2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

nuk ve dr. brown's canım..ben de bakkal emziği emmişim :)

aynı sorunu geçen gece bizde yaşadık canım olmadı ve ben kendimi çok kötü hissettim.bir dahada cesaret edemedm açıkcası.eşim dolanıoyr peşimde bir iki gündür ama ya yine öyle olursa diye cesarete edemiyorum.canım sen magnezyum kullanmıoyrmusun.benimde çok kramp giriyordu ama megenzyumdan sonra azaldı.tamamen geçmedi tabi ama dayanılır derecede en azından.kendini bunaltma canım iş için falan.hamileliğimzin son demlerindeyiz.keyifli yolculuğumuzun tadını çıkaralım.arada geliyor öyle keçiler.banada oluyor ama geçiyor sonra

nuk ve dr. brown's canım..ben de bakkal emziği emmişim :)

iyi akşamlar kızlaar..
dün bilgisayarım acılmadı, ekranda bir sorun vardı zaten zaman zaman yapıyordu böyle..yine aynı şey oldu ve bugün öğleden sonra geldi servisten..
o yüzden gecmişe hic bakamadım henüz..
umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.

biz iyiyiz oğlumla bugün maşallah cok hareketliydi acayip hareketler yaptı, teyzelerimiz de oturup bizi izlediler :)))
bi tarafa toplanıyor, açma germe hareketleri, zıpzıp zıplama seramonileri ile karnımı çatlatma çabaları içerisinde kendisi

bir de kasık ağrısı var ki bende tek tarafım ölüyorum yürürken, dün akşamdan beri cok şiddetlendi nedense..:18:
işte böyle canlar, siz nasılsınız bakalımmm????????

benımde aşağı ındı gibi ondan mı kuuck gelıo acaba bana bılmıom bende şaşırdım :s

maşallahh canım hamsıelrıneeee :)

eneem o bıraz şaşırtmıs valla ben ayı kalan haftaay göre hesaplıorm mesela 8 haftammı kaldı

2 ay yapar gebelık 9 ay yanı 7 aylıgım ehehe ama gendle hafta söluorm ay hesabı yanls oluo

selam canım sağolasınn :)

Ayşecim beni de ekleyebilirmisin sana zahmet:44:
yaş:27 kilo:54 doğum:31 ocak ilk bebiş cinsiyeti:kız isim karar veremedik il:istanbul
şimdiden çok teşekkürler

ekleyeyeım canım bu akşam :) bırıktırdım hepsını :)

aman çok şükür canımya
hadi geçmiş olsun
çok sevindim
şu sıpacık bi dogsun tototsuna vurun inş
allah bir dahaki sefer vakti gelince dogum için gidin inş
kızlar bana herkes karnın aşağıya indi bayağı diyo ya bu erken doğum anlamına gelmez dimi daha 31+5 im
agırlıgından da aşagı iner göbişler canım
iiyi maşallah inş yarında ii haberlerle gelirsin:)

sağolasın ayşe

2ay 8 hafta yapmaz
çünkü bir ay 4 hafta 3 gün yada 4 hafta 2 gün eder
yani 2 ay hemen hemen 9 haftaya denk gelir

şimdi diyelim ben bugün 27 +5 günlüğüm
27*7 = 189+5 =194
194/30 = 6 ay 14 gün eder yani 6,5 ay
hepimizin hesabı böyle olmalı

cnm kumaşı annem almış sağolsun kumaş gibi değil ağız silme bezleri gibi ince tülcent şeklinde ,havlunun iç kısmına dikicem.kurularken minnoşumun teni zarar görmesin kıyamam ona bennn

şükür tatlım cnm sen hala çalışıyormusun,erken doğum riskinde varmış kıyamam

tatlım en güzeli kondom derim ben..ikinci çocuğu geç düşünenler ve bidaha çocuk düşünmeyenler için diyorum..valla anamlar senelerce böule korunmuş hiç bi cacık olmadı bizden sonra evet kondom hoş bişey değil ama ben spirale şiddetle karşıyım..bi arkadasımın canı çok candı bu işten..2 arkadasımda spiral sayesinde 3. çocukalrına hamiş kaldı spiral kayıyo ve anlayınca iş işten geciyo.ve spirali özenle özel hastanede parayla taktırdılar düşünün.canı yandı dediğim arkadasımın spiral kaymış anlamamışlar karın ağrısı ve adet gecikmeleriyle doktora gittiğinde spiral rahime yapışmış ve zedelemiş ayrıca spermde tüplere yapışmış yani dış gebelik gibi bişey ama ölede değil değişik bi olay.ameliyat olsa kadınlığı gidicek bi daha anne olma şansı yokmuş.çocuk yapması lazımmış önce 1,5 yıldır hamilede kalamıyo..diğer iki arkadasımında aynı şekilde kayıyo ama böyle sağlık sorunu değilde hamiş kaldılar..aldıran aldı aldırmayan 3.ye anne oldu.kondomuda markası kötü almıycan arkadaş.okey'den şaşmıcan muhahahah... hap içemem doğrusu migrenim var evlendiğim ilk sene yaramadı bana..adamda korunmam etmem demicek yoksa fırt fırt doğurur karısı ...

Son düzenleme:
ya kızlar oğlum 2 gündür çok sakin sadece yumurtalıklarımın hizasında pıt pıt kalp atımı gibi şeyler oluyor arada.sanki hıçkırınca böle oluyomuş ya öle duymuştum.yeri daraldı ondanmı ki ,,normalde çok hareketli bi veletti..bide tuvaletimi yaparken idrar kesemin orasında bi hareketlenme oluyor arada okadar.. kafam takıldı yaa aklım hep minnoşumda,benmi vesvese yapıyorum ki

Son düzenleme:

canım listeye ekledinmi beni ben göremedim ya da bulamadım konunun açıldığı ilk sayfadaki listedemi olması gerekiyor oraya bakıyorum ben ama...

Ayy canım nişan olmamasına çok sevindim bu gün hep aklımdaydın eve gelir gelmezde pc nin başına geçtim. Ama erken doğum riskin varmış ama sadece risk nişan gelmesinden iyidir ayy işallah senin yaramaz gününü bekler

canım bence burda kal. ilk doğum yapan annemiz olursun.

niye gitcekmişsinki az önce aralık annelerindeydim bende bakındım ne durumdalar die de çok yabancı geldi yav ben olsam gitmezdim
gamze1907 Allah İyiliğini Versin..
Çok Güldüm..
bencede bırakıp gitme zaten nie gidicekmişsin ki, sadece sen değil Aralık'ta doğum yapıcak olanlar olucaktır bence zaten aramızda mesela ben 9 ocak beklenen ama hep Aralık sonu gelcekmiş gibi hissediyorum :18:

gitme makaram nere gidiyon
önce sen dogum yapacaksın negüzel işte
sakın gitme bir yerlere

Gitmiyorum Uleyyyynn...
Çok Haklısınız Kızlar..
Öykü'm Sizi Çok Öpüyor Teyceleri...

Yılbaşında Babaannesi Her Sene olduğu Gibi Yılbaşı Ağacını Süsler..
Bizde Kırmızı Beyaz Noel Baba Tulumu Giyip Gideceğiz..

Son düzenleme:

vala ben ilk 2ay 52verdim, sonra 42ye indi aylardır öyle
aysun hanıma gıdıyorum,elif hanımı çok duydum meşhurmuş,ama o kadar kalbalık ki hiç düşünmedim:) hele o yazın izne gitti 2 ay aysun hanıma geldi hastaları,dua ediyordum ne olur gelsin elif hanım izinden diye:)
hem doktorlarımızın aynıolmadığı iyi,aynı gün doğurursak ıkımızle birden ilgilenemez:))

kremler fayda etmiyor mu
birde bir arkadaş daha yazmış, eğer 2günden fazla sürerse doktorunuza sorun, arkadaşımın bebği 5.ayda safra kesesine oturmuş,safra kesesinden bir madde kana karışınca kaşıntı yapmıştı,4ay kaşındı...

Kalsiyum hapını doktor vermedi bana, ben kendim alsam ne olur?

yeterince kalsiyum alamıyorum sonuçta, sütten nefret ederim . 1 bardak zar zorr içiyorum günde.
süt ayran içmiyorsan ilaca başla bence

yumurtayı sade yemede salata felan yap
patates salatasına koyarız biz mesela, yada dereotu maydanozla karıştır
hem vıtamınıde artar

slm canim benim heseyin normalmis cokk sükür ayyy agzini yesinler onun..cicilerinizi güle güle saglikla giysin bebesin..o yanmala bendede var canim 2 yudum soguk süt beni geciriyor..gecmis olsun ayrica dikkat et kendineseni..

merhaba kızlar.ben de sizin gibi ocak annesiyim.evde internet olmadığı için sizi çok fazla takip edemiyorum.internete girdikçe yine de yazdıklarınızı bilgilenmek adına okuyorum.çok da güzel bilgiler oluyor.hatta aranızdaki samimiyete hayran kalıyorum.Allah bi avazda kurtarsın hepimizi.benim size bir sorum olacaktı.benim bir süredir akıntım vardı.peynir kesiği kıvamında idi.dr mantar dedi fitil kullandım.kremi hala kullanıyorum.ama 2 gündür akıntımın şekli değişti daha sarımsı,akışkan,ayran gibi ya da salep gibi bir akıntım oluyor.bu durumu yaşayan oldu mu hiç.bu amniyo sıvısı değildir değil mi?yardımcı olursanız çok sevinirim.

evet o pit pitlar bendede var benimde aklima geldi diyorum herhalde hickiriyorama bende tuvalet olayinda öyle birsey olmuyor canim benim iyi düsü iyi olsun son aylarda gercekten insan hep vesveseli oluyor bende hep yapiyorum dogum yaklatikca heyecan hersey birbirine karisiyor..seni..

slm canim son aylarda normal böyle huzursuz olman arada bendede oluyor pozitif düsün canim benim patronuda salla gitsin hic birseye kafaya takma..tokadan baskabosver hamileligin son aylari tatini cikar canim benim..

Amin..
Güzel Dileklerin İçin Çok Teşekkürler..

Bende Şu Mantardan Kurtulamadım..
Fitil Fitil Anam Ağladı..

Sağlık Olsun 1 Ay Kaldı..
Ama Bence Bu Sorunu Doktora Sor..
Çünkü Sıklaştı Artık Kontrollerimiz..

Son düzenleme:
kızlar alışverişler ne durumda bu hafta sonu banyo malzemelerini almayı planlıyoruz küvetini sabunlarını filan bir aksilik çıkmazsa artık alışverişe başlamalıyım :))

benim küvet vardi ilk bebsiten canim krem olayinida almistim biberonlari alirken bübchen aldim hepsini canim ben cokk memnunun hala iki oglumada kullaniyorum..penaten kullaniyordum ilk sonra bübchene döndüm bence sende al onlarda lazim canim öpüyrum seni tatlim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…