2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Dün misafirim vardı baya yoğun geçti günüm. bugün tembellik yapacağım.. :)
Kocacım da sıkı sıkı tembihledi zaten.. Bol bol dinlen diye.
Geçmişe bakınayım ben. Öpüyorum hepinizi..

Canım o bende de oluyordu bundan 3 ay öncesindeydi sanırım.2 hafta filanda sürdü aynı senin dediğin gibi ağlardım resmen lavaboya oturup kalkamazdım veya oturdugum biyerden ayağa kalkıp adım atamazdım..Benimkide sağ taraftaydı sonra o topallama ağrı kendiliğinden geçti.Ama son zamanlarda o şekilde olmasada geceleri uyutmayan başka bi ağrı oluyor sağlı sollu hemde.Kramp die Drum kalsiyum magnezyum verdi ama kramp gibi gelmiyor bana daha çok etim ezilmiş gibi oluyor sabah uyanıncada geçiyor.Şuan kalsiyum magnezyum kullanıyordum 3 haftadır ama ben faydasını görmedim.Umarım seninki bian önce geçer.Ellerinle masaj yapmaya çalışsan da faydası oluyor ama iştesin oda var....Çok geçmiş olsun cnmcım....

Günaydın kızlar :)

ay bu sabah hiç kalkasım gelmedi ne tatlı uyumuşum anlatamam

dün akşam deneme için yaptığım kutuları paylaşayım :)

Ayşecim ellerine sağlık canım.Hepside harika olmuş.Yalnız renkte bebek şekeri oldugu için daha cicili bi renk olsaydı daha mı iyi olur die düşündüm..Birde İncili olanı daha çok begendim.Tüllü olan biraz kalabalık geldi bana ama renk değişirse oda güzel olur belki.Tabi yine karar senin sen daha iyisini bilirsin..Tekrar ellerine sağlık çok begendimm cnmm....

kızlar nezle oldum hadi buyrun burdan yakalım geceleri uyuyamıyorum artık.. koltukta gayet güzel uyuyorum yatağa geçince uyuyamıyorum...

Çok geçmiş olsunnn arkadaşım Allah bian önce şifanı versin....

Milsa bizimkide öyle canım ya bigünü bigününü tutmuyor.Bazen dediğin gibi o kadar çok oluyorki sayamıyorum ben.Bazende dürttüklesemde azcık hareket ediyor...Sende korkma bence canım...Artık büyüolar bide yerleride daralıyor normaldir yani....

ohh yat dinlen keyfine bakk ..
bende 3 te anneme gidicem sölemesi ayıptr börek yapmış çağırıyı
sana iyi geçmiş okumalar

canim ben hergün giriyorum, yerlestirilen dügmeye göre degisiyor degerlerim. sanirim en yüksegi 50 lerdeydi. burdaki nst makinasiyla trdeki ayni mi onu da bilmiyorum. sancilarda önemli olan sık sık belli aralikta gelmemesi.

yesim 83 sagol canim ins sonuna kadar böyle devam eder.

selam kızlar

keyifler yerinde genelde maşallah diyelim sabırla bebişleri büyütmeye devam

ayşe ben de 1. ve 2. yi çok beğendim canım ellerine sağlık

dün akşam endokrin uzm. na gittim sonuçlar güzel çıkmış tedaviye gerek yok dedi sadece kemo almadan 1 gece önce insüline başla 2 gün kullan aniden fırlamasın dedi
yediklerine dikkat etmeye devam ama yine de onkolog la görüşeceğim insülin işini

heyet raporumla doğum izni çakıştığı için heyet raporunu kestirmem gerekiyormuş, onu da konuşacağım onkologla ama inşallah adam beni dövmez çok tırsıyorum adamdan yaa resmen beni böyle şeylerle yorma diye bakıyor suratıma bir şey sorarsam ama ne yapalım korkunun ecele faydası yok

sabah da psikoloğa gittim ama çok hastayım yaa öyle kötü öksürüyorum ki gece öksürmekten uyuyamadım ne yapsam boğazım yumuşamıyor ciğerlerim sökülecek sanki
eşim gece acile gidelim dedi ama istemedim zaten ilaç veremiyorlar bıktım hastaneden

acaba nasıl yumuşar göğüsüm kızlar yaa :44: akşam olmasın istiyorum artık gece perişanları oynuyorum resmen

pazartesiye kadar dr işleri bitti artık evdeyim ve o tarihe kadar iyileşmem şart yoksa seans aksar vermezler...

canım benimki hala çok hareketli ama biliosun sende zaten herkeste yazmış bu haftalarda normalde azalırmış zaten hareketleri eskisi kadar yoğun hissetmemen normaldir bencede ama sonuçta sen daha iyi bilirsin aradaki farkı seni huzursuz eden birşeyler hissediyorsan için rahat etsin bi git gör bebişini önce bi ara doktorunu istersen duruma göre gidersin evham yapma cnm keyfi yeriindedir bence

korkma canım her günleri bir olmuyo benim de öle idi bi durgunluk dönemine girip çıkıolar resmen

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Doktorumu aradım. O da hemen gel dedi. Panik yaptım şimdi. Doktora gidicem birazdan. Rabbim korusun oğlumu da beni de ya. İçimi tuhaf bile huzursuzluk kapladı.

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Doktorumu aradım. O da hemen gel dedi. Panik yaptım şimdi. Doktora gidicem birazdan. Rabbim korusun oğlumu da beni de ya. İçimi tuhaf bile huzursuzluk kapladı.

hayır ya panik yapma lütfen o her ihtimale karşı gel bakim hemen demiştir. haber ver bizede cnm bişe yoktur görürsün bak

Sağol tatlım, İnşallah kendiliğinden geçer 1-2 güne yoksa dayanılacak gibi değil acı. evde olsam yatarım ama çalışmak zor bu acıyla.

Canım ben de üşüttüğüm zaman direk ciğerlerime iniyor, öksürükten ölüyorum, göğsüm tahriş oluyor.

O durumda da nişastayı sütle ya da suyla kaynatıp muhallebi gibi yiyorum, göğsümü yumuşatıyor.

Dene istersen canım.

Rabbim cc yar ve yardımcın olsun canım.. Sıkıntılı bir dönem ama sonu güzel olacak inşAllah.. Zamanında, sağlıkla yavrunu kucağına almak nasip olur inşAllah canım benim..

Tam olarak bilmiyorum ama günlük petten taşacak kadarsa ıslaklık bir doktoruna soruver. İnşAllah önemli birşey yoktur canım..

Canım bende epidural istiyordum ama ekim annelerindeydi sanırım. Orda doğum yapanlardan olumsuz birkaç doğum hikayesi dinledim kararsızım bende. Ama çok memnun olanlarda var. Rabbim cc hakkımızda en hayırlı olan neyse onu nasip etsin Rabbim cc.

Rabbim cc yardımcın olsun canım.. Çok şükür negatif yönde hiçbir gelişme yok. Burda aile olduk ve inanın böyle sıkıntıda olan arkadaşlarımız hep aklımda ve dualarımda..
Yavrun sonuna kadar sıkı sıkı tutunsun ve vakti geldiğinde sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım..

Ben çalışmıyorum ama inşAllah en kısa zamanda olumlu şekilde sonuçlanır canım. bende daha önce katıldım bu imza kampanyasına.

günaydınlar herkese bugün itibariyle 34. haftamıza girdik oğluşum bir hafta önden gidiyor ve 35. haftamız oluyor doğuma da artık daha az kaldı Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin

Amin inşAllah canım.. Günler gitgide azalıyor.. Heyecan dorukta.. Allah'ım cc hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun..

Günaydın kızlar :)

ay bu sabah hiç kalkasım gelmedi ne tatlı uyumuşum anlatamam

dün akşam deneme için yaptığım kutuları paylaşayım :)

Ellerine sağlık canım.. Birinci ve ikinci kutuları daha çok beğendim ben..

Amanda aman yerler küçük delikanlıyı.. Hasta hasta kardeşini de düşünürmüş.. Rabbim cc şifa versin.. Bencede cici bir elbise al annesi ve bak bu senin kardeşine hediyen olsun de.. Rabbim cc muhabbetlerini daim etsin..

Kıyamam ya bu kramplar çok zor oluyor bir de iştesin sen.. Rabbim cc iyilik versin.. Kalsiyum al bol bol. Ve bencede magnezyum kullanmaya başla canım. Bende içmediğim anda başlıyor kramplar.

kızlar alışverişler ne durumda bu hafta sonu banyo malzemelerini almayı planlıyoruz küvetini sabunlarını filan bir aksilik çıkmazsa artık alışverişe başlamalıyım :))
ben adlım onlrı çok şükür bir eksiğimiz kalmadı.beşiğimz var birtek :) ablamda çok güzel bir pijama takım almış sağolsun.
ayyy işlerimi toplıym meyvamı yıyım çok aylaklık ettımmm :S
afiyet olaaa kuzuuuu

benimkide çok hareketli.bu aralar çok uyur derler aslında ama uyumuoyr benim oğlan.seninki uyuyodur canım sıkma canını ama evet artık tekme çok nadir atıyor.dötünü dayıyor kafasını dayıyor atağı hep dayanmış vaziyette zaten

ohh yat dinlen keyfine bakk ..
bende 3 te anneme gidicem sölemesi ayıptr börek yapmış çağırıyı
sana iyi geçmiş okumalar

Ohh maşAllah annemiz börekleri hazırlamış bekliyor seni.. :) Kıskandım yaa.. Ah benimde annem yakın olsaydı da gideydim bende.. O kadar çok özledim ki annemi..

Ailesi yakınında olanlar kıymetini bilin ve tadını çıkarın.. gamzecim anneciyinle keyifli vakitler diliyorum sanada.. sıkı sıkı sarıl annene emi.. Benim öyle bir sarılmaya o kadar çok ihtiyacım varki.. aman musluklar açıldı yine.. İyice sulu göz oldum çıktım.. Rabbim cc nasip ederse 1 ay sonra anneciğim yanımda olacak..

Canım benim bende nasıl olduğunu merak ediyordum. Rabbim cc şifa versin biranönce atlatırsın inşAllah..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
doktora gittim
Çok şükür o akıntı nişan değilmiş.
Rahim ağzı hala kapalı.
Bebeğimde iyiydi çok şükür.
Fakat erken doğum riskim var.
İlaçlara başlayacağız dedi bunun için ( hangileri oluyor bilen var mı? )
Ayakta kalmayacaksın dedi özellikle...
NST'ye girdim. İdrar tahlili yapıldı. Fakat sezaryene girmiş, sonucumu gösteremedim.
Yarın göstereceğim inşallah.
Keyfim hiç yok nedense...
Bizden haberler böyle.

görüceksin sonuçun gibi herşey güzel olucak.....allah yardımcın olsun.....onkolog la görüş bakalım o ne dicek.....
bravo sana bütün bunları yaşayıp ayakta kalabiliyosun bebeğin için kendin için geleceğin için.......

hayr bee bişicik yok mutlu mutlu geliceksin bak gör....

kıyamam annen nerde canım senin nekadar uzaklık var aranızda.dilim tutulaydı ne bilem annenin uzakta olduğunu .ama 1 ay sonra geliyomuş ne güzel hep yanında olur

Zeynep faz geçmiş olsun canım,
Ben öksürük ve boğaz yumuşatmak için 1 tatlı kaşığı bala karabiber dökerim ( bolca ama çok aşırı da değil)
Onu yutarım ve su içmem. Yanar ısınır oralar. Çok faydasını gördüm canım ben.

Canım eline sağlık. Ben 1. ve 2. yi çok beğendim. Kurdele rengi olarak yeşil mi kullanacaksın peki? Pembe, fuşya falan sanki çok tatlı olur bu modellerde.

yok canım kurdelayı pembe tonalrıdna dusunuyorum ama evde pembe kalmamsıı ben de denemek ıcın yesılle yaptım :)

bende son günlere bırakmak istedim ama ağırlaştım daha ağırlaşmadan halletsem iyi olacak :)
odayı neden doğumdan sonra düşündünüz

canım eşim öyle istiyor sen hastanedeyken ben gider alır gelrıım odayı dıyor ısrar etme lütfen

böylesi daha cok ıcıme sınıcek dedı ok dedım ben de :)

sağol canım ben de karar veremedım henuz ama bırını secıcem :) yok yeşil kurdelem vardı evd eonunla denedım

pembe düşünüyorum ben de :)

selam kızlar

ayşe ben de 1. ve 2. yi çok beğendim canım ellerine sağlık
.

aleykumselam canım :) sağolasın mcxx

Ellerine sağlık canım.. Birinci ve ikinci kutuları daha çok beğendim ben..

sağol canım :) :) :)

oo senin eşin baya bi sorumluluk alcak ozaman maşallahh.
benim eşim kızım dogdugunda kucagına bile alamıyordu.banyosunu filan daha 1 yıldır yaptırıyor.
bebekle nasıl oynanır bilmezdi zamanla ögrendi.hamile kaldıgımdan buyana baya sorumluk aldı sagolsun.

cnm inan eşimde akraban gibi kızım üzülcekmi diye aklı cıkıyor.bana sıkı sıkı tembihliyor bak oglanı alıp kızını ilgisiz bırakmıcaksın diye
böle anlatırken de gözleri doluyor vahhhh desem aglıcak yanii

Ben en çok 1'i beğendim Ayşecim. Ellerine sağlık.

cok şükür canım sevındım

vaktınde gelsın yavru ınsallah sağlıkla sıhhatle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…