mermerşahi kumaşı netten az baktımda yenidoğduğunda hastanede hemşirelerde ondan isteyebiliyorlarmış bebeği silmek için ayrıca ağız bezi olarakta idealmiş yüksek ısıda yıkanabiliyormuş ütülenebiliyormuş bunuda listeme eklemeliyim
Merhaba kızlar,
doktora gittim
Çok şükür o akıntı nişan değilmiş.
Rahim ağzı hala kapalı.
Bebeğimde iyiydi çok şükür.
Fakat erken doğum riskim var.
İlaçlara başlayacağız dedi bunun için ( hangileri oluyor bilen var mı? )
Ayakta kalmayacaksın dedi özellikle...
NST'ye girdim. İdrar tahlili yapıldı. Fakat sezaryene girmiş, sonucumu gösteremedim.
Yarın göstereceğim inşallah.
Keyfim hiç yok nedense...
Bizden haberler böyle.
kıyamam annen nerde canım senin nekadar uzaklık var aranızda.dilim tutulaydı ne bilem annenin uzakta olduğunu .ama 1 ay sonra geliyomuş ne güzel hep yanında olur
ben adlım onlrı çok şükür bir eksiğimiz kalmadı.beşiğimz var birtek :) ablamda çok güzel bir pijama takım almış sağolsun.
afiyet olaaa kuzuuuu
Ben en çok 1'i beğendim Ayşecim. Ellerine sağlık.
Çok şükür korkulacak birşey çıkmamış canım. içini ferah tut. Stres, sıkıntı yaptın kendine ondan keyfin yoktur canım. Kendini rahatlatmaya çalış..
Ay deme öyle canım benim.. Malum hassas dönemler olunca musluklar hemen açılıyor. Ben zaten sulu gözümdür bakma sen bana. annemle aramızda 10 saatlik mesafe var canım. Ha deyince gidilmiyor. Babam bayramdan önce geldi, 1 ay sonrada annem gelecek inşAllah. Onu düşünüp avutuyorum kendimi. :)
Merhaba kızlar,
doktora gittim
Rahim ağzı hala kapalı.
NST'ye girdim. İdrar tahlili yapıldı. Fakat sezaryene girmiş, sonucumu gösteremedim.
Bizden haberler böyle.
Merhaba kızlar,
doktora gittim
Rahim ağzı hala kapalı.
Bizden haberler böyle.
Merhaba kızlar,
doktora gittim
Rahim ağzı hala kapalı.
Bizden haberler böyle.
kızlar bana herkes karnın aşağıya indi bayağı diyo ya bu erken doğum anlamına gelmez dimi daha 31+5 im
Merhaba kızlar,
doktora gittim
Rahim ağzı hala kapalı.
Bizden haberler böyle.
bence kesinlikle fazla ara vermeden 2.yi düşün.ara vermeki ilişkileri iyi olsun.bak benim4.olucak inş.bu bebek çok şanslı,2 ablası ve bir abisi var.oğlum daha 4 yaşında teyzesi.ay kıyamam ben ona daha o bebek benim gözümde,nede çabuk abi yaptık çocuğu:)gerçi büyük kızımda 3.5 yaşında abla olmuştu ama evin en küçükleri hiç büyümüyo.hele şimdi doğacak olan heralde hep bebek olur bizim gözümüzde.bide kız,nazlanırda nazlanır artık evin en küçüğü olduğu için...Ay canım ya kardeş ilişkisi ne güzel birşey. Ben 2. çocuğu hiç düşünmüyorum açıkçası. Ama böyle kardeş ilişkilerini de okuyunca şart diye düşünüyorum. Oğlun ne kadar bilinçli. Kaç yaşında? Yavrum kardeşinin elbisesini düşünüyor. Haklı annesi
kiyamam ya hasta hasta dusunmus kardesini . cok gecmis olsun canim.
ne guzel babannesi varmis herkese nasip etmez Allah Ben hasta yollasa basinda bekler ama kalkip birsey yapmaz
oyle ihlamur filan hakgetire yemek yemezsede midesi almiyor zorlama der. :) kaderine terkeder yani :)
sağol canım.evet ender şanslılardanım kayınvalidem konusunda:))eltimler 2 yıl yurtdışında kaldılar iş için,en küçük oğlanı alıp gittiler,1. ve 2. sınıfa giden 2 kızı kayınvalideme bıraktılar.dersleriydi,hastalıklarıydı vs.bi gün bile öff demedi,yada anneleri gelsin başında dursun demedi.takdir ediyorum her zaman.sonra ben oğlanı buraktım,şimdide bebek.annemde kızıyo aman kadını sakın boş bırakmayın diyo:))
kızlar bana herkes karnın aşağıya indi bayağı diyo ya bu erken doğum anlamına gelmez dimi daha 31+5 im
bebek döndügü zaman karın aşagı düşüyor.bende öle oldu
2 gündürde sanki karnım küçüldü yaw.başka göbegi küçülen varmı?
bebek döndügü zaman karın aşagı düşüyor.bende öle oldu
2 gündürde sanki karnım küçüldü yaw.başka göbegi küçülen varmı?
yarenahsen başka cocuk düşünmüyon dimi. nasıl korunmayı planlıyorsun.
ben şimdiden onu düşünüyom.hiçbi korunma yöntemi güvenilir degil yada zarar veriyor kadına.
ne halt yicez ya.Allah iki cocuguma ömür versin başka cocuk düşünmüyorum ben
kordon filanda baglatamam bu arada
cnm bende dün farkettim doktoru bekelrken.bide cok wc ye gittim dün dedim farkında olmadan çiş yerine suyummu boşaldıki diyede düşünmedim degiltontırık bana da öle geldı bugun ama bana gelmıstır yoktur öle bişi didim kendıme
yarenahsen başka cocuk düşünmüyon dimi. nasıl korunmayı planlıyorsun.
ben şimdiden onu düşünüyom.hiçbi korunma yöntemi güvenilir degil yada zarar veriyor kadına.
ne halt yicez ya.Allah iki cocuguma ömür versin başka cocuk düşünmüyorum ben
kordon filanda baglatamam bu arada
cnm bende dün farkettim doktoru bekelrken.bide cok wc ye gittim dün dedim farkında olmadan çiş yerine suyummu boşaldıki diyede düşünmedim degil
doktorum suyun normal deyince rahatladım.ama önceki kadar büyük degil göbegim anlamadım bende:44:
benim de aklımı kurcalıyor canım bu konu. 2. yi düşünüyorum ben de o vakte kadar nası olur bilemem artık. kontrol hapları da hastalandırıyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?