Allah a bıraktım.o an ne şekilde olması hayırlıysa o olsun diye dua ediyorum.
Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
Bu linki eş,dost,akraba,arkadaş,işyerindekiler veeeeeeeeee her kimi tanıyorsanız lütfen gönderin ve doldurması için rica edin.Bugün kürtaj yasası Başbakanın masasında belki doğum izni de tekrar gündeme gelir.Doğumlarada az kaldı.Lütfen arkadaşlar birbirimiz için 2 dk zaman harcayalım...
günaydınlar herkese bugün itibariyle 34. haftamıza girdik oğluşum bir hafta önden gidiyor ve 35. haftamız oluyor doğuma da artık daha az kaldı Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin
Günaydın kızlar :)
ay bu sabah hiç kalkasım gelmedi ne tatlı uyumuşum anlatamam
dün akşam deneme için yaptığım kutuları paylaşayım :)
herkese günaydın....ben ve bebişim klasik kasık ve bacak sancı ve ağrılarım dışında iyiyiz ama oğlum hasta.faranjit olmuş.kreşe göndermedim.babannesine götürdü babası.kreşte yorulur,dinlenemez ateşi çıkar falan .hem viralmiş dedi doktor,başka çocuklara bulaştırmasın.bikaç gün babannesine gitsin,babannesi çok ilgili zaten.şimdi bitki çayları,özel karışımlar falan yapmıştır.ama okula niye gitmiyorum diye çok bozuldu tabii.dünde o hasta haliyle bana diyoki,anne kardeşimize niye elbise almadık,oğlum aldıkya birsürü,gösterdimya dedim.ama onlar elbise değilki,üst onlar,kardeşim kızya elbise alalım dedi.oy ölürüm dedim hasta hasta abi olmuşta kardeşinin elbisesini düşünüyo.onu sevindirmek için hemen bi elbise alıcam bebişe.
pazartesi günü eşim antalyaya bütçe toplantısına gidiyo.cuma günü döncek.hamile olmasaydım bende gidicektim onunla.geçen sene gitmiştim ne güzel.eşim yokken bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem inşallah.bide bazı eksikler var,çıkıp onları alayım.zaten bu cuma doğum iznine ayrılıyorum.rahatım artık inşallah...
Günaydın canlarım
2 gündür sağ kalçamda dayanılmaz bir ağrı var.
4-5 adımda bir kalçamda birşey çekiyor sanki ve kalçam kilitleniyor ve beni resmen bağırtıyor.
Sanırım geçici birşey değil.
Gözlerimden yaş geldi sabah işe gelip,koltuğa kıçımı koyana kadar. :2:
Var mı yaşayan ya da önerisi olan ?
ben adlım onlrı çok şükür bir eksiğimiz kalmadı.beşiğimz var birtek :) ablamda çok güzel bir pijama takım almış sağolsun.kızlar alışverişler ne durumda bu hafta sonu banyo malzemelerini almayı planlıyoruz küvetini sabunlarını filan bir aksilik çıkmazsa artık alışverişe başlamalıyım :))
afiyet olaaa kuzuuuuayyy işlerimi toplıym meyvamı yıyım çok aylaklık ettımmm :S
Yarım saatte 25 kere mi ? Ben toplasan bugüne kadar 25 kere hissetmemişimdir :)
Bu saatten sonra tekme falan değil, dönme, kayma, takla atma, bir yerini dayama gibi hareketler görülürmüş.
Sert tekmeler bekleme yani.
Nutella'ya ben de kendimden geçerdim ama hamile kaldım kalalı yüzüne bakmıyorum :)
ohh yat dinlen keyfine bakk ..
bende 3 te anneme gidicem sölemesi ayıptr börek yapmış çağırıyı
sana iyi geçmiş okumalar
selam kızlar
keyifler yerinde genelde maşallah diyelim sabırla bebişleri büyütmeye devam
ayşe ben de 1. ve 2. yi çok beğendim canım ellerine sağlık
dün akşam endokrin uzm. na gittim sonuçlar güzel çıkmış tedaviye gerek yok dedi sadece kemo almadan 1 gece önce insüline başla 2 gün kullan aniden fırlamasın dedi
yediklerine dikkat etmeye devam ama yine de onkolog la görüşeceğim insülin işini
heyet raporumla doğum izni çakıştığı için heyet raporunu kestirmem gerekiyormuş, onu da konuşacağım onkologla ama inşallah adam beni dövmez çok tırsıyorum adamdan yaa resmen beni böyle şeylerle yorma diye bakıyor suratıma bir şey sorarsam ama ne yapalım korkunun ecele faydası yok
sabah da psikoloğa gittim ama çok hastayım yaa öyle kötü öksürüyorum ki gece öksürmekten uyuyamadım ne yapsam boğazım yumuşamıyor ciğerlerim sökülecek sanki
eşim gece acile gidelim dedi ama istemedim zaten ilaç veremiyorlar bıktım hastaneden
acaba nasıl yumuşar göğüsüm kızlar yaa :44: akşam olmasın istiyorum artık gece perişanları oynuyorum resmen
pazartesiye kadar dr işleri bitti artık evdeyim ve o tarihe kadar iyileşmem şart yoksa seans aksar vermezler...
selam kızlar
keyifler yerinde genelde maşallah diyelim sabırla bebişleri büyütmeye devam
dün akşam endokrin uzm. na gittim sonuçlar güzel çıkmış tedaviye gerek yok dedi sadece kemo almadan 1 gece önce insüline başla 2 gün kullan aniden fırlamasın dedi
yediklerine dikkat etmeye devam ama yine de onkolog la görüşeceğim insülin işini
heyet raporumla doğum izni çakıştığı için heyet raporunu kestirmem gerekiyormuş, onu da konuşacağım onkologla ama inşallah adam beni dövmez çok tırsıyorum adamdan yaa resmen beni böyle şeylerle yorma diye bakıyor suratıma bir şey sorarsam ama ne yapalım korkunun ecele faydası yok
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Doktorumu aradım. O da hemen gel dedi. Panik yaptım şimdi. Doktora gidicem birazdan. Rabbim korusun oğlumu da beni de ya. İçimi tuhaf bile huzursuzluk kapladı.
kıyamam annen nerde canım senin nekadar uzaklık var aranızda.dilim tutulaydı ne bilem annenin uzakta olduğunu .ama 1 ay sonra geliyomuş ne güzel hep yanında olurOhh maşAllah annemiz börekleri hazırlamış bekliyor seni.. :) Kıskandım yaa.. Ah benimde annem yakın olsaydı da gideydim bende.. O kadar çok özledim ki annemi..
Ailesi yakınında olanlar kıymetini bilin ve tadını çıkarın.. gamzecim anneciyinle keyifli vakitler diliyorum sanada.. sıkı sıkı sarıl annene emi.. Benim öyle bir sarılmaya o kadar çok ihtiyacım varki.. aman musluklar açıldı yine.. İyice sulu göz oldum çıktım.. Rabbim cc nasip ederse 1 ay sonra anneciğim yanımda olacak..
Canım eline sağlık. Ben 1. ve 2. yi çok beğendim. Kurdele rengi olarak yeşil mi kullanacaksın peki? Pembe, fuşya falan sanki çok tatlı olur bu modellerde.
bende son günlere bırakmak istedim ama ağırlaştım daha ağırlaşmadan halletsem iyi olacak :)
odayı neden doğumdan sonra düşündünüz
Ayşecim ellerine sağlık canım.Hepside harika olmuş.Yalnız renkte bebek şekeri oldugu için daha cicili bi renk olsaydı daha mı iyi olur die düşündüm..Birde İncili olanı daha çok begendim.Tüllü olan biraz kalabalık geldi bana ama renk değişirse oda güzel olur belki.Tabi yine karar senin sen daha iyisini bilirsin..Tekrar ellerine sağlık çok begendimm cnmm....
selam kızlar
ayşe ben de 1. ve 2. yi çok beğendim canım ellerine sağlık
.
Ellerine sağlık canım.. Birinci ve ikinci kutuları daha çok beğendim ben..
ne güzel anlatmışsın ayşecim ya aynı benim babam annemden çok o ilgilenir bizle hala da öledir bilio musun.. hala hasta olduğumda günde üç kere arıo ilacını içtin mi unutma zamanını die :) kız kardeşim bende kalıo sabah altıya beş kala aramış onu kızım uyan hadi işe geç kalma dieşimdi de kız torunu olcak die havalara uçuo
ben eşimin de öle olcağına inanıom pembe bir oyun halısı beğenmiş onu alcakmış kızını yatırcakmış içine birlikte oynicaklarmış, bi de benle pazarlık yapıo o gelmeden banyo yaptırılmicakmış hanıma illa birlikte yıkıcakmışız, kanguruyla o gezdircekmiş montunun içine koycakmış onu sadece kafası görüncekmiş dışardan, bir hayaller bir hayaller sorma gitsininsan evladını kendi canını sevmez mi ya erkeklerin ilk başta erkek olsun diyip sonra kızlarına deli olmalarına alıştık artık
seninki de oğlanı atmış ama öle de olmaz ki.. benim bi akrabamın da bir kızı var adam ikinci çocuğu istemio kızı paylaşamazmış onu ince hastalığa kalırmışkızı birinci sınıfa başladı bu yıl, abi eeee artık ikincinin zamanı geldi dioz yok kızını üzemezmiş hay allam yaaa ortası yok bu erkeklerin diorum
yok canım kurdelayı pembe tonalrıdna dusunuyorum ama evde pembe kalmamsıı ben de denemek ıcın yesılle yaptım :)
canım eşim öyle istiyor sen hastanedeyken ben gider alır gelrıım odayı dıyor ısrar etme lütfen
böylesi daha cok ıcıme sınıcek dedı ok dedım ben de :)
sağol canım ben de karar veremedım henuz ama bırını secıcem :) yok yeşil kurdelem vardı evd eonunla denedım
pembe düşünüyorum ben de :)
aleykumselam canım :) sağolasın mcxx
sağol canım :) :) :)
Merhaba kızlar,
doktora gittim
Çok şükür o akıntı nişan değilmiş.
Rahim ağzı hala kapalı.
Bebeğimde iyiydi çok şükür.
Fakat erken doğum riskim var.
İlaçlara başlayacağız dedi bunun için ( hangileri oluyor bilen var mı? )
Ayakta kalmayacaksın dedi özellikle...
NST'ye girdim. İdrar tahlili yapıldı. Fakat sezaryene girmiş, sonucumu gösteremedim.
Yarın göstereceğim inşallah.
Keyfim hiç yok nedense...
Bizden haberler böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?