2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Mermerşahi kumaşlardan biz de aldık.Annem Mothercareden almış.Bebeğin ıslaklığını hemen emiyormuş.banyodan sonra ıslaklığını bu kumaşla alıp sonra saracağız kısmetse :)

Çok şükür korkulacak birşey çıkmamış canım. içini ferah tut. Stres, sıkıntı yaptın kendine ondan keyfin yoktur canım. Kendini rahatlatmaya çalış..

kıyamam annen nerde canım senin nekadar uzaklık var aranızda.dilim tutulaydı ne bilem annenin uzakta olduğunu .ama 1 ay sonra geliyomuş ne güzel hep yanında olur

Ay deme öyle canım benim.. Malum hassas dönemler olunca musluklar hemen açılıyor. Ben zaten sulu gözümdür bakma sen bana. annemle aramızda 10 saatlik mesafe var canım. Ha deyince gidilmiyor. Babam bayramdan önce geldi, 1 ay sonrada annem gelecek inşAllah. Onu düşünüp avutuyorum kendimi. :)

ben adlım onlrı çok şükür bir eksiğimiz kalmadı.beşiğimz var birtek :) ablamda çok güzel bir pijama takım almış sağolsun.

afiyet olaaa kuzuuuu

sağol canım ay doyamaıdm valla ıkı meyve getırıcem bundan sonra

Ben en çok 1'i beğendim Ayşecim. Ellerine sağlık.

sağol canım başka çeşitler çıakrıcammı bakalım bi de pembe kurdeleyle deneıp kararverıcem ıns :)

Sağolun canım arkadaşlarım. Ağlıcam şimdi he
Öptüm hepinizi...

canım çok sevindim nişan olmadıgına çok şukur. inşallah vaktinde gelir bebeğin. bol bol dinlen inş. umarım nstn tahlilinde iyi cıkar.

ohh iyi canım ya aman dikkat et az kaldı sıkalım dişimizi.sağlıkla kucağına al inşallah yavrucuğunu

ayy sevindim bişi olmamasına.

ayy çok sevindim baya endişelenmiştik nişan diye eeeeeeee niye oluyomuş o sümüksü şey ??canım işe gidiyosuun sen bide ne yapacaksın peki?sen hangi hastaneye gidiyosun

bence kesinlikle fazla ara vermeden 2.yi düşün.ara vermeki ilişkileri iyi olsun.bak benim4.olucak inş.bu bebek çok şanslı,2 ablası ve bir abisi var.oğlum daha 4 yaşında teyzesi.ay kıyamam ben ona daha o bebek benim gözümde,nede çabuk abi yaptık çocuğu:)gerçi büyük kızımda 3.5 yaşında abla olmuştu ama evin en küçükleri hiç büyümüyo.hele şimdi doğacak olan heralde hep bebek olur bizim gözümüzde.bide kız,nazlanırda nazlanır artık evin en küçüğü olduğu için...

kızlar bana herkes karnın aşağıya indi bayağı diyo ya bu erken doğum anlamına gelmez dimi daha 31+5 im

canım benım göbeğimde bana bugun aşağıda gibi geldı bana öle gelıodur dedim takamdım pek

ama aşağıda cidden zaten dr sölemsıtı karnın aşağı ınıcek die normal bi durum yavas yavas oluyo bu

hafat eren değil dahada aşağı ınıcek kalça içine... :)

bebek döndügü zaman karın aşagı düşüyor.bende öle oldu
2 gündürde sanki karnım küçüldü yaw.başka göbegi küçülen varmı?

tontırık bana da öle geldı bugun ama bana gelmıstır yoktur öle bişi didim kendıme

yarenahsen başka cocuk düşünmüyon dimi. nasıl korunmayı planlıyorsun.
ben şimdiden onu düşünüyom.hiçbi korunma yöntemi güvenilir degil yada zarar veriyor kadına.
ne halt yicez ya.Allah iki cocuguma ömür versin başka cocuk düşünmüyorum ben
kordon filanda baglatamam bu arada

benim de aklımı kurcalıyor canım bu konu. 2. yi düşünüyorum ben de o vakte kadar nası olur bilemem artık. kontrol hapları da hastalandırıyo beni

tontırık bana da öle geldı bugun ama bana gelmıstır yoktur öle bişi didim kendıme
cnm bende dün farkettim doktoru bekelrken.bide cok wc ye gittim dün dedim farkında olmadan çiş yerine suyummu boşaldıki diyede düşünmedim degil
doktorum suyun normal deyince rahatladım.ama önceki kadar büyük degil göbegim anlamadım bende:44:

ya bende çok düşünüyorum onu.yani ikinci bebeği düşünüyorum tabi ama allah izin verirse şöyle 5-6 yıl sonra.napsak kime danışsak.kocişlerle yataklarımı ayırsak :)

benim hem aşağıda hem büyük ondan sanırım sırtım çok ağrıyor bu sıralar.

herkese selam .

yavrularımın fetal ekosu ii çıktı
kızım da oğlum da çok şükür iiler
şimdilik hiçbir sorun görünmüyor
4 hafta sonra tekrar bir fetal eko çektireceğim

yalnız doktorları çok uğraştırıyorlar çok hareketliler
doktor diyorki kız zilli azcık dur da bakayım ,oğlum az bi dur filan
dedimki kusura bakmayın işinizi zorlaştırıyorlar ama bunlar 4.aydan beri böyleler durduramıyorum dedim
annem de ekrandan görüyor diyorki ALLAHım hiç durmuyorlar kıpır kıpırlar bi görsen diyor
benim kafa yatıktı göremedim

bu arada yanımda bi gebe daha vardı annem sordu buna kaç aylıksın diye
7,5 aylık dedi
sonra doktor sordu kaç haftalık diye 29 haftalık dedi
29 haftalığı 7,5 aydan sayıyorlarsa ben de 7.aydayım o zaman
asıl hesabı öyle değil ama hafta hesabı yapıyorlar
aslında haftayı 7 ile çarpıp 30 a bölersek tam kaç aylık olduğumuz ortaya çıkıyor

bu arada sabah tartıldım 1 kilo vermişim
bu diyet 2 haftada 1 kilo verdirdi bana hem de 2 öğünde de et olmasına rağmen
inş. bebeklerin kilosunda bişey yoktur
bugünü çok şükür atlattık
darısı yarına
yarın da kendi doktorumuza kontrolumuz var
rahim ağzımız ölçülecek ,şekerimiz ölçülecek ,hamsilere bakılacak
yarını da atlatırsak gayet rahatlayacağım
RABBİM yardımcımız olsun ins .

benim de aklımı kurcalıyor canım bu konu. 2. yi düşünüyorum ben de o vakte kadar nası olur bilemem artık. kontrol hapları da hastalandırıyo beni

cnm ben 4 yıldır takvim yöntemi+kondom yada geri cekilme yöntemiyle korundum.
ama bu hamielligimde takvim yöntemi elimde patladı hamile kaldım :))
kondomdan nefret ediyorum , dogum kontrol hapını hiç kullanmadım hormonlarımı bozmak istemiyorum,bide kilo ve kıllanma filanda yapıyor diyorlar
spiralinde ölee cok koruyuculugu yokmuş.eee napıcaz bizz kendimizi kasarakmı gircez ilişkiye
ben şöle rahat rahattt hamilelik korkusu olmadan ilişki yaşamak istiyom, yokmu önerisi olann:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…