alışveriş sonrası bende ne aldığımı neden aldığımı artık paylaşırım
emziği ben sormadım ama nuk evet tavsiye edilen bir dr bişiy vardı onu tavsiye ediyorlardı silikon diyorlar kaynatabiliyorsun hijyeni kolay filan diyorlar ama doğal malzeme ben hep cazip geliyor ama hijyen ve kaynatma sorunu olduğu için silikondan başka seçenek yok birde damaklı damaksız durumu var
emzik en kalitelisini de alsan beğenmeme durumu var komşum oğluna hangi marka emziği aldıysa beğendiremedi köy bakkalından başka hiç biryerde olmayan uyduruk bişiy var sadece onu emiyor :) ilk ağzına aldığına alışır diyorlar ama bilemiyorum
kızlar 3 gündür internetim iptaldi hem işyerinde hemde aksi gibi evde o yüzden kayboldum ortalardan ama hepinizi acayip özledim geçmişi birazcık okumaya çalışsamda başarılı olamadım :))
hasta olan tüm arkadaşlarıma geçmişler olsun diyorum ve bebişlerini görenlerede gözünüz aydın diyorum darısı haftaya başıma inşallah,
bu arada benimde hediyem geldi ama resmini çekemedim henüz MİLSACIM çok teşekkür ederim kesene bereket canım çok severek gidiricem kıımın cicilerini bu arada baykuşa bayıldım :)))))))))))
bende haberler idare eder geçen gece söylemesi ayıp eşimle halvet olduk yada olmaya çalıştık :)) çok zorlandım kızlar iptal oldum resmen adamımada yazık bir türlü rahat edemedik anlıycağınız galiba bizim ayrılığımız erken olacak( hele bugün berbat ötesiyim sabahtan beri ağlıyorum ve ağlamak istiyorum sürekli dün gece kardeşimde kaldım biraz geç yattık saat 2 yi geçiyodu ama sabaha kadar ayaklarıma kramp girdi uyuyamadım hele sabah 7 de iki ayağıma birden girdi tamam dedim öldüm yani inanın suan bile inanılmaz derecede zonkluyo ayaklarım birde patron aradı böyle ukala ukala konuştu defalarca kestiğim faturaları iptal ettirip baştan kestirecek onada canım sıkıldı başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra yemekte yemedim çok açım ama canım istemiyo hiçbirşey öyle yani bugün yine dikenlerim havadaydı ya niye böyle oluyo acayip mutsuz geçiyo bu hafta benim keyfim nasıl yerine gelir yardım ediverin bana
alışveriş sonrası bende ne aldığımı neden aldığımı artık paylaşırım
emziği ben sormadım ama nuk evet tavsiye edilen bir dr bişiy vardı onu tavsiye ediyorlardı silikon diyorlar kaynatabiliyorsun hijyeni kolay filan diyorlar ama doğal malzeme ben hep cazip geliyor ama hijyen ve kaynatma sorunu olduğu için silikondan başka seçenek yok birde damaklı damaksız durumu var
emzik en kalitelisini de alsan beğenmeme durumu var komşum oğluna hangi marka emziği aldıysa beğendiremedi köy bakkalından başka hiç biryerde olmayan uyduruk bişiy var sadece onu emiyor :) ilk ağzına aldığına alışır diyorlar ama bilemiyorum
cnm bende dün farkettim doktoru bekelrken.bide cok wc ye gittim dün dedim farkında olmadan çiş yerine suyummu boşaldıki diyede düşünmedim degil
doktorum suyun normal deyince rahatladım.ama önceki kadar büyük degil göbegim anlamadım bende:44:
herkese selam .
yavrularımın fetal ekosu ii çıktı
kızım da oğlum da çok şükür iiler
şimdilik hiçbir sorun görünmüyor
4 hafta sonra tekrar bir fetal eko çektireceğim
yalnız doktorları çok uğraştırıyorlar çok hareketliler
doktor diyorki kız zilli azcık dur da bakayım ,oğlum az bi dur filan
dedimki kusura bakmayın işinizi zorlaştırıyorlar ama bunlar 4.aydan beri böyleler durduramıyorum dedim
annem de ekrandan görüyor diyorki ALLAHım hiç durmuyorlar kıpır kıpırlar bi görsen diyor
benim kafa yatıktı göremedim
bu arada yanımda bi gebe daha vardı annem sordu buna kaç aylıksın diye
7,5 aylık dedi
sonra doktor sordu kaç haftalık diye 29 haftalık dedi
29 haftalığı 7,5 aydan sayıyorlarsa ben de 7.aydayım o zaman
asıl hesabı öyle değil ama hafta hesabı yapıyorlar
aslında haftayı 7 ile çarpıp 30 a bölersek tam kaç aylık olduğumuz ortaya çıkıyor
bu arada sabah tartıldım 1 kilo vermişim
bu diyet 2 haftada 1 kilo verdirdi bana hem de 2 öğünde de et olmasına rağmen
inş. bebeklerin kilosunda bişey yoktur
bugünü çok şükür atlattık
darısı yarına
yarın da kendi doktorumuza kontrolumuz var
rahim ağzımız ölçülecek ,şekerimiz ölçülecek ,hamsilere bakılacak
yarını da atlatırsak gayet rahatlayacağım
RABBİM yardımcımız olsun ins .
slm kizlar bende söyle gecmisi bir okudum simdide sizlere bir slm vereyim dedim..FESLEGENCIM::nisan olmamasina cokk sevindim cok sükür birsey yokmus..RÜYAGÖREN ANNISLER::rüyaniz hayra ciksin insallahh bend okadar sacma kötü rüyalar görüyorum ki hepimizin hayir olsun hamileliktenden insallahh insan bazen korkuyor..AYSECIMM::kutula r cokk güzel olmus ellerine saglikk..CANI SIKKIN OLAN KENDINI KÖTÜ HISSEDEN ARKADASLARIM::icinizi ferah tutun iiy seyler düüsnün bebisleri düsünelimm minik minikkk oyy yerim ben onlari.HASTANEDE YATAN ARKADASLARIM:::allahin izniyle az kaldi allahim sabir versin cok zor hastanede kalmakk cokk iiy bilirim insalalhh bebislerimizi sagsaglim alacagiz kucaklarimiza..herkez kendisine bebislerinize cokkk iiy bakin herkeze iiygünler diliyorum hepinizi canlarim..ALLAHIM hepimizi korusun.. bebislerimizi korusun..aminn..
Ayşecim beni de ekleyebilirmisin sana zahmet:44:
yaş:27 kilo:54 doğum:31 ocak ilk bebiş cinsiyeti:kız isim karar veremedik il:istanbul
şimdiden çok teşekkürler
aman çok şükür canımyaMerhaba kızlar,
doktora gittim
Çok şükür o akıntı nişan değilmiş.
Rahim ağzı hala kapalı.
Bebeğimde iyiydi çok şükür.
Fakat erken doğum riskim var.
İlaçlara başlayacağız dedi bunun için ( hangileri oluyor bilen var mı? )
Ayakta kalmayacaksın dedi özellikle...
NST'ye girdim. İdrar tahlili yapıldı. Fakat sezaryene girmiş, sonucumu gösteremedim.
Yarın göstereceğim inşallah.
Keyfim hiç yok nedense...
Bizden haberler böyle.
agırlıgından da aşagı iner göbişler canımkızlar bana herkes karnın aşağıya indi bayağı diyo ya bu erken doğum anlamına gelmez dimi daha 31+5 im
iiyi maşallah inş yarında ii haberlerle gelirsin:)herkese selam .
yavrularımın fetal ekosu ii çıktı
kızım da oğlum da çok şükür iiler
şimdilik hiçbir sorun görünmüyor
4 hafta sonra tekrar bir fetal eko çektireceğim
yalnız doktorları çok uğraştırıyorlar çok hareketliler
doktor diyorki kız zilli azcık dur da bakayım ,oğlum az bi dur filan
dedimki kusura bakmayın işinizi zorlaştırıyorlar ama bunlar 4.aydan beri böyleler durduramıyorum dedim
annem de ekrandan görüyor diyorki ALLAHım hiç durmuyorlar kıpır kıpırlar bi görsen diyor
benim kafa yatıktı göremedim
bu arada yanımda bi gebe daha vardı annem sordu buna kaç aylıksın diye
7,5 aylık dedi
sonra doktor sordu kaç haftalık diye 29 haftalık dedi
29 haftalığı 7,5 aydan sayıyorlarsa ben de 7.aydayım o zaman
asıl hesabı öyle değil ama hafta hesabı yapıyorlar
aslında haftayı 7 ile çarpıp 30 a bölersek tam kaç aylık olduğumuz ortaya çıkıyor
bu arada sabah tartıldım 1 kilo vermişim
bu diyet 2 haftada 1 kilo verdirdi bana hem de 2 öğünde de et olmasına rağmen
inş. bebeklerin kilosunda bişey yoktur
bugünü çok şükür atlattık
darısı yarına
yarın da kendi doktorumuza kontrolumuz var
rahim ağzımız ölçülecek ,şekerimiz ölçülecek ,hamsilere bakılacak
yarını da atlatırsak gayet rahatlayacağım
RABBİM yardımcımız olsun ins .
sağolasın ayşemaşallahh canım hamsıelrıneeee :)
eneem o bıraz şaşırtmıs vallaben ayı kalan haftaay göre hesaplıorm mesela 8 haftammı kaldı
2 ay yapar gebelık 9 ay yanı 7 aylıgım eheheama gendle hafta söluorm ay hesabı yanls oluo
bende son günlere bırakmak istedim ama ağırlaştım daha ağırlaşmadan halletsem iyi olacak :)
odayı neden doğumdan sonra düşündünüz
banyo malzemeleri için dalin yerine başka markaları tavsiye eden çok oldu yine sen bilirsin ama sorduğum kişilerden çoğu dalin demedi
şu tülbent işini bilmiyordum nasıl bişiy bu
kumaşı alıp dikecen yani şu havlu mermerşahi kumaşını araştırmalıyım sanırım alırken ona da bakayım
bence silik yazmayı deneyin zile isim :)
cnm kumaşı annem almış sağolsun kumaş gibi değil ağız silme bezleri gibi ince tülcent şeklinde ,havlunun iç kısmına dikicem.kurularken minnoşumun teni zarar görmesin kıyamam ona bennnmermerşahi kumaşı netten az baktımda yenidoğduğunda hastanede hemşirelerde ondan isteyebiliyorlarmış bebeği silmek için ayrıca ağız bezi olarakta idealmiş yüksek ısıda yıkanabiliyormuş ütülenebiliyormuş bunuda listeme eklemeliyim
şükür tatlımMerhaba kızlar,
doktora gittim
Rahim ağzı hala kapalı.
NST'ye girdim. İdrar tahlili yapıldı. Fakat sezaryene girmiş, sonucumu gösteremedim.
Bizden haberler böyle.
tatlım en güzeli kondom derim ben..ikinci çocuğu geç düşünenler ve bidaha çocuk düşünmeyenler için diyorum..valla anamlar senelerce böule korunmuş hiç bi cacık olmadı bizden sonrayarenahsen başka cocuk düşünmüyon dimi. nasıl korunmayı planlıyorsun.
ben şimdiden onu düşünüyom.hiçbi korunma yöntemi güvenilir degil yada zarar veriyor kadına.
ne halt yicez ya.Allah iki cocuguma ömür versin başka cocuk düşünmüyorum ben
kordon filanda baglatamam bu arada
eheueheue yaa sormahalvet olduk da adam uyya kaldı kocişim çok yorgun bu günler canım
bi de ben yormayım diyorum yazık adama valla
tünaydın canım hoşgelmısler Rabbım haclarını kabul etsın....
canım biblolar pahalı ya bı de biblo ıstemıyrodum o sebeple dusunmedım ben :) evt genedle fıyatalrı öle
canım sen ne dıyosun 3 tl ye olan bile vardı bugun ay hersey ucuz orda ama kadının biri açıkaldı bana bu durumu
sımdı magnetelr farklı şeler ıcın kullanılıo mesela biblo tasımak ıcın kullanılan magnet daha guclu oluo ve daha pahalı tabıı
ama lavanta keçe vs tasıycak olanalr daha ucuzlar cunku tasıycakalrı agırlık az ona göre değişio fıyatlar :)
bu arada sitedekı çiçeklerden aldım bugun heryerde 10 tl di 5 tl ye buldum aldım eheheueh
evet canım uygunalr kutuları da gidip yerınde gorduk gayet guzeller :)
canım naıs ya rahım tıkacıkanlı dusmuyomuydu :S :S :S alla alla inş. ciddi bişey yoktur
içini ferah tut yaaıyı haberlerını beklıyoruz
ayy benımkıde eliyle karıstırıyo içerleri
eklıorm canım :)
ekleyım canım :)
selam canım benımde 2 gudnur cok kasınıo napcaz bılmem :S :S :S
zaten benım gobek birden pırtladıı bebıste dayanıo cok ondan böle kasınıo :S
Merhaba kızlar,
doktora gittim
Rahim ağzı hala kapalı.
Bizden haberler böyle.
canım bence burda kal. ilk doğum yapan annemiz olursun.
canım gıtmene gerenk yok :) burdan da ocagın ılk gunelrı beklenen doğum tarıhı olup da aralıkda doğuracak çok kısı
var olucak da yanii :) aralığın 15 i gibi açarız biz de doğum topiğini erken doğuranlar yazmaya baslar :)
zira her bebek beklenen tarıhte gelmıyor :)
gamze1907 Allah İyiliğini Versin..niye gitcekmişsinki az önce aralık annelerindeydim bende bakındım ne durumdalar die de çok yabancı geldi yav ben olsam gitmezdim
bencede bırakıp gitme zaten nie gidicekmişsin ki, sadece sen değil Aralık'ta doğum yapıcak olanlar olucaktır bence zaten aramızda mesela ben 9 ocak beklenen ama hep Aralık sonu gelcekmiş gibi hissediyorum :18:
gitme makaram nere gidiyon
önce sen dogum yapacaksın negüzel işte
sakın gitme bir yerlere
eminim cogu kisi aralikta ypicak canim. ocak ayinin 15 ine kadar olanlarin buyuk cogunlugu
yalniz degilsin yani:) Sezaryan olunca 10 gun onceden oluyor dogum.
BEn yilbasini gecirmeyi cok istiyorum. Aralik sonu dogmasini hic istemiyorum bakalim. hayirlisi artik
sagol cnm.beni nst ye almadı doktorum.1 ay sonrasına randevu al dedi.13 aralıkta gidecem inşallah.
ay inşallah aynı zamanda dogum yaparız odalarımız yanyana olur ,birbirimize destek oluruz:))
dogum fiyatları banada cok uygun geldi.şanslıyız valla.
yalnız muayene ücretlerini ben 30 lira sanıyordum 42 liraymış.hatta 52 liraymış bi kachafta önce öle mi?
senin doktor sebahatmi , aysun mu? elif hanımı gördünmü hiç? keşke sende ona gitseydin cok tatlı dilli bi kadındır.
selam herkese
göbek ve göğsümde çok kaşıntı var sizde de varmı
parçalayacağım kaşıntıdan valla
göğüslerim altı kaşımaktan kızarık kızarık valla
önceden de kaşınıyordu da bu ara çok arttı
çatlayacağım diye bekliyorum çatlama da olmadı
süt ayran içmiyorsan ilaca başla benceKalsiyum hapını doktor vermedi bana, ben kendim alsam ne olur?
yeterince kalsiyum alamıyorum sonuçta, sütten nefret ederim . 1 bardak zar zorr içiyorum günde.
haşlanmış tavuk yumurtasından öggggg geldi banaaa.
dün bıldırcın yumurtası aldım bugün haşladım yedim bi lokmacık zorlanmıorum yerken.gün aşırı yicem.
sizede tavsiye ediyorum.son aylarımız proteine cok ihtiyacımız var.ayrıca demir de bolca bulunuyor
iYİ Akşamlar forumun güzel anneleri..:)
Dün doktora gittim 1,5 kilo dedi bebişime normalmiş herşey.. bitek agzı acık duruyormus bizimkisi .. annemde diyor ac bırakıyorsun heralde bebişini:) bizim oglanın agzı neden acık anlamadım ama
Ananesiyle cicilerde aldık en kısa zamanda resimlerınıde paylascam bir tek besigimiz kaldı onu da halledince hazırız doguma ..:)Ah şu mide yanmalarıda olmasa..
3 gün boyunca birşey yiyip besleyemedim yavrumu hastlandım ,üşütmemeye gayret edin kızlar.. hamileyken cok zormus ,yaşadım gördüm canımdan can gitti.o degilde insan kendinden cok yavrusunu dusunuyor annelik gercektende dogustan icgüdüsel bişey..
ya kızlar oğlum 2 gündür çok sakin sadece yumurtalıklarımın hizasında pıt pıt kalp atımı gibi şeyler oluyor arada.sanki hıçkırınca böle oluyomuş ya öle duymuştum.yeri daraldı ondanmı ki ,,normalde çok hareketli bi veletti..bide tuvaletimi yaparken idrar kesemin orasında bi hareketlenme oluyor arada okadar.. kafam takıldı yaa aklım hep minnoşumda,benmi vesvese yapıyorum ki
kızlar 3 gündür internetim iptaldi hem işyerinde hemde aksi gibi evde o yüzden kayboldum ortalardan ama hepinizi acayip özledim geçmişi birazcık okumaya çalışsamda başarılı olamadım :))
hasta olan tüm arkadaşlarıma geçmişler olsun diyorum ve bebişlerini görenlerede gözünüz aydın diyorum darısı haftaya başıma inşallah,
bu arada benimde hediyem geldi ama resmini çekemedim henüz MİLSACIM çok teşekkür ederim kesene bereket canım çok severek gidiricem kıımın cicilerini bu arada baykuşa bayıldım :)))))))))))
bende haberler idare eder geçen gece söylemesi ayıp eşimle halvet olduk yada olmaya çalıştık :)) çok zorlandım kızlar iptal oldum resmen adamımada yazık bir türlü rahat edemedik anlıycağınız galiba bizim ayrılığımız erken olacak( hele bugün berbat ötesiyim sabahtan beri ağlıyorum ve ağlamak istiyorum sürekli dün gece kardeşimde kaldım biraz geç yattık saat 2 yi geçiyodu ama sabaha kadar ayaklarıma kramp girdi uyuyamadım hele sabah 7 de iki ayağıma birden girdi tamam dedim öldüm yani inanın suan bile inanılmaz derecede zonkluyo ayaklarım birde patron aradı böyle ukala ukala konuştu defalarca kestiğim faturaları iptal ettirip baştan kestirecek onada canım sıkıldı başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra yemekte yemedim çok açım ama canım istemiyo hiçbirşey öyle yani bugün yine dikenlerim havadaydı ya niye böyle oluyo acayip mutsuz geçiyo bu hafta benim keyfim nasıl yerine gelir yardım ediverin bana
Amin..merhaba kızlar.ben de sizin gibi ocak annesiyim.evde internet olmadığı için sizi çok fazla takip edemiyorum.internete girdikçe yine de yazdıklarınızı bilgilenmek adına okuyorum.çok da güzel bilgiler oluyor.hatta aranızdaki samimiyete hayran kalıyorum.Allah bi avazda kurtarsın hepimizi.benim size bir sorum olacaktı.benim bir süredir akıntım vardı.peynir kesiği kıvamında idi.dr mantar dedi fitil kullandım.kremi hala kullanıyorum.ama 2 gündür akıntımın şekli değişti daha sarımsı,akışkan,ayran gibi ya da salep gibi bir akıntım oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu hiç.bu amniyo sıvısı değildir değil mi?yardımcı olursanız çok sevinirim.
kızlar alışverişler ne durumda bu hafta sonu banyo malzemelerini almayı planlıyoruz küvetini sabunlarını filan bir aksilik çıkmazsa artık alışverişe başlamalıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?