2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

vala cnm bzm de hamileliğe kadar eşim korundu. adet düzensizliğim vardı. 2 ay kadar hap kullnadım. kıllanma kilo olmadı da mahvetti beni sürekli kusma bulantım oldu.
takvim yöntemine hiç güvenemedim düzensizlikten dolayı.. spirali önermiyolar zaten zararı varmış.. ben de kara kara düşünüyorum gerçekten :))
biri bişeyler önerse de bizi rahatlatsa :))

canım mermerşah tülbent diyince buluosun.. farklı renkleri de var.. genelde bebekler için bunlardan alınıp kare kare kesilip kenarı oyalanır ve ağız mendili, sırt mendili olarak kullanılır.. ama havlu içine dikildiğini ilk defa duydum kızlardan, teyzeme bi sorucam bende onu, annem uzak ya burda öle oyalancak dikilcek işlerimi teyzoşum halledio saolsun :)

canım şampuanını, vücut losyonunu chiccodan aldım ben parafen ve sülfat yokmuş içinde, diğer markalarda da parafen yokmuş ama satan kız bunda sülfat da yok dedi ve elinde bübchen mustela tüm markalar vardı, hani dierleri olmasa elindekini satmaya çalışıo derdim, güvendim aldım bende.. pişik kremini de mustela aldım.. ilk zamanlar bebek yağı önermiolar die almadım zaten vücut losyonu başlarda onun işini görecek.. bebek küvetini ve filesini de e bebekten aldım baby jem in file alırken geniş olmasına dikkat et, bi de bi model wardı file yastık gibi bişey içi minik top top köpüklerle doluydu onu satmaya çalışırlarsa sana güvenip alma çünkü kullananlardan duydum o köpükler su çekiomuş bebişi yıkarken ve soğuk oluomuş bebiş üşütüo dediler.. benden böyle işte canım karar senin...

teşekkürler bilgilerin için bunları not alayım bende benimde sorduklarım arasında bübchen daha çok tercih edilen markaydı
o yastıklardan gördüm bende suyu çekmezmi acaba dedim ama emin olamadım kullanan yoktu etrafımda

ilk bebek doğduğundada hemşireler onu istiyorlar yazıyor du nette gerçekte öyle mi bilmiyorum ama herkes memnun o tülbentten

cnm geçmiş olsun.herşeyin yolunda olmasına sevindim.

sana nasıl bir ilaç verir doktorun bilmiyorum ama bana erken doğum riski içinyapılan tedavi şöyle:hastaneye geldiğimde 26+5 dik.o gün ve ertesi gün akciğer geliştirici yapıldı.onun dışında tokoliz tedavisi uygulanıyor.nidilat isminde bir ilaç kullanıyorum.aslında tansiyon ilacı.ama rahim kasılmlarını engelleyici özelliği varmış ve erken doğum riskinde kullanılıyormuş.6 saatte bir 2 tane veriyorlar.

2 haftada bir kan değerlerime bakıyorlar.sanırım nidilatı günde 8 defa içince kan değerlerini bozabiliyor.ilacı almadan önce mutlaka tansiyon kontrolü yapılıyor.

tedavimiz başlayalı 25 gün oldu.bugün tekrar akciğer geliştirici yaptılar.nidilat aynen devam.

birde 3 günde bir nst ye bağlıyorlar.ağrı varmı ve bebeğin kalp atışları normalmi ona bakıyorlar.

moralini yüksek tut.unutma sen iyiysen bebğinde iyi.Allah sağlıkla en hayırlı zamanda doğmasını nasip etsin.

bu arada sabah yazdıklarım için çok güzel yorumlar yazanlar olmuş.hepinize moral verdiğiniz ve dualarınız için teşekkürler.tüm gün yazdıklarınızı okumak zaten moral oluyor ve hastanede olduğumu unutturuyor bana.teşekkürler kızlar.

inşallah canım ya şimdilik öle görünüo çok hevesli umarım çabuk bıkmaz benimki de bilmio başkasının bebeğini kucağına bile almaz öle uzaktan sever deneme yanılma öğrencek sanırım benim de pek bildiğim sölenemez ama yeğenlerimle çok ilgilenmişliğim var altını almaktı mamasını yedirmekti falan ama kendi bebeğine bakmak bundan daha fazlasını gerektirio işte bakalım zamanla size de sorarak öğrencem inşallah maşallah kocana da hiç umursamayanlar da war eve gelip ben bütün gün çalıştım sustur şu çocuğu diyenleri de gördüm walla sinir oluom ölelerine de

hahahaaa senin kız nazlandıkça nazlanır artık babası da dayanamaz ona ben hala babama nazlanmaya bayılıom walla

aynen benim kızda öyle maşallah akşama kadar fıldır fıldır gece yatıyorum ne zaman gözümü açsam hareketleniyo hatta eşime diyorum yandık bu hiç uyumıycak galiba diye :))

bebek döndügü zaman karın aşagı düşüyor.bende öle oldu
2 gündürde sanki karnım küçüldü yaw.başka göbegi küçülen varmı?

cnm benim kızın 29. haftadan beri kafası aşağıda hiç öle bi küçülme de olmadı... bi dayıyo tötüşünü minik bi tepecik.. bi de sağdan sola kayarken aynı şekilde tepecik oluşturuo o tepecik hareket edio acaip komik bi görüntü içerde yer mi kalmadı yavruma noldu herkes göbüş küçüldü dio benim ki yine bir füze

hadi bakalım yarında güzel haberler ver bize.

takvime bende güvenemem düzensizliğim yok ama yinede tahlikeli.artık beyefendiler korunacak sevmeselerde.ben doğum kontrol hapı 5 ay kullandım biraktım bir ay geri çekilme yönetmini denedik o da tuttu.sonra hadi deneyelim bakalım olacakmı dedik bir kere denedik olduuu :) yani ilk seferde gol yedim ben bundan sonra çok dikkat etmem gerekiyor.iyi bir kaleci olmalııym :)

slm canim masallahh sübhanallahh allahin izniyle hic birsey yoktur masallahh kizinakilosuda iiyiymis annesi takma kafana..

slm kizlar bende söyle gecmisi bir okudum simdide sizlere bir slm vereyim dedim..FESLEGENCIM::nisan olmamasina cokk sevindim cok sükür birsey yokmus..RÜYAGÖREN ANNISLER::rüyaniz hayra ciksin insallahh bend okadar sacma kötü rüyalar görüyorum ki hepimizin hayir olsun hamileliktenden insallahh insan bazen korkuyor..AYSECIMM::kutula r cokk güzel olmus ellerine saglikk..CANI SIKKIN OLAN KENDINI KÖTÜ HISSEDEN ARKADASLARIM::icinizi ferah tutun iiy seyler düüsnün bebisleri düsünelimm minik minikkk oyy yerim ben onlari.HASTANEDE YATAN ARKADASLARIM:::allahin izniyle az kaldi allahim sabir versin cok zor hastanede kalmakk cokk iiy bilirim insalalhh bebislerimizi sagsaglim alacagiz kucaklarimiza..herkez kendisine bebislerinize cokkk iiy bakin herkeze iiygünler diliyorum hepinizicanlarim..ALLAHIM hepimizi korusun..bebislerimizi korusun..aminn..

kızlar 3 gündür internetim iptaldi hem işyerinde hemde aksi gibi evde o yüzden kayboldum ortalardan ama hepinizi acayip özledim geçmişi birazcık okumaya çalışsamda başarılı olamadım :))

hasta olan tüm arkadaşlarıma geçmişler olsun diyorum ve bebişlerini görenlerede gözünüz aydın diyorum darısı haftaya başıma inşallah,

bu arada benimde hediyem geldi ama resmini çekemedim henüz MİLSACIM çok teşekkür ederim kesene bereket canım çok severek gidiricem kıımın cicilerini bu arada baykuşa bayıldım :)))))))))))

bende haberler idare eder geçen gece söylemesi ayıp eşimle halvet olduk yada olmaya çalıştık :)) çok zorlandım kızlar iptal oldum resmen adamımada yazık bir türlü rahat edemedik anlıycağınız galiba bizim ayrılığımız erken olacak ( hele bugün berbat ötesiyim sabahtan beri ağlıyorum ve ağlamak istiyorum sürekli dün gece kardeşimde kaldım biraz geç yattık saat 2 yi geçiyodu ama sabaha kadar ayaklarıma kramp girdi uyuyamadım hele sabah 7 de iki ayağıma birden girdi tamam dedim öldüm yani inanın suan bile inanılmaz derecede zonkluyo ayaklarım birde patron aradı böyle ukala ukala konuştu defalarca kestiğim faturaları iptal ettirip baştan kestirecek onada canım sıkıldı başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra yemekte yemedim çok açım ama canım istemiyo hiçbirşey öyle yani bugün yine dikenlerim havadaydı ya niye böyle oluyo acayip mutsuz geçiyo bu hafta benim keyfim nasıl yerine gelir yardım ediverin bana

hehehe tabirin çok hoşuma gitti canım :) ben de gol yedim gibi oldu :) aynen dikkat etmek gerekir işimiz var artık canım napıcaz bilmiorum :/

iYİ Akşamlar forumun güzel anneleri..:)
Dün doktora gittim 1,5 kilo dedi bebişime normalmiş herşey.. bitek agzı acık duruyormus bizimkisi .. annemde diyor ac bırakıyorsun heralde bebişini:) bizim oglanın agzı neden acık anlamadım ama
Ananesiyle cicilerde aldık en kısa zamanda resimlerınıde paylascam bir tek besigimiz kaldı onu da halledince hazırız doguma ..:)Ah şu mide yanmalarıda olmasa..
3 gün boyunca birşey yiyip besleyemedim yavrumu hastlandım ,üşütmemeye gayret edin kızlar.. hamileyken cok zormus ,yaşadım gördüm canımdan can gitti.o degilde insan kendinden cok yavrusunu dusunuyor annelik gercektende dogustan icgüdüsel bişey..

ne demek canım maksat birbirimize yardımcı olmak....
suyu çekiomuş ve soğuk oluomuş canım ama satıcılar o daha pahalı die onu satmaya çalışıolar... bübchen i bende çok duydum ama bi de kokusu da hoşuma gitmedi tabi tercih meselesi tatlım.. bi de şu emzik konusu var ben emziğini ve biberonunu nuk aldım.. nuk un küçük boyda cam biberonu war sen mi sormuştun biri sormuştu sanki topicte.. kauçuk uçları ve emzikleri tercih etme dediler koku yapıomuş ve kaynatamıosun dediler doğal olduğu için bozuluomuş.. nuk un da silikonlarının şöle bi güzelliği war kademe kademe 0-6 ay 1numara 6-18 2 sonrası da 3 numara bebeğin dişleri çıkınca koparıp yutmasın die kademe kademe sağlamlaştırmışlar ve ortodondik uçlar üretmişler ağız yapısına uygun..

emzik almayın çocuğun neyi seçiceği belli olmuo diolar ama bir tane almakta fayda war.. nihayetinde bebek doğunca da mağazaya gidip bi deneyelim bebeğim beğenirse alıcam diyemeyiz ki, yine kafamıza göre alcaz beğenmezse beğenene kadar farklı markalar denicez ya da hiç emmeyebilir.. biraz şans bu emzik işi de bence...

evet canım herkes memnun ama hastaneden istediklerini de bilmiodum alla alla yeni şeler öğreniom burdan kızların sayesinde

ANNE:senibeklerken kilo:53 doğum:1 ocak ,ilk bebiş cinsiyeti:erkek ismi:Ali Enes. il:izmir..... buarada özelden mesaj atamadım sana nedenini anlamadım ama...

Ayşecim beni de ekleyebilirmisin sana zahmet:44:
yaş:27 kilo:54 doğum:31 ocak ilk bebiş cinsiyeti:kız isim karar veremedik il:istanbul
şimdiden çok teşekkürler

Canım internette doguma 2 ay kala bırakın ilişkiyi bzı doktorlarda mahsur gormuyor ama bence erken degil ayrılıgınız.. babada azcık sabretsin hersey bebekler icin napalım .
İnsan kıyamıyor tbi kocasına öyle mahsun kedinin cigere bakması gibi bakmasına dayanamıyor ama napalım ,mecburi ve güzel şeyler bunlar..krapmlarda normal sabahları bende de oluyor ,emek olmadan yemek olmuyor .. bebişlerimiz saglıklı olsunda dayancaz..
artık bende geceleri bel agrısından gec uyuyorum,sabahları ayaklarıma kramp giriyor,dengem bozuluyor,tabnsıyonum dusuyor,gogsumun altında batmalar var,karnım davul gibi ..depresyona girmek ıcın neden cok ama minikler icin dayanmaya deger .. birde annelik = cennet eş degeri dusnulunce..

bir yandan izne çıkayım istiyorum bir yandan burdaki 57 kuzumu bırakmak içimi burkuyor.çok üzülüyorum onlara.iyi bir sınıfım var ve bana çok düşkünler.döndüğümde bozulmalarından çok korkuyorum.sonra nsıl toplayacagm onları onuda bilmiyorum.

Son düzenleme:

amin cnaım benim aminn :) sen de kendine dikkat et )

tatlım bgn sabah ben de çok kötüydüm. moral olarak yani. iş yapmak istemedi canım. sağolsun iş arkadaşlarım keyfimi yerine getirdi. arada duygusal geçişler oluyor boyle.
dünden önceki akşam ben de sulugöz oldum. durup dururken oglumun yatagını görünce aglamaya başladım :)) oğluşum içerden diodur annem iyice sacmaladı diye
moralim bozuk olunca onun ultrason fotoloruna bakıyorum rahatlıyorum. bi de onunla tek başıma müzik dinliyorum.

o kramplar çok kotu oluyo gece uykudan da uyanamıyorum ben. ancak dizimin hemen üstünden bacağımı iki elimle sıkıştırınca geçiyor.
patronunu takmamaya çalış canım. yemegini ihmal etme bebeğin için. dua et içini ferahlatır :)

alışveriş sonrası bende ne aldığımı neden aldığımı artık paylaşırım

emziği ben sormadım ama nuk evet tavsiye edilen bir dr bişiy vardı onu tavsiye ediyorlardı silikon diyorlar kaynatabiliyorsun hijyeni kolay filan diyorlar ama doğal malzeme ben hep cazip geliyor ama hijyen ve kaynatma sorunu olduğu için silikondan başka seçenek yok birde damaklı damaksız durumu var

emzik en kalitelisini de alsan beğenmeme durumu var komşum oğluna hangi marka emziği aldıysa beğendiremedi köy bakkalından başka hiç biryerde olmayan uyduruk bişiy var sadece onu emiyor :) ilk ağzına aldığına alışır diyorlar ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…